Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl yeni tanıdığımsın hoışgeldın En adalet yanlılarından birisin ben de dahil
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl En adalet yanlılarından birisin ben de dahil forumda bazı yorumlarını takdir ettiğim birisin
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl güzel bakanısın acayıp eğlencelı saatler geçirdiğimsin,özluyom ya
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl sen bu forumun annelik duygusunu tadan en kutsal varlıklarından birisin...
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl sen bu forumun annelik duygusunu tadan en kutsal varlıklarından birisin... belkı çok duydun ama şair ruhlususun
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl sen bu forumun annelik duygusunu tadan en kutsal varlıklarından birisin... bi konuya acıklık getirelim ben anne değilim anne olacağım ama ilerde bir gun bu resimdeki benim yeğenimmm doğaaa taurus da bu forumun babalık duygusunu tadan en kutsal varlıklardan birisi...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.