Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Admin Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Kayıp Balık Nemo - Finding Nemo (2003) Bu inanılmaz filmi herkese tavsiye ediyorum... Hele çocuklara özellikle öneriyorum.. Animasyon bu sefer deniz altına iniyor ve iki inanılmaz balığın, Marlin ve Dory (seslendirenler: Albert Brooks ve Ellen DeGeneres), başından geçen öyküyü anlatıyor. Öyküde Marlin oğlunu, Nemo, kaçıranların peşine düşüyor ve yolda Dory ile tanışıyor. Böylece okyanusun dibinde hem eğitici hem üzücü ve sonunda çok sevindirici bir öykü başlıyor... Seslendirenler: Albert Brooks, Ellen DeGeneres ... Yönetmen: Andrew Stanton Tür: Aile ve Çocuk Pixar has created another amazing animated adventure, this time heading underwater as two plucky fish, Marlin and Dory (voiced by Albert Brooks and Ellen DeGeneres), search high and low for Marlin's missing son, Nemo (Alexander Gould). In addition to the other much-loved ocean-dwelling characters in this box office recordbreaker, this widescreen version includes deleted scenes, a making-of documentary, "The Art of Nemo" featurette and more. Starring: Albert Brooks, Ellen DeGeneres ... Director: Andrew Stanton Genre: Children & Family Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 özellikle çocuklara mı?admin biz bu filmi annem babam ve ben seyrettik çok şirin bi filmdi. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 özellikle çocuklara mı?admin biz bu filmi annem babam ve ben seyrettik çok şirin bi filmdi. Evet özellikle büyük çocuklara benim gibi he he he (Animasyon de başka bir şey deme hiç birini hiç bir şekilde kaçırmam... ) Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Eğer hala izlemediysen bence çok şey kaybediyorsunuz. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Sen Hayao Miyazaki izlemedin mi hala? İzlesen çoktan yazardın da... Bence izlemelisin... Bu arada bu Nemo'daki unutkan balık Dory de benim kahramanım yaaaaaa... Bence en iyi yardımcı kadın oyuncu oscar ödülünü hak ediyordu Dory: Herşey yoluna girecek inan bana... Nemo'nun babası: Nerden biliyorsun? Dory: bilmiyorum... Bu arada bugun sabahtan beri canım balık çekiyordu ve bu isteğimi bastırıp duruyordum, sonra az once bi arkadaşım geldi (MELKOR) butun gun kendisi balık yemiş, kalamar yemiş, midye yemiş vs. bir guzel anlattı ki birden balık yeme hevesim yeniden geldi taa bağrıma oturdu. Once yemeksepetine girdim kendime tam balık sipariş verecektim ki Kayıp Balık Nemo ile ilgili bu başlığı gordum ve hevesim yine kursağımda kaldı... Bu gece hiç istemesem de Pizza yicemmm Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2016 Yazar Admin Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2016 [sharedmedia=videos:videos:7249] Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.