Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 17 yıl Ben kendi adıma öyle bir derdim yok ama bana gelipte gerçekten bu böyledir senin yapman gerek denirse yazık karşımdaki adına çok üzülürüm sen neden hala yatmaya gitmiyorsun bakalım??
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 17 yıl uykuda geçirdiğim vakit nedense hep boşa geçmiş gibi gelir bana sen neden yatmadın peki
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2008 17 yıl yoo..oldukça kararlıyım.. niye büyüdüğünü kabul etmezsin ki..?
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2008 17 yıl Çünkü büyüdüğümü kabul edersem küçük bir kız gibi davrandığımda yüzüm kızarabilir Neden akşamda yemek yenir kahvaltı etsek olmaz mı
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2008 17 yıl E millet alışmışta ondan akşam üzeri hiç kahvaltı olurmu zeytin peynir filan aaa :D Neden hep öğrencilere öğretmenler ders anlatır birazda tersi olamaz mı ki????
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 17 yıl nerde şimdi...benim zamanımda evladım öğrencilerde anlatırdı pişman olduğun çok şey varmı
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 17 yıl Yaptığım hiç bir şeyden pişmanlık duymadım bu saatten sonrada duymam Sen neden beni özlemedin peki
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 17 yıl ozlemedıgımı kım soyledı msn acıkken genlede hangı durumda gorunursun ?(cevrım ıcı-cevrım dısı-mesgul- vs...)
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 16 yıl Gürültü yapmayalım, çocuk uyuyor diye Alttaki neden her şeyi bırakıp tatile gitmiyorsun?
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2009 15 yıl Aaahhhhh deşme yaralarımı Alttaki bana şarkı söyleyebilirmisin?
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 15 yıl Çırtlak sesime katlanabilirsen tabi söylerim.. Şişşşt altta ki neden herkes uyuyor
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 15 yıl kim uyuyor bu sıcakta uyunurmu yav Hey altta ki hiç halim yok neden?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Kim diyor.. Ahcilarin hepsi erkek degilmi demekki biliyormusuz ama herzaman yapan biri ciktigi icin yormuyoruz kendimizi... Alttaki hissttt huu kime diyom baksana... Neden sinirlisin bugun ...
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl agresifliyim, kompleksliyim miyim muyum ki ne neden derler iyiler çok yaşamaz ?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl nasıl yani?şimdi ben ölecekmiyim kadınlar neden alışverişe doymaz?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Kiskanc olduklari icin Houuu houuu stttt Neden guzel olan herseyin bir sonu var....
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl nasıl yani?şimdi ben ölecekmiyim kadınlar neden alışverişe doymaz? ne istediklerini bilmedikleri için Kiskanc olduklari icin Houuu houuu stttt Neden guzel olan herseyin bir sonu var.... herşeyin sonu var..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.