Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Nerdesin sen yayamaz kayımca,sen yoksun,mavi de yok.çok özledim sizli forum günleri,hem tepki hem de dostluk.Bu forumun en güzelleri gelin ya.

Yayamaz mı gelmiş :D

journalist86_bebekler1.jpg

amca benim. -_-

Sevgili acemi av katımmm.....meraba..nasılsın hadi ya ben evde bekliyim dedim senin şu askerlik günlerini :( ama sıkıldım sizleri çok ösledimmmmm ve aman nn dedim geldimmmm.ama sen dene yoksun yaaaaa :(:online2long: ösledim diyorum yaaaaaaaaaaaaaa...hadi çabuk nete gir yaz bişeyler.....bu şirin karta çok hoşuma gitti bilesin.........komacan öptüm....

Gönderi tarihi:
Gitmek

Gitmek. Bir hançeri inceltip Okyanusa daldırmak isteği Ya da düşebilmek atlasların Dışına ki ey kalbim Yalnızsın bu yolculukta da Gitmek. O kaos duygusu, aklın Sarsıntılarla yorgun düşüşü Bilincin kamaşması belki de. Rehin bırakılacak bir şey yok Unuttuklarından başka. Gitmek. Bir büyü gibi saran Ağrılar yumağı, kışkırtılmış Düşlerdir ki sen şimdi Esirgeme kendini kalbim Kederin o derin yalnızlığından hayat işte değil mi yayamaz ;):clover:

Sağolasın.....yüregine saglık.......Gitmek zor zanaat!!!!!!

YALNIZLIK YASAK

Yüklenmiş kanadına uzak kırların

ve gecelerin kar ürpertilerini

taşıyıp gelmiş buraya dek

hâlâ uğulduyor ürkek göğsünde

dağ başlarının çelik fırtınaları

Çocuksu bakışlarında yorgunluk değil

bir hasretin direnci var daha çok

ama üşüyor yanlızlıktan üşüyor

tek düşmüşlüğün acımsı utancından

boynu eğik bekliyor şafağı şimdi

Bir yanlızlık mıdır bunca çoğaltan

acıyı ve biberli yanılgıyı

ve bir yanlızlığı kabullenmek midir

inceden ve usuldan başlatan

yürekte burgaçlanan sancıyı

Sessizce çekilmiş dostların arasından

bir yanlışı sürdürmenin ortasından kendince

Ayrımına bile varılmamış o yangın günlerinde

Ama üşüyor şimdi kar fırtınasına tutulmuş

gibi üşüyor yalnız kuş

Şimdi biliyor artık yalnız kuş

biliyor ki artık gecikmiştir

yolcular varmıştır varacağı yere

Anlıyor ki şimdi yalnız kuş

yalnızlık yanlışlığın ilk adımıdır.

Ahmet Telli.........................

Gönderi tarihi:

Can,canan şimdi teli kapıp sana mesaj atacağım...asin seni çoooooooooook özledi :)

normal_mavi-gul-1.jpg

mavi gülünü hiçbir zaman bırakma olur mu?

asinin kendi kadar aklında ve yanındasın cannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!

Sana yüreğimi sunuyorum...burada değil sesinde arayacağım tüm özelleri...seni özlüyorum...

gul727xr.jpg

Benim güzel arkadaşım,seni çooooooooooooook özledim...gel artık :)

Canıma telefondan bir günaydın mesajı çekeyim en iyisi ;) ama bir şiir eklemeden geçmeyeceğim -_- sevgilerrrrrrrrrrrrr!

DAVET

Bekliyorum;

Öyle bir havada gel ki,

vazgeçmek mümkün olmasın!

ORHAN VELİ KANIK

bekliyoruz ama :)

İşte geldimmmmmmmmmmm canlarım(bu ne yaa sunucular gibim oldu :D ) ASİM mmmmmm güsel sessim güsel yüregim ben gene gideyim bu güselikler için :wub: şaka keşke hep olabiksem ama olmuyo ne edem yaa B)

SEN TÜRKÜ SÖYLE VE GÜLÜMSE

sen türkü söyle ve gülümse küçüğüm, çünkü sesinin ırmağıyla yeşerecek hasretin bozkırları

................................................................................

............................................................3.jpg..........................

Gönderi tarihi:
Bayramın kutlu olsun.

Yayamıyo musun? Neyi? Ben odamı öyle bi yayıyorum ki inanmazsın. Annemle hergün kavga ediyoruz. Bu genç yaşımda bile ihtiyar oldum. Bu şarkı sözüydü be.

Hımmmm sağolasın......annene sorsana sizin evde oklava varmıymış :unsure: kavga etmenize gerek yok ki alsın eline oklavayı bak bakalım birdaha sen yayılıyormusun :angry::D ..................................20071214170728bayram03.gif.........................

Sağolasın seninde.................... :)

Gönderi tarihi:
aynen bende ozledım yaf :(

oda bızı ozlemıstır bılıyorum ;)

bak sana sıırın ıkıncı bolumunu yazcam:)

ask gonderdım mutluluk verdım yınede bıtıremedım

pekı ya sen sende ask ıstemez mısın

sana askların en guzelını hazırladım ıcıne herseyı koydum

mutluluk ,ask ,huzun ,sevınc, gozyası, sıtem

tek bırsey koymadım ıcıne ayrılık

cunku ben hıc sevmedım ayrılıgı

sevemedım vedaları

hep aglattı benı ......

devamı mavı olmayan gokyuzunde :D

Öselmesmiyim sevgili Bursercan :sweatingbullets: aslında 2te sepiklerim sen ve Asim beni sizi ösletmeme fırsat bırkamıyoysunuz ama ne edem şimdi millete resil olackasınız özlemedim desem :unsure: ehh ne edem ösledim işte asçıcıkkkk B) oyyyyyy öslemesmiyim yaaaa ......sağolasın şiir hoşmuş......

Baksanıza muzurlar sizce bunlar kime bensiyo :lol:atas.JPG....ben gelene dek hemen sen ve asi bunların kim oldugunu buluyorsunus :angry:

KAYIP ÇOCUK

Birden işitilmez olsun ayak seslerim;

Gölgem bir başka sokağa sapıversin;

Unutayım bir anda her şeyi,

Nerde oturduğumu,

Bir tuhaf adem olduğumu Can adında.

Aklım arayadursun başka kapılarda kısmetimi,

Ben, bilmediğim sokaklarda bir başıma;

Gönlüm öylesine geniş, öyle ferah,

İlk defa görmüş gibi dünyayı,

Bir şaşkınlık içinde, yeniden doğmuş gibi;

Hatırlamam artık değil mi, dostlar,

Hatırlamam artık garipliğimi?

Can Yücel.......

Gönderi tarihi:
İşte geldimmmmmmmmmmm canlarım(bu ne yaa sunucular gibim oldu :D ) ASİM mmmmmm güsel sessim güsel yüregim ben gene gideyim bu güselikler için :wub: şaka keşke hep olabiksem ama olmuyo ne edem yaa B)

SEN TÜRKÜ SÖYLE VE GÜLÜMSE

sen türkü söyle ve gülümse küçüğüm, çünkü sesinin ırmağıyla yeşerecek hasretin bozkırları

................................................................................

............................................................3.jpg..........................

sen arada gel de :) ay bu ayıcık benim mi :wub: ben bunu ölene kadar hatta ölünce mezarımda bile saklarım :) güzellikleri sıkı sıkı sar...

Gönderi tarihi:
Öselmesmiyim sevgili Bursercan :sweatingbullets: aslında 2te sepiklerim sen ve Asim beni sizi ösletmeme fırsat bırkamıyoysunuz ama ne edem şimdi millete resil olackasınız özlemedim desem :unsure: ehh ne edem ösledim işte asçıcıkkkk B) oyyyyyy öslemesmiyim yaaaa ......sağolasın şiir hoşmuş......

Baksanıza muzurlar sizce bunlar kime bensiyo :lol:atas.JPG....ben gelene dek hemen sen ve asi bunların kim oldugunu buluyorsunus :angry:

KAYIP ÇOCUK

Birden işitilmez olsun ayak seslerim;

Gölgem bir başka sokağa sapıversin;

Unutayım bir anda her şeyi,

Nerde oturduğumu,

Bir tuhaf adem olduğumu Can adında.

Aklım arayadursun başka kapılarda kısmetimi,

Ben, bilmediğim sokaklarda bir başıma;

Gönlüm öylesine geniş, öyle ferah,

İlk defa görmüş gibi dünyayı,

Bir şaşkınlık içinde, yeniden doğmuş gibi;

Hatırlamam artık değil mi, dostlar,

Hatırlamam artık garipliğimi?

Can Yücel.......

Bursercan koş gel,ikimiz sepekmişiz ya :P ben bundan sonra dakka başı kesilmem mi tele -_- ben buldum;ben,sen ve secan demi ;)

Gönderi tarihi:
Bursercan koş gel,ikimiz sepekmişiz ya :P ben bundan sonra dakka başı kesilmem mi tele -_- ben buldum;ben,sen ve secan demi ;)

Efetttt aferim sana asi................................... :unsure::) aççç ossun..ama kontürün yok kiii :lol: canıma deysin.....

Gönderi tarihi:
buffet.jpgbak Buffet hazirladim senin icin. istersen paylaz istersen sadece sen ye ;) (paylas derken sadece benle demek istedim :P )

:online2long: eneemmmmmmm bu ne Angel.......... :sweatingbullets: bastı falla...hımmmm hayika görünüyorlar..... :iyi::alkis: sana...ben hemen başlıyayım sevgili Godzi gelmeden :deli: ama çıksss olmas ya :aptalkafam: oda gelsin sevgili askerimiz Jönde gelsin..sevgili Rua, sercanım,asim radya,gloria,birce,aaa adminimizi unutmıyalım... hepinis,herkes hadi gelin......eline koluna saglık sevgili Angel :hug: bende seni neden sefiyom diyordum :P

Gönderi tarihi:
ben uyumaya gidiyorum,bu gülü kabul et,lütfennnnnnnnnnnnnnnn!

gul2.jpg

Sağolasın Asim.......(hernekadar güllü sefmesemde :) aldım gitti) bak uyandıgında zorluk çekme diye yaptıgım domates çorbasından koydum kaşarlı severmisin ama bizim kediler sefiyo bende sefiyorum sende sefersin diye ekledim :P

f2953d00c80db499ea06258c953ef810.jpgafiyet olsun.....

Gönderi tarihi:
Sağolasın Asim.......(hernekadar güllü sefmesemde :) aldım gitti) bak uyandıgında zorluk çekme diye yaptıgım domates çorbasından koydum kaşarlı severmisin ama bizim kediler sefiyo bende sefiyorum sende sefersin diye ekledim :P

f2953d00c80db499ea06258c953ef810.jpgafiyet olsun.....

ay canım bende sana makarna yaptım :)-_- valla kendim yaptım :wub:

kiymali_makarna_copy.jpg

Gönderi tarihi:
:online2long: eneemmmmmmm bu ne Angel.......... :sweatingbullets: bastı falla...hımmmm hayika görünüyorlar..... :iyi::alkis: sana...ben hemen başlıyayım sevgili Godzi gelmeden :deli: ama çıksss olmas ya :aptalkafam: oda gelsin sevgili askerimiz Jönde gelsin..sevgili Rua, sercanım,asim radya,gloria,birce,aaa adminimizi unutmıyalım... hepinis,herkes hadi gelin......eline koluna saglık sevgili Angel :hug: bende seni neden sefiyom diyordum :P

Gelsinler herkes gelsin :) Ne yapalim guzelim tek yemeklerimi seven sensiz :wub:

Gönderi tarihi:

ohh mıllet bırbırıne yemek ısmarlamıs bızım haberımız yok :(

ya angel bosuna ugrasma yayamaz yaptıgın sulu yemeklerı saksıya,kuru yemeklerı ıse cope atıyormus o gun msnden oyle dedı :Dhatta dedıkı ya nasıl yapsakta daha gondermese :D

tabı ben ıspıyoncu degılımmmmm ona gore ha :D :D

Gönderi tarihi:

ya angel bosuna ugrasma yayamaz yaptıgın sulu yemeklerı saksıya,kuru yemeklerı ıse cope atıyormus o gun msnden oyle dedı :Dhatta dedıkı ya nasıl yapsakta daha gondermese :D

Sercannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn20080130_075955_kizgin-bebek.jpg......... :devil::sinirli: yalancııı vay ya seni ben az daha konuşursan bunlarınakurtlarvadisibl9.jpg arasına katacagım ....hııııııı :deli:

Gönderi tarihi:

inanmıyorum...Sercannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!Yayamazım al şunu onların arasına -_- ya Sercan msn de yazılanları buraya yazmak yasak demedik mi :excl:

Angel,Yayamaz dikkat!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.