Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 8 üye bugün doğum gününü kutluyor! erolum(40), Buræk(21), pelo(29), The KiDD(18), ***inci***(28), Ayışığı(27), yaralı berber(24), ELiFLE(34) doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar nice senelere Alıntı
Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 8 üye bugün doğum gününü kutluyor!erolum(40), Buræk(21), pelo(29), The KiDD(18), ***inci***(28), Ayışığı(27), yaralı berber(24), ELiFLE(34) doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar nice senelere Güzel dilekleriniz icin tesekkürler, sevgili MINEU... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 dogum gununuzu kutlarım.kusura bakmayın bıraz gec oldu ama yenı geldım dısarıdan o yuzden Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Hepinize mutlu yıllar Sevgili Elifle; Yeni yaşında tüm hüzünler senden uzaklaşsın,yürekten dilediğin ne varsa gerçekleşsin. Mutlu ve sağlıklı, uzun ömür dilerim tabi sevdiklerinle birlikte Alıntı
Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 dogum gununuzu kutlarım.kusura bakmayın bıraz gec oldu ama yenı geldım dısarıdan o yuzden Tesekkürler busercan Alıntı
Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Hepinize mutlu yıllar Sevgili Elifle; Yeni yaşında tüm hüzünler senden uzaklaşsın,yürekten dilediğin ne varsa gerçekleşsin. Mutlu ve sağlıklı, uzun ömür dilerim tabi sevdiklerinle birlikte Sevgili RA_dya icten dileklerin icin cok tesekkürler,umarim bütün dilekler gerceklesir,hepimizin... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 doğum günün kutlu olsun ELİFLE Alıntı
Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 doğum günün kutlu olsun ELİFLE Cok tesekkür ederim sevgili spices.... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Elifle,blog köşesindeki güzel yazıların sahibi... Doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlar geçirmeni dilerim sevgilerimle Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 nice nice yıllara hepinise........................... ................... Özelikle şiir dostu ELİFLE yüreginizdeki duygusal ,anlamlı yanınızın sürmesi dilegimdir......... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 ELİFLE............ yüreğin gülsün yaşam boyunca.. o güzel gülüşün eksik olmasın dudaklarından.. Alıntı
Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 nice nice yıllara hepinise........................... ................... Özelikle şiir dostu ELİFLE yüreginizdeki duygusal ,anlamlı yanınızın sürmesi dilegimdir......... ELİFLE............ yüreğin gülsün yaşam boyunca.. o güzel gülüşün eksik olmasın dudaklarından.. Sevgili Yayamaz Kayimca ve Erdal Aktas güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim..... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 En güzel yarınlar seninle olsun,mutlu yıllar ELİFLE... Alıntı
Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 En güzel yarınlar seninle olsun,mutlu yıllar ELİFLE... ******** En güzel yarınlar tüm hakeden iyi insanlar için olsun. Çok teşekkür ederim,güzel dileklerin için... Sevgiler,elif. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Yıllar ne çabuk geçiyo ya burdanda yazayım ben ELİFLE doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Yıllar ne çabuk geçiyo ya burdanda yazayım ben ELİFLE doğum günün kutlu olsun Ee ben de burdan da teşekkür edeyim Yilar geçiyor da, ben hissetmiyorum geçip gidenleri hiç... Sevgiler,elif. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.