Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Bu dünyada herkesin bir eşi vardır,yeterki onu bulunca yitirmeyelim..Yoksa yalnız kalmamak uğruna kanaatkar olduğumuz ilişkilerle geçirmek zorunda kalabiliriz hayatımızı...Ben kendi adıma doğru insanla evli olduğumu biliyorum,onu ilk görüşte bunu anlamıştım...Ancak yine de nacizane tavsiyem aşkın ilk sarhoşluğuyla önemli kararlar verilmemesi gerektiği yönündedir..Mantık hiçbir zaman bir kenara itilmemeli,çünkü hayat herzaman kolay değil bunu herkes belki benden daha iyi biliyor,işte önemli olan bu noktada "hayat arkadaşlığı" dır.Size destek olabilecek,sizi bırakmayacak,yürekli,sağlam,yıllar geçse de elinizi tutmaktan zevk alacak bir hayat arkadaşı umarım hepinizin karşısına çıktığında onu tanırsınız ve gitmesine izin vermezsiniz... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Bu dünyada herkesin bir eşi vardır,yeterki onu bulunca yitirmeyelim..Yoksa yalnız kalmamak uğruna kanaatkar olduğumuz ilişkilerle geçirmek zorunda kalabiliriz hayatımızı...Ben kendi adıma doğru insanla evli olduğumu biliyorum,onu ilk görüşte bunu anlamıştım...Ancak yine de nacizane tavsiyem aşkın ilk sarhoşluğuyla önemli kararlar verilmemesi gerektiği yönündedir..Mantık hiçbir zaman bir kenara itilmemeli,çünkü hayat herzaman kolay değil bunu herkes belki benden daha iyi biliyor,işte önemli olan bu noktada "hayat arkadaşlığı" dır.Size destek olabilecek,sizi bırakmayacak,yürekli,sağlam,yıllar geçse de elinizi tutmaktan zevk alacak bir hayat arkadaşı umarım hepinizin karşısına çıktığında onu tanırsınız ve gitmesine izin vermezsiniz... teşekkürler.bence deneyimli insanların fikirlerıne önem verılmelı.sonuçta herşey hakkında konuşabılırız,ama asıl bılenler belkı de yaşayanlardır Allah herkesin gönlune göre versın her zaman için huzur bulduğunuz insanı seçin arkadaşlar,gerisi hikaye vesselam Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 çok hoş ya askerliğini de yapmış olcak yani maskesi güzel birinin yüzünü de evlenmeden görmek istiyosunuz. bu da karşı tarafın elinde. bence karşı cins ne kadar isterse siz o kadar tanıyabilirsiniz onu. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 heyy doğru ınsan benı duyuyorsan hala beklıyom gel gariii Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 inşallah en yakın zamanda gelir sedelinam Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 inşallah en yakın zamanda gelir sedelinam benım doğru ınsanım yürüyerek gelıyor galıba hala gelemedi Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 bende ole saniyorum ve hala da ona inaniyorum sanki bu dunyada herkez icin bir es var gibi geliyo bazen ama ya her cikan erkege o gozle bakarsam hata yapmis olmammi yani onun dogru olduguna nasil karar vercem yillarca cikip evlenincce bosanan insanlar var insanlar gercek yuzlerini gostermiyo co, mu sey istiyoz kizlar bizi seven biri olsun yeter diyoz ama biz de sevcez ben bir kere dogru insani buldum sandim sey bu cok aci ancak yasayanlar bilir ve temmuzda evleniyo o okadar inanmistim ki dogru olduguna ailemi bile arkami almistim ama ikinci bi konu dogru oldugunu dusundugun insani buldugunu saninca hayattaki yapmak istedigin amaclardan vaz mi geccen yani ben okulu bitirmek istedim o buna izin vermedi iliskide mantikli oldum ve bitti simdi o evleniyo dogru insani bulmak cok zor o dersin ama o olmaz..... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 benım doğru ınsanım yürüyerek gelıyor galıba hala gelemedi Gelir gelir merak etme, gelir ve seni bulur o yada birbirinizi bulursunuz... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gelir gelir merak etme, gelir ve seni bulur o yada birbirinizi bulursunuz... sen buldun mu o ınsanı krıptex Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 inşallah en yakın zamanda gelir sedelinam canım hatırladım da ılk uye olduğumda senın yazını okumuştum,nişanın olacağından ve burda tanıştığından bahsetmiştin nasıl gidiyor,umarım herşey yolundadır Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Çıkamadım bile doğru insan mı değil mi diye bakarken... Bir miktar para olsun ayda 300-500 bişi kazanmalı değil mi sokakta mı yaşıycaz benim kazancım nereye kadar sen de üstüne alınıp alınganlık yapma lütfen site üyesi kardeş. asıl alınganlığı sen yapmışsın bende beş kuruşsuz adamla yaşa demedimki sana... yaww hem ben niye alınganlık yapimm ben genel anlamda söyledim.ay nasıl bilirsen öyle yap.ben neye alıncaksam. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 asıl alınganlığı sen yapmışsın bende beş kuruşsuz adamla yaşa demedimki sana... yaww hem ben niye alınganlık yapimm ben genel anlamda söyledim.ay nasıl bilirsen öyle yap.ben neye alıncaksam. tamam tamam haklısın wallaha ben de kara kara onu düşünüyordum ben de zaten pek bir şey kazanmıyorum nasıl geçinicez para olmassa mutluluk bir yere kadar biliyorum ben bunu hayatımda.. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Görünüşe aldanmayın; kandırıcı olabilir. Zenginliğe aldanmayın; yok olur gidebilir. Sizi güldüren birini seçin çünkü karanlık bir günü aydınlatan tek şey bir gülümsemedir. Kalbinizi gülümsetebilen birini bulun. İşte o zaman doğru insanı buldunuz demektir.. Allah bir daha hiç ayırmasın kankim Sedelina bu konuda çok haklı çünkü...Doru insanı bulmak o kadar zorki artık..... çok teşekkür ederim kankim inşallah senin karşına da birbirinizden hiç vazgeçemeyeceğiniz bir insan çıkar ... tabi ki doğru insan Bu dünyada herkesin bir eşi vardır,yeterki onu bulunca yitirmeyelim..Yoksa yalnız kalmamak uğruna kanaatkar olduğumuz ilişkilerle geçirmek zorunda kalabiliriz hayatımızı...Ben kendi adıma doğru insanla evli olduğumu biliyorum,onu ilk görüşte bunu anlamıştım...Ancak yine de nacizane tavsiyem aşkın ilk sarhoşluğuyla önemli kararlar verilmemesi gerektiği yönündedir..Mantık hiçbir zaman bir kenara itilmemeli,çünkü hayat herzaman kolay değil bunu herkes belki benden daha iyi biliyor,işte önemli olan bu noktada "hayat arkadaşlığı" dır.Size destek olabilecek,sizi bırakmayacak,yürekli,sağlam,yıllar geçse de elinizi tutmaktan zevk alacak bir hayat arkadaşı umarım hepinizin karşısına çıktığında onu tanırsınız ve gitmesine izin vermezsiniz... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 İnşallah ben de beni geçindirebilecek kadar düzgün maaş alan anlaşabilecek kadar geçimli çok sevip baş tacı edebilecek kadar sevgisini gösterebilen güzel bir hayat sağlayabilecek huzur verebilecek iyi ve mutlu bir ailede büyümüş iyi ki evlenmişim mutluyum dedirtecek bide yakışıklı olan biriyle evlenirim en kısa zamanda hayırlısıyla... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 İnşallah ben de beni geçindirebilecek kadar düzgün maaş alan anlaşabilecek kadar geçimli çok sevip baş tacı edebilecek kadar sevgisini gösterebilen güzel bir hayat sağlayabilecek huzur verebilecek iyi ve mutlu bir ailede büyümüş iyi ki evlenmişim mutluyum dedirtecek bide yakışıklı olan biriyle evlenirim en kısa zamanda hayırlısıyla... aaaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 İnşallah ben de beni geçindirebilecek kadar düzgün maaş alan anlaşabilecek kadar geçimli çok sevip baş tacı edebilecek kadar sevgisini gösterebilen güzel bir hayat sağlayabilecek huzur verebilecek iyi ve mutlu bir ailede büyümüş iyi ki evlenmişim mutluyum dedirtecek bide yakışıklı olan biriyle evlenirim en kısa zamanda hayırlısıyla... canım ya en iyiyi arayan iyiden de olur unutma!!hem yakışıklı,maaşı düzgün iyi aile felan çok değil mi yaw en azından birinden vazgeçmelısın,bence en az önemlı olan yakışıklı olmasıdır bence Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Ben cok kolay hiss ederim. Yildirim aska falan inanmam ama ona elverisimde sanki bir ceyran caripyor gibi seyler hissedersem, o zaman birsey vardir bunun arkasinda. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 canım ya en iyiyi arayan iyiden de olur unutma!!hem yakışıklı,maaşı düzgün iyi aile felan çok değil mi yaw en azından birinden vazgeçmelısın,bence en az önemlı olan yakışıklı olmasıdır bence canım ya bu aralar bir de terazi burcuyla anlaşabilediğimi anladım umarım terazi burcu da olur tamam o zaman yakışıklı olmasına da ihtiyaç olmıycaktır Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 canım ya bu aralar bir de terazi burcuyla anlaşabilediğimi anladım umarım terazi burcu da olur tamam o zaman yakışıklı olmasına da ihtiyaç olmıycaktır alemsın valla he,hepside olur inşallah 3 ü birarada hemıde fınduklu Alıntı
Φ tropic Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Doğru insanı bulmak o kadar zor ki sad.gif Aylarca hatta yıllarca çıkıyosun, görüşüyosun, konuşuyosun ama gelgelelim yinede o insanın doğru insan olduğunu bilemiyorsun.... Kesinlikle katılıyorum, bu şans işi bencede.... Allah herkesin karşısına doğru insan olduğuna emin olduğu insanlar çıkarsın inşallah.. katılıyorum... yinede eger her turlu acizligine karsı yine de karsındakine guvenebılıyosan ve o senın guvenını asla bosa cıkarmıyosa bence dogru ınsana en yakın olan kişi odur Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 kesinlikle anlayamazsın.benden tavsiye şöyle olsun böyle olsun diye birini dileme.allahtan hayırlıysa olsun de.inan bunu allaha bırak illa olsun diye diletme.olmıyacak gibi biridir ama o belkide senin için hayırlıdır. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 kesinlikle anlayamazsın.benden tavsiye şöyle olsun böyle olsun diye birini dileme.allahtan hayırlıysa olsun de.inan bunu allaha bırak illa olsun diye diletme.olmıyacak gibi biridir ama o belkide senin için hayırlıdır. Aaa tabiki sirvana , en önemli kriter zaten hayırlı biri olması onu eklememişmiyim hay allah .. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 ya doğru insanı bulan var mı,ben hala bulamadım. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 ya doğru insanı bulan var mı,ben hala bulamadım. ben de bulamadımm yok mu öle biri yaşınız ki sizinn ? sedelina olsa artık şöle bi söz nişan bi iki sene sonra 26 gbi evlilik. iyi işte... Ooff of Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gerçi 25 oluyorum da. . 2 sene sonrası 27 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.