Misafir isimsizuye Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Aziz Milletim, Sözümü iyi dinleyiniz. Bilmiyorum, belki bugünden sonra sizlerle AK Partim çatısı altında buluşamayabilirim.. Aziz Milletim, 3 Kasım ve 22 Temmuz seçimleri ne kadar mübârekse; bu partim, bu dergâhımız ve sizler, oylarınız da o kadar mübârektir; ben gittikten sonra da Kemalistlerin hiçbir saldırısından korkmayınız.. Aziz Milletim, Çok kısa bir zaman sonra inşallah Fethullah Gülen Hoca Efendi’ye kavuşacaksınız, işte o zaman herşey tamam olacak ve çektiğiniz sıkıntıların mükâfâtını fazlasıyla bulacaksınız.. Sakın ola gidişime üzülüp kendinizi perîşân etmeyiniz ve eski alışkanlıklarınıza; merkez-sağ partilere dönmeyiniz; birbirinizle kavga edip meydanı Kemalistlere bırakmayınız; ben gittikten sonra da tek yumruk kalmaya devâm ediniz. Bu size en büyük vasiyetimdir, duyanlar duymayanlara anlatsın.. Aziz Milletim, Kimin cebinde iki lirası varsa bir lirasını bizim hayır kurumlarımıza bağışlasın. Kemalist ekonominin fâiz düzenini yıktık; fâizin her türlüsü ayaklarımızın altındadır.. Lâkin ihtiyaç sâhiplerinin yanında olmak gerekir; seçim dönemlerinde bol bol dağıttığımız erzakların mâliyeti büyük; bunu yeşil sermâyeden karşılıyoruz; sizler velînîmetimizsiniz.. Benden sonra da bu sistemi devâm ettiriniz; ne fâiz alınız ne de veriniz; fâiz haram, kâr payı helâldir. Paralarınızı Arap kardeşlerimizin bankalarında değerlendiriniz.. Bu katkılarınız takke, seccâde, tespih, namaz önlüğü, hacı yağı, tarak, misvak, takunya, ilmühâl ve bilumum dînî neşriyatla mükâfatlandırılacaktır.. Aziz Milletim, 12 Eylül öncesinde görülen bütün sağ-sol kavgaları üstâdım Kenan Paşa sâyesinde son bulmuştur; artık muhafazakâr demokratlar ile Kemalistler arasında kavga olacaktır; dolayısıyla sağcı mü’min kardeşlerinizle ve Hakk yoluna dönen solcularla gereksiz yere kavga etmeyin.. Ben ve ekibim ülkücüleri, liberal aydınları ve tövbeye gelmiş eski marksistleri kazanmada hiçbir zorlukla karşılaşmadık; Allah’ın izniyle siz de tüm mü’minleri safınızda toplayacak ve Kemalistleri marjinâl seviyeye getirmeyi başaracaksınız inşallah.. Aziz Milletim, Memâlik-i Osmâniyye Mülkünde Kemalistlerin şerri kırılmıştır. Bizler Çankaya Köşkü’nü de ele geçirmek sûretiyle Devlet-i Âliye-i tekmil zaptettik, sivil bürokrasiyi de yola getirdik.. Fakat adlî ve askerî çevrelerde hâlâ zayıfız; bizden sonra gelecekler bu eksikliğimizi telâfî edecektir; buna hiçbir tevehhüm ser edilmeye.. Aziz Milletim, Kadın haklarına riâyet etmenizi ve türban sorununu canlı tutmanızı tavsiye ederim. Biz bu sorunu Necmettin Erbakan Hoca Efendi’den devraldık ve onun değerli aklına tesâdüf etmeyen bir anlayışla; insan hak ve özgürlükleriyle ilişkilendirerek kendimizi hemen tüm dünyâya özgürlükçü bir hareket olarak kabûl ettirdik. Avrupa’yı ve Amerika’yı arkamıza aldık; onların desteğiyle az zamanda çok ve büyük işler yaptık. Ve nihâyetinde türbanı anayasal bir hak hâline getirdik ama, Kemalist güç odakları bizi engellediler ve şimdi tekrar başa döndük. Dolayısıyla tekrar meydanlara inmeli, ellerinizde Kur’an-ı Kerîm’ler, dillerinizde tekbir sesleriyle kadınlarımızın bu haklarının peşine düşmelisiniz.. Önünüze çıkacak polis güçlerine aldırmayın; yasaları değiştirerek devletin kolluk güçlerinin cop kullanmasını yasak ettik; olsa olsa biber gazı sıkarlar, o da dert değil.. Allah yolunda hareket edenlere ne mutlu.. Aziz Milletim, Size bir tek emânet bırakıyorum, ona sımsıkı sarıldıkça yolunuzu hiçbir zaman şaşırmayacaksınız. O emânet Şeyhimiz Bediüzzaman Said-i Nursî Hazretleri’nin âlemlere ışık olan Risâle-i Nûr eseridir. Her mü’min kardeşinizin bu eseri tahsîl etmesini emniyet ediniz.. Aziz Milletim, Bütün mü’minler kardeş, Kemalistler münâfıktır; Kemalistleri dost bilmeyiniz, onlardan gelecek yarardan sakınınız.. Mü’min kardeşlerinizin haklarına tecâvüz helâl değildir; haklarınız şeriat düzeninde bellidir, ayrı bir hakkı mahkeme etmeye gerek yoktur; bilemediğiniz konuları ulemâya sorunuz.. Cenâb-ı Hakk, hepinizin hakkını tanzîm etmiştir; laikçilerin hukukuna bizim kitabımızda yer yoktur.. İktidâra geldiğimiz ilk gün zînâyı suç sayalım dedik, cezâ yasasını değiştirmeye çalıştık; burnumuzdan getirdiler. Bu laikçiler Hakk’ın yolundan sapmış kimselerdir; Hakk yolundan sapanlar nasıl olur da hakları tanzîm edebilir.. Aziz Milletim, Gelecek nesiller beni sizden soracaklar, ne diyeceksiniz? “Fethullah Gülen Hoca Efendi’nin teblîğlerini yerine getirdi.” deyiniz.. Şâhit ol Ey İslâm Âlemi, şâhit ol ki Kemalistler benim adımı da rahmetli Menderes ve Özal’ınki gibi kirletmesin.. Cümlenizi Avrupalı ve Amerikalı dostlarımıza emânet ederim.. AB+D Yâr ve Yardımcınız Olsun!.. Recepbüyyettin el-Takiyeci ül-Eltutan Efendi Türkiye Çeteler Cumhuriyeti Başimamı Kaynak: Türkiye Çeteler Cumhuriyeti Resimli Gazetesi, 23.07.08 / Ankara Aktaran: Alkım Saygın Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 ya bu beyefendi nasil beyin yikamasini biliyor yada gercekten kendizi cok bir *************** insan ! ( Yildizlari kendim koydum Adminlere zahmet olmasin diye ) hani herkes istedigi gibi yasar filan diyordu karismiyorlardi ? Bütün mü’minler kardeş, Kemalistler münâfıktır; Kemalistleri dost bilmeyiniz, onlardan gelecek yarardan sakınınız Aslinda Recepbüyyettin el-Takiyeci ül-Eltutan Efendi gibi insanlara guvenmemek lazim..... Amerika ve Avrupa arkalarindaymis.... Acaba neden ? Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Lâkin ihtiyaç sâhiplerinin yanında olmak gerekir; seçim dönemlerinde bol bol dağıttığımız erzakların mâliyeti büyük; bunu yeşil sermâyeden karşılıyoruz; sizler velînîmetimizsiniz.. Benden sonra da bu sistemi devâm ettiriniz; ne fâiz alınız ne de veriniz; fâiz haram, kâr payı helâldir. Paralarınızı Arap kardeşlerimizin bankalarında değerlendiriniz.. Bu katkılarınız takke, seccâde, tespih, namaz önlüğü, hacı yağı, tarak, misvak, takunya, ilmühâl ve bilumum dînî neşriyatla mükâfatlandırılacaktır.. Devletin kasasindan dagitilan,, vede bu Devletin Bireylerini bu cagda Halki dilenci sifatinda görüp Devlet tarafindan yani dolayli yoldan seyler Tarikatlar diyarindan onlarin önüne atilan halkin vergileriyle bir Avuc kömürle Makarnayi... yesil sermayeden karsilaniyor numarasi? yani sizlerden arakladigimiz paralari dilencilere oy icin dagitiyoruz... ayaklari yani sizler recebin Tavugusunuz yumurtlamaya devam EDIN mesaji... yemezler! ÜSTELIK HIZINI ALAMAMIS ARAP BANKASINI TAVSIYE EDIYOR... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 İşte kapatma kararına sayılı günler...kapatılır mı,bilmiyorum.Kapatılırsa çözüm mü olur?İşte bunu çok iyi biliyorum.HAYIR! Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 İşte kapatma kararına sayılı günler...kapatılır mı,bilmiyorum.Kapatılırsa çözüm mü olur?İşte bunu çok iyi biliyorum.HAYIR! Acaba birilerinin işine mi gelir? Bana sorarsanız artık kapatılmasın derim. Kapatılırsa üzerlerindeki bir çok yük başkalarına vurulacak. Onlar da kendilerini aklamış olacak; GÜYA! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Acaba birilerinin işine mi gelir? Bana sorarsanız artık kapatılmasın derim. Kapatılırsa üzerlerindeki bir çok yük başkalarına vurulacak. Onlar da kendilerini aklamış olacak; GÜYA! Ya bunu sizinle o kadar çok yazdık ki,ben hala anlamadıysanız beni pes diyorum! Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Acaba birilerinin işine mi gelir? Bana sorarsanız artık kapatılmasın derim. Kapatılırsa üzerlerindeki bir çok yük başkalarına vurulacak. Onlar da kendilerini aklamış olacak; GÜYA! kesinlikle kapatılmali... bedeli neyse Türkiye ödeyecektir! ödemelidir Aksi takdirde bunlar bizleri yugoslav Halkinin bugün cektikleri acilarin bin katini bizlere tattiracaklardir??? artik Halkimiz şu gercegi görmeli bunlar koyun bile güdemez... Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 kesinlikle kapatılmali... bedeli neyse Türkiye ödeyecektir! ödemelidir Aksi takdirde bunlar bizleri yugoslav Halkinin bugün cektikleri acilarin bin katini bizlere tattiracaklardir??? artik Halkimiz şu gercegi görmeli bunlar koyun bile güdemez... Kapatılsın kapatılmasına da... Hatta en büyük cezalar verilsin ama; şu ekonomik krizin sebebinin bunlar olduğu ortaya çıksın (yani halkın gözünde anlaşılsın) da ondan sonra derim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 İşte kapatma kararına sayılı günler...kapatılır mı,bilmiyorum.Kapatılırsa çözüm mü olur?İşte bunu çok iyi biliyorum.HAYIR! Demegojiye hiç gerek yok... "Suç ve Ceza" ve ne derler bilirsiniz "şeriatın kestiği parmak acımaz, Türkiye de hukuk var ve iki ihtimal var ya kapatılacak ya kapatılmayacak ancak bizi endişendiren kapatılmaması değil davaya kimlerin bakacağı??? Aslında kapatılmasa daha iyi olur diyorum ben çünkü kapatılmamak için çırpınıyor gibi görünselerde aslında bunun için mücadele ettiklerini düşünüyorum ve Kemalist'lerden daha çok darbeci olduklarını biliyorum... Aslın darbe beklentisi olanlar Akp'nin yönetim kadrosu... 80 darbesini Amerika'nın "bizim çocuk" dediği ressam paşa yapmıştı, bu kez darbe olasılığı varsa yine "Amerika'nın çocuklarından" birileri mi yoksa "Kemalin askerleri" mi yapar belli değil. O sebepten kapatılma davasının ardından Babacan, Dengir Mehmet, Başbakan, ve Cumhurbaşkanının tuhaf açıklamaları gösteriyor ki gerçekte mağdur rolü onlara çok yakışıyor ve çok taraftar kazandırıyor, bizim milletimiz ajitasyonu sever malum... Kürt solcuları, din simsarları, elele vermiş Akp'yi kurtarmaya çalışıyor kimlerin desteği ile ABD+AB bizim bildiğimiz onlar müslümanları sevmez ama bunları seviyorlar neden acaba? Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 İşte kapatma kararına sayılı günler...kapatılır mı,bilmiyorum.Kapatılırsa çözüm mü olur?İşte bunu çok iyi biliyorum.HAYIR! herkes bu yazdığını idam sehpasına oturtmuş.Neden acaba? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 AKP kapatilmalidir, ve ona bel baglamis olan Kürt ayrilikcilar,marksist dönekler Seriat sevdalilari ve AB fonlariyla gecinen ivir zivir takiminin suratlarina **********,kapatilmalimi cözümmü gibi bilimsel gibi görünen ajitasyon tarzi ifadeler AKP nin kapatilmasiyla tüm ona ümitlerini baglamis olan yukardaki kesimlerin ne hale düseceklerinin bir korkusudur. AKP kapatilmalidir,bakmayin ekonomi altist olur hikayelerine hicbirsey olmaz zaten ekonomi dogrudürüst degildiki altüst olsun.Yabancilar korkup kacarmis hadi canim sende hikaye,yabanci cikari olan yerde.......olsa yapisip kalir kimse bunlari merak etmesin.AKP kapatilmalidir ki Ergenekon hikayeleri yazanlarin ********. Kapatilmasada bizim yapabilecegimiz birsey yok.Ama, düsmanlar sevinir kapatilmadigina. saygilarla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Demegojiye hiç gerek yok... "Suç ve Ceza" ve ne derler bilirsiniz "şeriatın kestiği parmak acımaz, Türkiye de hukuk var ve iki ihtimal var ya kapatılacak ya kapatılmayacak ancak bizi endişendiren kapatılmaması değil davaya kimlerin bakacağı??? Aslında kapatılmasa daha iyi olur diyorum ben çünkü kapatılmamak için çırpınıyor gibi görünselerde aslında bunun için mücadele ettiklerini düşünüyorum ve Kemalist'lerden daha çok darbeci olduklarını biliyorum... Aslın darbe beklentisi olanlar Akp'nin yönetim kadrosu... 80 darbesini Amerika'nın "bizim çocuk" dediği ressam paşa yapmıştı, bu kez darbe olasılığı varsa yine "Amerika'nın çocuklarından" birileri mi yoksa "Kemalin askerleri" mi yapar belli değil. O sebepten kapatılma davasının ardından Babacan, Dengir Mehmet, Başbakan, ve Cumhurbaşkanının tuhaf açıklamaları gösteriyor ki gerçekte mağdur rolü onlara çok yakışıyor ve çok taraftar kazandırıyor, bizim milletimiz ajitasyonu sever malum... Kürt solcuları, din simsarları, elele vermiş Akp'yi kurtarmaya çalışıyor kimlerin desteği ile ABD+AB bizim bildiğimiz onlar müslümanları sevmez ama bunları seviyorlar neden acaba? Demegoji kavramını önce bana açıklayın.Sonra neye dayanarak bunu yaptığımı!SUÇ VE CEZA!Ne kadar da uzak bana.Benim yaşadığım ülkeye.Durun ama şimdi buna da demegoji falan derler.Hayır,iki değil birçok ihtimal var.Kapatılabilir,kapatılmayabilir,siayasi yasaklarla sınırlı olan bir karar vs. Halkımız ajitasyonu sever,malum.bande böyle düşünüyorum.Ama iktidar ve siyasi gelişimleri sadece ajityasyona bağlamak yerine neden muhaliflerin eksikliğine,sürekli verilip tutulmayan sözlerde aramıyorsunuz? Darbe beklentisi onlar kime verilecek cevap emin olun ki hepimizi boğar.AKP bunu ister mi?Bilmiyorum.Ama biliyorum ki CHP bunu istiyor;tabanı alanlarda orduyu göreve çağırmadı mı? Kürt solcuları,din simsarları vb söylemlerin içini boş bırakmayın isterseniz,başkaları tarafından anlaşılmaması ya da yanlış doldurulması ihtimalini göze alın ve açıklayın.Ben Akp kapatılmasın derim,kapatılmasın!Çünkü hiçbir demokrasi bir iktidarı böylesine bir kararla biteremez.Neden sandık değil?Ülkemizin insanı için verirken mücadalede ona güvenmiyor musunuz? Ayrıca Sayın Sardunyam,Ufuk Uras açıklamasını hala bekliyorum. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 herkes bu yazdığını idam sehpasına oturtmuş.Neden acaba? Ya Hırçın ben bu nedenlerin cevaplarını nedense alamıyorum.Yazdıklarıma tepki verenler sorularıma cevap vermiyorlar.Neyse birazcık sabır. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 80 İhtilali ile yüzleşmeden yüzleşemeden bugün yaşananları anlamak imkansız... Ajitasyonun bu ülkede nasıl tuttuğunu tv'de gündüz programlarında yazılan senaryolara vatandaşın nasıl inandığını görerekte tanıklık edebilirsiniz... Ama görmek lazım sadece bakmak yetmiyor bazen... 80'sonrası 28 yılda neler yapıldı kimler iktidar oldu Amerika'nın bu iktidarlarla ilişkisi neydi, Amerika'lı generallerin "bizim çocuklar" dediği adamlar kimlerdi? Ve Ak parti fişinin çekildiğini anladığından mıdır nedir batarım ama sizide batırırım diye bulduğu çuvala herkesi dolduruyor... Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 80 İhtilali ile yüzleşmeden yüzleşemeden bugün yaşananları anlamak imkansız... Ajitasyonun bu ülkede nasıl tuttuğunu tv'de gündüz programlarında yazılan senaryolara vatandaşın nasıl inandığını görerekte tanıklık edebilirsiniz... Ama görmek lazım sadece bakmak yetmiyor bazen... 80'sonrası 28 yılda neler yapıldı kimler iktidar oldu Amerika'nın bu iktidarlarla ilişkisi neydi, Amerika'lı generallerin "bizim çocuklar" dediği adamlar kimlerdi? Ve Ak parti fişinin çekildiğini anladığından mıdır nedir batarım ama sizide batırırım diye bulduğu çuvala herkesi dolduruyor... Kaç kişiyiz dediğinize göre CHP geleneğinden haberdarsınız.Şimdi AKP diye kabul edelim günah keçisni.Ya öncesi?Bakın sizden bir Ufuk Uras açıklaması da bekleniyor. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Türkiye 1950 yilindan baslayip sagci ve Amerikanci iktidarlar tarafindan yönetilmis vede yönetilmektedir,Amerikancilarin sadece iktidarda olmadigini yani sivillerden olusmadigini askerin icindede bunlardan mevcut oldugunu bilmeyen yoktur bunu yeni birseymis gibi sunmakta yanlistir.Ama her ulusunu seveni her teröre karsi olani bölünmez bütünlügü savunani vede Atatürkcü olani Amerikanci diye göstermek icine düsülen en büyük yanlistir.Insanlarin yanlis yapmalari dogalari icabidir ama insanlarin baska insanlara iftira atmalari yapilariyla baglantilidir yani yetisme tarzi zihniyeti,cevresi ve takilip kaldigi ideolojilerle baglantilidir.Orduya ve devlete saldirmak Türkiye sartlarinda seriatci vede marksist kesimlerin bir metodudur,PKK nin bir marksist örgüt oldugu düsünülürse neden ******. saygilarla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 80 İhtilali ile yüzleşmeden yüzleşemeden bugün yaşananları anlamak imkansız... Ajitasyonun bu ülkede nasıl tuttuğunu tv'de gündüz programlarında yazılan senaryolara vatandaşın nasıl inandığını görerekte tanıklık edebilirsiniz... Ama görmek lazım sadece bakmak yetmiyor bazen... 80'sonrası 28 yılda neler yapıldı kimler iktidar oldu Amerika'nın bu iktidarlarla ilişkisi neydi, Amerika'lı generallerin "bizim çocuklar" dediği adamlar kimlerdi? Ve Ak parti fişinin çekildiğini anladığından mıdır nedir batarım ama sizide batırırım diye bulduğu çuvala herkesi dolduruyor... 1980 darbesi ile yüzleşmeye başladınız mı karşınıza sürekli aynı gerekçelerle ülkeyi kurtarmaya çalışanlar çıkmaz mı?Aynı oluşturulmak istenen darbe ortamı,aynı korkular... Kimler mi iktidar oldu veya kimler herşeye rağmen iktidar olmadı?Güzel soru. AKPnin fişi çekildi ve sonra AKP sustukça biterken bu sefer giderken kendisiyle beraber ********** dsa ***********.Yani herkes hakketiği yerde olacak. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.