Φ Aries Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2010 hepsi birbirinden harika fotoğraflar zevkle takip ediyorum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 İşte budur... Bir de mangalda sucuk olsa desem... Alacağım cevap ne olurdu acaba... :lol: Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 İşte budur... Bir de mangalda sucuk olsa desem... Alacağım cevap ne olurdu acaba... :laugh: Arzuladigin böyle bir mangal olabilir.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Arzuladigin böyle bir mangal olabilir.. Evet evet kesinlikle evettttt.... Offff bugün zaten iştahımla başım dertte... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Evet evet kesinlikle evettttt.... Offff bugün zaten iştahımla başım dertte... serçe parmak ne demiş? Hani bana hani bana heryer mis gibi kokmuş Radyacım bir ıslık çalsana geleyim.. Öyle tek başına yemek varmı Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 serçe parmak ne demiş? Hani bana hani bana heryer mis gibi kokmuş Radyacım bir ıslık çalsana geleyim.. Öyle tek başına yemek varmı Canım benim baksana mangal büyük hepimize yeter...gel gelllll.... yiyin garii... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2010 Cok güzel hepsi birbirinden güzel hepsinin anlami bana dokunuyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.