Φ godzilla Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Yine yaptın yapacağını amerika verdin damardan bütün uyuşturucuyu , reklam yok, o yok, bu yok.. valla mahsus yapıyorlar amerikanın oyunu buuuuu . coca cola gibi oldu bu. aradığım bütün dizileri veriyor valla hemde ilk bölümlerinden filmler desen cabası...kimsenin yetmez izletmemeye çabası eyvah eyvah izlmeyin sakın bu amerikanın bize oynadığı son oyun. ----------------------- TrinitroTolueN:............ ......... .......... TNT'nin tozu cildin, tırnakların, saçın ve mukozanın sararmasına, deriye değmesi ise kaşıntılı ekzemaya sebep olur. Nefesle veya yutma ile vücuda girmesi mide rahatsızlıklarına, zehirlenmeye, bazı kimselerdeyse böbrek ve idrar yolları hastalıklarına, hatta komaya sebep olur. yaaaaa 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Bu arada Lost'u ilk bölümden itibaren izlemek isteyenler varsa eğer Nisan dan itibaren TNT de İlgilenenlere duyrulur Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 tek kelimeyle harika bir kanal. Malcolm In The Middle'i ilk bölümden itibaren veriyor. Fraiser ilk bölümden itibaren başlıyor. Chicago Hope, The Guardian da cabası. Üstüne üstlük hergün güzel bir film yayınlıyor. Yarın Goodfellas var. Birde seinfeld ile Married W/Children'ı verirse tadından yenmez. Umarım Cnbc-e gibi yapmaz. O da başlarda ajanspres ve bir yoğurt firmasının reklamı dışında reklam yayınlamazdı. Şimdi show tv den fazla reklam veriyor. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Fraiser e cnbc-e de bir kaç kez rastlamıştım zamanında. Şimdi ilk bölümden itibaren yayınlanmasına sevindim. Önümüzde 11 sezon var Çoğu kişi pek sevmiyor bu diziyi ama ben radyoda hastaları ile yaptığı muhabbetlere bayılıyorum.Tavsiye ederim. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Fraiser e cnbc-e de bir kaç kez rastlamıştım zamanında. Şimdi ilk bölümden itibaren yayınlanmasına sevindim. Önümüzde 11 sezon var Çoğu kişi pek sevmiyor bu diziyi ama ben radyoda hastaları ile yaptığı muhabbetlere bayılıyorum.Tavsiye ederim. evet cnbc e de izliyorduk bir zamanlar sonra bitti hep , yahu şu Fraiser ı verselerde bir daha izlesek diyordum sonunda sesimm taaaa emerikalardan duyuldu üstüne birde kanal açtılar sağolsunlar Fraiser muhakkak izlenmeli Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Frasier, yüzlerceyıllık bir barın işletmecisinin başına gelenler ve bar müşterilerini anlatan cheers dizisinde bar müşterisi rolunde bir karakterdi. Yani akşamları bara içmeye gelen kompleks sahibi bir piskolog olan Frasier Crane. Sonra bu karakter sitcomun ana karaketerlerini solladı başarısıyla hatta sitcomun kendisini bile solladı. Sonunad yapıcımlar bu cevheri farkedip Onun başrolde olduğu yeni bir sitcom yaptılar Frasier diye. Kardeşi ve babasıyla birlikte çok güzel bir şeydi. Bir bölümünde Frasier malul emekli (vurulmuş) polis olan babasına bir kadın bulmuştu çöpçatanlık yaparak. Babası kadının yanında içti, kahkahalar attı, kadına iltifatlar etti. Kadın gidince yüzü değişti Frasier'a "Bir daha bana birini ayarlarsan seni uyurken boğarım dedi" odasına gitti Birde başlarda kıymetini bilemeyip sonradan hastası olduğumuz Two and a half men'i yayınlasa birinci sezondan itibaren. Cnbc-e nin reklam-dizi %50 - 50 çilesinden kurtarır bizi. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Crane kardeşlerin opera ya gittiğ bir bölüm vardı yerlere yatıp gülmek.....ilk defa yaşamıştım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Yine yaptın yapacağını amerika verdin damardan bütün uyuşturucuyu , reklam yok, o yok, bu yok.. valla mahsus yapıyorlar amerikanın oyunu buuuuu . Amerikan rüyası işte ... ne çabuk bitti dimi godzi reklamdan geçilmiyor artık Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Amerikan rüyası işte ... ne çabuk bitti dimi godzi reklamdan geçilmiyor artık evet maalesef eee tabiki babamızın hayrına gelmediler burayaa.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 çok güzel fılmler varmış ama ben bulamadım uydudan çekmıyomu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 çok güzel fılmler varmış ama ben bulamadım uydudan çekmıyomu çekmez mi... cnn turk un frekansında kendileri yani cnn turk frekansı üzerinden TP arama yapıyorsunuz ve çıkıyor. ----------------- yalnız berbat dizilerde var bence mesela "Extras" ı izlerken üşüdüm geçen o kadar bir İngiliz dizisi sonra "otel babylon" oy oy çok kötü. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Malcolm In The Middle--- ya bu kadar komik bir dizi olamaz..nasıl olurda yenı keşfederım gülmekten çatlıyorum resmen..ınsana moral verıyor hele o en ufak çocuk Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Ve Tnt Seinfeld e de tekrar kavuşturdu bizi.Teşekkürler TNT Bir de TNT çok reklam veriyo diyenler yanılıyor.Reklam arası zap yapıyorum ooo ben geri gelene kadar film veya dizi bitmiş oluyor diğer kanllardan alışmıştım ne güzel 10 15 dk dolanıyordum reklam arasında.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 malcolm mıdle(gavurcamız pek yok affola) dızısının eskı bölümlerini veren bır dızı sıtesı varmı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 o kadar çok film tutkunu olmama rağmen henüz bu kanalın karşısına geçipte şöyle keyifle bir film izlemedim...dedikleri kadar varmı yokmu bir yorum yapamıyorum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 ciddi ciddi fena kanal diğil hani..bende şu sıralar bu kanala göz gezdirmekteyim..bide lost mudur nedir acayip egzantirik bir dizileri mevcut bu kanalın..filmlerde kalitee..iyi seyirler.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Dizileriyle, filmleriyle süper bi kanal.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 ooo iyi bayağı bir mürit toplamışız.Hoşgeldiniizzz KYLE XY başladı fena değil galiba... 30ROCK bütün EMMY leri emdi valla bunuda verecek herhalde..versin... yoksa cnbc e mi verecekti BROTHERS&SİSTERS bu da yeni başlayacak ama ben izlemem Frasier'ı kaldırdılar benimde sinirimi kaldırdılar Buradan eksi not veriyorum Seinfeld'i haftada bire indirdiler.Benim de onlara karşı olan raitingimi indirdiler. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 30ROCK bütün EMMY leri emdi valla bunuda verecek herhalde..versin... yoksa cnbc e mi verecekti Frasier'ı kaldırdılar benimde sinirimi kaldırdılar Buradan eksi not veriyorum Ben buraya Fraiser hakkında ne zaman bir şey yazsam hemen akabinde TNT Fraiser ı veriyor Acaba izleniyormuyum neee Bu arada 30ROCK digiturk ün kanallarında imiş benim bilincsizliğime verin artıkımm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2008 Bu arada 30ROCK digiturk ün kanallarında imiş benim bilincsizliğime verin artıkımm Düzeltmenin düzeltmesi 30ROCK Yakında TNT de imiş....İçime dert olmuştu yazayım dedim bu sene daha iyi olacak TNT yandın CNBC-E ne güzel çocuklarımızda bu kanal isimleri ile amerikan alfabesini iyi öğrenecekler.aybisidiiiefTİENTİSİENBİSİEEE Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 KYLE XY başladı fena değil galiba... ben ilk bölümüne netten bakmıştım o dizinin ama bak sen hatırlatmasan unutmuşum öyle bir dizi olduğunu ha bu arada ne oldu o çocuğun göbek deliği mevzuusu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.