Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Sizin gibiler damgasi yemediniz, neden yiyeceksinizki. Ama Perincek'in davranislari 70 li yillara dayanir ve devamli bugünkü gibi davranislarda bulunmustur ve benim icin güvenirliligini yiitrmis bir sahistir. Siz inanabilirsiniz ona. Ama ileride görecegiz daha hangi kabuklara girecegini. Benim anlamadigim iktidardaki iktidarda oldugu halde renkden renge girerken,, birilerin dizleri dibinden ismarlama gelirken,, birileride birilerin dizlerinde onu yönlendiriken bakin dümene ??? ingiliz yelkeni olmadi,, bir amerikan yelkeni ve arada ordan el salliyor firtanin etkisiyle zaman zaman islanan mendilinle fettullah... bu demektirki, Asıl kabuk´unu terkedip baskalarinin kabuk´unun altına girip buna nazaran fikirleri sabit degismeyenlere bakmamiz daha iyi olacak,, dünyadaki gelismeleri yakindan takip edip bir saplantinin icnde kalmayarak degisimleri göz önüne alarak degisim gösteren insanlari degil??? Alıntı
Φ SimalyildiziNet Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Sizin gibiler damgasi yemediniz, neden yiyeceksinizki. Ama Perincek'in davranislari 70 li yillara dayanir ve devamli bugünkü gibi davranislarda bulunmustur ve benim icin güvenirliligini yiitrmis bir sahistir. Siz inanabilirsiniz ona. Ama ileride görecegiz daha hangi kabuklara girecegini. Ya arkadaşlar, Perinçek iyi/kötü değil asıl konu... Yani nedense konu farklı yöne kayıyor. Perinçek "döndü" ve yine "dönecek" düşüncesindeyiz. Pekala... Bu dönüşlerden hangisinde bu vatan toprağını sattı yada hangisinde bizleri gavur elinde mahsur bıraktı? Varsa yok çakal başı ile görüştü, maocu, komünist (ki günümüzdeki sözde dincilerden bin kat daha iyidir kömünistler), yanar döner adam söylemleri var ortada... Hala anlayamadınız değilmi? Ne den Talatpaşa Komütesi nin toplantısından 1 gün önce içeri alındıklarını hala çözemediniz değilmi? Bu ülkede basın birilerini kötülüyorsa o "iyi", övüyorsa o "kötü" dür. ******* Bugün gelinen noktada içeride olan insanlara yapılan tüm bu saldırılarla zetn bu insanlar benim gözümde aklandı... Ve ne gariptir ki, Perinçek hayatıo boyunca alamadığı "oy" ilgisini bu olaylardan sonra daha fazla aldı. Bana içeride olupta gerçekten suç işlemeye yatkın bir tane isim söyleyebilirmisiniz? Bırakın insanların geçmişini, geleceğini. Ortada olan şeyler hakmıdır değilmidir bunu konuşalım. "Sen eskiden böyle düşünüyordun, yat içeride" demek adaletlimidir? Ve elbette siz sevmeye bilirsiniz..... Amaaaaa, bana göre "ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır" diye bağırdı ve kahraman oldu!! Bu kadar basit! Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Amaaaaa, bana göre "ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır" diye bağırdı ve kahraman oldu!! Bu kadar basit! 1) Yıl 2002.. ABD Irak'ı işgale karar veriyor.. Ecevit Washigton'da. Beyaz Saray soruyor; Irak'ta bizimle beraber misiniz? Ecevit'ten cevap: Değiliz.. Sonuç: Beyaz Saray o gezide DSP-MHP-ANAP koalisyonunu kafasında bitiriyor ve birkaç gün sonra Kemal Derviş'den "Erken seçim ekonomi için risk değil" açıklaması geliyor... (Tam bugünlerde Recep Tayyip Erdoğan'la Abdullah Gül de Washington'dadır ve icazet aramaktadır..) Kemal Derviş'in açıklaması Türk kamuoyunu dalgalandırırken, Ecevit'le Mesut Yılmaz karşı çıkıyor. MHP Genel Başkanı Bahçeli ise koalisyon ortaklarının bir bölümünün farklı koalisyon modelleri çabası ve arayışlarını bahane ederek, Derviş'in isteğine işlerlik kazandırıyor ve erken seçim düğmesine basıyor... Tam bu noktada soralım; Bahçeli niçin Derviş erken seçim işaretini verdikten sonra harekete geçmiştir. Bu tesadüf müdür? Dünya demokrasi tarihinde hangi lider seçime daha bir buçuk yıl varken kendi partisini baraja gömecek bir kararı alır? Bu karar da herhangi bir tesir ya etki olmuş mudur? DEMEK OLUYORKI HER BABAYIGIT KAPISINDA MILLIYETCI YAZAN KAPIDAN ICERI GIRINCE MILLIYETCI OLAMIYOR... 1) Yıl 2002.. ABD Irak'ı işgale karar veriyor.. Ecevit Washigton'da. Beyaz Saray soruyor; Irak'ta bizimle beraber misiniz? Ecevit'ten cevap: Değiliz.. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Ya arkadaşlar, Perinçek iyi/kötü değil asıl konu... Yani nedense konu farklı yöne kayıyor. Perinçek "döndü" ve yine "dönecek" düşüncesindeyiz. Pekala... Bu dönüşlerden hangisinde bu vatan toprağını sattı yada hangisinde bizleri gavur elinde mahsur bıraktı? Varsa yok çakal başı ile görüştü, maocu, komünist (ki günümüzdeki sözde dincilerden bin kat daha iyidir kömünistler), yanar döner adam söylemleri var ortada... Hala anlayamadınız değilmi? Ne den Talatpaşa Komütesi nin toplantısından 1 gün önce içeri alındıklarını hala çözemediniz değilmi? Bu ülkede basın birilerini kötülüyorsa o "iyi", övüyorsa o "kötü" dür. ******* Bugün gelinen noktada içeride olan insanlara yapılan tüm bu saldırılarla zetn bu insanlar benim gözümde aklandı... Ve ne gariptir ki, Perinçek hayatıo boyunca alamadığı "oy" ilgisini bu olaylardan sonra daha fazla aldı. Bana içeride olupta gerçekten suç işlemeye yatkın bir tane isim söyleyebilirmisiniz? Bırakın insanların geçmişini, geleceğini. Ortada olan şeyler hakmıdır değilmidir bunu konuşalım. "Sen eskiden böyle düşünüyordun, yat içeride" demek adaletlimidir? Ve elbette siz sevmeye bilirsiniz..... Amaaaaa, bana göre "ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır" diye bağırdı ve kahraman oldu!! Bu kadar basit! Ülkeyi satip satmadiginin ölcüsü ne size göre? Yillardan beri binlerce siyasi tutuklu sucsuz yere hapislerde cürüdü ve hatta katledildi, o zaman neredeydiniz? Simdimi gözünüz acildi acaba? Bu sahis gün gelir tekrar Türkiye'de ermeni soykirimi olmustur der, bunu unutmayalim. Kiminle beraber ve kime destek oldugumuzu önce iyi bilelim. Ben onun icerdeyken sonradan yakalananlari bileihbar ettigine inaniyorum, cünki bu adamin gecmisi hep öyleydi. Ates olmayan yerde duman cikmaz derler bir atasözümüzde. Alıntı
Φ SimalyildiziNet Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Ülkeyi satip satmadiginin ölcüsü ne size göre? Yillardan beri binlerce siyasi tutuklu sucsuz yere hapislerde cürüdü ve hatta katledildi, o zaman neredeydiniz? Simdimi gözünüz acildi acaba? Bu sahis gün gelir tekrar Türkiye'de ermeni soykirimi olmustur der, bunu unutmayalim. Kiminle beraber ve kime destek oldugumuzu önce iyi bilelim. Ben onun icerdeyken sonradan yakalananlari bileihbar ettigine inaniyorum, cünki bu adamin gecmisi hep öyleydi. Ates olmayan yerde duman cikmaz derler bir atasözümüzde. Siz bu dar pencrenizden bakmaya devam edin. Ancak, birileri hakkında sürekli basın/yayın içinde yapılan dedikodulara değil, bizzat gidip o insanlarla tanışarak haklarında karar vermenizden yanayım. TKP neden İP yi sevmez. Zira İP pekaka gibi, dhkp-c ciler gibi terör örgütlerini kabul etmez. Oysa TKP bizzat destek verir... Yani verdiğiniz örnek bile, kusura bakmayın iftira kokuyor. Her neyse! Dün "bu devleti yıkacağıma,......kesem ederim" diyenlerin; kapatma davası arkasından "valla biz laikiz" demesi elbette daha mertçe oluyor. Haklısınız. Üç kuruş para için (ışık evlerinde şahit oldum) biri birini yerlerken, 2 sn.sonra dışarıdan gelen bir yabancı karşısında tıpkı ******** gibi başlarını bir yana eğip göz yaşı dökerek çek aldıklarınıda gördük... yine haklısınız! 2 ihanet yasalarına imza atan ve CHP ile aynı kolda hareket edip RTE yi başbakan koltuğuna oturtan ve dahası Cumhurbaşkanı seçimlerinde "akepeyi detepeye mahkum etmeyeceğiz" diyenleride gördük.... Ve tüm siyasi yapılanmada ben Türkiye de hiç DÖNEK lider görmedim. Haklısınız bir tek Perinçek dönek... Saygılarımla Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Siz bu dar pencrenizden bakmaya devam edin. Ancak, birileri hakkında sürekli basın/yayın içinde yapılan dedikodulara değil, bizzat gidip o insanlarla tanışarak haklarında karar vermenizden yanayım. TKP neden İP yi sevmez. Zira İP pekaka gibi, dhkp-c ciler gibi terör örgütlerini kabul etmez. Oysa TKP bizzat destek verir... Yani verdiğiniz örnek bile, kusura bakmayın iftira kokuyor. Her neyse! Dün "bu devleti yıkacağıma,......kesem ederim" diyenlerin; kapatma davası arkasından "valla biz laikiz" demesi elbette daha mertçe oluyor. Haklısınız. Üç kuruş para için (ışık evlerinde şahit oldum) biri birini yerlerken, 2 sn.sonra dışarıdan gelen bir yabancı karşısında tıpkı ******** gibi başlarını bir yana eğip göz yaşı dökerek çek aldıklarınıda gördük... yine haklısınız! 2 ihanet yasalarına imza atan ve CHP ile aynı kolda hareket edip RTE yi başbakan koltuğuna oturtan ve dahası Cumhurbaşkanı seçimlerinde "akepeyi detepeye mahkum etmeyeceğiz" diyenleride gördük.... Ve tüm siyasi yapılanmada ben Türkiye de hiç DÖNEK lider görmedim. Haklısınız bir tek Perinçek dönek... Saygılarımla Siz bu yorumunuzu güya benim yorumuma cevap niteliginde yazmissiniz, cünki benim yorumuma direk cevap vermissiniz. Ama ben yazilarinizdan benim yorumumla ne alakasi var anlamis degilim. herhalde öylesine yzmis olmaniz gerek. Alıntı
Φ SimalyildiziNet Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Siz bu yorumunuzu güya benim yorumuma cevap niteliginde yazmissiniz, cünki benim yorumuma direk cevap vermissiniz. Ama ben yazilarinizdan benim yorumumla ne alakasi var anlamis degilim. herhalde öylesine yzmis olmaniz gerek. Yazıyorum ama sanırım gözden kaçıyor. Diyorum ki, birileri birileri hakkında birşeyleri söylüyorsa bir adım geri çekilip geriden bakın. Türkiye de yıllarca hapishanelerde bir çok insan öldü demişsiniz. Çok doğru. Peki bunlardan KAÇ TANESİ hiç bir suç yada isnat olmadan içeride 11 ay tutulup ölüme terk edildi. Ben terörden yakalanmışım! Suçum sabit. Hatta tastik etmişim. Yetmemiş açlık grevine gitmişim. Dava tamam, hüküm tamam, cezam infaz aşamasında. Sonra ölmüşüm. Bumudur sizin mazlum yada masum anlayışınız? SAYIN Perinçek ile ilgili öğrendiğiniz bilgi kaynağınızın doğrulundan nasıl emin olalım! O halde burada herkez herkez hakkınya yazsın. Oldumu şimdi? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Türkiye de yıllarca hapishanelerde bir çok insan öldü demişsiniz. Çok doğru. Peki bunlardan KAÇ TANESİ hiç bir suç yada isnat olmadan içeride 11 ay tutulup ölüme terk edildi. evet haklısınız;hiçbir suç yada isnat olmadan birilerinin 11 AY TUTULUP ÖLÜME TERKEDİLMESİ hiçbir şekilde açıklanamaz. Ben terörden yakalanmışım! Suçum sabit. Hatta tastik etmişim. Yetmemiş açlık grevine gitmişim. Dava tamam, hüküm tamam, cezam infaz aşamasında. Sonra ölmüşüm. Bumudur sizin mazlum yada masum anlayışınız? hayır haksızsınız!Eğer 11 ay tutulup ölüme trekedilen işadamımız suçlu olsaydı da bu ölümn affedilmeyecekti.Hal böyleyken davası tamam olup,hüküm giyenlerin ölümünün yok sayılması açıklanamaz.Hakka,hukuka,vicdana sığmaz.Ben bunu da geçtim.Gözaltında 1 gün kalıp cesetleri eve gelenleri de sayalım mı?Sayamayız ama onlar zaten gözü kapalı öldürülenlerdir. Alıntı
Φ SimalyildiziNet Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 hayır haksızsınız!Eğer 11 ay tutulup ölüme trekedilen işadamımız suçlu olsaydı da bu ölümn affedilmeyecekti.Hal böyleyken davası tamam olup,hüküm giyenlerin ölümünün yok sayılması açıklanamaz.Hakka,hukuka,vicdana sığmaz.Ben bunu da geçtim.Gözaltında 1 gün kalıp cesetleri eve gelenleri de sayalım mı?Sayamayız ama onlar zaten gözü kapalı öldürülenlerdir. Göz altına alınan ve öldürülen (mesela Okey gibi) insanlarda benim tanımıma uyuyor aslında. Diğer ölenlerden kastım ise, "açlık grevi" gibi bir özellikle ölenlerdir. Bu ölüm onları masum kılmaz. Kaldı ki suçlu bile olsalar ölümlerine izin verilmemeli. Ama dedimya ortada KASIT var. Bilinçli olarak Devlete (babaya) isyan var ve isyana teşvik var.... Her neyse; Biliyorsunuz, 3.dalga tutuklamalara kadar ne CHP den nede diğer başka bir çok basşı çeken STK dan ses çıkmamıştı. Ha ne zaman İlhan Selçuk içeri alındı -ki burasıda çok garip, madem sorumlu neden salındı, madem masum neden alındı; yoksa alınınca ortaya çıkan baskı(!) dayanılmaz olduda ondanmı bırakıldı bunlar ayrı konu, - ondan sonra ortalık karıştı...... Türkiye de adli olarak her türlü aşamayı yaşamış biri olarak gerçekten çarpıklıklar var, ancak bu çarpıklıkları devletin yapısına yada direk devlete atfetmek gerçekten yazık olur. Oysa, toplumun bunda hiç suçu yokmu? Bu konu farklı bir yere kaymadan hemen toparlayalım! Ortada gözaltı ölümlerinde art niyet varsa devleti suçlamak yanlış ama kasıtlı ölüme terk varsa ah işte o zaman eciğinden cücüğüne kim varsa yetkili hesap sormak gerekir. Elbette 7 yıl mahkemeden sonra ceza yiyenlere ulaşılamamak gibi komik şeyler yaşamadan... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Kaldı ki suçlu bile olsalar ölümlerine izin verilmemeli. sonrası gelen ''ama'' ları kendi adalet anlayışımdan soyutlayarak bunun altına imzamı atıyorum.Bir insanı öldürmek,ölümünü meşrulaştırmak,ölümüne susmak o insana yapılacak en büyük zulümdür. Biliyorsunuz, 3.dalga tutuklamalara kadar ne CHP den nede diğer başka bir çok basşı çeken STK dan ses çıkmamıştı. Ha ne zaman İlhan Selçuk içeri alındı -ki burasıda çok garip, madem sorumlu neden salındı, madem masum neden alındı; yoksa alınınca ortaya çıkan baskı(!) dayanılmaz olduda ondanmı bırakıldı bunlar ayrı konu, - ondan sonra ortalık karıştı...... bunu ben yılanın dokunduğu yerlerin verdiği rahatsızlık olarak algılıyorum. Ortada gözaltı ölümlerinde art niyet varsa devleti suçlamak yanlış ama kasıtlı ölüme terk varsa ah işte o zaman eciğinden cücüğüne kim varsa yetkili hesap sormak gerekir. Elbette 7 yıl mahkemeden sonra ceza yiyenlere ulaşılamamak gibi komik şeyler yaşamadan... Art niyet kavramınıza sadece ''iş olsun veya kendi hesabına uygun olsun diye kendisini öldürmek''(ki bu yazdıklarımı ben bile doğrulamam) diye ekleyerek ölümleri sorgulama noktasında vicdanımı dizginlerim.Ama hiçbir şekilde;suçlu yada suçsuz hiçkimse ölümü hakketmez. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazıyorum ama sanırım gözden kaçıyor. Diyorum ki, birileri birileri hakkında birşeyleri söylüyorsa bir adım geri çekilip geriden bakın. Türkiye de yıllarca hapishanelerde bir çok insan öldü demişsiniz. Çok doğru. Peki bunlardan KAÇ TANESİ hiç bir suç yada isnat olmadan içeride 11 ay tutulup ölüme terk edildi. Ben terörden yakalanmışım! Suçum sabit. Hatta tastik etmişim. Yetmemiş açlık grevine gitmişim. Dava tamam, hüküm tamam, cezam infaz aşamasında. Sonra ölmüşüm. Bumudur sizin mazlum yada masum anlayışınız? SAYIN Perinçek ile ilgili öğrendiğiniz bilgi kaynağınızın doğrulundan nasıl emin olalım! O halde burada herkez herkez hakkınya yazsın. Oldumu şimdi? Gecmiste ve bu günde gene bir cok siyasi tutuklu sucsuz yere hapishanelerde yatmaktadir. Bu insanlar haksiz yere yargilanip tecrit hücrelere atildiysalar ve haklarini almak icinde en son olarak ölüm oruclarina gittiyseler burada onlarin önünde saygi duyarim ben, cünki onlar ölüme bile bile bile atilmis oluyorlar. Perincek'in siyasi gecmisini arastirin ve kendiniz de benim tesbitlerimi göreceksiniz. Perincek daha dün siysete soyunmus biri degil, onun gecmisi en azindan 68 lere dayanir. O günden bu günlere kadar neler yaptigi, söyledigi, kimelrle bereber oldugu ve neleri savundugu herkes tarafindan bilinenler. Bosuna suclama yok burada. Alıntı
Φ SimalyildiziNet Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gecmiste ve bu günde gene bir cok siyasi tutuklu sucsuz yere hapishanelerde yatmaktadir. Bu insanlar haksiz yere yargilanip tecrit hücrelere atildiysalar ve haklarini almak icinde en son olarak ölüm oruclarina gittiyseler burada onlarin önünde saygi duyarim ben, cünki onlar ölüme bile bile bile atilmis oluyorlar. Perincek'in siyasi gecmisini arastirin ve kendiniz de benim tesbitlerimi göreceksiniz. Perincek daha dün siysete soyunmus biri degil, onun gecmisi en azindan 68 lere dayanir. O günden bu günlere kadar neler yaptigi, söyledigi, kimelrle bereber oldugu ve neleri savundugu herkes tarafindan bilinenler. Bosuna suclama yok burada. Konu insan ölümlerine izin vermemek ve buna sanırım burada yazan herkez katılıyor, bende öyle! Ama bu "açlık grevi" hikayesini lütfen bu konulara karıştırmayalım. Haksız yere içerde olduğunu düşündüğümüz insanların bakış açısımıdır doğrusu. Hem "devlete karşı" işler yapacaksın, hemde haksız yere içerdeyim diyeceksin... Olmaz bu arkadaş! Konu başlığı, eğer SAYIN Perinçek ciddi bir çete olayının içindeyse elbette cezasını çekmeli. Olmadığını elbette biliyorum ya neyse, zaten gerçek ortaya çıkacak. Ve okunan (okunduğu kadarıyla) iddia name neredeyse 600 yıllık bir çeteden bahsetmekte. Sanırım işi taaa Selçuklu ya kadar uzatacaklar ki bence asıl düşmanlıklarıda budur! Bunun altını çiziyorum. Ama, bu hükümetin emri ve isteği ile kurulan o kadar çete varki saymakla bitmez. Ve bu çeteler, devleti YIKMAYA kadar gittikleri halde, içeride tutulan insanlar buna karşı çıktı diye ÇETE damgası yiyorlar. Emniyet içindeki çete denmi bahsedelim, basını ele geçiren çete denmi bahsedelim, ihale yada imar çete sindenmi bahsedelim. Daha önce bir yazımda bahsetmiştim. Ama moderatör arkadaşın sanırım zaafı varki tabirlerimi karalamıştı. Şuan Emniyet içinde alenen belli olan SAYIN Fetullah Gülen çetesi bile, bu göz altına alınan insanlardan 10 bin kat suçludur. Elbette bir noktadan sonra bunlarda teker teker bu milletin vicdanında yargılanacaktır. Ama sırf birkaç gazete bozması yazdı diye hakkında hiç bir hüküm kararı çıkmamış insanları "çete" diye yargılamakla, alenen devlete ve millete karşı suç işlemiş, terör estirmiş, insanlarımızın ölümünü sağlamış, birde sanki kendi eylemleri haklıymış gibi aklı sıra açlık grevine gitmiş insanları savunmak çok doğru bir mantık olmaz, olamaz.... Kaldı ki, bu insanları kurtarmak bile gerekir. CEZA sürelerinin kısalmaması adına.. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Konu insan ölümlerine izin vermemek ve buna sanırım burada yazan herkez katılıyor, bende öyle! Ama bu "açlık grevi" hikayesini lütfen bu konulara karıştırmayalım. Haksız yere içerde olduğunu düşündüğümüz insanların bakış açısımıdır doğrusu. Hem "devlete karşı" işler yapacaksın, hemde haksız yere içerdeyim diyeceksin... Olmaz bu arkadaş! Konu başlığı, eğer SAYIN Perinçek ciddi bir çete olayının içindeyse elbette cezasını çekmeli. Olmadığını elbette biliyorum ya neyse, zaten gerçek ortaya çıkacak. Ve okunan (okunduğu kadarıyla) iddia name neredeyse 600 yıllık bir çeteden bahsetmekte. Sanırım işi taaa Selçuklu ya kadar uzatacaklar ki bence asıl düşmanlıklarıda budur! Bunun altını çiziyorum. Ama, bu hükümetin emri ve isteği ile kurulan o kadar çete varki saymakla bitmez. Ve bu çeteler, devleti YIKMAYA kadar gittikleri halde, içeride tutulan insanlar buna karşı çıktı diye ÇETE damgası yiyorlar. Emniyet içindeki çete denmi bahsedelim, basını ele geçiren çete denmi bahsedelim, ihale yada imar çete sindenmi bahsedelim. Daha önce bir yazımda bahsetmiştim. Ama moderatör arkadaşın sanırım zaafı varki tabirlerimi karalamıştı. Şuan Emniyet içinde alenen belli olan SAYIN Fetullah Gülen çetesi bile, bu göz altına alınan insanlardan 10 bin kat suçludur. Elbette bir noktadan sonra bunlarda teker teker bu milletin vicdanında yargılanacaktır. Ama sırf birkaç gazete bozması yazdı diye hakkında hiç bir hüküm kararı çıkmamış insanları "çete" diye yargılamakla, alenen devlete ve millete karşı suç işlemiş, terör estirmiş, insanlarımızın ölümünü sağlamış, birde sanki kendi eylemleri haklıymış gibi aklı sıra açlık grevine gitmiş insanları savunmak çok doğru bir mantık olmaz, olamaz.... Kaldı ki, bu insanları kurtarmak bile gerekir. CEZA sürelerinin kısalmaması adına.. Görecez Perincek neler yapmis veya yapmaya ugrasmis görecegiz, sucu yoksa tabiiki cikmasi gerek. Türkiye gibi bir ülkede gecmiste olsun simdi olsun bir cok haksizliklar oluyor, benim dikkati cektigim nokta neden igne sadece bana batinca uyaniyrum, ama yillardan beri digerine batarken görmemezlikten geldigim gibi birde göreni ihanetle sucluyorum. Yani devlete karsi gelme hakkimiz yokmu bizim, eger devlet yanlis ve haksizlik yapiyorsa? Birakalim cifte sitandartligi lütfen. Alıntı
Φ SimalyildiziNet Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yani devlete karsi gelme hakkimiz yokmu bizim, eger devlet yanlis ve haksizlik yapiyorsa? Birakalim cifte sitandartligi lütfen. Evet işte son cümleniz cidden derin tartışılması gereken bir konu! Devlet kim? Ne kadar tepki konmalı? Yada aslında devlete tepki nasıl olmalı? Mesela şuan devleti idare eden hükümetten ben şahsen hiç mi hiç memnun değilim. Tepkim nasıl olmalı? Ve bu tepkiyi verince bilmem kaç ay içeride kalma ihtimal oldukçada yüksek! Demokrasi filan demeyin sakın, aynı tepkiyi bir avrupa ülkesinde bile göstermek aynı sonucu doğurur; avrupalı olsanız bile! Bir avrupalı kendi devletine ve hükümetine karşı geldimi direk kodese gider. Evet, devlete tepki nasıl olmalı? Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Evet, devlete tepki nasıl olmalı? Cok güzel bir soru,, bir baslik altinda tartisilmasi gereken? birey olarak her dönem,, güzel gitmeyen seyler icin tepki verebiliriz güzel olmayan seyleri ortadan Halk olarak kaldirmayada calisabiliriz ama sadece sadece BAYRAGIMIZI BASIMIZIN ÜZERINDE TUTARAK ayaklar altina alip cigneyerek degil her tepkide bizi biz yapan bayragi biraz daha fazla sarilarak..BAYRAK´Kİ EMPERYALISTLERIN YIKAMADIGI TEK GÜCTÜR... Alıntı
Φ SimalyildiziNet Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Cok güzel bir soru,, bir baslik altinda tartisilmasi gereken? Açalım açmasına da isterseniz önce yönetime bir danışalım. Bu denli "derin" konulara girmemizden rahatsız olan olurmu? Ve hemen ana başlığa geri dönelim; Taraf ın tarafı!!! Taraf'a 'Ergenekon' darbesi İP'te Yargıtay krokisi bulunduğunu iddia eden muhabirin 13.5 yıl hapsi istendi. Gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan, Taraf gazetesi Ankara muhabiri Soner Arıkanoğlu hakkında 13.5 yıla kadar hapis istemi... Ergenekon soruşturması kapsamında, soruşturmanın gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan, Taraf gazetesi Ankara muhabiri Soner Arıkanoğlu hakkında 13.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Arıkanoğlu, "iftira", "adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs" ve "gizliliğin ihlali" suçlarından yargılanacak. İşçi Partisi Genel Merkezi'nde yapılan aramada Yargıtay'a ait kroki bulunduğu haberini yapan Arıkanoğlu gözaltına alınarak İstanbul'a getirilmişti. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Evet yavaş yavaş Perinçek ve çete arkadaşlarının neler yaptıgı ve yapmak istedikleri savcı tarafından açiklandı. Savcılar varken bizmi Perinçek ve arkadaşlarının neler yaptıgını araştıralım. Adalet yerini bulsun ve tüm karanlik işler ortaya çıksın. Ergenekon saçmalıksa zaten serbest bırakılacaklar ve savcının başı belaya girer. Bekleyelim ve seyredelim daha neler öğrenecegiz. Derin devlet dedigimiz karanlik gücün içinde kimler varmış ve neler yapmışlar. Şimdi ortaya çıkacak kim gerçekten teröre karşıymış ve kimler mafya ile, PKK ile, dev sol ile ortak çalışmış. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.