Gönderi tarihi: 7 Mart , 2010 15 yıl Çevrenizde çok seviliyorsunuz bunu da hak ediyorsunuz. Biliyorum...
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 15 yıl Çabuk sinirlenip çabuk söniyorsunuz Biraz daha sakin olmayı deneyebilirsiniz.
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2010 15 yıl Hafta sonuna dikkat, sizi süprizler bekliyor. Hadi hayırlısı
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Bugün fırın arızalıymış, "kurabiye yapamadık" dedi... harbi böyle mi dedi Dur ben de kırcam bi kurabiye
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Çevrende seni aldatan insanlar var dikkat. Yaaaaaaaa Kimmiş onlar beeee, getir de cezalarını verelim azıcık fungfu bilirim ben de
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Kimmiş onlar beeee, getir de cezalarını verelim azıcık fungfu bilirim ben de Allahıma bin şükürrrr....
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Gülüşün sana, seni neyin mutlu ettiğini söyler. Ben anlarım zateeen
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Gülüşün sana, seni neyin mutlu ettiğini söyler. Ben anlarım zateeen Bende anlarım ne var ki bunda...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.