Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 godziii üzüldüm şimdi ya bugün birde iyilik melekliğimm üstümde bak ne getirdim ee kaynatırsın artıkın o da basit zatii ne kadar iyiyim gördün Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 godziii üzüldüm şimdi ya bugün birde iyilik melekliğimm üstümde bak ne getirdim ee kaynatırsın artıkın o da basit zatii ne kadar iyiyim gördün Pes yaniiiiii Neyse kendi işini kendin gör demişler Godziiiiiii arkadaki fincan senin ki sakın karıştırma öndeki benim zayıflama çayım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Pes yaniiiiii Neyse kendi işini kendin gör demişler Godziiiiiii arkadaki fincan senin ki sakın karıştırma öndeki benim zayıflama çayım radyacım canım ellerine saglık ben içtim bile godzii gelene kadar sogurdu zaten ben de sogumasın diye düşündüm Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 radyacım canım ellerine saglık ben içtim bile godzii gelene kadar sogurdu zaten ben de sogumasın diye düşündüm hahahay şekerim aslında öndeki bardak ıhlamurdu radya bana önden söylemişti sen sinameki olanı içtin. yaaa öyleee hasta insanın içeceğine saldırılmaz. ben sana kayve yapardım ama hastayımmm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 hahahay şekerim aslında öndeki bardak ıhlamurdu radya bana önden söylemişti sen sinameki olanı içtin. yaaa öyleee hasta insanın içeceğine saldırılmaz. ben sana kayve yapardım ama hastayımmm amannn şekerim gördük senin kahvelerini hasta olmadan da sen yapamıyorsunki kahve falan ben ıhlamur icmiştim bikere Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 hahahaahahaaayyyy sana kahve beğendirmek için gloria cinsoğullarından olmak lazım hıh Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 hahahaahahaaayyyy sana kahve beğendirmek için gloria cinsoğullarından olmak lazım hıh sen yapamıyorsan ben napiyim bikere Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 iyilikimm tuttu yinee Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 iyilikimm tuttu yinee ayyy aannnneeemmmm kıııızz sen bana kavee mi yaptın soğuk da olsa içerim ben onu be yaaa bak sana karşı ilk defa utandım hahahaha Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 ayyy aannnneeemmmm kıııızz sen bana kavee mi yaptın soğuk da olsa içerim ben onu be yaaa bak sana karşı ilk defa utandım hahahaha ee buz gibi oldu sen görene kadar bekledi okadar ben elimden geleni yaptım hasta dedim bugün de ben yapıyım dedim ama sen görmedin ki Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 ee buz gibi oldu sen görene kadar bekledi okadar ben elimden geleni yaptım hasta dedim bugün de ben yapıyım dedim ama sen görmedin ki olsun olsun içtim şifa niyetine iyi de geldi eline sağlık bir kahve borcum var sana...ama bugün değil şimdi gidiyim ben biraz yemek yiyimmmm ki benim birazımı bilirsin cici Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 olsun olsun içtim şifa niyetine iyi de geldi eline sağlık bir kahve borcum var sana...ama bugün değil şimdi gidiyim ben biraz yemek yiyimmmm ki benim birazımı bilirsin cici ee hadi biraz ye bari afiyet olsun Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 hep kahve olmaz tabiki bugün içimden geçmişti bunlar godzi ve kayıplarda olan rua'ya Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 kız senin kafana saksı mı düştü ne şaşırtıyorsun beni Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 kız senin kafana saksı mı düştü ne şaşırtıyorsun beni arada böyle oluyorum sende tadını çıkar sınra ararsın bak bugünleri hem hepsi senin degil ki birazı da rua'NIN kardeş payı Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 arada böyle oluyorum sende tadını çıkar sınra ararsın bak bugünleri hem hepsi senin degil ki birazı da rua'NIN kardeş payı merak etme sen kardeşimin payını yemem neyse senin hafıza yerine gelene kadar böyle devam et Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 merak etme sen kardeşimin payını yemem neyse senin hafıza yerine gelene kadar böyle devam et hafızam yerinde bikere arada iyilik meleğim geliyor ziyarete kardeşin nerde kayıp oldu insan kardeşine göz kulak olmaz mı hiç Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 hafızam yerinde bikere arada iyilik meleğim geliyor ziyarete kardeşin nerde kayıp oldu insan kardeşine göz kulak olmaz mı hiç Esir aldılar onu Zorla çalıştırıyorlar.Yazın bu sıvağında Bekliyoruz heleee canla RUA mızı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Esir aldılar onu Zorla çalıştırıyorlar.Yazın bu sıvağında Bekliyoruz heleee canla RUA mızı sende yardım etmiyosun öyle mi kardeşine bir de kardeşim diye geçin dur tabi sen o da kardeş sansın zavallı seni Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 kahve sırası sendeydi yine sırana atlattın tembel nolacak ee sen kahve yapmadıgın icin bende fal bakmıyorum işte sana Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 bayağa gerçek bu ekrandan fırlayacak tabi yükleyebilirse ama ben o çay da yüzerim beee yüzerken de o tabakta duran çörekleri yerim eline sağlık Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 atom karıncalar merhaba hemşom godzi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 kabul etmelisin ki benim kahvelerim daha güzel seninkilerden içelim de fal sözüm vardı birisine sogusunda bir fal bakalım artık Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 e hadi sonuçları bekliyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.