Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Ulu çınar sen buralardaysan iyileşmişsindir değil mi?Hoşgeldin. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Uzun saçlar karizmaydı,mavi çok alay etti.Allahtan senin gibi dostlar var.Canım Yayamaz en kısa zamanda bitirip şu askerliği yapmam gerekenlere dönmek için gün sayan arkadaşını unutmadığın için teşekkür ederim.Biz daima dost kalacağız.Sevgiler. Tabiki dost kalacagız......bak sen kaçgün kaldıgını söyle ben odanın birine çizelge yapacagım.... söz yaaa..geldiginidede gösterecegim..hergün birtanesini çizecegim ....hem neden unutayım ki ama çok isityorsan az bir süreligine unatayım olurmu sen iyi ol ve biran önce bitir olsun bitsin.........................biz buradayız nassı olsa............. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Allah senı bızden ayırmasın hırcına katılıyorum Aminnn...............demiyenin kaynanası şey olsun.. hımmmmmmm... ne biliyim işte bişeyler olsun hiçbirimiz arkadaşlıklarımızı dostluklarımızı sevenlerimizi yanımızdan ,düşüncelerimizden ayırmıyalım......zorgün arkadaşım benim..... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Pastani bitirmeden sanada bir dilim ayrittim hemen. Oyyy bak beni düşünürmüşte sağol Angel...........ama bende evdeki pastadan sana ayırdımm hem de bol çilekli bölümünden .........afiyet şeker olsun..... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Kelebeklerime ii bak olur mu Evet sevgili Lilac kelebekler anı en hızlı yaşıyan,en narin,en hassas,bir okadarda kısa ömürlü güzelikler......elimden geldigince bakıcam...keşke hayatlarını uzatabilme şansımda olsa idi................ Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Yayamazım gecenin bi yarısı aldım mesajını,bak şimdi aklıma geldi içmem gereken ilaçlar.sözünü dinleyeceğim ki gel artık bak şimdi çok güzel bir şarkı dinliyorum,senin de sevdiğin bir sesten!İlkay Akkaya; Güneşin olsun gönlünde Kar bile yağsa Ya da fırtına olsa Gök bulutlarla Dünya kavgayla dolsa Güneşin olsun gönlünde O zaman gelsin ne gelirse Doldurur ışıklarla En karanlık gününü Bir şarkın olsun gönlünde Sevinçli ezgilerle Seni günlük tasalar boğsa bile Bir şarkın olsun dudaklarında O zaman gelsin ne gelirse Yardım eder atlatmaya En yalnız gününü Başkaları için de bir diyeceğin olsun Tasada ve bunalımda Ve seni mutlu edecek herşeyi Söyle onlara da Bir şarkın olsun dudaklarında Yitirme sakın cesaretini Güneşin olsun gönlünde Ve herşey iyi olacak ne kadar güzel sözler değil mi?Sevgiler! Sizler varken umutsuzluk!!! imkanı varmı?? Asiiii bak bize böyle bir yer alalım nassı olur.....ohhhhh..................ama bu senin ..............afiyet olsun.................... ÜLKEYE DÖNÜŞ Anne düşünüyorum da eve dönersem bir gün habersiz sabahın erken saatlerinde dönerim yılların birikimi zenginlikler demir atların sırtında her yer, her şey mavidir hâlâ usulca açarım kapısını arka avlunun yaşlı Wagter havlar sonra sallar kuyruğunu beni tanıyınca ipince bir keman çalacaktır Fritz Kreiser nasıl da iyi bilirsin anne bu havaların getirdiği Viyana valslerini pencerelere toplanmaya başlayacak insanlar belki de uzaktan uzağa gülümseyerek eğilecekler gecelikleri içinde dirsekleri bir zamanlar üzerinde tepindiğim dizleri üzerinde içerde çatlarcasına atacak annenin kalbi (peki gözlüklerim nerede?) birden uyanacak rüzgârın sersemlettiği baba ama anne çoktan dışardadır sabahlığı içinde ve al aldır yanakları Anne düşünüyorum da tıpkı böyle olacağım Noel sabahında bir melezler korosu gibi ağlayacağımızı ve çay içeceğimizi düşünüyorum anne. Breyten Breytenbach ................ Begenecegini düşündüm...................................... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Yayamaz ortalarda yoksun ben ac kaldim hadi yine gel ve o guzel yemeklerini getirme unutma senden baska bezliyen yok beni burda Oyy kıyamam senin karnın acıkmasa beni anımsamıyacaksın bile dimi bak ben difrize dolduruyorum yapıp yapıp acıktıgında al at mikroya sonra afiyetle ye ......................................şimdilik sen atıştır tamamı sevgili Angel............. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Yayamaz Kayımca'mız biraz hastayıdı,ama şimdi çok daha iyi...önce çok iyi dinleyecek,sonra buraya gelecek...kocaman sevgiler Yayamazımıza... hele zaten kurallara aykırı bırsey yapsın yayamaz ben dovıcem bu kısı angel ve mavı gelın beraber dovelım mı. ben tek dovemem :D Siz varken hasta yatmam bile mümkün degil bir biri yasıyo ne yapıyorsun ,bir biri yazıyoo nasıl oldun nasıl hasta olayım bunlar varken yahu...şöyleee kaykıla kaykıla ölmek bile yasak bunlardan dolayı yahu kurtar beni acemi av kat aç şunlara bir dava beni rahat bıraksınlar Eneeee Bursercan sen beni döfmek için milleti çagırıyorsun öylemiii??ehh ahanda pc nin yanına tükürükle işaret bıraktım sen yandın olm artık sana su yok artık Hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum..................... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Neden bilmem,küstürmüşüm seni.. Bu çiçeği bırakıp,hayırlı Ramazan'lar dilemek istedim..Umarım kabul edersin.. Ettim sağol.. aslında gülün sadece siyahını seviyorum...ama buda hoş duruyoo ...sağolasın..................sana çiçek begendirmek zordur zira kendin yetiştiriyorsun....vazoya koydum solmasınlar sen alana kadar dedim.......... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Ulu çınar sen buralardaysan iyileşmişsindir değil mi?Hoşgeldin. Aman yaa acemi av kat al şu asi ve Bursercanı başımdan ne rahat yatabiliyorum nede rahat geberecegim bunlar yüzünden ya al ellerinden tel larını,pc lerinide al,bide dava aç bunlara uydur bişeyler gitsin nassıl olmıyım buralarda rahat bırakmıyorlarki Şakası bir yana iyiki çok güzel yürekleri olan arkadaşlarım dostlarım var.....Sağolun.......sağolsunlar........... akşamdan şuana dek Sezen Aksu dinliyorum krizim tuttu şuan dinledigim gidemem .............. Yalnız İnsan Yalnız insan merdivendir Hiçbiryere ulaşmayan Sürülür yabancı diye Dayandığı kapılardan Yalnız insan deli rüzgar Ne zevk alır ne haz verir Dokunduğu küldür uçar Sunduğu tozdur silinir Yalnız insan yokki yüzü Yağmur çarpan bir camekan Ve gözünden sızan yaşlar Bir parçadır manzaradan Yalnız insan kayıp mektup Adresimi yanlış nedir Sevgiler der fırlatılır Kimbilir kim tarafından Louis Aragon .................................................................. Yalnız insan!!!!!! Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 CEHENNEMDE BİR MEVSİM Aldanmıyorsam bir zamanlar hayatım,önüne bütün gönüllerin açıldığı, yoluna bütün şarapların döküldüğü bir şölendi. Bir akşamdı dizimi oturttum Güzelliği-Terslik edecek oldu-İler tutar yerini bırakmadım ben de. Bayrak açtım adalete karşı. Aldım başımı kaçtım. Ey büyücüler, size ey bahtsızlık, ey nefret, hazinem size emanet. Azmettim, söndürdüm içerimde insan ümidi adına ne varsa. Bir yırtıcı hayvan amansızlığıyla atıldım üzerlerine boğayım diye cümle sevinci. Cellatlara seslendim, ısırayım diye ölürken mavzerlerin kabzalarını. Seslendim salgınlara, boğsunlar istedim, kan içinde, kum içinde beni. Tanrı bildim musibeti. Gırtlağıma kadar battım çamurlara. Cürümün ayazında kurundum. Hop oturup hop kaldırdım çılgınlığı. Bana baharın getirdiği ********* bir budala kahkahasıydı. Derken az önce işte, bir de baktım ki kıkırdamak üzereyim; aklıma eski şölenin anahtarlarını aramak geldi, dedim belki de yeniden heveslenirim. Hayırmış meğer o anahtarın adı-Anlaşıldı ben bir düşteymişim. "Sen canavar kalacaksın..." falan filan... atıp tutmaya başladı başıma bu şirin hasırları ören şeytan. "Ölümüne sürsün cümle iştahın, bencilliğin, cümle bağışlanmaz günahın." .....(Arthur Rımbaud) Bu daha güzel bir kere.Cehennem içinde cenneti düşlemek,Nazım Hikmet olabilmek gibi.Mavi ve Bursercan,ikiside tam baş belası desem,sakın kimse inanmasın.Muhteşemler!Hele Mavinin he he diye biten mesajları Az kaldı canım dostum,yakında geliyorum. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Sercan,koş bak.Şikayet edildik...neyse bugün hangimiz Yayamazı rahatsız edeceğiz...kap teli,ben de kont yok Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur? Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun Sevmek kimi zaman rezilce korkudur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu Birkaç hayat çıkarır yaşamasından Hangi kapıyı çalsa kimi zaman Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu Fatihte yoksul bir gramafon çalıyor Eski zamanlardan bir Cuma çalıyor Durup köşe başında deliksiz dinlesem Sana kullanılmamış bir gök getirsem Haftalar ellerimde ufalanıyor Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem Ben sana mecburum sen yoksun Belki Haziranda mavi benekli çocuksun Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden Belki Yeşilköy'de uçağa biniyorsun Bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor Belki körsün kırılmışsın telâş içindesin Kötü rüzgâr saçlarını götürüyor Ne vakit bir yaşamak düşünsem Bu kurtlar sofrasında belki zor Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden Ne vakit bir yaşamak düşünsem Sus deyip adınla başlıyorum İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin Hayır başka türlü olmayacak Ben sana mecburum bilemezsin.. bu şiiri ben yazdım hiç duymamışsındır,Atilla İlhan yazdı diyolar ama sen bakma ben senin için yazdım çabuk gel,özletme...ya bu arada benim iftar yemekleri hazır mı?Bak şimdi duygu sömürüsü yaparım ha... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Gitmek Gitmek. Bir hançeri inceltip Okyanusa daldırmak isteği Ya da düşebilmek atlasların Dışına ki ey kalbim Yalnızsın bu yolculukta da Gitmek. O kaos duygusu, aklın Sarsıntılarla yorgun düşüşü Bilincin kamaşması belki de. Rehin bırakılacak bir şey yok Unuttuklarından başka. Gitmek. Bir büyü gibi saran Ağrılar yumağı, kışkırtılmış Düşlerdir ki sen şimdi Esirgeme kendini kalbim Kederin o derin yalnızlığından hayat işte değil mi yayamaz 1 Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Can,canan şimdi teli kapıp sana mesaj atacağım...asin seni çoooooooooook özledi mavi gülünü hiçbir zaman bırakma olur mu? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 asinin kendi kadar aklında ve yanındasın cannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Nerdesin sen yayamaz kayımca,sen yoksun,mavi de yok.çok özledim sizli forum günleri,hem tepki hem de dostluk.Bu forumun en güzelleri gelin ya. Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Yayamaz mı gelmiş amca benim. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Sana yüreğimi sunuyorum...burada değil sesinde arayacağım tüm özelleri...seni özlüyorum... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 mutlu bayramlar... 1 Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Bayramın kutlu olsun. Yayamıyo musun? Neyi? Ben odamı öyle bi yayıyorum ki inanmazsın. Annemle hergün kavga ediyoruz. Bu genç yaşımda bile ihtiyar oldum. Bu şarkı sözüydü be. 1 Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Benim güzel arkadaşım,seni çooooooooooooook özledim...gel artık Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 aynen bende ozledım yaf oda bızı ozlemıstır bılıyorum bak sana sıırın ıkıncı bolumunu yazcam:) ask gonderdım mutluluk verdım yınede bıtıremedım pekı ya sen sende ask ıstemez mısın sana askların en guzelını hazırladım ıcıne herseyı koydum mutluluk ,ask ,huzun ,sevınc, gozyası, sıtem tek bırsey koymadım ıcıne ayrılık cunku ben hıc sevmedım ayrılıgı sevemedım vedaları hep aglattı benı ...... devamı mavı olmayan gokyuzunde 1 Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Canıma telefondan bir günaydın mesajı çekeyim en iyisi ama bir şiir eklemeden geçmeyeceğim sevgilerrrrrrrrrrrrr! DAVET Bekliyorum; Öyle bir havada gel ki, vazgeçmek mümkün olmasın! ORHAN VELİ KANIK bekliyoruz ama 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.