Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl hoscakal sevgilim... uzerimden sıyırıp alıyorum kullanılmıs derimi senden sonra kazandıgım butun iyi huyları ve alıskanlıkları bir posete sarıp agzını baglıyorum işte simdi son olarak mısralarıma nokta koyuyorum kafiyelerimi yarım bırakıp yasadıgım sehri değiştirip üzerime doktordan az kullanılmıs takım elbiseler ve cogu psikolog tarafından önemsenmemiş yalnızlık tedavileri ekliyorum hoscakal sevgilim artık gidiyorum yer kapmalasın diye kapının arkasına bırakılmıs evden cıkarken unutulmazsa bırakıldıgı yerden alınıp en yakın cöp konteynırına bırakılacak agzı sıkı sıkı baglanmıs kokmasın die ne kadarım dogaya geri donusturulebilecek dönüştürülmeyen hangi atık kapsamında hatırlandıkca igrenilecek ne yasadınki benle simdi hatırladıkca miden agzına gelecek bu kadarmı sevdin beni bitti dedigin anda düğmesi kapatılmıs yorgun ve azgın bir makina gibi kör kütük toz duman sessizliğe gömülecek... bu mısraları okuduğum zaman sormuştum kendisine,bunu yazan sen misin, diye.Mütevazıydı yine,yazmaya çalışıyorum derken.Bugün onun doğduğu gün!Değerli arkadaşım bu özel gününde,sana kendime sakladığım,senin olan bu şiiri armağan ediyorum.İyi ki doğdun,iyi ki varsın!Yüreğinden akan nehirlerle,daha güzel bir yarında, aynı sevgiyle....buluşana dek!Doğum günün kutlu olsun!
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl mavi olmayan gökyüzü.. belki uzun zamandır tanısmıyoruz ama içtenligin ve yakınlıgın icin tesekkur ederim.. efendi türkler.. kutlaman icin tesekkur ederim.. seni tanımak ve yazılarını okumak benim icin buyuk bir zevkti dostum... ve nyx-fallen angel guzel pasta ve yanındaki kadeh için tesekkur ederim:) katlanılır bulup yazdıklarımı paylastıgnız icin tesekkur ederim dostlar..
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl sayın abım dogum gunun kutlu olsun.her ne kadar zaman ılerlemıs olsada.gec kaldım ozur dılerım.ama cok yogunum bu aralar zor zaman buluyorum forumda. tekrardan dogum gunun kutlu olsun Allah sevdıklerıne bagıslasın senı...
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 16 yıl DUYGUSAL ....... Hımmmmm .... bu sayfayı ben açmak isterdim!ama şansızlıktan bahsetiginde hep tepkiliydim...sanki artık inanıy gibiyim!!kontürümün olmaması,kendi pc imin çökmesi tüm gün yapılması için beklemem ve bu satte çaresizce kendi tavırlarımı yıkıp bu pc den yazmam!!neyse unutludum diye düşünmiyecegini tahmin ediyorum,inanıyorum desem? bunları kim aldı hasırladı bir düşün neşeli olmaya çalışıyorum ve önce sana evdeki kedilerin senin için yaptıgı pastadan başlıyorum valla ben bayagı ugraştım ve bunu yapabildim nassı olmuş pastan??? şimdide sıra hediye paketlerinde bu kedilerden.........içinde ne var söylemiyo sadece çırmıklıyorlar benim hediye paketim..................bunlar olabilermi acaba çıkssssssssssssss begenmedinmi yoksa ozaman al bakalım bunu begenecekmişsin? aman damam hiçbirini begenmedin ........bak bu sana beni hatırlatıy nekadarda bana bensiyo dimi ............................tamam esas hediyen bu kutunun içinde..................yüregindekinin paketi açtıgında karşında olması dilegim!!!! Ne demiştim neşeli başlıyacak ve neşeli bitirecegim.................. Duygusal ....... a diledigin kadar,sevenlerinle ,sevdiklerinle...en iyisi yüreginin gitigi yere ulaşman dilegim..........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.