Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 [i Seni tanıdığıma çok sevindim. Mutlu yıllar... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gelincik mutlu yıllar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 sevgili gelincik..ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu nice seneler dilerim..doğum gününüz kutlu olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 mutlu seneler ve güzel yaş almalar diliyorum umarım hayatınızda herşey dilediğiniz gibi olur Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Oy oy oy, Gelincik doğmuşmuuuuuşşş... İyi ki doğdun Gelincik... Mutlu ol... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Yeni bir yaş,yeni koskocaman zaman bunun heycanı ve mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Mutlu yıllarrrr Aileniz ve tüm sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Beni çok duy gulandırdınız sağolun.Hepinize kucak dolu sevgiler. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 sevgili gelincik biraz geç oldu ama kusuruma bakma amaaa ne demişler geç olsun da güç olmasın demi doğum günün kutlu olsun tatlım, sağlıklı ve mutlu nice seneler dilerim bu pasta da benden Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Sevgili Mineu ben, bu bölümlere pek girmediğim için bazı şeyleri ya hiç görmüyorum yada geç görüyorum.Senin de sanırım yakın zamandaymış doğum günün, ben de senin doğum gününü kutlarım.Bu arada benim kutlama iyice geç oldu ama idare et artık.Güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Sevgili Mineu ben, bu bölümlere pek girmediğim için bazı şeyleri ya hiç görmüyorum yada geç görüyorum.Senin de sanırım yakın zamandaymış doğum günün, ben de senin doğum gününü kutlarım.Bu arada benim kutlama iyice geç oldu ama idare et artık.Güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım. 1 Şubatta benim doğum günüm dü bende tşk ederim Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Sevgili gelincik Sevdiklerinle birlikte geçireceğin nice sağlıklı, mutlu, neşeli ve huzurlu doğum günlerine... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Sevgili Muki çok teşekkür ederim.Ve şu ilk resme bayıldım.Bende sana aynı iyi dilekleri yolluyorum canım Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 <html> <head> İyi gelecek ve.... </head> <body> Mutluluklar </body> </html> Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 <html><head> İyi gelecek ve.... </head> <body> Mutluluklar </body> </html> Teşekkür ederim sayın maraba sizede tüm sevdiklerinizle birlikte iyi ve mutlu bir gelecek dilerim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 İyi ki varsın, İyi ki doğmuşsun, Başkalarını bilmem ama ben varlığını önemsiyorum... HAYATTA HERŞEY DİLEDİĞİN GİBİ OLSUN, MUTLU YILLAR Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gloriacım çok teşekkür ederim çok incesin.Bugün çok canım sıkkındı yazdıklarını okuyunca anı defterimde ve burda, inan bütün sıkıntım geçiverdi teşekkür ederim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gloriacım çok teşekkür ederim çok incesin.Bugün çok canım sıkkındı yazdıklarını okuyunca anı defterimde ve burda, inan bütün sıkıntım geçiverdi teşekkür ederim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.