Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 e hadi sonuçları bekliyorum e kolay degil ki biraz beklemek gerek Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 ayy yanına rulokatta koymuşş çok severim ben onları yerken sigara içermiş gibi yaparım bi de Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 ayy yanına rulokatta koymuşş çok severim ben onları yerken sigara içermiş gibi yaparım bi de çocuklar gibi yani Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 çocuklar gibi yani aa çocuklar da mı öyle yapıyor ne kadar büyük işlere kalkışıyorlar... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 aa çocuklar da mı öyle yapıyor ne kadar büyük işlere kalkışıyorlar... O rulokatların üstü çikolata kaplı olanları var ben onları çok seviyorum Çocuklar bitirmesin diye bucak bucak saklıyorum evde Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 aa çocuklar da mı öyle yapıyor ne kadar büyük işlere kalkışıyorlar... yaramazlar işte kimin gibiyse Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 O rulokatların üstü çikolata kaplı olanları var ben onları çok seviyorum Çocuklar bitirmesin diye bucak bucak saklıyorum evde Biz bi yuva açalım büyükler için çocuklar bizi gündüz bıraksın akşam alsın yoksa evde çikolata falan bulamazlar Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Biz bi yuva açalım büyükler için çocuklar bizi gündüz bıraksın akşam alsın yoksa evde çikolata falan bulamazlar bence parlak bir fikir sadece cikilota degil bence Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 bence parlak bir fikir sadece cikilota degil bence ne olabilir ki başka hahahay Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 ne olabilir ki başka hahahay Bende bilemedim ne ki ne ki? Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Bende bilemedim ne ki ne ki? eti eti eti heeeeyyy Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 eti eti eti heeeeyyy Hıııı kimin eti iftara az kaldı ya kuzu eti dana etii offf yemek görecek yanım kalmadı. Deniz kızı gel anlaşalım ütü ben yaparım gel sen yemekleri yap Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Hıııı kimin eti iftara az kaldı ya kuzu eti dana etii offf yemek görecek yanım kalmadı. Deniz kızı gel anlaşalım ütü ben yaparım gel sen yemekleri yap olur uyar bana aç kalma ihtimallerini de göze alıp b planı yapalım yakınlarda restaurant var mı Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 olur uyar bana aç kalma ihtimallerini de göze alıp b planı yapalım yakınlarda restaurant var mı Ohooo dolu acil durumlar için merak etme sen Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Ohooo dolu acil durumlar için merak etme sen b planımızda hazır ee süper Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 yine iyilik günümdeyim ya nekadar da iyiyim ben bugünlerde sana ve rua ya yaptım kavga etmeyim kardeş kardeş yiyin haa Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 yine iyilik günümdeyim ya nekadar da iyiyim ben bugünlerde sana ve rua ya yaptım kavga etmeyim kardeş kardeş yiyin haa bak sen yaaaa pastırmalıııııı ne diyeyim sana ciici ellerinden öperim yaşlandın ya Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 bak sen yaaaa pastırmalıııııı ne diyeyim sana ciici ellerinden öperim yaşlandın ya kahve benim mi şimdi yaşasınn ben yaşlı degilim bikere http://www.resimvadisi.com/data/media/35/bebek.jpg Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 ben sana her gün isim vermekyap bana güzel bir etli ekmek ben onu hapur hupur yemek gerisini merak etmemek Radya ile boyle konusdunuzu demin okudum bana rahmetli doktorumu hatirlatiniz 2006 da Turkiye'ye geldimde kontrol olmusdum gozumden derdi bana: Ben var Turk olmak sen var Avrupali olmak Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Sevgili Godzilla,birileri bizim için söz sahibi olmayı sürdürürken ve en büyük çelişkisinde bizleri yok sayarken,herşey yolunda deyip kendimizi kandırma yanlışına düşmeyen güzel yüreğin için;şu peri kızının taşıdığı mavi umuttta;herşeye rağmen gülen çocuk gözleri için gülümse... Sevgili Rua yok buralarda,ona da sevgilerin en güzeli... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Radya ile boyle konusdunuzu demin okudum bana rahmetli doktorumu hatirlatiniz 2006 da Turkiye'ye geldimde kontrol olmusdum gozumdenderdi bana: Ben var Turk olmak sen var Avrupali olmak Ben o doktorum geri döndüm şaka bir yana Allah rahmet eylesin.Rahmet isityormuş ruhuna (böyle mi derlerrdi ) Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Sevgili Godzilla,birileri bizim için söz sahibi olmayı sürdürürken ve en büyük çelişkisinde bizleri yok sayarken,herşey yolunda deyip kendimizi kandırma yanlışına düşmeyen güzel yüreğin için;şu peri kızının taşıdığı mavi umuttta;herşeye rağmen gülen çocuk gözleri için gülümse... Sevgili Rua yok buralarda,ona da sevgilerin en güzeli... Senin bu kalbinin masmaviliğine hayranım...Rua da hayrandır eminim.O da çok yoğun .Özledik ama. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Ben o doktorum geri döndüm şaka bir yana Allah rahmet eylesin.Rahmet isityormuş ruhuna (böyle mi derlerrdi ) tesekur ederim. Doktora Raki sozum vardi tutamadik Sen sen ol o doktor olma Gozumu laser yaparken o kadar gulduk ki hep beraber ailem disarda beklerken ameliyat yerine party yapiyoruz zanettiler Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 way way way ben yokken neler olmuş böyle yahu. şöyle bir bakayım ondan sonra yorumlarımı arz edicem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.