Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Nerdesin sen yayamaz kayımca,sen yoksun,mavi de yok.çok özledim sizli forum günleri,hem tepki hem de dostluk.Bu forumun en güzelleri gelin ya. Yayamaz mı gelmiş amca benim. Sevgili acemi av katımmm.....meraba..nasılsın hadi ya ben evde bekliyim dedim senin şu askerlik günlerini ama sıkıldım sizleri çok ösledimmmmm ve aman nn dedim geldimmmm.ama sen dene yoksun yaaaaa ösledim diyorum yaaaaaaaaaaaaaa...hadi çabuk nete gir yaz bişeyler.....bu şirin karta çok hoşuma gitti bilesin.........komacan öptüm.... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gitmek Gitmek. Bir hançeri inceltip Okyanusa daldırmak isteği Ya da düşebilmek atlasların Dışına ki ey kalbim Yalnızsın bu yolculukta da Gitmek. O kaos duygusu, aklın Sarsıntılarla yorgun düşüşü Bilincin kamaşması belki de. Rehin bırakılacak bir şey yok Unuttuklarından başka. Gitmek. Bir büyü gibi saran Ağrılar yumağı, kışkırtılmış Düşlerdir ki sen şimdi Esirgeme kendini kalbim Kederin o derin yalnızlığından hayat işte değil mi yayamaz Sağolasın.....yüregine saglık.......Gitmek zor zanaat!!!!!! YALNIZLIK YASAK Yüklenmiş kanadına uzak kırların ve gecelerin kar ürpertilerini taşıyıp gelmiş buraya dek hâlâ uğulduyor ürkek göğsünde dağ başlarının çelik fırtınaları Çocuksu bakışlarında yorgunluk değil bir hasretin direnci var daha çok ama üşüyor yanlızlıktan üşüyor tek düşmüşlüğün acımsı utancından boynu eğik bekliyor şafağı şimdi Bir yanlızlık mıdır bunca çoğaltan acıyı ve biberli yanılgıyı ve bir yanlızlığı kabullenmek midir inceden ve usuldan başlatan yürekte burgaçlanan sancıyı Sessizce çekilmiş dostların arasından bir yanlışı sürdürmenin ortasından kendince Ayrımına bile varılmamış o yangın günlerinde Ama üşüyor şimdi kar fırtınasına tutulmuş gibi üşüyor yalnız kuş Şimdi biliyor artık yalnız kuş biliyor ki artık gecikmiştir yolcular varmıştır varacağı yere Anlıyor ki şimdi yalnız kuş yalnızlık yanlışlığın ilk adımıdır. Ahmet Telli......................... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Can,canan şimdi teli kapıp sana mesaj atacağım...asin seni çoooooooooook özledi mavi gülünü hiçbir zaman bırakma olur mu? asinin kendi kadar aklında ve yanındasın cannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! Sana yüreğimi sunuyorum...burada değil sesinde arayacağım tüm özelleri...seni özlüyorum... Benim güzel arkadaşım,seni çooooooooooooook özledim...gel artık Canıma telefondan bir günaydın mesajı çekeyim en iyisi ama bir şiir eklemeden geçmeyeceğim sevgilerrrrrrrrrrrrr! DAVET Bekliyorum; Öyle bir havada gel ki, vazgeçmek mümkün olmasın! ORHAN VELİ KANIK bekliyoruz ama İşte geldimmmmmmmmmmm canlarım(bu ne yaa sunucular gibim oldu ) ASİM mmmmmm güsel sessim güsel yüregim ben gene gideyim bu güselikler için şaka keşke hep olabiksem ama olmuyo ne edem yaa SEN TÜRKÜ SÖYLE VE GÜLÜMSE sen türkü söyle ve gülümse küçüğüm, çünkü sesinin ırmağıyla yeşerecek hasretin bozkırları ................................................................................ ...................................................................................... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 .......................Teşekkürler Angel..... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 mutlu bayramlar... Amanda negüsel şekerlemeler bunlar sağolasın Deniz kızı......... ................. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Teşekkürler sevgili Birce .............................................. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Bayramın kutlu olsun. Yayamıyo musun? Neyi? Ben odamı öyle bi yayıyorum ki inanmazsın. Annemle hergün kavga ediyoruz. Bu genç yaşımda bile ihtiyar oldum. Bu şarkı sözüydü be. Hımmmm sağolasın......annene sorsana sizin evde oklava varmıymış kavga etmenize gerek yok ki alsın eline oklavayı bak bakalım birdaha sen yayılıyormusun ........................................................... Sağolasın seninde.................... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 aynen bende ozledım yaf oda bızı ozlemıstır bılıyorum bak sana sıırın ıkıncı bolumunu yazcam:) ask gonderdım mutluluk verdım yınede bıtıremedım pekı ya sen sende ask ıstemez mısın sana askların en guzelını hazırladım ıcıne herseyı koydum mutluluk ,ask ,huzun ,sevınc, gozyası, sıtem tek bırsey koymadım ıcıne ayrılık cunku ben hıc sevmedım ayrılıgı sevemedım vedaları hep aglattı benı ...... devamı mavı olmayan gokyuzunde Öselmesmiyim sevgili Bursercan aslında 2te sepiklerim sen ve Asim beni sizi ösletmeme fırsat bırkamıyoysunuz ama ne edem şimdi millete resil olackasınız özlemedim desem ehh ne edem ösledim işte asçıcıkkkk oyyyyyy öslemesmiyim yaaaa ......sağolasın şiir hoşmuş...... Baksanıza muzurlar sizce bunlar kime bensiyo ....ben gelene dek hemen sen ve asi bunların kim oldugunu buluyorsunus KAYIP ÇOCUK Birden işitilmez olsun ayak seslerim; Gölgem bir başka sokağa sapıversin; Unutayım bir anda her şeyi, Nerde oturduğumu, Bir tuhaf adem olduğumu Can adında. Aklım arayadursun başka kapılarda kısmetimi, Ben, bilmediğim sokaklarda bir başıma; Gönlüm öylesine geniş, öyle ferah, İlk defa görmüş gibi dünyayı, Bir şaşkınlık içinde, yeniden doğmuş gibi; Hatırlamam artık değil mi, dostlar, Hatırlamam artık garipliğimi? Can Yücel....... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 İşte geldimmmmmmmmmmm canlarım(bu ne yaa sunucular gibim oldu ) ASİM mmmmmm güsel sessim güsel yüregim ben gene gideyim bu güselikler için şaka keşke hep olabiksem ama olmuyo ne edem yaa SEN TÜRKÜ SÖYLE VE GÜLÜMSE sen türkü söyle ve gülümse küçüğüm, çünkü sesinin ırmağıyla yeşerecek hasretin bozkırları ................................................................................ ...................................................................................... sen arada gel de ay bu ayıcık benim mi ben bunu ölene kadar hatta ölünce mezarımda bile saklarım güzellikleri sıkı sıkı sar... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Öselmesmiyim sevgili Bursercan aslında 2te sepiklerim sen ve Asim beni sizi ösletmeme fırsat bırkamıyoysunuz ama ne edem şimdi millete resil olackasınız özlemedim desem ehh ne edem ösledim işte asçıcıkkkk oyyyyyy öslemesmiyim yaaaa ......sağolasın şiir hoşmuş...... Baksanıza muzurlar sizce bunlar kime bensiyo ....ben gelene dek hemen sen ve asi bunların kim oldugunu buluyorsunus KAYIP ÇOCUK Birden işitilmez olsun ayak seslerim; Gölgem bir başka sokağa sapıversin; Unutayım bir anda her şeyi, Nerde oturduğumu, Bir tuhaf adem olduğumu Can adında. Aklım arayadursun başka kapılarda kısmetimi, Ben, bilmediğim sokaklarda bir başıma; Gönlüm öylesine geniş, öyle ferah, İlk defa görmüş gibi dünyayı, Bir şaşkınlık içinde, yeniden doğmuş gibi; Hatırlamam artık değil mi, dostlar, Hatırlamam artık garipliğimi? Can Yücel....... Bursercan koş gel,ikimiz sepekmişiz ya ben bundan sonra dakka başı kesilmem mi tele ben buldum;ben,sen ve secan demi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Bursercan koş gel,ikimiz sepekmişiz ya ben bundan sonra dakka başı kesilmem mi tele ben buldum;ben,sen ve secan demi Efetttt aferim sana asi................................... aççç ossun..ama kontürün yok kiii canıma deysin..... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Efetttt aferim sana asi................................... aççç ossun..ama kontürün yok kiii canıma deysin..... nerden anladın kontün olmadığını aferin bana Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 ben uyumaya gidiyorum,bu gülü kabul et,lütfennnnnnnnnnnnnnnn! Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 bak Buffet hazirladim senin icin. istersen paylaz istersen sadece sen ye (paylas derken sadece benle demek istedim ) 1 Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 bak Buffet hazirladim senin icin. istersen paylaz istersen sadece sen ye (paylas derken sadece benle demek istedim ) eneemmmmmmm bu ne Angel.......... bastı falla...hımmmm hayika görünüyorlar..... sana...ben hemen başlıyayım sevgili Godzi gelmeden ama çıksss olmas ya oda gelsin sevgili askerimiz Jönde gelsin..sevgili Rua, sercanım,asim radya,gloria,birce,aaa adminimizi unutmıyalım... hepinis,herkes hadi gelin......eline koluna saglık sevgili Angel bende seni neden sefiyom diyordum Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 ben uyumaya gidiyorum,bu gülü kabul et,lütfennnnnnnnnnnnnnnn! Sağolasın Asim.......(hernekadar güllü sefmesemde aldım gitti) bak uyandıgında zorluk çekme diye yaptıgım domates çorbasından koydum kaşarlı severmisin ama bizim kediler sefiyo bende sefiyorum sende sefersin diye ekledim afiyet olsun..... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2008 Sağolasın Asim.......(hernekadar güllü sefmesemde aldım gitti) bak uyandıgında zorluk çekme diye yaptıgım domates çorbasından koydum kaşarlı severmisin ama bizim kediler sefiyo bende sefiyorum sende sefersin diye ekledim afiyet olsun..... ay canım bende sana makarna yaptım valla kendim yaptım 1 Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Seni çok özledim benim bitanemmmmmmmmmmmmmm!Bunu bil yeter! 1 Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 eneemmmmmmm bu ne Angel.......... bastı falla...hımmmm hayika görünüyorlar..... sana...ben hemen başlıyayım sevgili Godzi gelmeden ama çıksss olmas ya oda gelsin sevgili askerimiz Jönde gelsin..sevgili Rua, sercanım,asim radya,gloria,birce,aaa adminimizi unutmıyalım... hepinis,herkes hadi gelin......eline koluna saglık sevgili Angel bende seni neden sefiyom diyordum Gelsinler herkes gelsin Ne yapalim guzelim tek yemeklerimi seven sensiz 1 Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 ohh mıllet bırbırıne yemek ısmarlamıs bızım haberımız yok ya angel bosuna ugrasma yayamaz yaptıgın sulu yemeklerı saksıya,kuru yemeklerı ıse cope atıyormus o gun msnden oyle dedı :Dhatta dedıkı ya nasıl yapsakta daha gondermese tabı ben ıspıyoncu degılımmmmm ona gore ha :D 1 Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Seni çok özledim benim bitanemmmmmmmmmmmmmm!Bunu bil yeter! Ama bende ösledim........... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gelsinler herkes gelsin Ne yapalim guzelim tek yemeklerimi seven sensiz Sen sakın ona Bursercan a inanama emiii Angellll..şey hatta yerken biras abartmışım ............. ..................eline saglık...... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 ohh mıllet bırbırıne yemek ısmarlamıs bızım haberımız yok ya angel bosuna ugrasma yayamaz yaptıgın sulu yemeklerı saksıya,kuru yemeklerı ıse cope atıyormus o gun msnden oyle dedı :Dhatta dedıkı ya nasıl yapsakta daha gondermese tabı ben ıspıyoncu degılımmmmm ona gore ha :D Sercannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......... yalancııı vay ya seni ben az daha konuşursan bunlarına arasına katacagım ....hııııııı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Sercannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......... yalancııı vay ya seni ben az daha konuşursan bunlarına arasına katacagım ....hııııııı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 ohh mıllet bırbırıne yemek ısmarlamıs bızım haberımız yok ya angel bosuna ugrasma yayamaz yaptıgın sulu yemeklerı saksıya,kuru yemeklerı ıse cope atıyormus o gun msnden oyle dedı :Dhatta dedıkı ya nasıl yapsakta daha gondermese tabı ben ıspıyoncu degılımmmmm ona gore ha :D inanmıyorum...Sercannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!Yayamazım al şunu onların arasına ya Sercan msn de yazılanları buraya yazmak yasak demedik mi Angel,Yayamaz dikkat! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.