Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
buyrun dokunulmazliklari kaldirin sedat bucaklari, yesillere, Mehmet agarlara takilin

ne istersiniz ilhan selcuk dan

:shuriken:

Herkesten hesap sorulmasin diyen kimki? Suclu ve ceteci kimse yargilansin. ben su veya bu kimse diye söylemiyorum, ama hic kimse icinde sucsuddur diyemem. Görev yarginin.

Gönderi tarihi:

Ceteler ve Seriatcilar arasindaki kiyasiya mücadele baslamistir. Önemli olan bunlarin hicbirisine ortak olmamamiz. Ilhan Selcuk bana göre alet olmaz, yanlis bir durum var onun icin, yargi gösterecek nasil olsa. Ama IP genel baskani sayin Perincek icin ayni söylemleri diyemem. O gecmiste ve günümüzde devamli ajan ve provekator olarak calistigi icin ve her dönem MIT veya benzeri kuruluslarla iliskide oldugu icin, cete mensubu olma ihtimali cok fazla.

Gönderi tarihi:

İlhan Selçuk bir sorusturma icin yasına ve rahatsızlıgına bakılmaksızın kötü muamele görmuş, akabinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıstır. Sayın Selçuk suclu bile olsa ki yanılmıyorsam biz bir hukuk devletiyiz ve aksi ispat edilene kadar herkez sucsuzdur hukmu bizim ulkemizdede gecerlidir; henuz dava sonuclanmamıs ve hukum giymemiştir.

Bİr hukuk devletiyiz yasalar onunde butun ulke vatandasları eşittir. HUkukcu arkadaslarım varsa bu konuda yanılıyorsam beni duzeltsinler lutfen. Kanundaki ayrıntıları incelikleri fazla bilemem. Ben basit sıradan bir teknisyenim mantıgım ve aklım düz calısır. Yani iki kere iki dört ederse bu her zaman aynıdır. Bazen üç bucuk bazen bes etmez.

Bir vatandas bir suctan öturu sorguya alınıyor 24 saat gozaltında tutuluyor, sağlık durumu göz önune alınmıyor. Eger olması gereken buysa, yani Sayın Selcuga karsı yapılan uygulama dogruysa bu ayrım gozetmeksizin butun vatandaslara uygulanmalı.

Simdi cok saygıdeger akpli arkadaslara yada akpli olmayıp yinede akpnin yaptıklarını dogru bulan arkadaslara sormak istiyorum. Sucu yasalarla tescil edilmiş, butun temyizleri kaybetmiş butun yuksek mahkemelerde suclu bulunmus, bu ulkenin trilyonlarını calmakla suclanmıs ve davalar sonucunda bu ispatlanmıs ceza almıs sayın erbakan hocamıza yapılan uygulamayı bir düşünün... sayın hocamız icin cıkartılan değiştirilen yasaları düşünün... sayın hocamızın sorgulanması ve gozaltına alınmasını dusunun... yargılanmasını ve sonrasında aldıgı cezaları ve değiştirilen yasalarla cezasnın değişmesini dusunun...

basit dusunuyorum. sayın hocamız hastadır , dogru... yaslıdır dogru... bu onun cezasını cekmesine engelmidir? bildigim kadarıyla yasalarımızda bununla ilgili maddeler var... peki aynı kosullar sayın Selcuk icin neden gecerli olmuyor?

sayın hocamız 11 defa hacca gitmiş bildigim kadrıyla cok muhterem bir kişi olmalı, bu yuzden mi ona karsı yasalar esnetiliyor değiştiriliyor, bu halkın 11 trilyonunu calıp yerken, yandaslarına yedirirken yakalanıp suclu bulunuyor ceza olarak yazlık bir bolgedeki evinde istirahat alıyor...

bu ulkede uc bes lirası olmadıgı icin dilencilik yapan namusunu serefini satılıga cıkarmayı bile goze alan, aclıktan hırsızlık yapan can yakanlar varken, bu adam 11 trilyon lirayı calıyor. bu ulkenin parasını calıyor ceza olarak ev istirahati alıyor.. kimse sesini cıkarmıyor....

ama sayın Selcuk tuhaf bir sucla suclanıyor hakkında elle tutlur kanıtlar varmı yokmu kimse bilmiyor, gercekten suclumu yoksa susturulmayamı calısıyor kimse bilmiyor, gecenin bir yarısı evinden alınıp kötü kosullar altında sorguya cekiliyor itiraz edince yargıya karısılmaz deniyor...

bu ulkenin hukuku yargısı kime gore calısıyor merak ediyorum...

bu iki örnegi dusunun sadece otesini berisni laikligi seriatı falancayı tartısmayı bırakın.. basit dusunun.. cevap verin...

bu kadar ikiyuzluluk bu kadar igrenclik bu kadar asagılık durum varken, eger sayın Selcuk sucluysa sonuna kadar cezasını ceksin.. ölecekse ölsun bu cezayı cekerken... ama yasa buysa hocaya farklı, bize farklı uygulanmasın...

sayın hoca suclu bulunup ceza aldı... ya suc ortaklarını ne yaptık biz? ya hocayıda aklasınlar yada suc ortaklarınıda cezalandırsınlar.... buda cifte standarttır...

bizim devletimiz hukuk devletiyse geregini yapmalı... hukuk devletin elinde sopa olmamalı... İLahn Selcuga neyse hocayada suc ortaklarınada oyle olmalı...

yada unutun gitsin.. zaten her halk layık oldugu sekilde yonetilmiyor mu...

Durmak YOk YOla Devam..!!!!!

Gönderi tarihi:

Sayin Lostsoul ben kisaca yanit vereyim AKP lilerin yerine,belki onlara saygisizlik olacak ama bu yaniti vermem gerekiyor;Erbakan Ergenekoncu degil aksine Türk karsitidir,bunu "Ne mutlu Türk'üm diyene"sözüyla kendisi kanitlamistir,Erbakan yalan söylemez heralde.Ikincisi Erbakan AKP lilerinde hocasidir yani AKP liler derken savcisi hakimi avukati kim varsa hepsi dahildir,tabiiki Erbakan'in sagligina dikkat edeceklerdirErbakan'in degilde Selcuk'a mi dikkat etmelerini bekliyordunuz. :lol:

saygilarla

Gönderi tarihi:

Erbakan "kadayıfın üstü kızardı da, altı da kızardı mı" sorununu ortaya atmış ve "olacak, olacak da, kanlı mı olacak kansız mı, mesele bu" demişti. R.T.E de hocasının siyasi ömrünün vefa edip kızartamadığı kadayıfın altının da kızardığına kanaat getirdi. Aynı yolun yolcusu olduğunu kanıtladı...

Gönderi tarihi:

Vakit gazeteside Erbakan icin neredeyse agit yakacak;Erbakan hoca evine hapsedildi diye adamlar neredeyse,matem tutmaya baslayacaklar.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.