Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 iiiyyyy efendi turkler yilandan baska koyacak resim bulamadinmi tuylerim kalkti korkudan... amaguzel resimlermis tskler bendede guzel resimler var ama buraya koyamiyorum ogrendigimde bende yollarim buriya resimleri icinde yilan olmuyan resimler Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 iiiyyyy efendi turkler yilandan baska koyacak resim bulamadinmi tuylerim kalkti korkudan... amaguzel resimlermis tskler bendede guzel resimler var ama buraya koyamiyorum ogrendigimde bende yollarim buriya resimleri icinde yilan olmuyan resimler tamam korkuyorsan göndermeyecegim son olsun.. Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 uuiiyyyy anneeee bu bolumu artik yasaklicam son olmasaydi demek bura yilan bahcesi gibi olacaktii Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 Bu resimde benden bugun cloudun yardimiyla yuklemesini ogrendim bakalim olacakmi Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 simdiye kadar gondermis oldunuz en guzel fotoraf bu tebrik ederim efendi Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 simdiye kadar gondermis oldunuz en guzel fotoraf bu tebrik ederim efendi Bence de Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 her resimdebaska bi guzeldir ATATURK ama ben bu resmini cok seviyorum burda basga bi anlam var sanki Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Burası çok tanıdık geldi bana Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Burası çok tanıdık geldi bana Banada geldi neresi orasi bende merak ettim? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Ben aldım o biranın birini Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.