Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 17 yıl hiçç yapar mısın.... aa.. sütten çıkmış ak kaşıkk yaf.. 1 saat sonra çıkıcam evden ben.. .. şimdi gidiyorum o yüzden... kendine çok iyi bak.. şu havayı değerlendirenler benim için de gezin.. annesine şikayet ediyor beni..sefmiyorum kandırıkçı, oyunbozan... hoşçakal
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 17 yıl Yazar gule gule sende kendıne ıyı bak bende gıdıcem zaten.Allaha emanet ol. ne yapayım senden kokuyoyum ben ya dofersen dıye
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 17 yıl ama olmadı işte olmadı önce ciğerin sonra kalbin sonra hepsi her yeri fet edicem ve ben kazanıcam :D
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 17 yıl Yazar bu aralar cok foruma gıremesemde larsıenın canını bırseylerın sıktıgını dusunuyorum ve bu konularda uzulmesını sevmıyorum uzulme kardesım
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 17 yıl İşte bu huyunu sefmiyom paylaşmıyooo neolarki versen 1 kesde ben taksam
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl Yazar kıss yıne mı sen cıktın hep karsıma cıkmasını sevmedım. cıkma bır daha karsıma
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.