Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun sakınlerıne kardeşim olduğunu soleyensın.tanımam etmem deli mi ne
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Sana benzer sünmüş,Gel tırmanmaya da boyunu posunu görelim.. Forumun kızamadığım üyesisin..
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl siz bu forumunnnnn gec vakitte gelenisin (aha bu hem Sedelinaya hem de Taurusaydı)
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Sana benzer sünmüş,Gel tırmanmaya da boyunu posunu görelim.. Forumun kızamadığım üyesisin.. ben evereste tırmanıcam,ogun dıyemezsın kı sen adam olamadın bana adam olamazsın dedın ama bende evereste tırmandım
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun dıycem çatlıycam,avatardaki sünmüş adamı gördukçe gülmekten ağzım sunenısın
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Gülmeye devam,Allah seni hep güldürsün güzel arkadaşım.İyi geceler..
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Ne biri ender mi dedi.. Gloriaaaa koş kız.. Sen forumun gece vardiyasındansın
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun delikanlısısın daha ne olsun yani dimi kardeş
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Bu sözü kendi üsüme alınıyorum sakın sen üstüne alınma emi Taurus
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.