Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• 2 ay sonra...
  • Cevaplar 59
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

git sen bi ötede bayıl derim :D .zira kısa süre önce böyle bi durumda kaldım.geri geleni kabul etmenin anlamsızlığını tecrübe ettim.sölim.denenmiş ilişkiyi tekrar denemenin kazandırdığı şey vakit kaybı.vakti değersiz olan denesin ama ben tafsiye etmem... -_-

• 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

6ay kisa bi sure deyilki 6 ay icinde kimbilir kac kisiyi eskitmistir ben kapiyi kapatsam busefer benden oncekilerine yada sonraki exlerine gidecek sansini deneyecek :)) kapida boynu bukuk duran birine aciyacak bir yarali kalp bulunur elbet .. en guzel soz kapi acik arkani don ve cik :lol::lol:

Gönderi tarihi:
ya ben demekkı o yuzden kaybedıyom hıııııı sımdı anladım.ınsanları kırmamaya calısıyom mam hep kırılan ben oluyom.bunu sorumlusu kalbım.herkese sen gul ben aglarım dedım boyle oldu.neyse artıkkkkk

Ya canım arkadaşım,işte :) biten bitmiştir...hçbir zaman başlamamak üzere -_-

Gönderi tarihi:
6ay kisa bi sure deyilki 6 ay icinde kimbilir kac kisiyi eskitmistir ben kapiyi kapatsam busefer benden oncekilerine yada sonraki exlerine gidecek sansini deneyecek :)) kapida boynu bukuk duran birine aciyacak bir yarali kalp bulunur elbet .. en guzel soz kapi acik arkani don ve cik :lol::lol:

vallaha 6 ay çok uzun ir süre değil,hakketten var mı 6 ay içinde sevdiğini unutan :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
e peki o zaman,

aslında giden değil kalandır terkeden önermesini neremize koyalım? ''yavrukurtlarım benim...''

hep kıl olmuşumdur biliyormusun bu uyduruk felsefi sözcüklere neymiş "aslında giden değil kalandır terkeden"yav adam toplamış eşyayı çarpmış kapıyı gitmiş,bak dikkat et gitmiş kovulmamış,terk etmiş işte bu kadar basit <_< bunu ağdalamanın anlamı ne....geride kalanın kendini teselli için uydurduğun söz bak aslında ben terk ettim haa :unsure:

Gönderi tarihi:

erkekler icin 6 ay cok uzun bi sure 2 gun icindede unuturlarki bugun seviyorum derler yarin cekip giderler :lol: ama biz kizlar oyle deyil omur boyu unutmayiz cok zaman gurur yapariz -_-

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
hep kıl olmuşumdur biliyormusun bu uyduruk felsefi sözcüklere neymiş "aslında giden değil kalandır terkeden"yav adam toplamış eşyayı çarpmış kapıyı gitmiş,bak dikkat et gitmiş kovulmamış,terk etmiş işte bu kadar basit <_< bunu ağdalamanın anlamı ne....geride kalanın kendini teselli için uydurduğun söz bak aslında ben terk ettim haa :unsure:

ama oldu mu şimdi hamfendü?

gayet bi güsel anlatmış ki bu cümle, adam çarpmış kapıyı gitmiş lakin neden gitmiş onu sorgula diyo. bence çok yerinde söylenmiş bi laf,böle basite indirgemek oldu mu şimdi ???

Gönderi tarihi:
ama oldu mu şimdi hamfendü?

gayet bi güsel anlatmış ki bu cümle, adam çarpmış kapıyı gitmiş lakin neden gitmiş onu sorgula diyo. bence çok yerinde söylenmiş bi laf,böle basite indirgemek oldu mu şimdi ???

Yahu bacım,Ne için giderse gitsin ister ihanete uğramış olsun ister kapı gösterilmiş olsun sonuçta gidendir terk eden..terk etmek istemeyen bırakıp gidermi hiç..

Gönderi tarihi:
Kapıyı yüzüne kapatmadan önce akşamki poşetlenmiş çöpü de eline tutuşturmak lazım.

Oraya kadar gelmiş madem, pozitif bişey yapsın, dönerken çöpü atsın işe yarasın ;)

peki ya içinde kalan o son sözü söyleme çabası?

yani emel ile erdal

bonnie ve clyde

laurel ve hardy ayrılma kararından sonrabu tip bi şey yaşamış mıdır ki?

Gönderi tarihi:
peki ya içinde kalan o son sözü söyleme çabası?

yani emel ile erdal

bonnie ve clyde

laurel ve hardy ayrılma kararından sonrabu tip bi şey yaşamış mıdır ki?

Kayahan ve Nilüfer yaşamışmış diye duydum.

Kayahan'ın ayıbıdır belki. Belki de Nilüfer çok haksızlık etmiştir.

Ama Kayahan ne olursa olsun keşke söylemeseymiştir.

Gönderi tarihi:
Kayahan ve Nilüfer yaşamışmış diye duydum.

Kayahan'ın ayıbıdır belki. Belki de Nilüfer çok haksızlık etmiştir.

Ama Kayahan ne olursa olsun keşke söylemeseymiştir.

aziz dostum mevlana aradı siz yokken...

diyor ki

yalnızlıktan galip çıkmaktır irfan hiç olmadan

irfan çıktığın her seferden dönmek hasret ekmeden

ektiysen de ders almaktır hasret filizlenmeden

ekmediysen gönül almaktır seferin bitmeden

bu da eski sevgili şeysine uyarlanmalı bence...

Gönderi tarihi:

ne meraklisi varmis eski sevgililerin geri donmesine gitmis iste :D keyfindende olsa gitmis geri donduyunde soyleeee paaaaattttt diye kapiyi suratina vurcanki fotosu ciksin kapida hahahaha

Gönderi tarihi:
Dönsün dönsün eski sevgililer hepsinden tatlidir

Efendi Türkler

hahaha giderken tatli oldunu bilmiyomuydunda donuncemi anliyon tatli oldunu :D sevgilinin deyerini yanindayken anlamak onemli gittikten sona donup donmemesinin bi onemi yok bencee :D

Gönderi tarihi:

ciksss araya birileri giriyorsa demekki bitmis o is ya$.. sevgi bitmistir saygi bitmistir artik bibirinin yuzune bakinca seytan gorsun yuzunu diyodur icinden :D tatliliktan cikmis aci olmustur geri donuncede 1-2 ay sona hersey yine eskisi gibi yada eskisinden dahada kotu olur he he he

Gönderi tarihi:
ciksss araya birileri giriyorsa demekki bitmis o is ya$.. sevgi bitmistir saygi bitmistir artik bibirinin yuzune bakinca seytan gorsun yuzunu diyodur icinden :D tatliliktan cikmis aci olmustur geri donuncede 1-2 ay sona hersey yine eskisi gibi yada eskisinden dahada kotu olur he he he

bilmem belkide haklisin.. ilk bir iki gün tatli oluyorda ondan sonra cekilmez :lol:

Gönderi tarihi:
daha ayrılalı 6 ay gecmemıstı kı eskı sevdıgınız kapınızı caldı ve ''kaldıgımız yerden devam edelım mı?'' dedı sız ne derdınız?

Bu arada evde yeni sevgilimiz olmasın ama di mi?

Hatta kapıyı yeni sevgilimizin açtığı andaki replikleri düşündüm deeeee, oooouuu:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.