Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 mrb arkadaslar..oyle birden aklıma gedli bende actım konuyu...ben fatih sultan mehmet donemınde yasamak ısterdim.. Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 18.yy'in Avrupasinda Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 efendimiz ben 1100-1200 yıllarının atinasında yaşamak isterdim..valla Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 1830 lu yıllarda yaşamak isterdim,hatta o dönemin resimleri var bende,güzel bir başlık açmışsın,hayırlı olsun.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Ben kesinlikle Hellenistik dönemde yaşamak isterdim... İskenderiye Kütüphanesinde çalışmak hatta ve hatta dünyayla tüm bağımı koparıp orada kalmak, orada yaşamak isterdim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Lale devri aslında çekici ama olsun ben yine de taş devrinde yaşamak isterdim belki de çakmaktaşlarla tanışırdım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Lale Devrinde Pardon bunun nesi komik sanki sen lale devri çocuğu değilsin Lale devri aslında çekici ama olsun ben yine de taş devrinde yaşamak isterdim belki de çakmaktaşlarla tanışırdım Boş ver taşı,lale daha güzel Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 ben ataturk zamanında o savasların oldugu zamanlarda yasamak ısterdım.ya da efendımız(s.a.v.) zamanında ısterdım. nedenını soyle soylıyım.ben sehıt olmak ıstıyorum.Allah ınsallah bana da nasıp eder.o oyle bır mertebekı peygamberımız(s.a.v.) bıle bu mertebeyı Allahtan ıstemıs.hemde bır kere degıl bır cok kere olup bır cok kere dırılıp tekrar olup tekrar sehıt olmayı ıstemıs.o devırlerde sehıt olma olasılıgı daha coktu.savaslar vardı o zamanlar hepsınde yer almak ısterdım. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 ben eğer zamanda yolculuğun olduğu uzay çağı olacaksa o dönemde yaşamak isterdim ... sıkıldıkça başka zamana yolculuk ederdim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.