Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 16 yıl Mani gibi birsey olsa gerek... Herkesin arada bir kendini simartmaya hakki var diye dusunuyorum deneyin pisman olmayacaksiniz en azindan moral depolamakta..
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 15 yıl Aşka nefes alacağı ortamı hazırla. ımm o nasıl olacak.. bilen var mı
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Geriye bakma..! dedi yawwww, niye ki biri mi takip ediyor Ayda yılda bir şans kurabiyesi kırıyoruz, hep aynısı çıkıyor Yine geriye bakma dedi... Paranoyak yapacak bu sayfa beni ya
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2010 14 yıl Çok sevdiğim bir dostum beni ziyarete gelecekmiş Geldi de yarın gidiyor bile
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2010 14 yıl Çok sevdiğim bir dostum beni ziyarete gelecekmiş Geldi de yarın gidiyor bile Dua et ki gidiyorum, bak hala sapa sağlamsın.... Eğer biraz daha kalırsam elimden bi kaza çıkabilir ama..
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2010 14 yıl Dua et ki gidiyorum, bak hala sapa sağlamsın.... Eğer biraz daha kalırsam elimden bi kaza çıkabilir ama.. Hiç bişicik olmaz, sen bana kıyamazsın, ben de sana kıyamam zaten
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2010 14 yıl Sonuca, düşünmekten yorulduğun anda varacaksın Hadi bakalım )) Gerçi düşünmekten sıkıldım ama yorulduğum olmadı hiç demekki yorulmam da gerekiyor ki sonuca ulaşabileyim
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 14 yıl "Çürük tahtaya çivi çakılmaz." çıktı.. Doğru, son günlerde bildiğim, öğrendiğim, kabullendiğim gerçek...
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2011 14 yıl Peşpeşe iki tane kırınca birbirini zortlatıyor bu şans kurabiyesi: Birincisinde dedi ki; "benden sana öğüt, sen onu unut" İkincisi dedi ki; "Sevgi Sevgiyi doğurur, sevmeye devam" Ben bilemedim şimdi onu?
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2013 11 yıl Bugün yaşamından yeni bir pencere açılacakmış Açılsın lütfen, temiz havaya ihtiyacım var.
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2013 11 yıl Bu forumun da tek ikizleri benim galiba, başka da kimse kırmıyor bu kurabişlerden...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.