Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 sorma,3 yıldır da ailemden ayrıyım yetenek yok,ne yapim. Angel geldi zanımca neyse ogrenirsin ben bile ogrendim valla geldi ben ufaktan ufaktan kacayim satte 11 e geliyo zaten dun ben geldim diye kactiniz demek......... insan slm verirde kacar Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 dun ben geldim diye kactiniz demek......... insan slm verirde kacar Selamın Aleyküm Angel'im...sen geldin ki biz gitmek zorunda kaldık...valla Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Selamın Aleyküm Angel'im...sen geldin ki biz gitmek zorunda kaldık...valla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Vay Jönde gelmiş Angel bak takım da az eksik kaldı.... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 sizin ikiniz le ne yapmam lazim biliyormusunnuz ....... dur mavi msn de gostereyim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 dayyyyttt msn e gitmeyin ben de msn yok Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 oh oh canima deysin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Angel Jönün msn ni ben sansürledim Sercan niye yok,bugün işten erken çıkacaktı. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 orada da ben varım...hemde sansürcülerle Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 hepimiz burdayiz iste ne boyle tek tek gecmeler sag solla Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 adini soyle bakalim mavi ilk gecen siz oldunuz angel msn e Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 jon biz girmeden gecmisdik ama sen geldinde ordan yazismamisdik Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 adım mı?....sen at adresini ben yazayım sana.... he biz msn de başladık zaten Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 YOLCULUĞA ÇAĞRI Yavrum, sevgilim, sen Tadını bir bilsen Orada yaşamanın birlikte! Keyfince sevmenin Ölünceye değin O sana benzeyen ülkede! Puslu gökte yer yer O ıslak güneşler Senin yaş içinde parlayan Hayın gözlerince Bir gizemli ince Tad verir gönlüme her zaman Orda her şey süs ve güzellik, Erinç,haz ve dirlik düzenlik. Evimizse her yıl Daha pırıl pırıl Olan döşentiye bezenir; Nadir çiçeklerin Kokusu amberin Uzak kokusuyla beslenir; Tavanlar ne zengin, Aynalar ne derin, Ne doğulu görkemlilik bu; Orada her şey, ince, Kendi öz dilince Gizleriyle doldurur ruhu. Orda her şey süs ve güzellik, Erinç, haz ve dirlik düzenlik. Bak gemiler suda Bir derin uykuda, O gezmeye düşkün gemiler; Hepsi de en ufak Arzun için uzak Ülkelerden çıkıp gelirler. -Ve gün batımları Giydirir kırları, Kanalları,kenti gitgide Altınla, yakutla; Uyur şimdi dünya Sıcak bir aydınlık içinde. Orada her şey süs ve güzellik Erinç, haz ve dirlik düzenlik.(Charles Baudelaire) bu çocuklar ve yolculuk sana neyi anımsatıyor Mavi?Bana yarını! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 YOLCULUĞA ÇAĞRI Yavrum, sevgilim, sen Tadını bir bilsen Orada yaşamanın birlikte! Keyfince sevmenin Ölünceye değin O sana benzeyen ülkede! Puslu gökte yer yer O ıslak güneşler Senin yaş içinde parlayan Hayın gözlerince Bir gizemli ince Tad verir gönlüme her zaman Orda her şey süs ve güzellik, Erinç,haz ve dirlik düzenlik. Evimizse her yıl Daha pırıl pırıl Olan döşentiye bezenir; Nadir çiçeklerin Kokusu amberin Uzak kokusuyla beslenir; Tavanlar ne zengin, Aynalar ne derin, Ne doğulu görkemlilik bu; Orada her şey, ince, Kendi öz dilince Gizleriyle doldurur ruhu. Orda her şey süs ve güzellik, Erinç, haz ve dirlik düzenlik. Bak gemiler suda Bir derin uykuda, O gezmeye düşkün gemiler; Hepsi de en ufak Arzun için uzak Ülkelerden çıkıp gelirler. -Ve gün batımları Giydirir kırları, Kanalları,kenti gitgide Altınla, yakutla; Uyur şimdi dünya Sıcak bir aydınlık içinde. Orada her şey süs ve güzellik Erinç, haz ve dirlik düzenlik.(Charles Baudelaire) bu çocuklar ve yolculuk sana neyi anımsatıyor Mavi?Bana yarını! Bana da sevgi dolu olan güzel bir yüreği.Teşekkür ederim Sevgili Emre... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Bakkk bunlar kedilerden ve benden senin için ösel................sana bişey demiyecegim sen işte böyle bir asisin,serserisin.manyagsın ve hatta denizde tokaçla çamaşır yıkamayı düşünecek kadarda çılgın seni seviyorum..... BİZDEN SONRA DOĞANLARA I Gerçekten karanlık bir çağdır yaşadığım! Ahmaktır hilesiz söz. Düz bir alın Vurdumduymazlığa işaret. Gülen Kötü haberi almamış henüz. Nasıl bir çağdır bu, Ağaçlardan bahsetmenin neredeyse suç sayıldığı Birçok alçaklığa suskun kalışı içerdiğinden. Yolu kaygısızca karşı karşıya geçen Ulaşılmazdır artık herhalde Zorda kalan arkadaşları için. Doğrudur: geçimimi sağlamaktayım hala Fakat inanın: bu sadece bir tesadüftür. Yaptıklarım Arasında hiçbir şey hak vermiyor karnımı doyurmaya. Tesadüfen ayaktayım. ( Şansım ters giderse mahvoldum.) Diyorlar ki: ye ve iç sen! Sevin, neyin varsa! Fakat nasıl yiyip içeyim ki, yediğim Bir açın ellerinden kaptığım lokmaysa, bir Susuzun sorduğu bardak suysa içtiğim? Ve yine de yiyip içiyorum ben! Ben de bir bilge olmak isterdim. Yazıyor eski kitaplar bilgelik nedir: Dünya kavgalarına uzak durmak ve o kısa zamanı Korkusuz geçirmek Şiddete başvurmadan hem Kötülüğe iyilikle karşılık vermek Düşlerini gerçekleştirmek değil, unutmak Bilgelik olarak kabul ediliyor. Tüm bunları yapamıyorum: Gerçekten karanlık bir çağdır yaşadığım! II Kargaşalık döneminde geldim şehirlere Açlığın hüküm sürdüğünde. Girdim insanlar arasına isyan döneminde Ve öfkelendim onlarla birlikte. Böyle geçti zamanım Yeryüzünde verilmiş bana. Savaşlar ortasında yedim ekmeğimi Katiller arasında yattım uykuya Özensiz yaklaştım aşka Ve doğayı sabırsızlıkla izledim. Böyle geçti zamanım Yeryüzünde verilmiş bana. Yollar bataklığa gidiyordu zamanımda. Cellada bildiriyordu beni konuştuğum dil. Çok değildi yapabileceklerim. Fakat iktidardakiler daha Güvende hissediyorlardı kendilerini bensiz, ümit ediyordum. Böyle geçti zamanım Yeryüzünde verilmiş bana. III Battığımız dalgalardan Yükselecek olan sizler Zaaflarımızdan söz ederken Unutmayın Karanlık çağı da Sizlerin kurtulmuş olduğu. Yürüdük ya, pabuçlardan çok ülke değiştirerek Sınıf savaşlarının ortasında, çaresiz Haksızlığın olup öfkenin olmadığı yerde. Biliyoruz halbuki: Aşağılıklara duyulan nefret de Bozar şeklini yüzün. Kısar sesi haksızlık karşısındaki Öfke de. Ah, güleryüzlülüğe Ortam hazırlamak istemiş bizler Güleryüzlü olamadık kendimiz. Sizler fakat, geldiğinde vakit İnsan insanın yardımcısı olduğu Zaman. Hatırlayın Hoşgörüyle bizi. BERTOLT BRECHT Çılgınım,manyağım ha!Ama ne yapayım,çamaşır makinesi gitti;Diclede yıkardım uzak geliyor bana senin ev daha yakın Seni sevdiğimi söylemeye gerek var mı asisinin bidanesi....bende seni çoooooooooook seviyorum...bunu yeni gördüm;ama olsun sen kızmazsın bana...öptümmmmmmmmmm HASRETİNDEN PRANGALAR ESKİTTİM Seni anlatabilmek seni. İyi çocuklara, kahramanlara. Seni anlatabilmek seni, Namussuza, halden bilmeze, ***** yalana. Ard- arda kaç zemheri, Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu Dışarda gürül- gürül akan bir dünya... Bir ben uyumadım, Kaç leylim bahar, Hasretinden prangalar eskittim. Saçlarına kan gülleri takayım, Bir o yana Bir bu yana... Seni bağırabilsem seni, Dipsiz kuyulara. Akan yıldıza. Bir kibrit çöpüne varana. Okyanusun en ıssız dalgasına Düşmüş bir kibrit çöpüne. Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin, Yitirmiş öpücükleri, Payı yok, apansız inen akşamdan, Bir kadeh, bir cigara, dalıp gidene, Seni anlatabilsem seni... Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır Üşüyorum, kapama gözlerini... AHMED ARİF bak Yayamazım ezberlediğim ilk ve tek şiir...sana ve güzel yüreğine! Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Denizde çamaşır yıkama gibi dahine fikirleri olan mavi,gizli gizli takılmayı bırak,oradaysan ÖM den selamını bekliyorum.Açsın değil mi bir de iş vah vah. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Denizde çamaşır yıkama gibi dahine fikirleri olan mavi,gizli gizli takılmayı bırak,oradaysan ÖM den selamını bekliyorum.Açsın değil mi bir de iş vah vah. Sorma be Hırçın ne yapalım bak şimdi çok güzel bir parça dinliyorum...devamını söylediğini duyar gibiyim... Bu kente yalnızlık çöktüğü zaman Uykusunda bir kuş olur ecelsiz Alıp da başını gitmek istersin Karanlık sokaklar kör,sağır,dilsiz Ey sevda kuşanıp yollara düşen Bilesin bu yollar dağlar dolanır Yare ulaşmadan düşersen eğer Yarına sesinin yankısı kalır. Gecenin ucunda gün aralanır Yar sevdasıyla yürek bilenir Sızılı bir ırmak uğurlar seni Su olup akarsın kır çiçeklenir O arada yazdığını gördüm,ama işi bırakamadım...ÖM şimdi göndereceğim...kocaman kocaman sevgiler! Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Sorma be Hırçın ne yapalım bak şimdi çok güzel bir parça dinliyorum...devamını söylediğini duyar gibiyim... Bu kente yalnızlık çöktüğü zaman Uykusunda bir kuş olur ecelsiz Alıp da başını gitmek istersin Karanlık sokaklar kör,sağır,dilsiz Ey sevda kuşanıp yollara düşen Bilesin bu yollar dağlar dolanır Yare ulaşmadan düşersen eğer Yarına sesinin yankısı kalır. Gecenin ucunda gün aralanır Yar sevdasıyla yürek bilenir Sızılı bir ırmak uğurlar seni Su olup akarsın kır çiçeklenir O arada yazdığını gördüm,ama işi bırakamadım...ÖM şimdi göndereceğim...kocaman kocaman sevgiler! devamını Hilmi abiden alacağım benim ses bozuyorda Bu ara yoksun,yine hastasın galiba biraz da kızdın.Mavi ben burada keyif çatıyorum,kulağımda kulaklık,Efkan abiyi dinliyorum.Asker olmak bazen bu kadar güzel oluyor işte çok geçmiş olsun,artık kendini topla.Sabır ve zaman,başka çıkış yok Mavi.Doğacak güneş önce geceyi yaşar değil mi?sevgiyle,umutla. Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 bak dinlediğim şarkının sözleri,burayı okurken bu şarkıyı dinle olur mu? Karşımda salınan dallar Bükme boynun ağlatırsın Yeniden vermek için döktün Yine çiçek açmalısın Bilirim tozludur yollar Epeydir gelen giden yok Şen olası şehir nerde gülüm Yerde yaprağın sesi çok Ey gölgeler şehri Taşlarında çiğneniyor ağıtlar Kapanan gözler gibi batan güneşin Kim bilir ne zaman açılırlar Alıp da kaç kez gittim başımı Yine sana vardım yollardan Her dönüşümde gün batımı Geçmişi öptüm alnından Velhasıl Yaşamak bu değil Yaşamak bu değil, ey şehir Öyle bir vakte erdi ki günümüz, dost belli değil Güzelliklerinse bir bir veda ediyor Ama inen gözleri, senin için ağlamıyor sanma O veda ki Sokakların yenilerini giymiş çocuğa Benzesin diyedir Bir kez olsun Bir kez olsun sen de ağla Ağla ki savrulsun gölgeler Açılsın seher Açıl seher açıl yoruldum Karanlığın kafesinde Dayanmaz oldu yüreğim açıl Aldığım bu son nefesimde Alıntı
Φ Borana Karşı! Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Mavi olmayan gökyüzü,sanırım sana bir özür borcum var.ÖM ye cevap yazmayınca ben size şımarık falan demişti.Umarım beni mazur görürsünüz.Hastaymışsınız.Karadenizli rahatsız olduğunuzu söyledi.Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle,tekrar özür dilerim.Saygılar. Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Borana Karşı,yazdıklarını Maviye ilettim.O da gelmiş,hemen kaçmış ama mutlaka sana durumu açıklamıştır.Ben de sana söylemem gerekenleri söylemiştim zaten.Mavi bak bu saatte ancak buraya gelebildim. Koğuşa gitmeden önce sana tatlı uykular dileyeyim.Dinlenmeye bak,bir daha hastayım dersen mesajını aldım,daima yanındayım.Yanında olmak çok güzel.Yüreği sevgi,yüreği insan olan küçük kız hemen iyileş olur mu?Sevgiler Diyarbakırın asisine... Alıntı
Φ Borana Karşı! Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Hırçın Karadenizli çok teşekkür ederim.Mavi olmayan gökyüzü sana da çok teşekkür ederim.Diyarbakırlı olmasanda Diyarbakırda soluk alman bile düşünen bir insanın bize sunduğu en güzel armağandır. Çok güzel düşünen,anlayışlı ve sevgi dolu olan Mavi olmayan gökyüzü,Karadenizlinin ''çabuk iyileş olur mu'' temennisine burada seni bekleyenler var diyerek bitirsem,Karadenizliden müsade olur değil mi?Burada sözünü esirgemeyenlere ihtiyaç var.Saygılar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.