Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Sevgili Figaro......Ben bişey dilemicem sen ne isitiyorsan yaşamında onlarla karşılaş,nekadar yaşamak nassıl yaşamak isitoyrsan öyle yaşa.............. Begendigim şiir.............umarım begenirsin..... Yalnızım...Bugün yalnızım yine Bir sağa, Bir sola savrulurum. Düşünselliğim içerisinde Kavrulup dururum. Ya anlayamıyorum, Yada anlatamıyorum Kendimi insancıklara... Halbuki, Sevmek isterim. Sevilmek isterim. Tüm insanca duyguları Paylaşmak isterim. Çıkarsız, hilesiz, hurdasız, Namertlik üzerine kurulmayan Bir hayat yaşamak isterim. Ama nafile... Tüm bu iyi niyetleri Aptallık olarak görüp gülenler, Kendi aptallıklarına güldüklerinin Farkında bile değiller. Yazık, Yazık ki ne yazık... Tüm insancıkların Yüzüne haykırıyorum işte; Uyanın be, Uyanın artık Bu gaflet uykusundan. Ne bu vurdum duymazlık? Ne bu öfke? Ne bu şiddet ? Ne bu üçkağıtçılık, pezevenklik, namertlik? Ve de kendini bilmezlik? Bir kere olsun Sorun kendinize; Ben neyim? neciyim? kimim? Niye yaşıyorum? Diye. Cevabınız hazırdır bilirim, İnsanım, adım falanca... Afferim Afferim... On üzerinden 0 sana! Of... Of ki ne of... Yanlızlığım yeter artar bana... Ben böyle bir yerde olmak isterdim..bencilce ama bak pastanıda öyle yaptım Çıksssss o benim olsunnn bu senin Afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn................... ..................................... Dur bakalım buda hediyen ben ya oyuncak yada kitap alırım.. birde bu kitap ilginç Kör Saatçi The Blind Watchmaker - 1986 Richard Dawkins Çeviri: Feryal Halatçı Sayfa Sayısı: 418 Boyutları: 13,6 x 21,5 cm ISBN 975-403-262-9 7. Basım - 2500 Adet 6. Basım - 2500 Adet (Ciltli) Canlıların mükemmelliği ve karmaşıklığı hem saygıyı hem de ÒderinÓ bir soruyu hak ediyor: Mükemmel ve karmaşık canlılar nasıl var oldu? Kimileri her şeyi tasarlayan bir YaratıcıÕnın olduğuna inanıyor, kimileri de karmaşık canlıların rastlantı eseri ortaya çıkabilecek kadar basit olan canlılardan evrimleşerek oluştuğunu savunuyor... Gen Bencildir kitabıyla tanıdığımız zooloji profesörü Richard Dawkins, doğal seçilim yoluyla gerçekleşen evrimin yaşamın karmaşık tasarımını açıklayan tek kuram olduğunu düşünüyor. Kör Saatçi bu düşüncenin kuvvetli ışığında yazılmış, söylemek istediğini berrak bir biçimde söyleyen, anlatan, öğreten bir kitap; ama hepsinden de öte, bütün iyi kitapların yaptığını yapıp kafa karıştıran, soru sorduran bir kitap... TÜBİTAK Popüler Bilim Kitapları - 166 ne tuhaf bir hediye oldu dimi ...............................Yeni yaşın kutlu olsun............................ Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 mutlu yıllar formun psikologuna Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 MUTLU,UMUTLU NİCE YILLARA.... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Doğum günün kutlu olsun Mutlu ol senelerce Sana boncuktan kuş yaptım Konacak pencerene.... Figgaro mutlu yıllar... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Yayamaz Kayımca, deniz_kizi, mavi olmayan gökyüzü ve Radya sizlere çok teşekkür ederim..sağolun..evet bir yıl daha geçti.. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Degerli Figgaro Arkadasimiza mutlu yıllar... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Sardunyam ve Efendi Türkler arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..sağolun.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 ben görmedim ki burayı .. neyse bana teşekkür etmesende olur .. ama iyiki doğmuşsun figgaro Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.