Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl Kendine dediysen olur da,bana dediysen benden nekadar melek olur bilemem..
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl Üsttekine diycen İly.. Meleği..(Gerçi kendi demiş ama olsun.. ) (İly'ye) Yeni ama oldukça kıdemli bir netman.. (Bülent'e)
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl hangimiz gerçek yaşamdaki, hep bir hayal dünyasında değilmiyiz, gerçekçide olsan umut etmek.. ilerdeki günlerde güzel yaşamayı düşünmek düşlemek... işte öle bişey
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl ''Ayak'' ne demek anlat bakayım Naty'cim.. +... koyduğuna göre sen anlamışsın..
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl Sen anlamadın mı ? Ne işsin sen? Ne ayaksın? Hele anlat kendini vs. gibi cümle tarzları Canısın..
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl Ben pek öyle anlamadım ama sen öyle diyorsan öyle olsun.. En haylaz esmerisin..
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl benden önceki hamaratı(temizlikte üstüme tanımam ama... ),fakat yemekte 1 numarasın canım benim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.