Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl İşte budur... Bir de mangalda sucuk olsa desem... Alacağım cevap ne olurdu acaba... :lol:
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 15 yıl Yazar İşte budur... Bir de mangalda sucuk olsa desem... Alacağım cevap ne olurdu acaba... :laugh: Arzuladigin böyle bir mangal olabilir..
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 15 yıl Arzuladigin böyle bir mangal olabilir.. Evet evet kesinlikle evettttt.... Offff bugün zaten iştahımla başım dertte...
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 15 yıl Evet evet kesinlikle evettttt.... Offff bugün zaten iştahımla başım dertte... serçe parmak ne demiş? Hani bana hani bana heryer mis gibi kokmuş Radyacım bir ıslık çalsana geleyim.. Öyle tek başına yemek varmı
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2010 15 yıl serçe parmak ne demiş? Hani bana hani bana heryer mis gibi kokmuş Radyacım bir ıslık çalsana geleyim.. Öyle tek başına yemek varmı Canım benim baksana mangal büyük hepimize yeter...gel gelllll.... yiyin garii...
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2010 15 yıl Yazar Cok güzel hepsi birbirinden güzel hepsinin anlami bana dokunuyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.