Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 17 yıl ben görünmez olsam alttakinin saçını çekerdim....saçı varmı acaba
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 17 yıl evet,hem de çok uzun saçlarım var..ben görünmez olsaydım adminin yanına giderdim,nasıl birisi merak ediyorum,öğrenmiş olurdum..
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 17 yıl ben olsam alttakının bır gunluk hayatını takıp ederdım.gunlerını nasıl gecırıyormus dıye
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 17 yıl Görünmez olsam gider sınav sorularına bakardım vizeler yaklaşıyo (kafayı sınavlarla bozmuş öğrenci psikoloji)
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 17 yıl ben görünmez olsam alttakinin saçını çekerdim....saçı varmı acaba En zevk aldığın şeylerde albeni ne yaparsan yap derdim...........;
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 17 yıl verdıgım borc paralarımı gerı alırdım.sozunde durmayanları bıde doferdım
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 17 yıl banka soyardım ama paraları napıcam onlar görüküyoooo olacak değilmi boşlukta gezen paralar
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 17 yıl Gozilla gel banka soymayalım sahte para basalım hem sen boşfer soy bankayı bana ver ben haycarım onları beni ilkokulda döfen ögretmenimi döferdim
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 17 yıl Gozilla gel banka soymayalım sahte para basalım hem sen boşfer soy bankayı bana ver ben haycarım onları beni ilkokulda döfen ögretmenimi döferdim yayamaz paraları sayamazzzz seni döfen öğretmenin görünmez olan vahşi yönünü..... nnniiiiiiiseeeeee -------- halaa banka soyardım ama paraların da görünmez olmasını düşünmem lazım
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl Neee yahuuuu ben mıyım Bir görünmes olayım üstekinin üserine önce zift sonyamda tüy dökecem
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl iyilik yaparadım sonra herkes ustumuzde görunmez bır elmı var derdı
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 17 yıl ıyıkı yanında degılım ha. yoksa kafam dondurmadan gecılmezdı gorunmez olsaydım her gece denız kenarına gıderdım gezer gezer gelırdım...
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 17 yıl Aman ya görünmes olmaya ne gerek var gel buraya her gece yap onu Görünmes olsaydım milletin çiçekleyini koparır koparır kendi bahçeme ekerdim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 17 yıl Aman ya görünmes olmaya ne gerek var gel buraya her gece yap onu Görünmes olsaydım milletin çiçekleyini koparır koparır kendi bahçeme ekerdim az kaldı onu da yapıcam sadece 2 ay kadar sonra
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.