Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 3 üye bugün doğum gününü kutluyor! halkalıyıldız, KARACAYMALKAR TÜRKÜ(19), _MaRiHuAnA_(19) doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice senelere Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Sevgili Mineu, Çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kal... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Sevgili halkalıyıldız bende doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.Umarım hayattan bütün beklentilerini gerçekleştirme şansına sahip olursun.Nice mutlu yıllara canım. Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gelincik, sevgili arkadaşım çok teşekkür ederim. Umarım senin de dileklerin gerçekleşir. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Sevgili halkalıyıldız Nice sağlıklı, mutlu, neşeli doğum günlerine... Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Muki'ciğim, Çok teşekkürler. Çiçekler de pek güzel. Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 KARACAYMALKAR TÜRKÜ ile MaRİHuAnA'nın doğum günü de kutlu olsun. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Sevgili Mineu, Çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kal... bişey değil halkalıyıldız, ne yaptım ki sende sağlıcakla kal Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Sevgili halkalıyıldız, BU forumda varlığını sevdiğim insanlar var, onlardan biri olduğunuzu bilmem bilir misiniz? Bilmiyorsanız da artık biliyorsunuzdur İyi ki doğmuşsunuz... MUTLU YILLAR Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Sevgili Gloria, Beni çok şaşırttın gerçekten. Sevilmek güzel şey.... Çok teşekkür ederim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Sevgili Gloria, Beni çok şaşırttın gerçekten. Sevilmek güzel şey.... Çok teşekkür ederim. Rica ederim, ne demek... Sizi mutlu edebildiysem ne ala, aksi takdirde sadece şaşırmakla kaldıysanız, pek de başarılı olmuş saymam kendimi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 HEPİNİZE NİCE YILLAR DİLESEM............................. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.