Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Arkadasim tekrarliyorum gene malesef, neden siz ve sizin gibi düsünenler 1 Mayisi gerektigi gibi kutlamiyorsunuz mademki sizde emekcilerin tarafindasiniz. Sol gruplarin kutlamari acik ve net. Siz de idaa ediyorsunuzki emekcileri MHP ve dinci siyasiler ve onlarin taraftarlarida savunuyor ve onlarin yanindalar. Neden bugüne kadar 1 Mayislarda onlarin yaninda olmadilar??? Birakin yanlarinda olmayi, genelde onlara karsi savas acmislardir. Sol düsüncenin enternasyonalligi acik ve bunuda gizleyecek hic bir sey yok. Nerede baski varsa orada karsi dururlar buda acik. Iscilerin sömürülmesinde tabiiki dünyada olusan ve gelisen baski ve zulüm getiren isgaller ve savaslar varsa, aynisi 30 yildan beri ülkemizde devam eden kirli savas icinde gecerlidir. Bunuda sol inkar etmiyor ve acikca savunuyor söylediklerini. Size göre bunlar yanlis olabilir, saygim var. Ama kalkiprta bunlari bahane ederek 1 Mayis bayramini Taksim meydaninda kutlanmasini yasaklayamaz devlet. Devletin görevi kanunsuzluk bir durumda müdahale etmektir. Varsayimlarla yola cikarak demokratik devlet olunmaz. Her vatandas devletinin yaptigini her defasinda dogru bulmak zorunda degil ve yanlisa karsi gelebilme hakki var. Ama nedense ülkemizde ya devlet yanlisi olacaksin ve her seye amin diyeceksin veya aksi taktirde vatanhaini oluyorsun. mantiga bakin ve düsünün. Bakin Almanya icin vermis oldugunuz örnekte hicbir grup devlet yanlisi degil ama onlarin kutlamalarina engel olmadilar ve polisi üzerlerine yollayip biber gazi da atmadilar. Muhalefet kendi bildigi dogrulari söyler ve yanlislari gösterir. Hükümetin istedigi sekilde konusmaz muhalefet. Muhalefet de illaki sadece parlemontada sandelyesi olan partiler de degildir.

gene soruyorum, nerede MHP, benzeri ve seriatci siyasilerin 1 mayis kutlamalari??? Bunlar solcularla beraber kutlamak zorunda degiller. Bagimsiz olarak iscilerle beraber dogru 1 mayislari kutlayabilirler, ama hepsi hikayeeeeee.

Yani kardeşim yazdıklarımı okumuyormusun,nedir bu anlamazdan gelmek nereye kadar,yazıları okuyun ona göre yorum yapın diyorum,ben kendi akarbalarımdan örnek verdim isterseniz açık kimliğini vereyim adamlar oy zamanı gelince oyunu mhp ye veriyor,1 mayısta ise hak aramak için hakkını istediği pankartı açıyorlar,yanı onlarda o gurubun içinde azınlık, anlatabildimmi.

yani sizin demokratlar gibi ortalığı yağmalayan,kaldırım taşını söküp polise,askere salıdran emekçilerden değil.

bunda anlamayacak ne var,anlamıyorum.yada anlayan biri varsa (sanmıyorum ama )başka şekilde anlatsın .

saygılar

• Cevaplar 92
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Yani kardeşim yazdıklarımı okumuyormusun,nedir bu anlamazdan gelmek nereye kadar,yazıları okuyun ona göre yorum yapın diyorum,ben kendi akarbalarımdan örnek verdim isterseniz açık kimliğini vereyim adamlar oy zamanı gelince oyunu mhp ye veriyor,1 mayısta ise hak aramak için hakkını istediği pankartı açıyorlar,yanı onlarda o gurubun içinde azınlık, anlatabildimmi.

yani sizin demokratlar gibi ortalığı yağmalayan,kaldırım taşını söküp polise,askere salıdran emekçilerden değil.

bunda anlamayacak ne var,anlamıyorum.yada anlayan biri varsa (sanmıyorum ama )başka şekilde anlatsın .

saygılar

Su yazdiklarinizi kendinizde anlayamadiginiz icin anlayan kimse cikmaz herhalde. 1 Mayisa katilan isciler olacak ve haklarini arayacak, iclerinde anlattiginiz gibileri de varsa tabiiki sevindirici, ama nerede MHP parti olarak 1 Mayislar da???? Okuyorum tabiiki yazdikarinizi, siz genelde benzeri örnekler veriyorsunuz mesela kürce dili meselesinde, newruz ve alevilik meselesinde oldugu gibi. Neden MHP 1 Maysi isci bayramina ddsetek vermiyor herhalde bunuda cok iyi biliyorsunuzdur? Yoksa destek veriyorda onlarla yürüyorda gene bizlermi görmüyoruz veya anlamak istemiyoruz????

Gönderi tarihi:
Su yazdiklarinizi kendinizde anlayamadiginiz icin anlayan kimse cikmaz herhalde. 1 Mayisa katilan isciler olacak ve haklarini arayacak, iclerinde anlattiginiz gibileri de varsa tabiiki sevindirici, ama nerede MHP parti olarak 1 Mayislar da???? Okuyorum tabiiki yazdikarinizi, siz genelde benzeri örnekler veriyorsunuz mesela kürce dili meselesinde, newruz ve alevilik meselesinde oldugu gibi. Neden MHP 1 Maysi isci bayramina ddsetek vermiyor herhalde bunuda cok iyi biliyorsunuzdur? Yoksa destek veriyorda onlarla yürüyorda gene bizlermi görmüyoruz veya anlamak istemiyoruz????

Anlayan anlıyor, önemli olan kör idelojisine karşı gelipte gerçeği söylemek cesaretidir.Bakın dostum yazılarımı tamaman okumadığınız yada ön yargılı olarak başından ,ortasından sonundan okuyarak ancak bu fikre varırsınız,Benim mhp yada bir parti ile bir ilgim yok ,yanlız mhp nin gerçek ilkelerini benimsiyorum,bugünki mhp benim düşüncelerimi yansıtmıyor o nedenle siz bu sorunuzu bahçeliye sorun derim.

Mhp ye oy verenler 1 mayısta olması sizin için bir şey ifade etmiyor anlaşılan,sizin zihniyetiniz partiden öteye gidemiyor.

her milliyetçi mhpli değildir,her islamcı akpli değildir her demokrat dtp- ip-chp vs değildir önce bunu kabüllenin.kör ideolji sürmeyinki birbirimizi anlayalım.

Bir çok örnek gösterdim, bayramla ne alakası var, tekrar soruyorum 1 mayısta türk askerinin k ıraktan çekilmesi için ortalığı yağmalamalayanlar,pkk terör ögütünün bayraklarını açanlarla işçilerin ne alakası var.

anlaşılmayan sorun bu,Polis bilinçli olarak işçileri ezmesi, düşman gibi muamele yapıyormuş gibi göstermek hiç inandırıcı gelmiyor ,buradaki zihniyet açıkça kendini gösteriyor işçi bayramını kendi tekelinde tutup onu kendine mal etmektir.

Gönderi tarihi:

GREV GÖZCÜSÜ BAŞBAKAN?IN 1 MAYIS DAYATMASI

Başlık sizi şaşırtmasın. Başbakan Tayip Erdoğan, Temmuz 1988?de 118 gün devam eden Darphane ve Damga Matbaası işçilerini ?grev gözcüsü? önlüğünü giyerek desteklemiş. Peki şimdi ne yapıyor? Maç kutlamalarına, yılbaşı eğlencelerine, festivallere açık olan Taksim Meydanı?nı işçi ve memur sendikalarına kapatıyor. Onların 1 Mayıs kutlaması için önerdikleri Taksim talebini görmezden geliyor. Ortada bir sorun var? Sendikalar hem 1977 1 Mayıs?ında ölenleri anmak hem de çalıştığı, vergisini verdiği bu ülkede, her kesime açık olan Taksim Meydanı?nda 1 Mayıs kutlaması yapmak istiyor. Başbakan ve İstanbul Valisi bu talebi görmezlikten geliyor. Görmezlikten gelince, anlaşma yolları kapatılınca, ortaya sorun çıkıyor. Sorun olmayacak bir talep olumsuz, yapıcı olmayan bir yaklaşımla ?sorunlaştırılıyor.? 1 Mayıs kutlamasının nerede ve ne şekilde yapılacağı 10 gündür tartışılıyor. Hala tam anlamıyla bir konsensus sağlanmış değil? 1988?de ANAP iktidarı döneminde Refah Partisi MKYK Üyesi ve İstanbul İl Başkanı olarak işçileri grev yerlerinde ziyaret eden Erdoğan,"Ülkemizde özellikle 1980 sonrası hükümetler işçi haklarına, insan onuruna yakışmayacak şekilde ilgisiz kalmaktadır. Alın teri kutsallığını yitirmiştir. Ülkemizde işçilerimiz kira ücretlerini dahi ödeyemeyecek zorluklar içersinde kıvranmaktadır. Bu zulme son verene kadar haklı ve kararlı mücadelelerin yanında olmayı inancımızın gereği olarak bir görev telakki ederiz." açıklamasında bulunmuştu. Başbakan Erdoğan?a sormak istiyoruz: 1988?den bu yana ne değişti? İşçi haklarında, işçi maaşlarında bir düzelme oldu mu? Ya da tam tersi işçilerin sosyal hakları bakımından daha da bir geriye gidiş mi var? 1988?de işçileri grev çadırlarında ziyaret ederek, dayanışma konuşmaları yapan Başbakan bugün neden sorun olmayacak Taksim talebini ?sorun? haline getiriyor? Yoksa 1988?de yaptığı takiye miydi? İktidarda olunmadığı sürece atıp tutmak, iktidara gelince işçiyi hiçe sayan bir tutum sergilemek? AK Parti 2007 seçimlerinde yaklaşık olarak yüzde 47 oyla iktidara gelmişti. Türban konusunda, Anayasanın değiştirilmesi konusunda atılan adımları eleştiren diğer partilere ?biz buraya yüzde 47 halkın oyuyla geldik, elbette ki onların sorunlarına çözüm getireceğiz? açıklamaları yapılıyordu. Yeri gelmişken soralım, bu yüzde 47?nin içinde hiç mi işçi yoktu? Onların sorunlarını ne zaman çözeceksiniz??

-http://www.istanbulcikmazi.com/?yazar=104&sira=9-

Gönderi tarihi:
Anlayan anlıyor, önemli olan kör idelojisine karşı gelipte gerçeği söylemek cesaretidir.Bakın dostum yazılarımı tamaman okumadığınız yada ön yargılı olarak başından ,ortasından sonundan okuyarak ancak bu fikre varırsınız,Benim mhp yada bir parti ile bir ilgim yok ,yanlız mhp nin gerçek ilkelerini benimsiyorum,bugünki mhp benim düşüncelerimi yansıtmıyor o nedenle siz bu sorunuzu bahçeliye sorun derim.

Mhp ye oy verenler 1 mayısta olması sizin için bir şey ifade etmiyor anlaşılan,sizin zihniyetiniz partiden öteye gidemiyor.

her milliyetçi mhpli değildir,her islamcı akpli değildir her demokrat dtp- ip-chp vs değildir önce bunu kabüllenin.kör ideolji sürmeyinki birbirimizi anlayalım.

Bir çok örnek gösterdim, bayramla ne alakası var, tekrar soruyorum 1 mayısta türk askerinin k ıraktan çekilmesi için ortalığı yağmalamalayanlar,pkk terör ögütünün bayraklarını açanlarla işçilerin ne alakası var.

anlaşılmayan sorun bu,Polis bilinçli olarak işçileri ezmesi, düşman gibi muamele yapıyormuş gibi göstermek hiç inandırıcı gelmiyor ,buradaki zihniyet açıkça kendini gösteriyor işçi bayramını kendi tekelinde tutup onu kendine mal etmektir.

Sanki eski MHP 1 mayis kutlamalarina katiliyorduda simdiki katuilmiyor ve o yüzde Bahceliy'e sormaliyim. 1 Mayis sizin anladiginiz seker veya kurban bayramlari degilki kalkiyorsunuz diyorsunuzki " bayramla en alakasi var". Siz önce 1 mayis kutlamalarinin tarihini ve sebebini ögrenirseniz bir cok sorunuza cevap bulmus olursunuz.

Diger taraftan neden 1 Mayisin taksim meydaninda yapilmasina devlet izin vermiyor halaa cevabini alamadik. Orada provakasyon yapacaklar kimlermiste devlet onlari yakalamiyorda kutlamak isteyenlere engel oluyor. Birakin yürüyüs yapmalarini, bir kac delegenin oraya gidipte katledilen 37 yurtsever icin celenk birakmalarina bile müsaade edilmiyor. Demekki devlet tarafsiz davranmiyor. Provakatörler belli, bunlari devamli yasadik ve yasiyoruz. Derin devleti desifrelersek görürüz. Susurlugu iyice sorgularsak görürüz kim ak kim kara ve kim provekatör.

Alternativ bir 1 mayis kutlamalari yapabilirsiniz. Yapabilirsiniz derken sizin gibi elestiripte ama iscilerin yaninda idda edenler icin kastediyorum. Ama yok öyle bir alternetif gelisme, olmazda. Oynamak istemeyen gelin yerim dar dermis, aynen buna benziyor. zaten karsilar 1 Mayisa, ama karsi degilmis gibi gözükerek güya hakli elestirilerde bulunuyorlar, olmaz öylee. Kör ideoliji derken daha 1 Mayisin ne oldugunu bilmeden sadece bulunmus oldugu siyasi ortamdan doayi karsi gelenlerede söylenir. Ne zaman agzimdan demokratlari örnek verirken tp-ip-chp s göstermisim bana lütfen gösterin. Kendiniz bana dogru okumadigimdan ithamda bulunuyorsunuz ama bizzat siz benim söylemedigimi bana mal ediyorsunuz. Bunuda siz degerlendirin artik.

Gönderi tarihi:
Sanki eski MHP 1 mayis kutlamalarina katiliyorduda simdiki katuilmiyor ve o yüzde Bahceliy'e sormaliyim. 1 Mayis sizin anladiginiz seker veya kurban bayramlari degilki kalkiyorsunuz diyorsunuzki " bayramla en alakasi var". Siz önce 1 mayis kutlamalarinin tarihini ve sebebini ögrenirseniz bir cok sorunuza cevap bulmus olursunuz.

Diger taraftan neden 1 Mayisin taksim meydaninda yapilmasina devlet izin vermiyor halaa cevabini alamadik. Orada provakasyon yapacaklar kimlermiste devlet onlari yakalamiyorda kutlamak isteyenlere engel oluyor. Birakin yürüyüs yapmalarini, bir kac delegenin oraya gidipte katledilen 37 yurtsever icin celenk birakmalarina bile müsaade edilmiyor. Demekki devlet tarafsiz davranmiyor. Provakatörler belli, bunlari devamli yasadik ve yasiyoruz. Derin devleti desifrelersek görürüz. Susurlugu iyice sorgularsak görürüz kim ak kim kara ve kim provekatör.

Alternativ bir 1 mayis kutlamalari yapabilirsiniz. Yapabilirsiniz derken sizin gibi elestiripte ama iscilerin yaninda idda edenler icin kastediyorum. Ama yok öyle bir alternetif gelisme, olmazda. Oynamak istemeyen gelin yerim dar dermis, aynen buna benziyor. zaten karsilar 1 Mayisa, ama karsi degilmis gibi gözükerek güya hakli elestirilerde bulunuyorlar, olmaz öylee. Kör ideoliji derken daha 1 Mayisin ne oldugunu bilmeden sadece bulunmus oldugu siyasi ortamdan doayi karsi gelenlerede söylenir. Ne zaman agzimdan demokratlari örnek verirken tp-ip-chp s göstermisim bana lütfen gösterin. Kendiniz bana dogru okumadigimdan ithamda bulunuyorsunuz ama bizzat siz benim söylemedigimi bana mal ediyorsunuz. Bunuda siz degerlendirin artik.

Sen merak etme dostum 1 mayısın gelmişinide bilirim geçmişinide kimlerin nasıl kutladıklarınıda,ben eskisi mhp katılıyormu dedim nerden çıktı şimdi,mhp nin ilkelerini benisiyorum dedim,şu anki yönetim o ilkelere tamamen ters anlayabildinizmi.

evet yine söylüyorum bu kutlanan 1 mayıs gösterileri bayrammı oluyor,ortalığı yağmalamak,yakmak insanlara zarar vermek ne zamandan beri bayram oldu,1 mayıs bayramını bayramlıktan çıkardılar bu zihniyetliler.

1 mayıs bayramında eylemde yapsınlar gösteride fakat bu terör boyutuna gelmemelidir,defalarca söyledim TAKSİM MEYDANINDA İZİN VERİLMEDİYSE BUNUN SEBEBİ EMNİYETTİR YAPILACAK OLAYLAR PLANLI ORTALIĞI YAĞMALAYIP BELKİDE BİRÇOK İNSAN ÖLECEKTİ O NEDENL BUNUN EMNİYETİNİ ALMAK EMNİYETİN GÖREVİDİR.bunu anladıkmı acaba!

Ayrıca sizin örnek verdiğinizi söylemedim,yazıyı birdaha okuyun genel olarak bir milliyetçi mhp li değildir islamcı lar akpli değildir,demokratım diyenlerde dtp,yada ip lideğildir dedim derken genelleme yaptım.sanırım yine anlamadınız.yani dtp ye bakın hepsi kendini demokrat olarak tanımlar,mhp ye bakın milleyetçi olark tanımlar,akp ise islamcı olarak,oysa her miiletçi mhp li değildir,her demokratım diyende dtpli değildir demek istediğimi sanırım anladınız,anlamadıysanız birazdaha konuyu açabilirim.

saygılar.

Gönderi tarihi:
Sen merak etme dostum 1 mayısın gelmişinide bilirim geçmişinide kimlerin nasıl kutladıklarınıda,ben eskisi mhp katılıyormu dedim nerden çıktı şimdi,mhp nin ilkelerini benisiyorum dedim,şu anki yönetim o ilkelere tamamen ters anlayabildinizmi.

evet yine söylüyorum bu kutlanan 1 mayıs gösterileri bayrammı oluyor,ortalığı yağmalamak,yakmak insanlara zarar vermek ne zamandan beri bayram oldu,1 mayıs bayramını bayramlıktan çıkardılar bu zihniyetliler.

1 mayıs bayramında eylemde yapsınlar gösteride fakat bu terör boyutuna gelmemelidir,defalarca söyledim TAKSİM MEYDANINDA İZİN VERİLMEDİYSE BUNUN SEBEBİ EMNİYETTİR YAPILACAK OLAYLAR PLANLI ORTALIĞI YAĞMALAYIP BELKİDE BİRÇOK İNSAN ÖLECEKTİ O NEDENL BUNUN EMNİYETİNİ ALMAK EMNİYETİN GÖREVİDİR.bunu anladıkmı acaba!

Ayrıca sizin örnek verdiğinizi söylemedim,yazıyı birdaha okuyun genel olarak bir milliyetçi mhp li değildir islamcı lar akpli değildir,demokratım diyenlerde dtp,yada ip lideğildir dedim derken genelleme yaptım.sanırım yine anlamadınız.yani dtp ye bakın hepsi kendini demokrat olarak tanımlar,mhp ye bakın milleyetçi olark tanımlar,akp ise islamcı olarak,oysa her miiletçi mhp li değildir,her demokratım diyende dtpli değildir demek istediğimi sanırım anladınız,anlamadıysanız birazdaha konuyu açabilirim.

saygılar.

1 Mayis kutlamalarinin Taksim alaninda ypilmasina izin verilmemesinin te sebebei var oda cok acik. 1 Mayisi icine sindiremiyen devletin ve hükümetin kutlamalar icin sembol olan Taksim meydanini onlara ne pahasina olursa olsun kapatmak. Iscisini cok düsünen devletin Tuzla tersanesinde 24 saatte 2 emekcinin ölümü ile sonuclanan is kazalarindaki tutumu belli. Emekciyi günden güne ezen bir hükümt ve onlarin elindeki haklari almaya alisan devletin hesabi tabiiki degisiktir. Söz konusu devrimci ve isci eylemleri oldugu zaman genelde bir güvenlik sebebi bulunarak ya tam yada kisitli olarak yasaklnir. MHP asla iscilerin 1 Mayisini kabul etmemistir ve onlar gene grev yapan iscilerin üzerine patronlarin istegi üzere ülkü ocaklari mensubu eli sopali grev kricilarini yollamislardir. Iscilere kimin kaba kuvvet kullandigi her zaman acik secik.

Gönderi tarihi:
*********,Dostum baş örtüsü yasağına özgürlük diyenler kaldırım taşlarını söküpte ortalığı yağmaladılarmı?1 mayısta olduğu gibi pkk propagandaları ve sözde bayarklarını açtılarmı,şimdi koca insan gurubunun içinde 3-5 kişi diyeceksiniz,diyemezsiniz çünkü o koca gurubun amacı bayarm yapmak o 3-5 propagandacılar saatlerce o kalabalık gurubun arasında nasıl barına bilirler aklınız alıyormu?.

Demmeki bunlar planlı proğramlı şekilde işliyor..bırakın Artık hikaye anlatmayı. dünyanın gördüğünü nasıl görmesiniz anlamıyorum,aslında görülmeyecek birşeyde değil, amaç farklı!

Benzetmeye bakın'' 1 mayıs kutlamalarının taksimgibi yerlerde yasaklanmasıyla baş örtüsünün yasaklanması'' :D

Türbana özgürlük diye gösteri düzenleyip cami avlusunda Atatürk'ten cumhuriyete etmediği küfürü bırakmayanlara gelince "bütünü bağlamaz" olur. "Türbana özgürlük" diye miting düzenleyip başı açık görev yapıyor diye bir bayan gazetecinin taşlanması "münferit hadise olur" Ama Taksimde düzenlenen 1 Mayıs'a gelince iş okmeydanında molotof kokteyli atanlarla yargılanır.

Diyorum ya demokrasinin bazı zihniyetlerce nasıl algılandığının göstergesidir bu 1 Mayıs.

Birde "hikaye anlatmaktan" bahseden şahsa Taksim de PKK bayrağı açılmış yalanının aslını sorsak?

Bıkmadılar hala yalanlardan.

Gönderi tarihi:
Türbana özgürlük diye gösteri düzenleyip cami avlusunda Atatürk'ten cumhuriyete etmediği küfürü bırakmayanlara gelince "bütünü bağlamaz" olur. "Türbana özgürlük" diye miting düzenleyip başı açık görev yapıyor diye bir bayan gazetecinin taşlanması "münferit hadise olur" Ama Taksimde düzenlenen 1 Mayıs'a gelince iş okmeydanında molotof kokteyli atanlarla yargılanır.

Diyorum ya demokrasinin bazı zihniyetlerce nasıl algılandığının göstergesidir bu 1 Mayıs.

Birde "hikaye anlatmaktan" bahseden şahsa Taksim de PKK bayrağı açılmış yalanının aslını sorsak?

Ayni arkadaslar söz konusu Sivas, Corum, Maras, Malatya katliamlari ve Hirant Dink'in ve benzeri yurtseverlerin katledilmeleri olunca gene münferitolaylar oluyor. Corum, Sivas ve maras katliamlarinda sadece alevi vatandaslar katledilmedi, katiller ve onlarin destekcileri seriat isteriz diye haykirarak acikca Atatürk cumhuriyetine savas acmislardi. gene türban konusunda acikca biz sadece türbanin üniversitelerde serbest birakilmasini degil kamu alaninda calisanlar icinde istiyoruz diye acikca söylüyorlar ve gene aralarindaki liderleri biz Atatürk'ü ve laikligi reddediyoruz diyorlar. M. Ali Brand'in 32. gün tartismalari buna acikca kanit. Bu arkadaslar söz konusu oldugu zaman bu tip aciklamalar türban yasagina karsi geleni baaglam diyorlar ve katliamlar konusunda bireysel kisilerin yaptigiyanlislik diye nitelendiriyorlar. Susurluk ceteleri hakkinda gene ayni idaalarda bulunuyorlar. Neymis Catli ve arkadaslari ASALA'ya karsi devletin yaninda olmus, ama mafyaciligi kendi özel isiymis, falan filan. Ama söz konusu devrimci yurtseverler oldugu zaman herkes PKK lilikla ve vatanhainligiyle suclaniyorlar devlet her zaman hakli oluyor.

Gönderi tarihi:

BU DAYAĞI KİMSE NİYE GÖRMÜYOR?-http://www.samanyoluhaber.com/detay.php?type=haber&id=100219&tumu=1-

Polise davul tokmaklı dayak

Arkadaşlarından ayrı kalarak grup arasında kalan Polis memuru, başına yediği davul tokmakları ve sopalarla önce mücadele etmeye çalıştı,sonra...

Ankara Sıhhıye'deki miting'te ÖDP'li Grup üst araması sırasında polise direndi. Çıkan gerginlikte ÖDP'liler aralarına aldıkları yaşlı bir polisi davul tokmağı ve bayrak sopalarıyla dövdüler..

Olay anı Star Gazetesi'nden Burhan Eliş tarafından kare kare görüntülendi...

Arkadaşlarından ayrı kalarak grup arasında kalan Polis memuru, başına yediği davul tokmakları ve sopalarla önce mücadele etmeye çalıştı. Ancak grubun kalabalıklaşması ve polisi aralarına alması üzerine darbelerle sendeleyen polis memuru kaçarak zor kurtuldu ve meslektaşlarının yanına sığındı...

Mitinge; Türk-İş'e bağlı sendikaların Ankara şubeleri, KESK Ankara Şubeleri Platformu öncülüğünde bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin üyeleri katıldı.

İşte o anın fotoğrafları:http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/880

NE PAHASINA OLURSA OLSUN!

Alınan bilgilere göre DHKP-C, TKPM-L, TİKKO gibi sol terör örgütlerinin liselere kadar uzanan kolları 1 Mayıs'ta gösteriler düzenleyecek. Ve bu gruplar polisle çatışacak, iş yerlerine saldırıp araç yakacak. “Sermaye sahiplerini” de hedef alan örgütler, hem hükümet aleyhine slogan atacak hem de toplumsal gerilimi artırmayı hedefleyecek. Bunun için sol örgütler ile PKK'nın da işbirliğine girdiği hatta kendini 'dinci' diye tanıtan grupların da bu 'kaos ittifakına' gireceği aktarılıyor. Grupların asıl hedefi “ne pahasına olursa olsun” Taksim Meydanı'na çıkıp pankart ve flama açmak.

Terör örgütü PKK da 1 Mayıs öncesi duruşunu net bir şekilde yandaşlarına bildirdi. 21 Nisan'da terörist Mustafa Karasu tarafından yayımlanan bildiride 1 Mayıs'ın “Nevruz'a dönüştürülmesi” talimatı veriliyor: “Türkiyeli demokrasi güçlerinin, Kürt halkının Nevruz'da, 'demokratik cumhuriyet içinde demokratik özerklik' temelinde ortaya koyduğu ortak yaşama iradesine mutlaka doğru bir yaklaşım göstermeleri şarttır. Bu ayağa kalkışı görüp buna cevap olacak bir siyaset tarzını pratikleştirmemek sorumsuzluk olur. Bu nedenle Nevruz'da gösterilen iradenin 1 Mayıs'ta halkların demokratik birliği biçiminde somutlaştırılarak ortaklaştırılmasını bekliyoruz. 1 Mayıs Nevruz ile bütünleştirilmelidir.”

Gönderi tarihi:

Arkadaşım 1 Mayıs 2008 günü Taksimde PKK bayrağı açılmış mıdır?

Bu kadar basit. Bir mayısı kutlamak istedikleri için vahşi şekilde saldırıya uğrayan insanları karalamak için "PKK bayrağı açtılar" şeklinde suçlayan, iddiasının arkasında duracak.

Gönderi tarihi:
BU DAYAĞI KİMSE NİYE GÖRMÜYOR?-http://www.samanyoluhaber.com/detay.php?type=haber&id=100219&tumu=1-

Polise davul tokmaklı dayak

Arkadaşlarından ayrı kalarak grup arasında kalan Polis memuru, başına yediği davul tokmakları ve sopalarla önce mücadele etmeye çalıştı,sonra...

.

.

.

Terör örgütü PKK da 1 Mayıs öncesi duruşunu net bir şekilde yandaşlarına bildirdi. 21 Nisan'da terörist Mustafa Karasu tarafından yayımlanan bildiride 1 Mayıs'ın “Nevruz'a dönüştürülmesi” talimatı veriliyor: “Türkiyeli demokrasi güçlerinin, Kürt halkının Nevruz'da, 'demokratik cumhuriyet içinde demokratik özerklik' temelinde ortaya koyduğu ortak yaşama iradesine mutlaka doğru bir yaklaşım göstermeleri şarttır. Bu ayağa kalkışı görüp buna cevap olacak bir siyaset tarzını pratikleştirmemek sorumsuzluk olur. Bu nedenle Nevruz'da gösterilen iradenin 1 Mayıs'ta halkların demokratik birliği biçiminde somutlaştırılarak ortaklaştırılmasını bekliyoruz. 1 Mayıs Nevruz ile bütünleştirilmelidir.”

Arkadasim bu bahsettiginiz gruplar sadece Taksim meydaninda mi olay cikartip polisle catismak istedilerde 1 Mayis kutlamalarinin Taksim meydaninda yapilmasina izin verilmedi??? Söylediginiz vea ögrendiginiz istihbaret dogru olsaydi ayni gruplar Taksim yerine baska bir meydana da razi olup gene yapacaklarini yaparlardi. ************. Güvenlim gücleri söylediginiz bir istihbarati almis olsalar bile yasaklamak icin bir sebeb degildir. Onlarin görevi olay yaratmak isteyenleri ve ypanlari ayirt edip önlemini almaktir. Her 1 mayisa gelipte katilanlari bahsettiginiz ruplardan sayarak yere düsmüs inanlara bile jop vurmak degil. ****

Gönderi tarihi:
Arkadaşım 1 Mayıs 2008 günü Taksimde PKK bayrağı açılmış mıdır?

Bu kadar basit. Bir mayısı kutlamak istedikleri için vahşi şekilde saldırıya uğrayan insanları karalamak için "PKK bayrağı açtılar" şeklinde suçlayan, iddiasının arkasında duracak.

Evet açılmıştır.bunu söylemekten usandık hala anlatamdık,Dostum türk medyasını izlediyseniz görmüşsünüzdür zaten ,önemli olan görmektir 3-5 saniyelik polis kamerasından pkk yandalarının yaptıklarını gösterdi,bilsydim keyder burdan size belge olarak sunardırım, işte aşağıda bir çok gazete ve int. haberleri bunlara inanırmısınız ,bunlara ne diyeceksiniz.

sanırım bunlarda uydurma değildir.

ŞİMDİ NE DİYECEKSİNİZ MERAK EDİYORUM İŞTE ARKASINDA DURACAĞIM HABERLER SİZ NE DİYECEKSİNİZ ****.

-http://www.tevhidhaber.com/news_detail.php?id=37725-

1 Mayıs Pkk Gösterisi Oldu

2008-05-01 17:34 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın miting ile kutlanmasına izin verilmeyen Diyarbakır'da işçiler '1 Mayıs' kutlamaları için sokakları doldurdu. Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) de destek verdiği eylemde kalabalık grup yasadışı sloganlar attı. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı eylem sırasında herhangi bir olay yaşanmadı.

1 Mayıs İşçi Bayramı Diyarbakır'da olaysız geçti. Diyarbakır Valiliği'nin güvenlik nedeniyle mitinge izin vermediği kentte muhtemel korsan gösterilere karşı polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Günün erken saatlerinde Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan bin 500 kişilik kalabalık grup yasa dışı slogan atarak Dağkapı Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Burada toplanan işçi sendikaları üyeleri davul zurna eşliğinde halay çektikten sonra basın açıklaması yaptı. DTP Eşbaşkanı Emine Ayna, DTP Diyarbakır

Milletvekili Selahattin Demirtaş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir de işçilere destek verdi.

İngiltere'de 1 Mayıs PKK Gösterisine Dönüştü

İngiltere'de 1 Mayıs İşçi Bayramı, Türkiye aleyhtarı terör yanlılarının gösterisine dönüştü.

01 Mayıs 2008 / 20:50

Reklam

İngiltere'nin başkenti Londra'daki 1 Mayıs yürüyüşüne katılan bazı gruplar, Türkiye aleyhinde attıkları sloganlar, giydikleri tek tip kıyafetler ve terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posterleri ile dikkat çekti. Yürüyüşte, İşçi Bayramı ve işçi hakları ile ilgili sloganlar atan ve şarkılar söyleyen İngilizler ise, coşku içinde kutladıkları İşçi Bayramı'nın bu şekilde gölgede kalmasından rahatsızlık duydu.

1 Mayıs'ta da ONLAR VARDI;Nevruz'da Apo osteri açanlar bugün de aynı posterlerle ortaya çıktılar.ENSONHABER.com/ÖZEL İstanbul'da düzenlenecek 1 Mayıs'ı provoke etmek isteyen bu gruplar bugün de ellerinde posterlerle ortaya çıktılar.

-http://www.ensonhaber.com/Gundem/126315/1-Mayista-da-ONLAR-VARDI.html-

1 mayısta terörist ittifak

Hükümet ve sendikalar arasındaki 1 Mayıs gerilimi devam ediyor. Peki geri planda kaos için fırsat kollayanlar ne yapıyor? “1 Mayıs kanlı olacaksa kanlı!” sloganıyla harekete geçen yasa dışı grupların “terör ittifakı” kurduğu belirtiliyor.

Yıllardır hükümetlerle işçi sendikalarını karşı karşıya getiren 1 Mayıs tartışmaları bu sene daha da şiddetlendi. Hükümet, dünya genelinde 100 küsur ülkenin ‘1 Mayıs Bayramı’, ‘Emek Bayramı’, ‘İşçi Bayramı’, ‘Bahar Bayramı’ ismiyle kutladığı günü, geçmişin acı hatıralarını da dikkate alarak izinli noktalarda kutlamayı teklif ediyor.

-http://www.aksiyon.com.tr/detay.php?id=30131-

Brüksel’de 1 Mayıs’ta PKK bayrağı

Diğer yandan Belçika’da 1 Mayısı yürüyüş yaparak kutlayan örgütlerde vardı. Marksist Leninist Komünist Parti (MLKP) ve bu partiye destek verenler Brüksel’de Place Aunesese de yürüyüş yapıp "Dünyanın bütün işçileri 1 Mayıs için birleşin, Emperyalizmi durdurun, Yaşasın 1 Mayıs ve Kapitalizmi bitirin dayanışma kurulsun" gibi pankartlar taşıdı. Belçika polisinin kontrolü altında gerçekleştirilen yürüyüşe katılan yaklaşık 100 kişi katıldı. Yürüyüş sırasında PKK bayrağı da boy gösterdi.Dünyanın birçok ülkesinde işçilerin bayramı olarak kutlanılan 1 Mayıs gününü Belçikalılar tatil yaparak değerlendirmeyi tercih etti. Yapılan etkinliklere Belçikalılar pek ilgi göstermedi. Bunun yanı sıra, gösteride PKK bayrağı da boy gösterdi

PKK, 1 MAYIS'TA LONDRA'YI DA KARIŞTIRDI!..İngiltere'de 1 Mayıs İşçi Bayramı, Türkiye aleyhtarı terör yanlılarının gösterisine dönüştü.

-http://www.habersaati.com/?m=map5302&c=6&s=26612-

1 MAYIS GÖZALTILARININ 11 İ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYES

İçişleri Bakanı Atalay, 1 Mayıs'ta Taksim'de Yapılacak Kutlamalarda Terör Olayları Olacağına Dair İstihbarat Bilgileri Bulunduğunu Belirtti, Gözaltılardan 11'inin Terör Örgütü Üyesi Çıktığını Söyledi.

-http://www.ozgurhaber.com/1-mayis-gozaltilarinin-11-i-teror-2066827/-

Gönderi tarihi:
Evet açılmıştır.bunu söylemekten usandık hala anlatamdık,Dostum türk medyasını izlediyseniz görmüşsünüzdür zaten ,önemli olan görmektir 3-5 saniyelik polis kamerasından pkk yandalarının yaptıklarını gösterdi,bilsydim keyder burdan size belge olarak sunardırım, işte aşağıda bir çok gazete ve int. haberleri bunlara inanırmısınız ,bunlara ne diyeceksiniz.

.

.

.

1 MAYIS GÖZALTILARININ 11 İ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYES

İçişleri Bakanı Atalay, 1 Mayıs'ta Taksim'de Yapılacak Kutlamalarda Terör Olayları Olacağına Dair İstihbarat Bilgileri Bulunduğunu Belirtti, Gözaltılardan 11'inin Terör Örgütü Üyesi Çıktığını Söyledi.

Bu anlattiklarinizin 1 mayis kutlamalarini taksimde yasaklamanin ne alakasi var. Mademki terörüst tehlike vardi neden genel olarak yasaklanmadi da Türkiye'de sadece Taksim meydaninda yapilmasi yasaklandi, acikalyabilirmisiniz lütfen. Daha kac kere takrarlamak durumnd kalacagiz, devletin görevi miting alaninda yasa disi örgütler veya davranislar olursa onlara karsi önlem almaktir, varsayimlarla ve baska ülkelerden almis oldugunuz örneklerle taksim alanini yasaklanasinin ne alakasi var. Neden itiraf etmiyoruz, emekciler icin sembol olan bir meydani onlara vermek istemedigimizi ve 1 Mayisi her durumda red ettigimizi. Neden polislerin önüne geleni jopladigini, yatan insanlara bile dayak attigini normal gösteriyorsunuz da kendilerini savunanlari kötü gösteriyorsunuz.

Gönderi tarihi:
Bu anlattiklarinizin 1 mayis kutlamalarini taksimde yasaklamanin ne alakasi var. Mademki terörüst tehlike vardi neden genel olarak yasaklanmadi da Türkiye'de sadece Taksim meydaninda yapilmasi yasaklandi, acikalyabilirmisiniz lütfen. Daha kac kere takrarlamak durumnd kalacagiz, devletin görevi miting alaninda yasa disi örgütler veya davranislar olursa onlara karsi önlem almaktir, varsayimlarla ve baska ülkelerden almis oldugunuz örneklerle taksim alanini yasaklanasinin ne alakasi var. Neden itiraf etmiyoruz, emekciler icin sembol olan bir meydani onlara vermek istemedigimizi ve 1 Mayisi her durumda red ettigimizi. Neden polislerin önüne geleni jopladigini, yatan insanlara bile dayak attigini normal gösteriyorsunuz da kendilerini savunanlari kötü gösteriyorsunuz.

ANLAŞILAN YİNE YAZILARI OKUMADAN YORUM YAPMIŞSINIZ,Yahu kardeşim bakın birçok yerlerden örnek gösterdim bunların içinde istanbulda yapılan gösterilerdende örnek verdim,alakakası yok dediğin , o yazdığım haberlerin içinde yazıyor okuyun anlarsınız.

emekçilerin sembolüymüş,emekçilerin amacı bayram yapmak ,kendi sorunlarını ifade etmek değilmi,ya sanki bu ülkede bir sizin zihniyet işiçi,emekçi size karşı olan işçi emekçilere ne diyeceksiniz...?

Miting alanı aranacağından daha önce belirlenmiş yerlere silah,bıçak satır vs yerleştirip odaha sonra alınca bayrmmı kutlayacaklardı,onlarca sözde emekçi ,işçilerin üzerinden bıçaklar,satırlar silahlar çıktı nasıl semboldür bu ,kime karşı kullanacklardı bu silahları.

Daha öncede deimya önce anlamayı işsremek gerek ne söylersek söyleyelelim nafile.sizde biliyorsunuz gerçeği fakat ...... ********

Gönderi tarihi:

sanırım bunlarda uydurma değildir.

1 Mayıs 2008 günü taksim'de bir mayısı kutlamak isteyenlerin PKK bayrağı açtı yalanını soruyorum sana. Bana yok şu ilde şöyle oldu. bu ilde böyle oldu diye cevap veriyorsun.

O kadar gazete, o kadar haber ajansı görmedi de bir tek sen mi gördün?

Hangi gazetede böyle bir bilgi var. Hangi haber ajansında. İşte kanıtı diye İngiltere'de, diyarbakır'da yaşananları anlatan copy pasteler yapmanın mantığınıda çözemedim.

Kendi görüşünde olmayan insanların vahşice saldırıya uğramasını haklı çıkarmak için hemen o insanlara pkk lı etiketi vurma gayreti.

2008 1 Mayıs'ında taksim meydanında kutlamak isteyip saldırıya uğrayan insanların PKK bayrağı açtığı, tamamen yalandır. Aksini iddia eden koyar ortaya kaynağını.

Gönderi tarihi:
ANLAŞILAN YİNE YAZILARI OKUMADAN YORUM YAPMIŞSINIZ,Yahu kardeşim bakın birçok yerlerden örnek gösterdim bunların içinde istanbulda yapılan gösterilerdende örnek verdim,alakakası yok dediğin , o yazdığım haberlerin içinde yazıyor okuyun anlarsınız.

emekçilerin sembolüymüş,emekçilerin amacı bayram yapmak ,kendi sorunlarını ifade etmek değilmi,ya sanki bu ülkede bir sizin zihniyet işiçi,emekçi size karşı olan işçi emekçilere ne diyeceksiniz...?

Miting alanı aranacağından daha önce belirlenmiş yerlere silah,bıçak satır vs yerleştirip odaha sonra alınca bayrmmı kutlayacaklardı,onlarca sözde emekçi ,işçilerin üzerinden bıçaklar,satırlar silahlar çıktı nasıl semboldür bu ,kime karşı kullanacklardı bu silahları.

Daha öncede deimya önce anlamayı işsremek gerek ne söylersek söyleyelelim nafile.sizde biliyorsunuz gerçeği fakat ...... ********

Pes deri dogrusu bu yorumlariniza. Amaciniz acikca görülmekte, bundan sonra bu konuda yazismamiza gerek kalmadi, cünki sizin icin her sey bastan belli. Saygilar

1 Mayista güya sadece 2 polis orantisiz güc kullanmis, aberin devami :http://www.evrensel.net/haber.php?haber_id=31369

Gönderi tarihi:
1 Mayıs 2008 günü taksim'de bir mayısı kutlamak isteyenlerin PKK bayrağı açtı yalanını soruyorum sana. Bana yok şu ilde şöyle oldu. bu ilde böyle oldu diye cevap veriyorsun.

O kadar gazete, o kadar haber ajansı görmedi de bir tek sen mi gördün?

Hangi gazetede böyle bir bilgi var. Hangi haber ajansında. İşte kanıtı diye İngiltere'de, diyarbakır'da yaşananları anlatan copy pasteler yapmanın mantığınıda çözemedim.

Kendi görüşünde olmayan insanların vahşice saldırıya uğramasını haklı çıkarmak için hemen o insanlara pkk lı etiketi vurma gayreti.

2008 1 Mayıs'ında taksim meydanında kutlamak isteyip saldırıya uğrayan insanların PKK bayrağı açtığı, tamamen yalandır. Aksini iddia eden koyar ortaya kaynağını.

Yani sevgili cyrano artık diyecek bir şey bulamıyorum,ne desem nafile yahu arkadaşım sana itanbulda olan haberin kaynağını veriyorum(isatanbulda bu gösteri nerde yapılmak istendi) bunun yanında diyarbakır ve diğer ülkelerdeki sözde emekçi,işçilerin 1 mayıslarını anlatmaya çalıştım yanı bunu anyamayadığınızı düşünemiyorum...tekrar yazıyorum daha nasıl bir kaynak istiyorsun?

1 Mayıs'ta da ONLAR VARDI;Nevruz'da Apo osteri açanlar bugün de aynı posterlerle ortaya çıktılar.ENSONHABER.com/ÖZEL İstanbul'da düzenlenecek 1 Mayıs'ı provoke etmek isteyen bu gruplar bugün de ellerinde posterlerle ortaya çıktılar.

-http://www.ensonhaber.com/Gundem/126315/1-Mayista-da-ONLAR-VARDI.html-

1 mayıs kutlamalarında Gözaltılardan 11'inin Terör Örgütü Üyesi olduğu Söyledi.

insaf artık.

saygılar.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.