Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Minton, dilediğinde yıkanabilen bu klavyelerle çalışma ortamınızı renklendirmeyi hedefliyor. Minton, yeşil, pembe, turuncu ve mavi gibi renklerden hazırlanan, dilediğinde yıkanabilen bu klavyelerle bilgisayar kullanıcılarının çalışma ortamlarını renklendirmeyi hedefliyor. Windows98/Me/2000/NT/XP versiyonları ile uyumlu, USB arabirim; PS/2 giriş adaptörü, USB uzatma kablosu ile fonksiyonel olarak her türlü donanıma sahip olan Minton MKB 1014, elastik yapısıyla kullanıcıya büyük kolaylık sağlıyor. Yıkanabilir ve hijyenik yapısı, esnek ve portatif oluşuyla sudan ve tozdan etkilenmeyen MKB1014, siyah, mavi, pembe, yeşil, turuncu, beyaz renk seçenekleriyle satışa sunuldu. Bana bu klavye şart Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Bana da lazım.. Bıktım ters çevirip çırpmaktan Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Bana da lazım.. Bıktım ters çevirip çırpmaktan toptan alalımda indirime girsin forumdakilere haber vermek lazım alıcak olanların listesini yap natali Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 gecen de bu haberi okumuşdum, gercekten gercekleşicekse ? Gates: Klavye ve fare kalmayacak 5 yıl daha sabır edin derin.. gerci nasil olacak bu hic bir fikrim yok ama bekleyelim bakalim.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 gecen de bu haberi okumuşdum, gercekten gercekleşicekse ? Gates: Klavye ve fare kalmayacak 5 yıl daha sabır edin derin.. gerci nasil olacak bu hic bir fikrim yok ama bekleyelim bakalim.. sen daha dur yakında yıkanabilir kasa çıkarsa şaşma Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 bak simdi bu kitaya Larsie ~~ Microsoft'un geçen yıl sonunda geliştirdiği, el hareketleriyle kullanılan geniş bir masa şeklindeki dokunmatik bilgisayarı "Surface"i de tanıtan Gates, "Beş yıl içinde onmilyonlarca insan dokunarak, fotoğraflarını, müziklerin ve hayatlarını dokunarak organize edecek" dedi. ~~ resim konusun da anladim da, olur olmaz degil..fakat yazma bakimin dan nasil olacak onu anlayamadim bir türlü..klavyesiz Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 ben çitilenebilenleri bekliyeceğim Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 bak simdi bu kitaya Larsie ~~ Microsoft'un geçen yıl sonunda geliştirdiği, el hareketleriyle kullanılan geniş bir masa şeklindeki dokunmatik bilgisayarı "Surface"i de tanıtan Gates, "Beş yıl içinde onmilyonlarca insan dokunarak, fotoğraflarını, müziklerin ve hayatlarını dokunarak organize edecek" dedi. ~~ resim konusun da anladim da, olur olmaz degil..fakat yazma bakimin dan nasil olacak onu anlayamadim bir türlü..klavyesiz sayın birce:) Jeff Hann tarafından geliştirilen Multi- Touch teknolojisidir bu ekrana dokunuyosun sadece video ve resimleri için buradan bakabilirsin harika bi olay bence http://cs.nyu.edu/~jhan/ftirtouch/index.html ama oyun nasıl oynıcan böle ellerin hep ekranda Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 sayın birce:) Jeff Hann tarafından geliştirilen Multi- Touch teknolojisidir bu ekrana dokunuyosun sadece video ve resimleri için buradan bakabilirsin harika bi olay bence http://cs.nyu.edu/~jhan/ftirtouch/index.html ama oyun nasıl oynıcan böle ellerin hep ekranda Sayin Serkan oyundan vaz gectim ben, nasil olsa hep kaybediyorum.. verdigin link i bile izleyemedim Quick Time 7 diye birsey gerekiyormus, oda yok bende.. her ne ise " bu Quick Time 7 " bak simdiden soru isaretleri basla di bile.. ki klavye var. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Sayin Serkan oyundan vaz gectim ben, nasil olsa hep kaybediyorum.. verdigin link i bile izleyemedim Quick Time 7 diye birsey gerekiyormus, oda yok bende.. her ne ise " bu Quick Time 7 " bak simdiden soru isaretleri basla di bile.. ki klavye var. bu teknolojinin klavyesi var ama ekranda böle ekrandaki harflere dokunarak yazı yazıyorsun başlat donatılar erişebirlik ekran klavyesi varya xplerde o klavyenin büyüğünü düşün ekranda elle yazıyosun Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Minton, dilediğinde yıkanabilen bu klavyelerle çalışma ortamınızı renklendirmeyi hedefliyor. Minton, yeşil, pembe, turuncu ve mavi gibi renklerden hazırlanan, dilediğinde yıkanabilen bu klavyelerle bilgisayar kullanıcılarının çalışma ortamlarını renklendirmeyi hedefliyor. Windows98/Me/2000/NT/XP versiyonları ile uyumlu, USB arabirim; PS/2 giriş adaptörü, USB uzatma kablosu ile fonksiyonel olarak her türlü donanıma sahip olan Minton MKB 1014, elastik yapısıyla kullanıcıya büyük kolaylık sağlıyor. Yıkanabilir ve hijyenik yapısı, esnek ve portatif oluşuyla sudan ve tozdan etkilenmeyen MKB1014, siyah, mavi, pembe, yeşil, turuncu, beyaz renk seçenekleriyle satışa sunuldu. Bana bu klavye şart ....Bu klavye ve mouse yıkanabiliyor ABD merkezli sağlık ürünleri firması Seal Shield tarafından geliştirilen 'Silver Surf' adlı klavye ve mouse, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Doktorlar ve sağlık uzmanlarınca ofislerdeki en kirli araçlar arasında gösterilen klavye ve mouse'un, bulaşıcı hastalıkların yayılmasında önemli etkenler arasında yeraldığını vurgulayan şirket yetkilileri, yeni ürünleri sayesinde bilgisayar başında çalışan kişilerin hijyenlerini maksimum ölçüde sağlayabileceğini söylüyor. Herhangi bir kablo bağlantısı bulunmayan klavye ve mouse, bulaşık makinesinde ya da sıcak suda yıkandığında kuruması için bir süre bekletiliyor. Cihazların kesinlikle elektronik aksamlarına su geçirmediğini kaydeden şirket yetkilileri, yıkanabilir televizyon kumandası da ürettiklerini belirtiyor. Bu daha da pratik Serkan Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 evet bu daha pratik iyiki öbürünü almadık Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 durunn almayınnn.yenı bır teorıde benden olsun hep bılım adamlarından mı gelecek sımdı ben bunu yıkadıgım zaman daha cok bakterılere ev hazırlıyor.cunku suyun oldugu yerde yasam vardır teorısınden yola cıkarak.yıkadıgınız kalvyenın en ucra kosesınde veya herhangı bır yerınde su bırıkıntısı kalacaktır buda bakterı olusumuna yol acacak. su bır muddet sonra kuruyor dıyebılırsınız.vırus ozellıgıne cok yakın ozellıklerde bakterıler oldugun unutmayın. sız elınızı yıkadıgında bakterı olmadıgını mı sanıyorsunuz yok bunun gıbı yanı Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Durun en saglikli cözüm hersene bir Klavye Sonra pahali degil bütceyi sarsmaz.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Durun en saglikli cözüm hersene bir Klavye Sonra pahali degil bütceyi sarstmaz.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Laptop olan napacak Benim evi yazın karınca bastı Sonra karıncalar bilgisayarada yuva yaptı sanırım. Şimdi arada bakıyorum arada tuşların arasından karınca cıkıyor Bugün M tuşu zor basıyor,geçenlerde S zor basıyordu,bilgisayarımı içten içe yiyorlarmı acaba Napmam lazım yardımmmmmmm Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Laptop olan napacak Benim evi yazın karınca bastı Sonra karıncalar bilgisayarada yuva yaptı sanırım. Şimdi arada bakıyorum arada tuşların arasından karınca cıkıyor Bugün M tuşu zor basıyor,geçenlerde S zor basıyordu,bilgisayarımı içten içe yiyorlarmı acaba Napmam lazım yardımmmmmmm Sayin Radya Sanirim sizin karincalarda cag atlamis, bilgisayar kullanmaya merak sarsmilar desenize onlarda internette sorf yapiyorlar.. Karincalar kaleyi icten feth ediyorlar anlasilan once M tusunu sonra S bakalim yarin burgun hangi tuslari ele gecirecekler Enter, shift yadar A tusunumu... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Laptop olan napacak Benim evi yazın karınca bastı Sonra karıncalar bilgisayarada yuva yaptı sanırım. Şimdi arada bakıyorum arada tuşların arasından karınca cıkıyor Bugün M tuşu zor basıyor,geçenlerde S zor basıyordu,bilgisayarımı içten içe yiyorlarmı acaba Napmam lazım yardımmmmmmm o zaman sen M harfıyle S harfını ılacla belkıde cok bastın S harfıne onlarda M harfıne göç ettıler Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 o zaman sen M harfıyle S harfını ılacla belkıde cok bastın S harfıne onlarda M harfıne göç ettıler Bence M ile S'yi tuzlasin cunku karincalar tuzu sevmezler oyle biliyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Bence M ile S'yi tuzlasin cunku karincalar tuzu sevmezler oyle biliyorum hadı ya ben bılmıyodum bunu.acaba tuzu neden sevıyolar. halbukı ben cok severım :Dtek farkım o olsa gerek bence M ve S harflerının cevre komsularınıda tuzlasın Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Renkli klavyeler için, renkliler için olan çamaşır suyunu mu kullanacağız acaba? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Renkli klavyeler için, renkliler için olan çamaşır suyunu mu kullanacağız acaba? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.