Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 resimler çok güsel efendi türkler Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 resimler çok güsel efendi türkler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Bu resimler büyüleyici Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 boyle resımler bende sevıyorum.cunku altlarında ınce mesajlar var.genelde benım sozlerımde de boyle ınce anlamlar var sevıyorum boyle konusmayı..anlayana tabı. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 harıka bır resım spices.sagol Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Admin Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Sayın üyelerimiz lütfen image banana sitesinden resim koymayınız ... Resim kotası uyguladıklarından sadece reklamları görünüyor burada.... Saygılar Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Sayın üyelerimiz lütfen image banana sitesinden resim koymayınız ... Resim kotası uyguladıklarından sadece reklamları görünüyor burada.... Saygılar Sayin Admin gönderdigim resimler bu sekilde sonuclanmasi üzücü! yalniz ben image banana sitesinden resim göndermiyorum daha önce gönderdigim resimlerin görünmedigini söylediniz bundan dolayi foruma uyarlamak icin o siteden yararlanmak istedim zaten o sitenin amacida o gönderdigim her 50.resim icin en az bes saat ugras gerektiriyordu cok üzücü bu sitenin amaci disinda kendi reklamini bu sekilde yapmasida ayrica üzücü... fotograflar yani elimde 20.binin üzerinde ve hergün dünyanin sayili fotografcilari tarafindan cekilen yenileri eklenen bir arsiv var bunlari en kisa zamanda bir kismini foruma uygun hale getirip bölüm bölüm göndermeye calisacagim zor bir ugras olsada FOTOĞRAF severlerle paylasmaya calisacagim... Efendi Türkler Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Bu geçitlerden birinin yüksekliği neredeyse 5000 metre!.."Halsema otoyolu" Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 San FranciscoPerth, Batı AvustralyaHonoluluDenverLjubljana, SlovenyaViyanaSingapurMoskovaLondraŞikagoLas VegasNiagara ŞelalesiPetersburg 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.