Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kayıp Balık Nemo - Finding Nemo (2003)

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Kayıp Balık Nemo - Finding Nemo (2003)

Bu inanılmaz filmi herkese tavsiye ediyorum... Hele çocuklara özellikle öneriyorum.. Animasyon bu sefer deniz altına iniyor ve iki inanılmaz balığın, Marlin ve Dory (seslendirenler: Albert Brooks ve Ellen DeGeneres), başından geçen öyküyü anlatıyor. Öyküde Marlin oğlunu, Nemo, kaçıranların peşine düşüyor ve yolda Dory ile tanışıyor. Böylece okyanusun dibinde hem eğitici hem üzücü ve sonunda çok sevindirici bir öykü başlıyor...

Seslendirenler: Albert Brooks, Ellen DeGeneres ...

Yönetmen: Andrew Stanton

Tür: Aile ve Çocuk

post-2-1176007403_thumb.jpg

Pixar has created another amazing animated adventure, this time heading underwater as two plucky fish, Marlin and Dory (voiced by Albert Brooks and Ellen DeGeneres), search high and low for Marlin's missing son, Nemo (Alexander Gould). In addition to the other much-loved ocean-dwelling characters in this box office recordbreaker, this widescreen version includes deleted scenes, a making-of documentary, "The Art of Nemo" featurette and more.

Starring: Albert Brooks, Ellen DeGeneres ...

Director: Andrew Stanton

Genre: Children & Family

• 2 yıl sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:
özellikle çocuklara mı?admin biz bu filmi annem babam ve ben seyrettik :blushing:

çok şirin bi filmdi.

Evet özellikle büyük çocuklara benim gibi :D he he he (Animasyon de başka bir şey deme hiç birini hiç bir şekilde kaçırmam... )

Gönderi tarihi:

Sen Hayao Miyazaki izlemedin mi hala? İzlesen çoktan yazardın da... Bence izlemelisin...

Bu arada bu Nemo'daki unutkan balık Dory de benim kahramanım yaaaaaa... Bence en iyi yardımcı kadın oyuncu oscar ödülünü hak ediyordu :D:w00t:

Dory: Herşey yoluna girecek inan bana...

Nemo'nun babası: :blushing: Nerden biliyorsun?

Dory: :huh: bilmiyorum...

Bu arada bugun sabahtan beri canım balık çekiyordu ve bu isteğimi bastırıp duruyordum, sonra az once bi arkadaşım geldi (MELKOR) butun gun kendisi balık yemiş, kalamar yemiş, midye yemiş vs. bir guzel anlattı ki birden balık yeme hevesim yeniden geldi taa bağrıma oturdu. Once yemeksepetine girdim kendime tam balık sipariş verecektim ki Kayıp Balık Nemo ile ilgili bu başlığı gordum ve hevesim yine kursağımda kaldı... Bu gece hiç istemesem de Pizza yicemmm :(

• 7 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.