Φ Odris Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Godzilla ve Rua forumda yazılarına ve düşüncelerine önem verdiğim, aynı platformu paylaşmaktan zevk aldığım değerli arkadaşlar. Değerli CYRANO, biz de senin yazılarını severek okuyoruz. Forumda yazılarını dikkatle okuduğum arkadaşlardan birisin. Anı defterimizi ziyaret etmen bizi memnun etti dostum, teşekkürler. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 evet evet evet bu arada ingilizcene hayranım... Daha leb demeden Çorum ile Kütahya arasındaki leblebi savaşlarının sebebini ortaya koyuyorsun yeni bi eve çıkmak kaç para biliyor musun? Yok yaaa! Çıkmam ben hiçbir yere. Blöf tamamen. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 bunların halay çekeninden yapsalarmış ne güzel olurmuş dimi karınca gibi ezilir herkes Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Godzilla ve Rua forumda yazılarına ve düşüncelerine önem verdiğim, aynı platformu paylaşmaktan zevk aldığım değerli arkadaşlar. Cyrano senin bizim için dediğinin 10 katını ben senin için derim. hergün Cyrano ya bir rep vericem diyorum unutuyorum.Rep çıktı bir de başımıza "terazi" olayı yani çok akıllı adamsın vesselam Cyrano. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 OOOO bu ne efendi türkler sarı donlu olanın içine ne doldurduysalar çok ilginç olmuş yaw. ...8 köşeli gibi ... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 İşte bilinçli, herşeyin farkında bir insan Tâyyâreden Önemli Not: Ancak Yaymaz Kayımca; yaymaz değil yayamaz. Yayamıyor. Çok önemli bir husus bu. (Türkiye benimle utanç duyacak ama bunu hatırlatmak zorundayım) Gördünüz mü korkmuş insanları Duydunuz mu düşen bombaları Hiç merak ettiniz mi Neden sığınaklara kaçıştığımızı Cesur yeni bir dünya için verilen sözün Tutulmadığı ortaya çıktığında, açık mavi gökyüzünün altında Gördünüz mü korkmuş insanları Duydunuz mu düşen bombaları Alevlerin hepsi çoktan yok oldu Fakat acı kolay geçmiyor Hoşçakal mavi gökyüzü Hoşçakal mavi gökyüzü Hoşçakal... Ya ne güzel şiir,bu bana mı?Vallaha Ruacım gerçektende ne yaparsın bilinçliyiz işte ooo güzel yemekleri Godzilla tek başına yiyor sende aç kalıyorsun ha?Ben şimdi sana güzel bir yemek yapardım ama Yayamaz Kayımca seni zehirlememe izin vermez Tâyyâreden Önemli Not: Ancak Yaymaz Kayımca; yaymaz değil yayamaz. Yayamıyor. Çok önemli bir husus bu. (Türkiye benimle utanç duyacak ama bunu hatırlatmak zorundayım) hım pardon!Bir 'a' yı yutmuş alçak uyku sersemliği ya ama Yayamaz Kayımcam nerde?Ben onu çok özledim. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Ya ne güzel şiir,bu bana mı?Vallaha Ruacım gerçektende ne yaparsın bilinçliyiz işte ooo güzel yemekleri Godzilla tek başına yiyor sende aç kalıyorsun ha?Ben şimdi sana güzel bir yemek yapardım ama Yayamaz Kayımca seni zehirlememe izin vermez hım pardon!Bir 'a' yı yutmuş alçak uyku sersemliği ya ama Yayamaz Kayımcam nerde?Ben onu çok özledim. Neeee Sen beni zehirlemeyi mi planlıyordun. Seni temin ederim ki, Yayamaz Kayımca kesinlikle beni zehirlemene karşı çıkmaz; hatta en büyük desteği ondan görürsün. Bak çıksın gelsin nasıl esecek bana doğru gör Çok tırsık not: Herkes beni zehirlemeye çalışıyo sevenlerim nerde? Kimse yok mu? Çok tırsıyorum.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Neeee Sen beni zehirlemeyi mi planlıyordun. Seni temin ederim ki, Yayamaz Kayımca kesinlikle beni zehirlemene karşı çıkmaz; hatta en büyük desteği ondan görürsün. Bak çıksın gelsin nasıl esecek bana doğru gör Çok tırsık not: Herkes beni zehirlemeye çalışıyo sevenlerim nerde? Kimse yok mu? Çok tırsıyorum.... Yoooooooo olur mu;ben sana kıyar mıyım ya ben yemek yapmasını bilmiyorum.Yayamaz Kayımcam ''sen bizi zehirlersin'' der şimdi ama o yok daha Vallaha ben seni seviyom Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gördünüz mü korkmuş insanları Duydunuz mu düşen bombaları Hiç merak ettiniz mi Neden sığınaklara kaçıştığımızı Cesur yeni bir dünya için verilen sözün Tutulmadığı ortaya çıktığında, açık mavi gökyüzünün altında Gördünüz mü korkmuş insanları Duydunuz mu düşen bombaları Alevlerin hepsi çoktan yok oldu Fakat acı kolay geçmiyor Hoşçakal mavi gökyüzü Hoşçakal mavi gökyüzü Hoşçakal... Pardon,çok pardon!Bu güzel şarkı için teşekkür ederim! Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Ya ne güzel şiir,bu bana mı?Vallaha Ruacım gerçektende ne yaparsın bilinçliyiz işte ooo güzel yemekleri Godzilla tek başına yiyor sende aç kalıyorsun ha?Ben şimdi sana güzel bir yemek yapardım ama Yayamaz Kayımca seni zehirlememe izin vermez hım pardon!Bir 'a' yı yutmuş alçak uyku sersemliği ya ama Yayamaz Kayımcam nerde?Ben onu çok özledim. Aman sevgili asi kız sen yaparsında Rua yemes ourmu senin hatırını kıymaz o dimi Rua???hem arkadaş hatırı için bir keyeceik zehirleniverir ne olur ki sankim Ben burdayımmmmm ama arada rahatsıslıgım nüksediyo uykususluk bana hiç yaramıyo ve beyin kulaklara baskı yapıyoo başdönmesi kulak çınlaması ve kusma ile bazen günlerce yatarak,uyuyarak bazen biykaç satte atlatıyorum ama şimdi buradayımmmmmmm bende seni ösledimmm asi kızzzz..al bak tam 1 saat önce yaptım sanada ayırdımmmafiyet olsun soguk soguk ...... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Neeee Sen beni zehirlemeyi mi planlıyordun. Seni temin ederim ki, Yayamaz Kayımca kesinlikle beni zehirlemene karşı çıkmaz; hatta en büyük desteği ondan görürsün. Bak çıksın gelsin nasıl esecek bana doğru gör Çok tırsık not: Herkes beni zehirlemeye çalışıyo sevenlerim nerde? Kimse yok mu? Çok tırsıyorum.... Aslında sen olmasan iyi olarda Rua oyyy şaka bir yana sana kıyarmıyım ben hem benden önce seni kimse zehirlemeye kalkamas hem ben sana okadar hasta hasta börekler açayım hem sen beni kötü, pis ,kaka bil yazık degilmi benim duygularıma bak sana bilem sütlaç getirdim yaaaabakk senin sütlaçın üserine fındık doldurdum gördünmü ama sen beni sefmiyon genede Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Godzilla bak sana tepsiler dolusu getirdim sakın Rua nın ve asi kızın sütlaçına dokunma bunlar ye sana ancak yeter ..............................................................................................................................al bun larıda fıyınladım senin için sakın ama sakın başkalarının sütlaçlarına dokunma afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnn Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Değerli CYRANO, biz de senin yazılarını severek okuyoruz. Forumda yazılarını dikkatle okuduğum arkadaşlardan birisin. Anı defterimizi ziyaret etmen bizi memnun etti dostum, teşekkürler. Cyrano senin bizim için dediğinin 10 katını ben senin için derim. hergün Cyrano ya bir rep vericem diyorum unutuyorum.Rep çıktı bir de başımıza "terazi" olayı yani çok akıllı adamsın vesselam Cyrano. çok teşekkür ederim Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Aslında sen olmasan iyi olarda Rua oyyy şaka bir yana sana kıyarmıyım ben hem benden önce seni kimse zehirlemeye kalkamas hem ben sana okadar hasta hasta börekler açayım hem sen beni kötü, pis ,kaka bil yazık degilmi benim duygularıma bak sana bilem sütlaç getirdim yaaaabakk senin sütlaçın üserine fındık doldurdum gördünmü ama sen beni sefmiyon genede Kıyamam Kıyamam Kıyamamm... Teşekkür ederim Sen hastamıydın yaa. Bilsem geçmiş olsuna gelirdim Sevmez olur muyum ben seni. Sen düşüncelerinin bir bölümüne şiddetle katılmayıp da değer verdiğim ender insanlardansın Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 yayamazın sütlaçları için çok teşekkürler. Rua sen nnapıyosun anlatsanaaa evi bıraktın gittin. yaaa bu arada demmin STAR tv de haberleri seyrediyodum adamın biri taşın suyunu çıkarmış ,bu suyu neye sürersen yakmıyomuş.... Asıl önemlisi ve güzeli şimdi başlıyor canlı yayında deney yapacaklar UĞUR DÜNDAR -MUHABİRe soruyor U.D.- Bize ne gibi ATEŞLİ deneyler yapacaksınız? işte benim için taşın suyunu çıkarmaktan da önemli olan bu.BU SORU soruyu öyle bir yana çekebilirim ki offff offff... ---evet bize ne gibi ateşli deneyler yapacaksınız? ---eeee sayın dündar biz şimdi SEVİŞİCEZ . ..bu deneyimiz en önemli kısmı bu.Öyle önemliki ne kadar ateşli olursa olsun yanmıyorsunuz :D soru sorarken dikkat etmek gerekir.benim gibi adamlar çookk Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 gitmedim gitmedim. baksana hala burada sürtüyorum Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 gitmedim gitmedim. baksana hala burada sürtüyorum iyi iyi gitme sakın bir yerlere millet taşın suyunu çıkarıyor biz hala buralarda Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 iyi iyi gitme sakın bir yerlere millet taşın suyunu çıkarıyor biz hala buralarda benim ayağımın altındaki taşlar sünger gibi ruhumu çekiyor. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Aman sevgili asi kız sen yaparsında Rua yemes ourmu senin hatırını kıymaz o dimi Rua???hem arkadaş hatırı için bir keyeceik zehirleniverir ne olur ki sankim Ben burdayımmmmm ama arada rahatsıslıgım nüksediyo uykususluk bana hiç yaramıyo ve beyin kulaklara baskı yapıyoo başdönmesi kulak çınlaması ve kusma ile bazen günlerce yatarak,uyuyarak bazen biykaç satte atlatıyorum ama şimdi buradayımmmmmmm bende seni ösledimmm asi kızzzz..al bak tam 1 saat önce yaptım sanada ayırdımmmafiyet olsun soguk soguk ...... Çok geçmiş olsun canım.Bu hasta halinlede bize bakıyorsun.Rua'yı senden önce zehirlemeyeceğim Yayamaz Kayımcam;önce sen zehirle,sonra ben Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Çok geçmiş olsun canım.Bu hasta halinlede bize bakıyorsun.Rua'yı senden önce zehirlemeyeceğim Yayamaz Kayımcam;önce sen zehirle,sonra ben Anladığım kadarıyla o yeni hasta olmuş değil. Ameliyat gibi birşey geçirmiş ama iyileşme sürecinde. Doğru mu? Canım, beni zehirlemek kolay iş, n'olucak. Siz isteyin ben bir şişe tarım ilacını içerim; zaten bütün gün o şeylerin içindeyim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Anladığım kadarıyla o yeni hasta olmuş değil. Ameliyat gibi birşey geçirmiş ama iyileşme sürecinde. Doğru mu? Canım, beni zehirlemek kolay iş, n'olucak. Siz isteyin ben bir şişe tarım ilacını içerim; zaten bütün gün o şeylerin içindeyim Ha var mı fare ilacı yoğsa uyku ilacı ile idare ederiz Evet bir ameliyat geçirmiş canım arkadaşım,az önce forumda gezerken öğrendim.Umarım en yakın zamanda aramızda iyileşmiş olarak döner!(Bu arada uyku ilacı dedim ya o olmaz fare ilacı iii çözüm) Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Ha var mı fare ilacı yoğsa uyku ilacı ile idare ederiz Evet bir ameliyat geçirmiş canım arkadaşım,az önce forumda gezerken öğrendim.Umarım en yakın zamanda aramızda iyileşmiş olarak döner!(Bu arada uyku ilacı dedim ya o olmaz fare ilacı iii çözüm) Fare ilacı bol miktarda var. Ancak özellikle fare ilacını tercih etmenin nedeni beni fareye benzetmen mi acaba Yayamaz'a da tekrar geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. Umarım eski sağlığına kavuşur Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Fare ilacı bol miktarda var. Ancak özellikle fare ilacını tercih etmenin nedeni beni fareye benzetmen mi acaba Yayamaz'a da tekrar geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. Umarım eski sağlığına kavuşur Olur mu?O daha etkili valla ondan yoksa Dur yok mu yoksa ver adresi göndereyim hazır Godzilla yok evde benim amacım yarı yolda kalmaman!Senin evde olan belki işe yaramaz benim ki, çokkkkkkkkkk etkili Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Olur mu?O daha etkili valla ondan yoksa Dur yok mu yoksa ver adresi göndereyim hazır Godzilla yok evde benim amacım yarı yolda kalmaman!Senin evde olan belki işe yaramaz benim ki, çokkkkkkkkkk etkili Ohoooo! Sen iyice garanti olsun diyorsun yani. Ama bak dikkat et, arada Godzi gitmesin ha! Yanlış adamı zehirlemeyin sakın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.