Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Birisine söylemek isteyipte söyleyemediğiniz şeyleri buyrun burada söyleyin.. Kızdığınız, sevdiğiniz, nefret ettiğiniz... Ne bileyim öyle işte... Tutarmı bilmiyorum bende bir sayfa açayım dedim, bakalım zamanla görüceğiz.. Ben başlıyorum örneğin; Babama hep onu sevdiğimi söylemek isterim ama bir türlü yapamam nedense.. Baba seni çok seviyorum... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Valla güzel topic açmışsın nesibe ama.. Söylemek istediklerimi çok rahat söylerim ve söylüyorumda... Yinede teşekkürleeer..)) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ pinarr_kizil Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 ÖNCELİKLE BİSE BÖÖLE Bİ ŞANS VERDİĞİN İÇİN NESİBE ÇOK TEŞEKKÜRLER SENİ TANIMIYORUM AMA BİZİM GİBİ KENDİNİ NE BAŞKASINA NE KENDİNE İFADE EDEMEYN TOPLUMUN SESİ OLDUN SAOL SAOL SAOL İTİRAFIMA GELİNCE OKUYANLAR BENİ GERİZEKALI SANMASIN SAKIN SAMANINDA ANNEMLE BABAMIN CAHİLLİĞİ İŞTE BUNDAN 13-14YIL ÖNCE CERYAN EDİYO OLAY ANNEM BABAM BENİm TÖWBE ESTAFURULLAH Iq MU ÖLÇTÜRMÜŞ GERİZEKALIMI BİZİM KIZ DİE (OKADAR ZEKİYMİŞİM YANİ)BUNU HİİİÇ UNUTMAM VE KİMSEYEDE SÖLEMEDİM MİLLET GERİZEKALI OLDUĞUMU DÜŞÜNMESİN DİE İLK SEN NESİBE HADİ SİZDE İTİRAF EDİN!!!! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 itiraf etmicem vazcaydim..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Korkma et ben varım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 itiraf ediyorum, çocukluk arkadaşımı o kadar yıl sonra bu gün bayram ziyaretinde gördüm. ve yine en son, şekerden yapış yapış olmuş yüzüyle hatırladığım kız kardeşi başımı döndürdü. tanrım bu nasıl bir kozadırki girmişte oradan ab-ı hayat olarak çıkmış. ve bu nasıl bir paradoks. en güzel çiçek niye hep dağın en dik yamacında oluyor. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 ben 12 yaşından beri aşık oldugum bir kıs vardı. smimi oldugum çoçukluk arkadaşımın kız kardeşi.. 10 sene kimseye söyleyemeden sevdim onu tam söyleyecegim diyorum kendimi hazılıyorum ssonra olmaz diyordum neden mi .. o benim arkadaşımın kız kardeşi oldugu için.. arkadaşımı bana sen benimle bu yüzden mi arkadaşlık yaptın demesinden çekindiğim için vazgeçtimm....... gerci bunu eşime itiraf etmiştim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla topicin başlığı değişmiş.. Bu durumda iş itiraflara dökülmüş.. İtiraf ediyorum ateistlerden nefret ediyorum... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 ben ataist lerden nefret etmiyorum... para karşılıgı menfeat karşılıgı iftira atan islamı kendi kafalarına göre yorumlayıp inananları yolundan saşırtmayı düşünecek kadar şaçma bi şla ugraşıp zaman gecirenlerden nefret etmek ne kelime tiskiniyorummmmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 ateistlerden nefret etmiyorum..ateist olmasına neden olan nedenlerden nefret ediyorum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Aslında tam olarak ateistlerden demiyimde, ateist olupta inançsızlığıyla başbaşa kalmayıp, inananların inancıyla dalga geçen yada Allah, Peygamber ve diğer kutsal değerlere küfredenlerden nefret ediyorum.. Evet evet bu daha doğru oldu..) Çünkü ılımlı ateistler de yok değil dimi.. Saygılar... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 itiraf ediyorum aslında ben çoçuklugumdan beri trabzon sporu tutuyorum şampiyon olmadıgından artık trabzon sporluyum diyemiyorum.. benden mi kaynaklanıyor yoksa acaba diyorum bizim uşakların şampiyon olamaması... şöle bi 30 sene fenerimi tutsam neeeeee:=))))))))))) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Itiraf ediorum... uyukusuz oldugum zaman cok asabi oluyom yalniz kalmayi, olmayi sevmiorum.... tütün endütrisine karsi gicigim var.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 itiraf ediyorum..okuduğm bölümden nefret ediyorum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 itiraf ediyorum nefret etmekten nefret ediyorum saygılar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 itiraf ediyorum sevmekten çok korkuyorum... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 sewmekten korkulur mu yaw.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 sewmekten korkulur mu yaw.. öyle bi korkulur ki, anlatayım; ""sevgi seni bazı kurallara uymaya itiyor, ..... artık oraya gidemezsin .. niye? ya olurmu o orayı hiç sevmez ama ben oraya zaten ayda bi defa giderim olmaz kulağına gider peki , gitmeyim o zaman"" ""ya zaten haftada bi günümüz var onuda maçla geçiriyosun"" peki, ne yapmak istersin? "" ""hadi bugün vitrinleri gezelim nefret ederim vitrin gezmekten sen beni sevmiyon , ben tek başıma mı gezeyim?"" bu gibi örnekleri çoğaltabiliriz...şunu söylemeye çalışıyorum sevgi özgürlüklerimi haddinden fazla kısıtlıyo, sevgi beni boğuyo... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 bu topicten zaten vardı...... ama illa bişey itiraf edeceksekte ben tavuk yemeğe devam ediyorum....... hee bide saymana katılıyorum sewmekten korkulur... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 itiraf ediyırum korkunun ecele faydası yok..hehe Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ZplarkenVraklayanKurbaa Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Annem çok pis ve dağınık üstelik kötü kokuyor..yıllardır pislik içinde yaşıyoruz..bıktım artık evlendim utanıyorum eşimden. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 bu topicteki tek gerçek itiraf kurbağanınki. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 itiraf ediyorum.............bu forumda birinden çok hoşlanmıştım ama yine geç kalmışım herşeyde olduğu gibi........... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 sevgi özgürlüklerimi haddinden fazla kısıtlıyo, sevgi beni boğuyo... hay ağzına sağlık ortak...... özgürlüğümün elimden gitmesi beni korkutuyor...... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 itiraf ediyroum aslnda ben çok duygusalım.. ama bunu belli etmekten hoşlanmıyorm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.