Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Merabaaa.....şu ifade beni şaşırtı veya benim göslerim bosuk Taylan(agbi)ben demicem....ait bir deftey bulamadım!!!!Doğum günü sayfasına şöyle bişey yazmış kendileri..''İlk defa birisi benimle ilgili bir başlık açtı sanırım. Bunun doğum günümde olması da ayrı bir mutluluk tabi Çok incesiniz efendim.'' nedemek efendim zevkle....hem bana kagıd kalem defter versinler ben karalayıp durayım ziyankar yayamazın tekiyim yaşıma başımada bakmıyorum hababam yayamazlık serserilik neyse hemen ben doldurmıyayım sayfaları eminimki artık bu defterde Taylan(ağbi) yi benden çok önce tanıyanlar birkaç satır karalıyacaktır!!İyisi kötüsü ile siyahı beyazı ile özgürce yazacagınız defterinizi size teslim ettim gitti................saglıkla sevgiyle kalın....... ....bunlarda sizin için efendim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 İyi bir sabah dilesem.......ve bu defeteyi karalsam Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 İyi bir sabah dilesem.......ve bu defeteyi karalsam Çok güzel hareketler aslında bunlar Böyle bir başlık geç kalmış da denebilir biraz ( kendimce ) ama her zaman kusuru önce kendimde ararım. Genellikle hep "güncel konular" başlığı altında yazdım, magazinel ve rutin olduğum da oldu elbette ama çok iyi ikili ilişkiler kuramadım sanırım diğer forum insanları ile. Aranızdan tanıştıklarım oldu, yedik içtik, güldük yarıldık ama ben sanırım eksiktim. Beni olduğum gibi kabul edebilenler için her zaman buradayım, geçen 3 yılda olduğu gibi. Tekrarlıyorum, çok incesiniz. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Çok güzel hareketler aslında bunlar Böyle bir başlık geç kalmış da denebilir biraz ( kendimce ) ama her zaman kusuru önce kendimde ararım. Genellikle hep "güncel konular" başlığı altında yazdım, magazinel ve rutin olduğum da oldu elbette ama çok iyi ikili ilişkiler kuramadım sanırım diğer forum insanları ile. Aranızdan tanıştıklarım oldu, yedik içtik, güldük yarıldık ama ben sanırım eksiktim. Beni olduğum gibi kabul edebilenler için her zaman buradayım, geçen 3 yılda olduğu gibi. Tekrarlıyorum, çok incesiniz. Valla benimde burada pek kabul gördüğüm söylenemez dostlarımın dışında,yakalıyabildigim kişiler dışında...ve dikkatimi çeken yeni birini kabulenmek zor oluyo gibi!!bende elimden geldigimce herzamanki gibi içten,samimi,sevecen,hümanist yaklaşımlarımı heryerde oldugu gibi buyadada sürdürüyorum az önce yazdıklarım birz ükelaca gelebilir başkalarına ama degil... bu bence kişinin kendini yeterince tanımasından kaynaklanıyo her nekadar ükela densede bencede siz hep oldugunuz gibi kalın,yenide olsa sizi tanımak isteyenler,yorumlarınızı zevkle okuyanlar v.s v.s çıkıcaktır..zaten yanlızda sayılmasınız yanınızdaki sandalyede bende oturuyorum!!!Hııı unutmadan niyetim asla ince olmak degil,sadece içimden geldigi gibi davranıyorum ,ifade ediyorum,yazıyorum......güzel birgün diliyorum....... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 mutlu bayramlar Şeker veya Ramazan Bayramınızı içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu nice Ramazan ayları dilerim. Klişesinden sonra fikrimin halkasına eklemek isterim; BAYRAM Bayram geldi, İşimiz iştir bu aralık. Horoz kanı gibi şarap bollaşır artık. Gel gelelim eşekler de boş gezer şimdi; Oruç gemi ağızlarından çıkar, yazık! Ömer Hayyam Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Genellikle hep "güncel konular" başlığı altında yazdım, magazinel ve rutin olduğum da oldu elbette ama çok iyi ikili ilişkiler kuramadım sanırım diğer forum insanları ile.Aranızdan tanıştıklarım oldu, yedik içtik, güldük yarıldık ama ben sanırım eksiktim. Beni olduğum gibi kabul edebilenler için her zaman buradayım, geçen 3 yılda olduğu gibi. Yıl olacak neredeyse, ama sözlerimde yine haklıyım. Havadan Sudan yazanlara bakıyorum, anı defterleri bakkal defteri gibi... Sayfa sayfa üstüne. Ne çok güzel şey paylaşmışlar aslında. Suya sabuna dokunmadan. Bizim hatamız Suya ve sabuna dokunmakta herhalde. Anlarız aşktan ve meşkten ama bunları yaşayacak memleketin gerçek varlığı bizi daha bir alakadar ediyor işte. Sizi seviyoruz demenin ağırlığı, seni seviyorum'a 5 basıyor nitekim. Bu haliyle de aramızdaki sevişgenliğimiz ortada. Bloglarımızda yazdıklarımıza rağmen sevilmiyor, hatırlanmıyoruz. Öylece bir kenarda; "ay şöyleydi, böyleydi" "şekerim sen de süpersin" "sen onu dedin, ben de bunu dedim" diyerek günü geçirenlerle birlikteyiz. Kimseyi aşağılamak veya küçümsemek istemiyorum tabii ki. Ama bu forumda herhangi bir cümleyi yazabilmek için bu günü, yarını, geleceği, kendi geleceğini hayal edebilenler için söylüyorum; Aynı fikirde olduğum ve olamadığım tüm düşün insanları adına; Sizin için fazlayız. Anladım. Bitirirken; Hanginiz bloglarımda yazdıklarımı okudunuz? Hanginiz beni Güncel Konular'dan biliyorsunuz? Aranızda uçurumlar var. İkisi birden değilsiniz siz, olamadınız da. Ben gibi ne çok insan var burada, siz hep hayal alemindesiniz. Biz fazlayız farkettik, Siz de bir gün inşallah. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Admin Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Yıl olacak neredeyse, ama sözlerimde yine haklıyım. Havadan Sudan yazanlara bakıyorum, anı defterleri bakkal defteri gibi... Sayfa sayfa üstüne. Ne çok güzel şey paylaşmışlar aslında. Suya sabuna dokunmadan. Bizim hatamız Suya ve sabuna dokunmakta herhalde. Anlarız aşktan ve meşkten ama bunları yaşayacak memleketin gerçek varlığı bizi daha bir alakadar ediyor işte. Sizi seviyoruz demenin ağırlığı, seni seviyorum'a 5 basıyor nitekim. Bu haliyle de aramızdaki sevişgenliğimiz ortada. Bloglarımızda yazdıklarımıza rağmen sevilmiyor, hatırlanmıyoruz. Öylece bir kenarda; "ay şöyleydi, böyleydi" "şekerim sen de süpersin" "sen onu dedin, ben de bunu dedim" diyerek günü geçirenlerle birlikteyiz. Kimseyi aşağılamak veya küçümsemek istemiyorum tabii ki. Ama bu forumda herhangi bir cümleyi yazabilmek için bu günü, yarını, geleceği, kendi geleceğini hayal edebilenler için söylüyorum; Aynı fikirde olduğum ve olamadığım tüm düşün insanları adına; Sizin için fazlayız. Anladım. Bitirirken; Hanginiz bloglarımda yazdıklarımı okudunuz? Hanginiz beni Güncel Konular'dan biliyorsunuz? Aranızda uçurumlar var. İkisi birden değilsiniz siz, olamadınız da. Ben gibi ne çok insan var burada, siz hep hayal alemindesiniz. Biz fazlayız farkettik, Siz de bir gün inşallah. Ben bütün yazılarını okudum Ben bütün blog yazılarınıda okudum Ben yazmadıklarınıda okudum (ama söylemem) Gelecekte yazacaklarınıda okuyacağım Kendi adıma söyleyeyim dedim.... (ayrıca bazılarını görev diye okudum ama blogunu ilgiyle okudum) Saygılar Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Saygılar Ben sözümü söyledim. Beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır kaçar. Blogvari ilginize müteşekkirlerimle. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Yıl olacak neredeyse, ama sözlerimde yine haklıyım. Havadan Sudan yazanlara bakıyorum, anı defterleri bakkal defteri gibi... Sayfa sayfa üstüne. Ne çok güzel şey paylaşmışlar aslında. Suya sabuna dokunmadan. Bizim hatamız Suya ve sabuna dokunmakta herhalde. ... Bloglarımızda yazdıklarımıza rağmen sevilmiyor, hatırlanmıyoruz. Öylece bir kenarda; "ay şöyleydi, böyleydi" "şekerim sen de süpersin" "sen onu dedin, ben de bunu dedim" diyerek günü geçirenlerle birlikteyiz. Kimseyi aşağılamak veya küçümsemek istemiyorum tabii ki. Ama bu forumda herhangi bir cümleyi yazabilmek için bu günü, yarını, geleceği, kendi geleceğini hayal edebilenler için söylüyorum; Aynı fikirde olduğum ve olamadığım tüm düşün insanları adına; Sizin için fazlayız. Anladım. Taylan Abi, Şu an çok iyi hatırlamıyorum,galiba sizdiniz.Sizinle yazıştığımız bir konuda,kişiselleştirme mağduru olmuştuk.O zaman gönderdiğiniz bir ÖM de "yaşadıklarınızdan kaynaklanan bir bakış açısı..." benzeri bir bakışınız vardı. Benim için herzaman düşünen insan özeldir.Kim ve ne düşündüğü beni zerre kadar ilgilendirmiyor.Beni ilgilendiren farkındalık. Düşünmenin özünde farkındanlık vardır;farkındanlığın özünde ise biraz da "yaşadıklarımızdan kaynaklanan bir bakış açısı..."nın da olduğu farklılık vardır. Düşünen insan sadece konuşan,yazan insan değildir;kullandığı her cümlede farklılığı gören insandır. Neden mi bunları yazdı şimdi bu diyebilirsiniz. Düşüncelerimi sevmediğinizi(beni de sevmiyor olabilirsiniz)biliyorum, düşüncelerinize katılmadığımı biliyorsunuz. Ama bu sadece düşünce adına söyleyeceğim... Çünkü,güncel konularda her daim yazdıklarınız okurum.Güncel konularda yazabilenlere de inanırım.Bu inancım siz veya başkasının düşünccelerinden değil,düşünmenin kendisine olan inancımdandır. Biliyorum ki,düşünmek için farklı da olsa yanlış da olsa başka düşünceleri anlamak gerek. Bloglara pek bakmam,ama evleneceğinizi blogunuzda okumuştum neyse,diyeceğim;sizi burada görmek güzel. Siz abilerden öğreneceklerim var bunu tüm samimiyetimle söylüyorum;inanın ki başkalarının düşüncelerini anlamadan kimse düşünce üretemez,bunun için düşüncelere ihtiyacım var...sevgiler Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 çok can sıkıcı bi yazı aslında neyse fazla bişey demeden şunu diyeyim.. evet ben okudum blogunuzu ve yazılarınızı.. sizi okuyanlar tarafına bi çizik daha atın.. ben de varım kim okudu kim okumadı.. kim haberdar kim değil.. bunun tespitini mi yapmaya koyuldunuz... kolay gelsin ne deyim... bu şekilde bir yazıyla kimseyi yargılayamazsınız.. paylaşımlarınız güzel ve açık seçik..içten.. ülke ve dünya meselelerinde yorumlar yapana, bişeyler yapıp uğraşana saygım sonsuz.. ve bu yorumların çalışmaların devamını beklerim.. ama diğerlerini bu şekilde değerlendirerek değil.. fazla mı az mı olduğunuza bırakın kişiler kendileri karar versin.. olmaz mı... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 fazla mı az mı olduğunuza bırakın kişiler kendileri karar versin.. olmaz mı... Olmaz efendim. Neden olmayacağını da açıklayayım. Ben sadece kendi adıma söylemiyorum bunları. Benim gibi olan diğer insanların da dışardan nasıl değerlendirildiklerini ifade ediyorum. Yıllardır buradayım, kimin kimi nasıl değerlendirdiğini gözlemlemek için fazlasıyla zamanım oldu. Siz de zamanla anlayacaksınız, henüz çok yenisiniz. Canınızın sıkılması konusunda da endişe etmeyin, sıkı canın kolay çıkmayacağı konusundaki rivayetleri hatırlayın Öğğğğ kötüydü biliyorum. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Düşüncelerimi sevmediğinizi(beni de sevmiyor olabilirsiniz)biliyorum, düşüncelerinize katılmadığımı biliyorsunuz. Düşüncelerinize katılmıyorum, siz de benimkilere... Zaten amacımız da birbirimizin fikirlerine katılmaya çalışmak değil burada. Düşüncelerinize katılmadığım, onları sevmediğim anlamına gelmez. Kelime oyunu yapar gibi olacağım ama sevmediğim birşeye saygı da duyamam diye düşünüyorum. Oysa her ne kadar ortak paydada buluşamasak da, sizle yazışmalarımız devam ediyor, edecek de. Sizi sevmediğim konusuna gelince; kesinlikle böyle birşey söz konusu olamaz. Sizi ajite eden cümlelerim olabilir belki, ancak bundan farklı anlamlar çıkarmanız da doğru olmaz. Hepimizin sevmediği insanlar olabilir ama forumda, bu da bir gerçek. Herkesin herkesi sevmesini beklemiyoruz. Aşk böceği, sevgi kelebeği de değilim itiraf edeyim Benim de hiç haz etmediğim tipler var, bir iki kişi de olsa... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Açık , seçik, net , dobra , bazen komik ama samimi Okumaya devam edeceğim. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 peki siz yorum ve yazılara devam edin.. biz sizi takip edip okumaya... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 İşte buuuuu orda bir Taylan agbi var ....o taylan agbi bizim taylan agbimiz diye bana şiir okutmayın lütfen hem birşeyi dip not düşmek istiyorum benim yegeniminde ismi Nasuh TAYLAN....belkide ondan size saygı ile yorum yapmak ve ifadelerimi yazma cüretinde bulundum.... espiri yapmıyorum bende pek burda sevildigini düşünen biri degilim çokda önemli degil belirtiginiz gibi kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygı duymak zorundadır!!gördügünüz gibi içtenligimizi yakalıyan arkadaşlarda var yok diyemeyiz sizin sayfanızı foruma girdigim müdetçe karalıyo olacagım .....sevgi ile kalın..... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Can'ımızsın sen Taylan, nereden çıkarttın sevilmediğini ki Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Teşekkür ederim arkadaşlar. Kayımca bu sana S.e.t.h bu da sana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Taylan, O benim için bu forumda en ayrıcalıklı yere koyduğum insanlardan, onu seviyorum, bazen beni çoook kızdırsada seviyorum Seviyorum çünkü omurgasız değil, laf çevirmez, şirin gözükmeye çalışmaz, kimseye hakettiğinden fazla değer vermez, iltifat etmez, her zaman beklentisi yüksektir, bence insanlığı ileri götürende beklentilerini yüksek tutan insanların varlığıdır, sıradanlığı sevmez, okur, yazar, konuşur... Demagoji yapmaz, saptama yapar, duyguları ile değil bilgileri ile konuşur, güvenilir oluşu gerçektir, sözünde durur, tarafsız olmaması gerekiyorsa tarafsız olmaz, lafını inceltmez ortaya der! Babasının oğlu olsa gene der, gene der, adam kayırmaz, kaçmaz, üstüne gider ve şimdilerde hayatında çok güzel gelişmeler var ve daim olmasını dilerim... Seni sevmek için ne çok nedenim varmış Taylan dost... Gerçekten, iyiki varsın! Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Taylan, O benim için bu forumda en ayrıcalıklı yere koyduğum insanlardan, onu seviyorum, bazen beni çoook kızdırsada seviyorum Seviyorum çünkü omurgasız değil, laf çevirmez, şirin gözükmeye çalışmaz, kimseye hakettiğinden fazla değer vermez, iltifat etmez, her zaman beklentisi yüksektir, bence insanlığı ileri götürende beklentilerini yüksek tutan insanların varlığıdır, sıradanlığı sevmez, okur, yazar, konuşur... Demagoji yapmaz, saptama yapar, duyguları ile değil bilgileri ile konuşur, güvenilir oluşu gerçektir, sözünde durur, tarafsız olmaması gerekiyorsa tarafsız olmaz, lafını inceltmez ortaya der! Babasının oğlu olsa gene der, gene der, adam kayırmaz, kaçmaz, üstüne gider ve şimdilerde hayatında çok güzel gelişmeler var ve daim olmasını dilerim... Seni sevmek için ne çok nedenim varmış Taylan dost... Gerçekten, iyiki varsın! Vay anam babam... Ne güzel insansın sen. Bunları yazdığın için değil, bilirim zaten seni. Ama bildiğimi bildiğin halde herşeyi söyleyebilecek kadar güzelsin sen. Yüreğin zengin, Allah gönlüne göre versin her zaman. Yüzünü görmedim, sesini duymadım evet. Ve seni kızdırıyorum. Çünkü bazen yazdıkların için gerçekten kızıyorum sana. Amma velakin, kol kırılır yen içinde kalır. Sen hep orada kal ve bizimle kal. Ben kan içer, kızılcık şerbeti içtim derim her daim. Seni seviyorum dostum. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2009 Taylan abi,cesur arkadas,yine gelecegini biliyorum,güzel yazilárini yine hep beraber okuyacagiz.Yok öyle birakip kacmak,pilavdan dönenin kasigi kirilsin mi yani. Deger verdigim,önem verdigim özel kisilerden biridir.. saygilarla Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2009 Forumdaki en Asi abimiz... En güzel yanı da bu... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 10,9,8,7,6........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.