Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TEKRAR HAYATA GELSEYDİNİZ HANGİ DÖNEMDE YASAMAK İSTERDİNİZ

Önerilen İletiler

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

1830 lu yıllarda yaşamak isterdim,hatta o dönemin resimleri var bende,güzel bir başlık açmışsın,hayırlı olsun.. :)

Gönderi tarihi:

Ben kesinlikle Hellenistik dönemde yaşamak isterdim...

İskenderiye Kütüphanesinde çalışmak hatta ve hatta dünyayla tüm bağımı koparıp orada kalmak, orada yaşamak isterdim :wub:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Lale Devrinde -_-

:lol::lol:

Pardon bunun nesi komik :unsure: sanki sen lale devri çocuğu değilsin ;)

Lale devri aslında çekici ama -_- olsun ben yine de taş devrinde yaşamak isterdim :D belki de çakmaktaşlarla tanışırdım :)

Boş ver taşı,lale daha güzel :)

Gönderi tarihi:

ben ataturk zamanında o savasların oldugu zamanlarda yasamak ısterdım.ya da efendımız(s.a.v.) zamanında ısterdım.

nedenını soyle soylıyım.ben sehıt olmak ıstıyorum.Allah ınsallah bana da nasıp eder.o oyle bır mertebekı peygamberımız(s.a.v.) bıle bu mertebeyı Allahtan ıstemıs.hemde bır kere degıl bır cok kere olup bır cok kere dırılıp tekrar olup tekrar sehıt olmayı ıstemıs.o devırlerde sehıt olma olasılıgı daha coktu.savaslar vardı o zamanlar hepsınde yer almak ısterdım.

Gönderi tarihi:

ben eğer zamanda yolculuğun olduğu uzay çağı olacaksa o dönemde yaşamak isterdim ... sıkıldıkça başka zamana yolculuk ederdim :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.