Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 yaramaz karınca , ok. teşekkür ederim Nedemek zevkti................kahveye ne dersin??...... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Benim Yayamazım çoooooooooooook daha iyimiş.Seni çoooooooooooooooooook seviyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmm Asimmmmm ben geldimmmmm....bak sana ne aldımmm..............bende seni çok sefiyorummmmmmmmm......... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Araba tam istedigim turder tesekkurler. bende bugun girdimde internette bu resmi gordum aklima hemen sen geldin 1 Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Araba tam istedigim turder tesekkurler. bende bugun girdimde internette bu resmi gordum aklima hemen sen geldin enemmm başka bir şekilde aklına gelmiyorum öylemi neyse buda güsel...........nekadar şiyin baksana sağolasın.... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 ben seni neden sevmeyim Bilmiyordum ki icmemen gerek . Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 yayamaz gelmiş hoş gelmiş 1 Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 ben seni neden sevmeyim Bilmiyordum ki icmemen gerek . teşekkür edeyimmmmmm bak bende bugün kadayıf yaptım evde...Godziye vermiştim sende yermisin.......... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 yayamaz gelmiş hoş gelmiş Hoş buldum.............. senin sayfanda sana 1 tabak ayırmıştım ama en iyisi sen bunu eve götür...tamamı...ya kaymak yada yaz ya dondurma ile ye.....afiyet ossun..... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2008 Hoş buldum.............. senin sayfanda sana 1 tabak ayırmıştım ama en iyisi sen bunu eve götür...tamamı...ya kaymak yada yaz ya dondurma ile ye.....afiyet ossun..... ayy teşkür ederim efemm dün gece yedim bitirdim buyrun tepsi yi getirdim tepsi boş ama boş gelmedim tabikinede hayylaaa sinirlimikii Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2008 ayy teşkür ederim efemm dün gece yedim bitirdim buyrun tepsi yi getirdim tepsi boş ama boş gelmedim tabikinede hayylaaa sinirlimikii sağolasın sayın Godzi bey almıyım bana dokunuy hım bak bakalım sence nassı durumdayım............................sence?????? bu tam tepemin atıgı an.............. bak bu evelsi geceki son ifadelerden sonyaki halim..... ehh buda şimdiki halim............... Valla delidir ne yapsa yeridir.....bu dip notuda düşelimde sonra söylemediydin denmesin Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Geldimmmmmmmmmmmmm......evet ama siz bana bakmayın ben hep böyleyim.......sen nerdesin acemi av.... ben mi?lütfen gel kurtar beni ne kadar zormuş asker olmak.özletmiştin kendini,sık sık gel ama tam iyi ol da gel Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Sevgili arkadaşım,şimcik sana bir havlu göndereyim!Sıkıca sarın;hasta olmasın canımız!! Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 ben mi?lütfen gel kurtar beni ne kadar zormuş asker olmak.özletmiştin kendini,sık sık gel ama tam iyi ol da gel Oyyy kıyamam yaa senin saçların uzun imiş acemi av katım ama gitmiş öylemi ossun ya hem sen bakma asiye av katın uzun saçlısı olmasmı olur iyiyim merak etmeyin...sizler yanımdasınız ya .............bu şiirde senin sevgili acemi av. Günlerin Bulanık Sularında Kalabalık, kabarık şehir; çok şehir, çok beton, yok: İnsan… Çok: Şehir; hiç: İnsan! Sevgileri güneşte çekmiş, ruhları eprimiş ve ihanetlerini cüzdanlarıyla besleyen hiç insanlar, geldiler; milli piyango ve otobüs biletleriyle kürdanlarıyla, balgamlarıyla, ayakkabı bağlarıyla nüfus cüzdanlarıyla, “kazı kazan”larıyla, visa kartlarıyla, maskeleriyle, markalarıyla… Güneşin heybetine bakmadan ve aldırmadan rüzgârın zarafetine... Birer küfe gibiydi omuzlarında hayat; her biri kendince yokuşlarda, her biri amansız yokoluşlarda, şarkıları yankısız, aşkları unutuşlarda... Kapanıp gündüzlerin ıssız odalarına; hepsi çürük akşamlardan ve bayat sayımlardan kalma (!) Geldiler, göğe bakmadan, dokunamadan o uzak ovalara telaşla, günlerin bulanık sularında... Hiç insan, sabahın köşesinde kusmuş şehrin şanına; sabahlar akşamına, adamlar aşklarına, kusmuş günlerin bulanık sularında. Sevgisiz kaldık, sevgisiz kaldık kısacık Nisan akşamlarında... Şimdi hızla yırtılan aşiretlerden aşüfteler, kalpazanlar ve ateistler çıkaran ülkem, savur beni şu pusun, ayazın ortasına, çıkarıp sığ sulardan yakıştır okyanuslara ve kavuştur o eski masal kahramanlarına... Çünkü böyle bir raunt isyan, beş rekat hüzün Yetmiyor haziran akşamlarında... Şimdi parklar fesleğen kokarken yoksullar soluk soluğa; fıskıyeler upuzun, taşıtlar süratle otobanlarda; telaşla, herkes günlerin bulanık sularında... Oysa hepimizin gidebileceği bir vadi olmalıydı… Artık ömürlerimiz bu tükürülmüş bulvarlara kanar Ve rüyalarımızda bir görünür bir kaybolur serin pınarlar; bu yüzden yaktığımız bütün kibrit çöpleri en çok da içimizde yanar ha yanar... Kalabalık, kabarık şehir; çok şehir, çok beton, yok: İnsan... Çok: Şehir; hiç: İnsan! Hiç insan; doyumsuz, tedirgin, korkak... Sabırsız, tutkusuz, kaypak... Şimdi herkes yüreğinin avlusuna bir servi kadar. Rüyalarında bir görünür bir kaybolur ormanlar. Uyanınca, irileşen boşlukları ihanetle tamamlar... H i ç i n s a n: Yitmiş günlerin bulanık sularında… Sadece elbiseler sürüklüyor ardında.. coşkusuz, aşksız kaldık Kaldık... Bu kısacık temmuz akşamlarında… Yılmaz Odabaşı Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Sevgili arkadaşım,şimcik sana bir havlu göndereyim!Sıkıca sarın;hasta olmasın canımız!! Sağollll asim benim hoşgelmişsin.....nedense şairin bu şiirini kendime hep daha bir yakın bulmuşumdur.....bakalım nassı bulacaksın? Ölüm I Dünyaya birçok kez gelmişim Yok olmuş yıldızların dibinden Ellerimde tuttuğum Ölümsüzlük bağlarını dokuyarak Şimdi öleceğim yeniden Vücudumu örten toprağa sarınarak! II Ne papazların sattığı Gökyüzünden bir parça aldım. Ne de tembel zenginler için Metafizikçilerin, Düzüp koştuğu, karanlıklardan. III Ölüm içinde yoksullarla bir olmak istiyorum Göğü elinde tutanların kamçıladığı İnceleme yeteneği olmayanlarla! Şimdiyse ölüme hazırım Beni saran bir elbise gibi Sevdiğim renkten Boyu posuma tıpatıp; uygun Ve benim için gerekli olan Beni saran bir elbise gibi! Pablo Neruda Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Sağollll asim benim hoşgelmişsin.....nedense şairin bu şiirini kendime hep daha bir yakın bulmuşumdur.....bakalım nassı bulacaksın? Ölüm I Dünyaya birçok kez gelmişim Yok olmuş yıldızların dibinden Ellerimde tuttuğum Ölümsüzlük bağlarını dokuyarak Şimdi öleceğim yeniden Vücudumu örten toprağa sarınarak! II Ne papazların sattığı Gökyüzünden bir parça aldım. Ne de tembel zenginler için Metafizikçilerin, Düzüp koştuğu, karanlıklardan. III Ölüm içinde yoksullarla bir olmak istiyorum Göğü elinde tutanların kamçıladığı İnceleme yeteneği olmayanlarla! Şimdiyse ölüme hazırım Beni saran bir elbise gibi Sevdiğim renkten Boyu posuma tıpatıp; uygun Ve benim için gerekli olan Beni saran bir elbise gibi! Pablo Neruda Sabah sabah bana ölümü hatırlattın be Yayamazım.Ölmek istemiyorum ben daha çooooooook gençim...şaka şaka...çok güzel! Ölüm içinde yoksullarla bir olmak istiyorum Göğü elinde tutanların kamçıladığı İnceleme yeteneği olmayanlarla! Şimdiyse ölüme hazırım Beni saran bir elbise gibi Sevdiğim renkten Boyu posuma tıpatıp; uygun Ve benim için gerekli olan Beni saran bir elbise gibi! bu benim olsun mu? Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Oyyy kıyamam yaa senin saçların uzun imiş acemi av katım ama gitmiş öylemi ossun ya hem sen bakma asiye av katın uzun saçlısı olmasmı olur iyiyim merak etmeyin...sizler yanımdasınız ya .............bu şiirde senin sevgili acemi av. Günlerin Bulanık Sularında Kalabalık, kabarık şehir; çok şehir, çok beton, yok: İnsan… Çok: Şehir; hiç: İnsan! Sevgileri güneşte çekmiş, ruhları eprimiş ve ihanetlerini cüzdanlarıyla besleyen hiç insanlar, geldiler; milli piyango ve otobüs biletleriyle kürdanlarıyla, balgamlarıyla, ayakkabı bağlarıyla nüfus cüzdanlarıyla, “kazı kazan”larıyla, visa kartlarıyla, maskeleriyle, markalarıyla… Güneşin heybetine bakmadan ve aldırmadan rüzgârın zarafetine... Birer küfe gibiydi omuzlarında hayat; her biri kendince yokuşlarda, her biri amansız yokoluşlarda, şarkıları yankısız, aşkları unutuşlarda... Kapanıp gündüzlerin ıssız odalarına; hepsi çürük akşamlardan ve bayat sayımlardan kalma (!) Geldiler, göğe bakmadan, dokunamadan o uzak ovalara telaşla, günlerin bulanık sularında... Hiç insan, sabahın köşesinde kusmuş şehrin şanına; sabahlar akşamına, adamlar aşklarına, kusmuş günlerin bulanık sularında. Sevgisiz kaldık, sevgisiz kaldık kısacık Nisan akşamlarında... Şimdi hızla yırtılan aşiretlerden aşüfteler, kalpazanlar ve ateistler çıkaran ülkem, savur beni şu pusun, ayazın ortasına, çıkarıp sığ sulardan yakıştır okyanuslara ve kavuştur o eski masal kahramanlarına... Çünkü böyle bir raunt isyan, beş rekat hüzün Yetmiyor haziran akşamlarında... Şimdi parklar fesleğen kokarken yoksullar soluk soluğa; fıskıyeler upuzun, taşıtlar süratle otobanlarda; telaşla, herkes günlerin bulanık sularında... Oysa hepimizin gidebileceği bir vadi olmalıydı… Artık ömürlerimiz bu tükürülmüş bulvarlara kanar Ve rüyalarımızda bir görünür bir kaybolur serin pınarlar; bu yüzden yaktığımız bütün kibrit çöpleri en çok da içimizde yanar ha yanar... Kalabalık, kabarık şehir; çok şehir, çok beton, yok: İnsan... Çok: Şehir; hiç: İnsan! Hiç insan; doyumsuz, tedirgin, korkak... Sabırsız, tutkusuz, kaypak... Şimdi herkes yüreğinin avlusuna bir servi kadar. Rüyalarında bir görünür bir kaybolur ormanlar. Uyanınca, irileşen boşlukları ihanetle tamamlar... H i ç i n s a n: Yitmiş günlerin bulanık sularında… Sadece elbiseler sürüklüyor ardında.. coşkusuz, aşksız kaldık Kaldık... Bu kısacık temmuz akşamlarında… Yılmaz Odabaşı Uzun saçlar karizmaydı,mavi çok alay etti.Allahtan senin gibi dostlar var.Canım Yayamaz en kısa zamanda bitirip şu askerliği yapmam gerekenlere dönmek için gün sayan arkadaşını unutmadığın için teşekkür ederim.Biz daima dost kalacağız.Sevgiler. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Allah senı bızden ayırmasın hırcına katılıyorum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Pastani bitirmeden sanada bir dilim ayrittim hemen. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Kelebeklerime ii bak olur mu 1 Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2008 Ya ben şimdi anladım çarşambanın hikmetini...mangalı ve eğlenceyi...neden açık açık yazmadın tatlım o gün doğduğum gün diye...sen gel bi;bak sana nasıl kızacağım...iyi ki doğdun! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Yayamazım gecenin bi yarısı aldım mesajını,bak şimdi aklıma geldi içmem gereken ilaçlar.sözünü dinleyeceğim ki gel artık bak şimdi çok güzel bir şarkı dinliyorum,senin de sevdiğin bir sesten!İlkay Akkaya; Güneşin olsun gönlünde Kar bile yağsa Ya da fırtına olsa Gök bulutlarla Dünya kavgayla dolsa Güneşin olsun gönlünde O zaman gelsin ne gelirse Doldurur ışıklarla En karanlık gününü Bir şarkın olsun gönlünde Sevinçli ezgilerle Seni günlük tasalar boğsa bile Bir şarkın olsun dudaklarında O zaman gelsin ne gelirse Yardım eder atlatmaya En yalnız gününü Başkaları için de bir diyeceğin olsun Tasada ve bunalımda Ve seni mutlu edecek herşeyi Söyle onlara da Bir şarkın olsun dudaklarında Yitirme sakın cesaretini Güneşin olsun gönlünde Ve herşey iyi olacak ne kadar güzel sözler değil mi?Sevgiler! Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Yayamaz ortalarda yoksun ben ac kaldim hadi yine gel ve o guzel yemeklerini getirme unutma senden baska bezliyen yok beni burda Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Yayamaz Kayımca'mız biraz hastayıdı,ama şimdi çok daha iyi...önce çok iyi dinleyecek,sonra buraya gelecek...kocaman sevgiler Yayamazımıza... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 hele zaten kurallara aykırı bırsey yapsın yayamaz ben dovıcem bu kısı angel ve mavı gelın beraber dovelım mı. ben tek dovemem :D Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Neden bilmem,küstürmüşüm seni.. Bu çiçeği bırakıp,hayırlı Ramazan'lar dilemek istedim..Umarım kabul edersin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.