Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
aa çocuklar da mı öyle yapıyor :D ne kadar büyük işlere kalkışıyorlar...

O rulokatların üstü çikolata kaplı olanları var ben onları çok seviyorum :D

Çocuklar bitirmesin diye bucak bucak saklıyorum evde :blushing::P

Gönderi tarihi:
O rulokatların üstü çikolata kaplı olanları var ben onları çok seviyorum :D

Çocuklar bitirmesin diye bucak bucak saklıyorum evde :blushing::P

Biz bi yuva açalım büyükler için çocuklar bizi gündüz bıraksın akşam alsın yoksa evde çikolata falan bulamazlar :D

Gönderi tarihi:
:D ne olabilir ki başka hahahay

Bende bilemedim ne ki ne ki? :D

Gönderi tarihi:
eti eti eti heeeeyyy

Hıııı kimin eti :aptalkafam::P iftara az kaldı ya kuzu eti dana etii offf yemek görecek yanım kalmadı.

Deniz kızı gel anlaşalım ütü ben yaparım gel sen yemekleri yap :(

Gönderi tarihi:
Hıııı kimin eti :aptalkafam::P iftara az kaldı ya kuzu eti dana etii offf yemek görecek yanım kalmadı.

Deniz kızı gel anlaşalım ütü ben yaparım gel sen yemekleri yap :(

olur uyar bana aç kalma ihtimallerini de göze alıp b planı yapalım yakınlarda restaurant var mı :D:P:lol:

Gönderi tarihi:
olur uyar bana aç kalma ihtimallerini de göze alıp b planı yapalım yakınlarda restaurant var mı :D:P:lol:

Ohooo dolu acil durumlar için merak etme sen :D

Gönderi tarihi:
ben sana her gün isim vermek

yap bana güzel bir etli ekmek

ben onu hapur hupur yemek

gerisini merak etmemek :lol:

Radya ile boyle konusdunuzu demin okudum bana rahmetli doktorumu hatirlatiniz 2006 da Turkiye'ye geldimde kontrol olmusdum gozumden

derdi bana: Ben var Turk olmak sen var Avrupali olmak :)

Gönderi tarihi:

5382.jpg

Sevgili Godzilla,birileri bizim için söz sahibi olmayı sürdürürken ve en büyük çelişkisinde bizleri yok sayarken,herşey yolunda deyip kendimizi kandırma yanlışına düşmeyen güzel yüreğin için;şu peri kızının taşıdığı mavi umuttta;herşeye rağmen gülen çocuk gözleri için gülümse...

Sevgili Rua yok buralarda,ona da sevgilerin en güzeli...

Gönderi tarihi:
Radya ile boyle konusdunuzu demin okudum bana rahmetli doktorumu hatirlatiniz 2006 da Turkiye'ye geldimde kontrol olmusdum gozumden

derdi bana: Ben var Turk olmak sen var Avrupali olmak :)

Ben o doktorum geri döndüm :w00t: şaka bir yana Allah rahmet eylesin.Rahmet isityormuş ruhuna (böyle mi derlerrdi )

Gönderi tarihi:

5382.jpg

Sevgili Godzilla,birileri bizim için söz sahibi olmayı sürdürürken ve en büyük çelişkisinde bizleri yok sayarken,herşey yolunda deyip kendimizi kandırma yanlışına düşmeyen güzel yüreğin için;şu peri kızının taşıdığı mavi umuttta;herşeye rağmen gülen çocuk gözleri için gülümse...

Sevgili Rua yok buralarda,ona da sevgilerin en güzeli...

Senin bu kalbinin masmaviliğine hayranım...Rua da hayrandır eminim.O da çok yoğun .Özledik ama.

Gönderi tarihi:
Ben o doktorum geri döndüm :w00t: şaka bir yana Allah rahmet eylesin.Rahmet isityormuş ruhuna (böyle mi derlerrdi )

tesekur ederim.

Doktora Raki sozum vardi tutamadik :sweatingbullets:

Sen sen ol o doktor olma :lol: Gozumu laser yaparken o kadar gulduk ki hep beraber ailem disarda beklerken ameliyat yerine party yapiyoruz zanettiler :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.