Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
e hadi sonuçları bekliyorum :D

e kolay degil ki biraz beklemek gerek B):P:D

• Cevaplar 792
  • Görüntü 84,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• aaaaaaaa yemin ederim şaşırdımmmmm şok oldumm benim hiiiççç anı defterim olmamıştı...Sevilmediğimden   sevindim, mutlu oldum, güldüm ve yemin ederim ağlayacağım vallahi billahi!!!   Hayat nasıl g

• saygılar sevgiler benden   takibimdeki nadir kişilerdensin.  

• yaa bişey sorabilir miyim?   örtmenim acabaa çok içmenin bi uyarı cezası var mıdır??

Gönderi tarihi:
Coffee.jpg

ayy yanına rulokatta koymuşş çok severim ben onları yerken sigara içermiş gibi yaparım bi de :D

Gönderi tarihi:
ayy yanına rulokatta koymuşş çok severim ben onları yerken sigara içermiş gibi yaparım bi de :D

:D;):PB) çocuklar gibi yani :DB):P

Gönderi tarihi:
:D;):PB) çocuklar gibi yani :DB):P

aa çocuklar da mı öyle yapıyor :D ne kadar büyük işlere kalkışıyorlar...

Gönderi tarihi:

O rulokatların üstü çikolata kaplı olanları var ben onları çok seviyorum :D

Çocuklar bitirmesin diye bucak bucak saklıyorum evde :blushing::P

Gönderi tarihi:

yaramazlar işte :PB) kimin gibiyse :P:unsure:

Gönderi tarihi:
O rulokatların üstü çikolata kaplı olanları var ben onları çok seviyorum :D

Çocuklar bitirmesin diye bucak bucak saklıyorum evde :blushing::P

Biz bi yuva açalım büyükler için çocuklar bizi gündüz bıraksın akşam alsın yoksa evde çikolata falan bulamazlar :D

Gönderi tarihi:
Biz bi yuva açalım büyükler için çocuklar bizi gündüz bıraksın akşam alsın yoksa evde çikolata falan bulamazlar :D

bence parlak bir fikir sadece cikilota degil bence :D:P

Gönderi tarihi:
bence parlak bir fikir sadece cikilota degil bence :D:P

:D ne olabilir ki başka hahahay

Gönderi tarihi:
:D ne olabilir ki başka hahahay

Bende bilemedim ne ki ne ki? :D

Gönderi tarihi:
eti eti eti heeeeyyy

Hıııı kimin eti :aptalkafam::P iftara az kaldı ya kuzu eti dana etii offf yemek görecek yanım kalmadı.

Deniz kızı gel anlaşalım ütü ben yaparım gel sen yemekleri yap :(

Gönderi tarihi:
Hıııı kimin eti :aptalkafam::P iftara az kaldı ya kuzu eti dana etii offf yemek görecek yanım kalmadı.

Deniz kızı gel anlaşalım ütü ben yaparım gel sen yemekleri yap :(

olur uyar bana aç kalma ihtimallerini de göze alıp b planı yapalım yakınlarda restaurant var mı :D:P:lol:

Gönderi tarihi:
olur uyar bana aç kalma ihtimallerini de göze alıp b planı yapalım yakınlarda restaurant var mı :D:P:lol:

Ohooo dolu acil durumlar için merak etme sen :D

Gönderi tarihi:
Ohooo dolu acil durumlar için merak etme sen :D

B):P b planımızda hazır ee süper

Gönderi tarihi:

yine iyilik günümdeyim ya nekadar da iyiyim ben bugünlerde :stuart::stuart::stuart:

sana ve rua ya yaptım kavga etmeyim kardeş kardeş yiyin haa :stuart:

Tekirdag-pastirmali-yumurta.jpg

Gönderi tarihi:
yine iyilik günümdeyim ya nekadar da iyiyim ben bugünlerde :stuart::stuart::stuart:

sana ve rua ya yaptım kavga etmeyim kardeş kardeş yiyin haa :stuart:

Tekirdag-pastirmali-yumurta.jpg

bak sen yaaaa pastırmalıııııı ne diyeyim sana ciici ellerinden öperim :D yaşlandın ya

kahve3oi2xn7.jpg

Gönderi tarihi:
ben sana her gün isim vermek

yap bana güzel bir etli ekmek

ben onu hapur hupur yemek

gerisini merak etmemek :lol:

Radya ile boyle konusdunuzu demin okudum bana rahmetli doktorumu hatirlatiniz 2006 da Turkiye'ye geldimde kontrol olmusdum gozumden

derdi bana: Ben var Turk olmak sen var Avrupali olmak :)

Gönderi tarihi:

5382.jpg

Sevgili Godzilla,birileri bizim için söz sahibi olmayı sürdürürken ve en büyük çelişkisinde bizleri yok sayarken,herşey yolunda deyip kendimizi kandırma yanlışına düşmeyen güzel yüreğin için;şu peri kızının taşıdığı mavi umuttta;herşeye rağmen gülen çocuk gözleri için gülümse...

Sevgili Rua yok buralarda,ona da sevgilerin en güzeli...

Gönderi tarihi:
Radya ile boyle konusdunuzu demin okudum bana rahmetli doktorumu hatirlatiniz 2006 da Turkiye'ye geldimde kontrol olmusdum gozumden

derdi bana: Ben var Turk olmak sen var Avrupali olmak :)

Ben o doktorum geri döndüm :w00t: şaka bir yana Allah rahmet eylesin.Rahmet isityormuş ruhuna (böyle mi derlerrdi )

Gönderi tarihi:

5382.jpg

Sevgili Godzilla,birileri bizim için söz sahibi olmayı sürdürürken ve en büyük çelişkisinde bizleri yok sayarken,herşey yolunda deyip kendimizi kandırma yanlışına düşmeyen güzel yüreğin için;şu peri kızının taşıdığı mavi umuttta;herşeye rağmen gülen çocuk gözleri için gülümse...

Sevgili Rua yok buralarda,ona da sevgilerin en güzeli...

Senin bu kalbinin masmaviliğine hayranım...Rua da hayrandır eminim.O da çok yoğun .Özledik ama.

Gönderi tarihi:
Ben o doktorum geri döndüm :w00t: şaka bir yana Allah rahmet eylesin.Rahmet isityormuş ruhuna (böyle mi derlerrdi )

tesekur ederim.

Doktora Raki sozum vardi tutamadik :sweatingbullets:

Sen sen ol o doktor olma :lol: Gozumu laser yaparken o kadar gulduk ki hep beraber ailem disarda beklerken ameliyat yerine party yapiyoruz zanettiler :w00t:

Gönderi tarihi:

way way way ben yokken neler olmuş böyle yahu. şöyle bir bakayım ondan sonra yorumlarımı arz edicem :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.