Φ suheda Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Sayin suheda mademki bu olaylar cok daha once universite kampuslerinde yasaniyorduda neden hic bir onlem alinmadi neden ozaman geregi yapilmadi veyahut polis destek onlem almadi... Neden hemen her konuda insanlari apo yanlisi veyahut terorist olarak lanse ediliyor.. eger ulkuculer bir eylem yapiyorsa bunlar sadece apo yandaslarina kizdiklari veya sinirlendikleri icin bu gosteriler oluyor degilmi bu soyledikleriniz bana pek inandirici gelmiyor cunku benim mantigima gore pkknin tehklikeli oldugu kadar ulkuculerde ayni tehlikeyi icermektedir.. pkk = ulkuculer saygilar Yavaaşşşş benzetmeye dikkat.. Ortada bir suç varsa suçun faili her kimse cezasını çekmeli...Ama böyle vatan hainliği tescillenmiş bir örgütle ülkücüleri aynı kefeye koymak nasıl zihniyettir.. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Yavaaşşşş benzetmeye dikkat..Ortada bir suç varsa suçun faili her kimse cezasını çekmeli...Ama böyle vatan hainliği tescillenmiş bir örgütle ülkücüleri aynı kefeye koymak nasıl zihniyettir.. neden ulkuculerin vatan hainlikleri tescillenmemis diyemi ayni kefeye konulmuyormus birisi tescillendigi icin vatanhaini sayiliyor digeri tescillenmedigi icin vatansever sizin mantiginizi anlamis degilim ve anliyacak gibide degilim birileri elini kolunu sallaya sallaya universiteye giriyor ve silah cekiyor karsi koyanlarda daha sonrada medyada sagda solda pkk yandasi olarak gosteriliyor nasil bir mantik bu hic inandirici gelmiyor bu ve bu gibi benzeri olaylari yillardir goruyoruz ulkuculer birileriyle satasip kavga ettiklerinde her nedense hemen pkk yandasi olarak gosteriliyor pkk yandasliklariyla alakalari olmasalar bile.. bir cesit kendilerini aklama yontemi olsa gerek ne ala memleket.. saygilar Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 neden ulkuculerin vatan hainlikleri tescillenmemis diyemi ayni kefeye konulmuyormus birisi tescillendigi icin vatanhaini sayiliyor digeri tescillenmedigi icin vatansever sizin mantiginizi anlamis degilim Anlayamazsın zaten boşver yorma kendini Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Üniversite yemekhanesinin sodexho firmasına satılmasını protesto eder öğrenciler kantinde, ülkücüler saldırır. Sonra "Apo posteri açtılar" diye kendilerini savunurlar. Sevgilisiyle el ele bahçede dolaşıyor diye bir genç ülkücüler tarafından bıçaklanır, "pkk lılar bizi provoke etti" diye savunurlar kendilerini. "Mor ve Ötesi" adlı rock grubu konser verirken, saçları uzun diye grup üyelerine saldırırlar sonra "pkk propagandası yapıyorlardı" diye kendilerini savunurlar. Oruç tutmuyor diye gençleri öldürürler üniversitede "bizi proveke ettiler" diye kendilerini savunurlar. Ha peki bugüne kadar PKK lılarla yada DTP lilerle herhangi bir kavgaları çatışmaları falan olmuş mudur üniversitede ? Yok görülmüş ya da duyulmuş şey değildir. Ama saldırdıkları herkes ya PKK lıdır, ya ona benzer bir şey. Ömer Ulusoy gibi uyuşturucu müptelası, gaspçı müptezellerden müteşekkil çeteci bozuntularını okullara salarlar, maşallah binalarından hiç çıkmaz, anca böyle kameralara falan yakalanıncada "niye bize mal ediliyor, kasıtlı bir provakasyon, bunlar maksatlı şeyler" gibi elli yıllık teraneleri tekrarlar. Tabi önce bizle alakası yok falan diye esip gürleyip. Ardından il başkanlığını görevden almak için parti merkezinin toplantı yapmasıda ayrı bir vaka. Maşallah, yurtta türk bayrağı yakılmış. apo posterleriyle nümayişler yapılmış. Genç kızların odaları basılıp genç kızlar dövülmüş, kürt olmayanlar linç ediliyormuş. Ve hatta Ömer Ulusoy silahını çıkarıp ateş etmeseymiş PKK lılar herkesi linç edecekmiş. Tabi tüm bunlar olurken memlekette ülkücüler hariç herkes PKK lı olduğu için kimse anlatmamış, gazeteler yazmamış, hocalar rektörler umursamamış, televizyonlar haber yapmamış. Öğrenciler yurdu terketmemiş. Ama böyleymiş. Niye böyleymiş mademki ülkücüler yurda saldırıyor. Öyle olmalı o halde. ........ birde Yenişafak gazetesinin söz konusu olayla ilgili haberi, adamların meseleye nereden baktığını gerçekten çok güzel gösteriyor. "SAKALI TAKMAYMIŞ" haber başlığına bakar mısınız. Alıntı
Misafir karabekir Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Bu adamın koyu renkli sakalını benim de gözüm tutmadı ama nerden çıkarmışlar sahte olduğunu merak ettim açıkçası. İnternet sayfasında görülmüyor sakalının takma olduğu o yüzden tam olarak anlayamadım nereden çıkardıklarını ama internette de bu adamın üniversiteye nasıl girdiği, niye bu kadar önlem/siz olunduğu soruluyor... Olayların kampüs içerisinde cereyan ettiğini belirtiyordu haberler. Bugün baktım, Akdeniz Üniversitesinin Tıp Fakültesi varmış. Tıp fakültesi olan yerlerde maalesef denetim yapılması o kadar mümkün değil. Maalesef diyorum güvenlik açısından ama insan olma hasletiyle iyiki de yok diyorum. Üniversiteye bağlı hastane olan yerlerde kampüse giren herkesi aramak pek mümkün değildir. Çukurova'da böyleydi, Dicle'de de böyleydi. Hala da böyle. Başka yerlerde de öyledir. Acaba gazete bunu bilmiyor muydu!? Niye ve hangi saikle Rektör'ü bu nedenle suçlama gereği hissediyor. MHP, bu olayın içinden çıkmaya çalışıyor. Yenişafak olayla müslümanlık arasında alaka kurulmaması çabasını veriyor ve suçu başkasına atıyor. Ben, bu kılsız halimle kıllanıyorum. Ne oluyor, size ne...İslamcıların veya müslümanların üzerine suç atan yok. Adam da ateş ederken "Allah'u Ekber" diye bağırmadı diyorum... Le havle vela kuvvete illa billa.. NE OLUYOR... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Bu adamın koyu renkli sakalını benim de gözüm tutmadı ama nerden çıkarmışlar sahte olduğunu merak ettim açıkçası. İnternet sayfasında görülmüyor sakalının takma olduğu o yüzden tam olarak anlayamadım nereden çıkardıklarını ama internette de bu adamın üniversiteye nasıl girdiği, niye bu kadar önlem/siz olunduğu soruluyor... Olayların kampüs içerisinde cereyan ettiğini belirtiyordu haberler. Bugün baktım, Akdeniz Üniversitesinin Tıp Fakültesi varmış. Tıp fakültesi olan yerlerde maalesef denetim yapılması o kadar mümkün değil. Maalesef diyorum güvenlik açısından ama insan olma hasletiyle iyiki de yok diyorum. Üniversiteye bağlı hastane olan yerlerde kampüse giren herkesi aramak pek mümkün değildir. Çukurova'da böyleydi, Dicle'de de böyleydi. Hala da böyle. Başka yerlerde de öyledir. Acaba gazete bunu bilmiyor muydu!? Niye ve hangi saikle Rektör'ü bu nedenle suçlama gereği hissediyor. MHP, bu olayın içinden çıkmaya çalışıyor. Yenişafak olayla müslümanlık arasında alaka kurulmaması çabasını veriyor ve suçu başkasına atıyor. Ben, bu kılsız halimle kıllanıyorum. Ne oluyor, size ne...İslamcıların veya müslümanların üzerine suç atan yok. Adam da ateş ederken "Allah'u Ekber" diye bağırmadı diyorum... Le havle vela kuvvete illa billa.. NE OLUYOR... Adamın anlındaki dövmedede bir sırmı var acaba? iyice paranoyak oldum valla.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 zaman gazetesinin bakış açısı farklı mı? "Üniversiteye silahla gelen sakallı şahsın alnında 'Zülfikar' kılıçlı dövme dikkat çekti" Zaman'da "sakallı ama bakın alnında zulfikar dövmesi var" mesajı kaygısına düşmüş. Yeni Şafak "sakallı adam böyle bir şey yapmaz" derdine düşmüş galiba gereksiz bir şekilde. Zaman ise "Sakallı ama zülfikarda var" mesajı kaygısında (işte zülfikar resmi, kolyesi falan genelde aleviler tarafından kullanılır ya) Kara mizaha konu olacak bir şey. gerçekten. Saldırgan ne alnındaki dövmeyle, ne de sakalıyla dikkat çekiyor. Saldırganı dikkat çekici kılan elindeki silah. Dolayısıyla odaklanılacak ve haberin merkezinde olması gereken konu bu edit: iletiyi postaladıktan sonra Suheda'nın yazdığını gördüm. Gerçekten cuk oturmuş konuya. Gazete faktörü. Alıntı
Misafir karabekir Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Adamın anlındaki dövmedede bir sırmı var acaba? iyice paranoyak oldum valla.. Zülfikar...Bu adam alevi olmasın...Hem PKK'lı, Hem Alevi... Paranoyaklık değilde komploculuk diyelim.... Buranın Türkiye olduğu hatırlanırsa paronoyak veya komplocu olmayanların akletme konusunda sıkıntı yaşadıkları söylenirse fazla ileri gidilmiş olmaz... Yenişafak şunu demiş oluyor. Bu adam niye takma sakallı. Suçu nereye atmaya çalışıyor. Sakal sahte çıkarsa suçun atılmaya çalışıldığı yer biraz belli olur. Ama bunun olması için kameralar tarafından açıkça kayda alınmaması gerekiyordu bu adamın. Yani, olay gerçekleştiğinde ve bir iki öğrenci vurulduğunda "uzun sakallı alnında zülfikar'ın işareti bulunan bir adam vurdu". Hadi, bu prototip kime veya kimlere uyuyor...Veya bundan dolayı kimler suçlanabilecekti... Olay yaklaşık olarak vuzuha kavuştuğu halde Yenişafak'ın sakal konusundaki yaklaşımın anlamı ne...Hiç bir fikrim yok şu anda... Zaten içinde olmadığınız ve kimsenin sizden şüphelenmediği bir eylemden sonra vallahi ben yapmadım dediğinizde kendi üzerinizde bir şüphe oluşturuyorsunuz... Hakikaten o dövmenin orada ne işi var... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Hayır birde sakalsız ve dövmesiz bir silahlı saldırgan daha var dimi. Alıntı
Φ ossman Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Bu olaylarida kurtlerin uzerine attiniz ya helal olsun baska diyecek bir soz bulamiyorum... sanırım dikkatli okumadınız hiç kürt kelimesi kullanmadım yazımda.. bölücülerden bahsettim, kampüste Türk bayrağını yakan aponun yaş gününü kutlayan. ve buna karşı çıktıkları için dayak yiyen kişilerden bahsettim..ayrıca bıcaklanan kişide buna karşı çıkanlardan. Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 birde Yenişafak gazetesinin söz konusu olayla ilgili haberi, adamların meseleye nereden baktığını gerçekten çok güzel gösteriyor. "SAKALI TAKMAYMIŞ" haber başlığına bakar mısınız. :D İsmail ağa,da hocayı öldürende,hocayı öldüreni linç edenlerinde sakalları takmamıydı aceba Not:İsmail ağa..İst. Fatihte bir ufak cami.. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Bir kac haftada yatmaz merak etmeyin onun arkadasinda dayilari vardir nedense bu tur islerin arkasinda surekli olarak ulku ocaklari ve mhpliler bulunmakta ama kimsede dur diyemiyor buna ... Yuzsuz arsiz icimizde geziyorlar sonrada ben vatan severim milliyetciyim ayaklarina yatiyorlar batsin onlarin milliyetciligi onlarin milliyetciligi sadece ve sadece duygusallik "PARADAN" ibarettir gercek bir milliyetci bile bile kendi cikarlari dogrultusunda ulkeyi kaosa suruklemez Bunlarin sayesinde ulke yine 12 eylule dondu ve sag sol davalari hortladi ve yine olan masum insanlara olacak. Simdi hersey daha iyi anlasiliyorki neden mhpye kimse karsi kapatma davasi acamiyor ... işte bu olayı yapanlar amaçlarına ulaştı,amaç bu zaten sizde fırasattan istifade her zaman bu olayların arkasında mhp olur ocaklar diyor adam ,oysa pkk teröristleri heryeri yağmalayıp yakarken görmüyor ,sesi çıkmıyor. o zaman sus,pus oluyor... şimdi bu adamın ben milliyetçilikle bir alakası olmadığını düşünüyorum,bu adam milliyetçi olamaz ,zaten adamın şekline ,şemaline bakasınıza milliyetçiye benzer bir tarafı milliyetçileri simgeleyen bir yanı varmı? ülkü ocakları ile hiç bir bağlantısı olmadığını açıkladı ocak başkanı,halka açık toplantı ve seminerlere birkaç defa geldiğini söyledi adam hemen ülkücü oldu... yani dostum sen pkk ya terörist demiş olsan senin samimiyetine anacağım ama sen pkk ya terör örgütü diyemiyorsun milliyetçilere çamur atıyorsun...senin bu sözlerini nasıl kaideye almamızı beklersin anlamıyorum.. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Bu olaylarida kurtlerin uzerine attiniz ya helal olsun baska diyecek bir soz bulamiyorum... ee ne olacaktı!pkk yandaşları çokmu temiz olayın içini biliyormusunuz? osman arkadaş Apocu ve dtpliler demiş kürtlerden bahs eden varmı?apocu derken aklınız gelen hemen kürtler şunu bilin kardeşim bütün kürtler senin gibi düşünmüyor....bütün kürtler apocu değiller dtpli değiller...defalarca söyledim sen kendi adına konuş... Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Sağ-sol değil, Ülkücü PKK yandaşı çatışması. . . Dikkat edin osman pkk yanlıları dedi tıpkı gazetelerde bugün yazıldığı gibi kürtler demedi,peki siz neden kürtleri işin içine sokup genelleme yaptınız şimdi? Sevgili suheda konu pkk teröristlerine gelince anlamaz duymazlar... işlerine geldimi masllardan kaynak gösterirler... şimdi sizin yazdığınız gazete haberine ve adını verdiğiniz gençlerin üzerine söyleyebilecek birşeyleri olabilecekmi? onlara göre normaldir ...ne var canım bayark yakmışlar,ufak eylem yapmışlar demokrasi ülkesinde yaşıyoruzya... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 birde Yenişafak gazetesinin söz konusu olayla ilgili haberi, adamların meseleye nereden baktığını gerçekten çok güzel gösteriyor. "SAKALI TAKMAYMIŞ" haber başlığına bakar mısınız. İsmail ağa,da hocayı öldürende,hocayı öldüreni linç edenlerinde sakalları takmamıydı aceba Not:İsmail ağa..İst. Fatihte bir ufak cami.. A sakallı takma *****(ki Uyuşturucu taşıyıcısı tosun da denilebilir ki bu yönde suçu bulunuyor) ... A sakallı *****... Ne fark eder... İkiside bu ülke için büyük tehlike değilmi?... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 pardon haklisiniz sizin apo yandalaslari dediginiz sadece kurtlerle sinirli degildir bunlarin icine sol gorusluler aleviler ve dincilerde dahildir dogru ben anlamam cunku sizin dusuncelerinizi savunup taktir etmiyorum.. Adamin resmen provakator oldugu ap acik ortada elindeki silahiyla kurtleri anlindaki dovmesiyle alevileri yuzundeki sakaliylada islamcilari simgelemekte tipki kinder yumurtalari gibi 3 supriz bir arada ... Bahceli meclis konusmalarinda teroristleri belediye binalarinda ve universitelerde arayin diye demec vermisti sizlerde sanirim simdi onu yapiyorsunuz .. Benim samimiyetime senin inanmani zaten hic ama hic beklemiyorum cunku bende sizin samimiyetinize inandigimi hic birzaman hic bir yazimda belirmiste degilim ayrica benim foruma yazdiklarimi okumus olmus olsaydinki okumadigin gun gibi ortada hic bir zaman teroristleri savunmadim ayrica yeri geldi pkkya teroriste dedim capulcuda simdi sen pkkye terorist dedigin icin vatan sever milliyetcimi oluyor.. guldurme beni Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Zülfikar...Bu adam alevi olmasın...Hem PKK'lı, Hem Alevi... Paranoyaklık değilde komploculuk diyelim.... Buranın Türkiye olduğu hatırlanırsa paronoyak veya komplocu olmayanların akletme konusunda sıkıntı yaşadıkları söylenirse fazla ileri gidilmiş olmaz... Yenişafak şunu demiş oluyor. Bu adam niye takma sakallı. Suçu nereye atmaya çalışıyor. Sakal sahte çıkarsa suçun atılmaya çalışıldığı yer biraz belli olur. Ama bunun olması için kameralar tarafından açıkça kayda alınmaması gerekiyordu bu adamın. Yani, olay gerçekleştiğinde ve bir iki öğrenci vurulduğunda "uzun sakallı alnında zülfikar'ın işareti bulunan bir adam vurdu". Hadi, bu prototip kime veya kimlere uyuyor...Veya bundan dolayı kimler suçlanabilecekti... Olay yaklaşık olarak vuzuha kavuştuğu halde Yenişafak'ın sakal konusundaki yaklaşımın anlamı ne...Hiç bir fikrim yok şu anda... Zaten içinde olmadığınız ve kimsenin sizden şüphelenmediği bir eylemden sonra vallahi ben yapmadım dediğinizde kendi üzerinizde bir şüphe oluşturuyorsunuz... Hakikaten o dövmenin orada ne işi var... Bu olayda bana göre en mantıklı komplo şudur Bekir, Başörtüsü yüzünden AKP ye kapatma davası açılsın fakat başörtüsü için AKP ye tam destek veren MHP ye kimse ilişmesin olacak işmi?Peki ne yapalım hemen bir tezgah düzenleyelim MHP'yide hedef gösterelim..Üret üretebildiğin kadar teori... Adamın sakalı takmamı, özelliklemi sakallı?alnındaki dövme neyin nesi?başı neden sıfır traşlı?öğrenci değil üniversitede işi ne?olayı nerden ne zaman haber alıp oraya gitmiş? Hep derim, zamanın Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in bir sözü vardı "sistemin çarkları dönmeye başladımı önünde hiç bir parti duramaz" Bugüne kadar yaşanan hadiselere bakıldığı zaman, nice iktidar partilerinin sonu korkunç tezgahlar hazırlanarak getirildi.. Nasılsa bu ülkede bu oyunların figüranı olmaya aday onca gönüllü varken herkes istediğini yapar. Neler yaşayıp neler görmedikki ama en çok tuhafıma giden, hala gördüğünü değilde gösterileni gören dar beyinlilerin oluşu.. Hiç unutmuyorum DSP,MHP,ANAP koalisyonunda bor madenlerinin yabancı sermayeye satışı gündeme gelmiştide buna bir tek DSP li bir bakan (Şükrü Sina GÜREL) itiraz etmiştide adamcağız hakkında bir anda tüm medyada neler neler yazılıp çizilmişti,öyleki bakanlığı bile çok kısa sürmüş hakkında edilememiş söz kalmamıştı.. Milliyetci akım istiyorsun,bir kaç kendini bilmez serseriye bayrak yaktır .Arkasından başka bir şehirde seçilmiş 2-3 figüranı devreye sok"bayrak yakıyorlar"diye halkı galeyan getir.. İktidar partisi hangi görüşten aşırı sağmı şenlik adı altında toplayın insanları bir yere bir kaç kışkırtıcı söz oteller yakılsın,insanlar ölsün.. İhtilalmi istiyorsun kırdır insanları birbirine nasılsa bu ülkede malzeme çok,sağ-sol,alevi-sunni,milliyetçi-pkk lı..... Nasılsa amaca giden her yol mübah değilmi? 367 açıklaması yok,olmasın ne olacak!kime hesap verilecek halkamı hadi ordan..At ortaya bir laf irtica geliyor figüranlar her zaman ki gibi hazır dökülsün sokaklara.. Bir numara tutmasa bir diğeri tutar nasılsa ve her seferinde zeytinyağı misali birileri su yüzüne çıkıverir kimsenin ruhu bir şey duymaz.. Öyle ya biz gördüğümüze bildiğimize değil bize gösterilene ve anlatılana inanmaya mecbur bırakılmış bir halkız.. Bu figüranlar ve baş aktörler olduğu müdettçe biz daha nelere şahid olacağız..Daha ne ergenekonlar göreceğiz.. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Olaylari bu durumlara getirin sonrada meger isin asli namus davasiymis pkka yandasi gencle mhp sempazitani genc yesilcamin filmlerini aratmayacaklar iki genc ayni universitede okudugu bir kiza asik olmama namusssuz olan pkk yandasi genc kizi taciz etmeye baslamis olaylarda cigirindan cikmis vay be .. daha baska ve inandirici bir senaryo bulamadinizmi sanki okulda okuyan universiteli sadece bu uc kisi ve baska kiz yokta ayni kisiye asik oluyorlar sevsinler sizi halki daha nezamana kadar bu yalanlarinizla uyutmaya calisacaksiniz Mhp genel baskani medyada bize camur atiyorlar demisti sanirim atilan camuru uzerlerinden boyle temizliyorlar ama gorunen oki ustlerindeki camuru ellerine yuzlerine bulastirmislar.... Alıntı
Misafir karabekir Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gerçek midir bilmiyorum ama sabah haberlerde izlediğim kadarıyla; Silahın kuru-sıkı olduğu söylendi. Ben, niye silahın doğrudan insanların üzerine yönlendirildiğini/sanki illaki birilerini vurmak ister gibi nişan alınmasının nedenini anlayamadım... Kız davası olması ihtimalini de bazı reislerin yaptığı eylemlerden/reislere yakın arkadaşların yaptırdığı eylemlerden biliyorum. Muhtemeldir... Zira daha önce buna benzer şeylerin yaşandığını biliyorum... Nerde o eskiden olan teke/tek kavgalar...Sahip olmak istediğiniz "MAL" a başkası göz koyduğunda ya o gözü çıkartacaksın veya gözünden de olmak istemiyorsan bırakıp gideceksin... "Kimse kaybetmeyi erdemle karşılayamıyor mu artık ve mevsim kışsa ceketini alıp gidemiyor mu?" Şaka bittiğinde şarkının kaldığı yerden devam ettiği görülür. Biz de şakamızı bitirelim...Mesele Kız davasıysa; onların "MAL" olmadığını farkedenler onlarla mutlu olmanın yolunu ve (burası erkekler için tüyo) onları ayarlamanın,ne gıcık kelime, onlarla birlikte/beraber olmanın en önemli yolunu bulmuştur. Bu yaşta tüyoyla işi olmayanlar ya at yarışı oynamıyordurlar ya da tüyonun nelere kadir olduğunu bilmiyordurlar. Ders almayacaklar inşallah kafalarına sopa almazlar... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Kuru sıkı olduğu söylenen silah diğer silahlı saldırganın elindeki silah. ........... Kimdir bu silahlı saldırgan. Daha önce tehdit, yaralama, uyuşturucu madde bulundurma gibi suçlardan sabıkası olan bir adam. Peki bu adam birden bire mi çıktı ortaya ? Yok maşallah MHP Antalya il örgütünün nerede bir eylemi, etkinliği, şenliği, anması var bu adam oradaymış. Sonra bu adam yanında diğer mhplilerle üniversiteye saldırıyor. Silahını çıkarıyor kalabalığın üstüne ateş ediyor. Ardından mhp basına çatıyor "partimize yönelik komplo var" , "bizle ne alakası var", "basın partimize saldırıyor". Haklı tabi, o ilde partinin bütün etkinliklerinde en önde görünen bir adamla parti arasında bağ kurmak mümkün mü? Adamın sabıkasına bakıyoruz. "Sarkıntılık" , "bıçaklama" , "tehdit", "uyuşturucu madde bulundurma", "gasp", "darp". Böyle bir adam mhp nin Antalya'daki her etkinliğinde en önde. Ondan sonra bu adam yanında başka mhplilerle birlikte Üniversiteye saldırıyor ateş ediyor. Kameralara yakalanınca vay efendim bizle ne alakası var. bize yönelik komplo var. Ondan sonra kurtlar vadisi dizisi senaryoları vs. Böyle bir adamı yıllarca içinde tutacaksın, her faaliyetinde en önde olacak. Kameralara yakalanınca "komplo" olacak bu. Birde milleti saf yerine koyuyorlar ya. böyle tipleri ocaklara topla. Ondan sonra "bize niye malediliyor". Ülkü ocaklarıda zaten, nezih beyefendilerin gittikleri yerler ya Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Sayin cyrano adamin adamin ulku ocaklariyla ve mhpyle hic bir ilgisi yokmus nereden cikartiyorsun sadece babasinin hayrina sempati duyuyormus ve alparslan turkesi anma toreninede turkese duydugu hayranligindan dolayi gitmis... benim kafama takilan bir ayrintida pkk yandaslari terorist basinin dogum gunu kutlamalari ve mhplilerde turkesi anma teroreninde bir araya geliyor ilginc olan neden birden bire boyle bir sey yapiliyor turkes daha dun olmedi terorist basida bugun dogmadi neden daha once bir olay olmadida bugun birden bire vede antalyada oluyor... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Milliyetçi Hareket Partisi'nden üye ve partili çok tanıdığım var, asarım keserim tarzındalar, asla eleştiremezsiniz onları ve genel başkanlarını hemen başka yöntemlere başvururlar... Kendilerine ülkücü diyen tipler ya mafya *********** benziyor, ya maço... Yani ülkücülük bizim bildiğimiz "Mustafa Kemal Ülküsü'yken" artık kafatasçı ama bilgiden, belgeden, genel kültürden mahrum tiplerin fanatikçe neyi savunduklarını bilmeden kavgaya hazır kıta haline getirilmiş ocaklı gençler... Atatürk'ten ve onun gösterdiği milliyetçilikten bi haber, ya kavga eden, ya adam öldüren, ya yaralayan ya da öldürmeye azm ettirmekte olan insanlarla dolmuş ülkücü hareket... Ama ben üniversitelerde olan olayların planın bir parçası olarak bin parçaya bölünmüş Türk/Müslüman anlayışının iyice un ufak edilmek için Ulus ve Millet bilincinde mücadele etmeyen kendi aralarında çekişen gençler haline getirilmek istendiğini düşünüyorum... Ortalığa bakıyorum biri dinini savunduğunu sanıyor, inandığı şeyin dinle uzaktan yakından alakası yok birilerinin kurbanı olmuş, biri kürtlüğünü savunuyorum sanıyor bölücülerin esiri olmuş beyni binlerce yalanla devlete karşı doldurulmuş oda ne olduğunu bilmiyor, biri ülkücü sanıyor kendisini ülkücülüğü bilmiyor onlarda aynı... Hepsinin tek bir ortak noktası var birilerinin kurbanı oluyorlar, dolduruşa geliyorlar... Çünkü bilgisiz fikir sahibi olmuşlar hepsi bir savunma halinde ancak savunduklarını sandıkları şeyin çıkarları ile alakası yok... Türküye Cumhuriyeti üzerinde oynan oyunların belkide son perdsindeyiz... Lider ve efendi peşinde olanlar, kula kul olmuşlar, okumamışlar, sormamışlar, anlamadan yorum yapmışlar öyle kolay kargaşaya kapılıyor ki... Ne zaman öğreneceğiz kendi aklımızla vicdanımızla özgür olmayı... İnanç, dil, ırk, ten hepsinin ancak kişisel bir renk olduğunu sadece bizi alakadar edeceğini, bu ülkenin bir ferdi olduğumuzu ve asıl düşmanın perde arkasından kuklalarını oynatırken elimizden gidenleri görmediğimizi ne zaman anlayacağız... Kaybettiğimiz her saniyede bir başka değerimiz yitiyor, bölünmüş parçalanmış iç savaşa itilmiş sömürülmüş Türkiye'nin hiç birimize yaramayacağını anladığımızda çok canı yitirmiş mi olucaz? Bütün bunlar birilerinin cebini dolduruyor biz kan kaybediyoruz... Birileri 3 çocuk yapın diyor çocuklarımız üniversitelerde ziyan ediliyor... Fabrikalar kapanıyor, esnaf kepenk kapatıyor, marketlerde yerli ürün kalmıyor, tarım bitiyor birileri bize hala kuşa bak diyor ve hala birileri kuşa bakıp onu yakalamaya çalışıyor... Şeriattı, darbeydi, kürt haklarıydı, din devletiydi, başörtüsüydü, hangisi karnınızı doyuruyor? Oyun başka oyun cambaza bakmaya devam arada ************** unutmayalım... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 sayin sardunya yazdiklarina katiliyorum birileri milliyetcilik ve ulkuculuk diyerekten ataturkun adını kotuye kullanmaya calisiyor ama 80 yil onceki millliyetcilikle simdiki milliyetcilik arasinda daglar kadar fark var eski milliyetcilik vatan ulus bayrak birlik beraberlik iken simdiki milliyetcilik cikar siddet tehdit para para para.. en kotusude bugune kadar halki somurerek bu milliyetciligi halk uzerinden yapmislardir tipki 12 eylulde ve daha oncelerinde oldugu gibi.. bu yuzdendirki basa gelen yoneticilerin hic ama hic birisi toplumun kirsal kesimlerinin egitimden uzak tutulmasi islerine geliyor bunuda kiz erkek cocugu ayrimi yoksulluk hayat pahaliligi, ve dini kullanarak basariyorlar karsi cikanlarada terorist yandasi deyip isini bitiriyorlar sen sag ben selamet Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 İnsanlar kula kul olmaya alıştırılmış yakışıklı, Parti liderinin, dini liderinin, ideoloji liderinin yani kendi fikri olmayan fikrini elbise gibi giydiği kimsenin esiri olmuşlar... Düşünemeyenlerin yerine birileri düşünüyor ve uyguluyor... Diğerleri hoşlarına giden aileden aldıkları geleneksel kültürün etkisinde yakın oldukları fikrin peşindeler... Hangisi benim ülkemin ve milletimin yararınadır 10 yıl ya da 100 yıl sonra bu ülke nerede olacak çocuklarımıza ne olacak, maddi manevi değerlerimizi kimler kullanacak diye sormayalım diye sürekli kafamızı meşgul ediyorlar başka şeylerle... Azıcık kafasını kaldırıp ne oluyor ya diyeninde tepesine iniyor emperyalist sömürünün sopası... Ölümü gösterip komaya razı ettiriyorlar... Deniz Gezmiş'lere anaşist gözü ile bakmış bu milletin emekçi sınıfı bile... Daha ne diyelim? Kapitalizmi savunan emekçiler? Yaşasın kral diyenlerle kral çıplak diyenlerin kavgası birazda... Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 MHP ve ülkücüleri çatışmanın içerisine çekme operasyonu Provokatör yeniden sahnede. Daha önce ‘darp’, ‘tehdit’, ‘ateşli silahlara muhalefet’, ‘sarkıntılık’ ve ‘uyuşturucu bulundurma’ iddialarından dolayı tam beş defa gözaltına alındığı ortaya çıkan provokatör, bu kez oldukça dikkat çekici bir takım özelliklere sahip. ‘İri kıyım’ vücut yapısı, ‘kendine has’ hareketleri, ‘mafyavari’ bakışları anlaşılan kafi gelmemiş. Daha da ilgi çekebilmek için kafatasını ‘usturaya’ vurdurmuş, ‘çok acayip’ bir sakal bırakmış. Yetmemiş, alnına bir de ‘kılıç dövmesi’ yaptırmış. Yüzüne baktığınızda, ‘psikolojik dengesinin’ yerinde olmadığını çok rahatlıkla anlayabilirsiniz. Milyonlarca kişiden müteşekkil bir kalabalığın içerisine dahi koysanız, yüzlerce metre uzaktan bakıp anında tanıyabilirsiniz. Adeta “Ben buyum, buradayım” diyor. Önüne konulan ‘yol haritası’ gereği, MHP ve Ülkü Ocakları teşkilatlarına girip çıkmaya başlıyor, ülkücülerin katıldığı her toplantıda ‘ön planda’ gözükmeye gayret ediyor, bazı isimler ile ‘aynı fotoğraf karesinde’ yer almaya çalışıyor. ‘35 yıllık’ geçmişe sahip bir hareketin içerisinde, alnına ‘kılıç dövmesi’ yaptırıp, ‘garip hareketler’ içerisine giren bu kişiye, ne yazık ki hiç kimse çıkıp ta, “Kimsin sen?” diye sormuyor? “Öğrenciler neden harekete geçmiyor?” komutlarının verildiği müsait ilk ortamda, ‘laik/antilaik’ gerginliğine öncülek eden bir zatın rektörlük yaptığı üniversitenin kampüsüne dalıp, kameraların karşısında ‘şarjör’ değiştirme gösterisi yapıyor. Anlaşılan o ki, birileri ülkücüleri ‘olayların’ tam merkezine çekmek istiyor. * * * Türkiye’deki ‘milli direnç’ kalelerini tamamen çökertmeyi amaçlayan operasyon, ‘Ergenekon’ ismi üzerinden başladı. ‘ABD/AB/İsrail’ üçgenindeki emperyalist dayatmalara karşı ‘bilgiler’ ve ‘belgelere’ dayalı ‘etkin bir muhalefet’ ortaya ortaya koyup kamuoyu oluşturmaya çalışanlara gözdağı vermek için, bir takım insanlar gözaltına alınması, ihanet çevrelerinin eline büyük bir fırsat verdi. Hakkında açılan kapatma davası yüzünden, tamamen ‘teslimiyet’ bayrağını çeken iktidar partisi, önüne konulan ‘yeni AB uyum yasalarını’ çıkarmanın hazırlığını yapıyor. Ancak, ortada hala ‘milli devlete’ sahip çıkıp ‘milli direnç’ ortaya koyabilecek iki kurum var: MHP ve Ülkü Ocakları. İhanet odakları, ‘MHP’yi ve ‘Ülkü Ocakları’nı da ‘gözetim’ kapsamına alıp, ‘etkisiz’ hale getirebilmek için, ‘medya destekli’ yeni bir ‘psikolojik operasyon’ başlattılar. Tam da MHP’nin toplumsal muhalefet ekseninde ‘inisiyatifi’ ele almaya hazırlandığı bir ortamda, Türk milleti tarafından hiç de hoş karşılanmayacak bir görüntü veren malum ‘provokatörü’ tedavüle soktular. Belli ki bir taşla üç kuş birden vurmak istiyorlar: 1-) Ülkücüleri, planlanmış çatışmanın tarafı haline getirmek. 2-) Toplumda ‘ülkücü’ imajının farklı algılanmasını sağlamak. 2-) Gençlerin Ülkü Ocaklarına yönelmesininin önünü kesmek. i.kumbasar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.