Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Klavyesini yıkamak isteyenler buyrun çözüm mintondan

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

minton_klavye.jpg

Minton, dilediğinde yıkanabilen bu klavyelerle çalışma ortamınızı renklendirmeyi hedefliyor.

Minton, yeşil, pembe, turuncu ve mavi gibi renklerden hazırlanan, dilediğinde yıkanabilen bu klavyelerle bilgisayar kullanıcılarının çalışma ortamlarını renklendirmeyi hedefliyor.

Windows98/Me/2000/NT/XP versiyonları ile uyumlu, USB arabirim; PS/2 giriş adaptörü, USB uzatma kablosu ile fonksiyonel olarak her türlü donanıma sahip olan Minton MKB 1014, elastik yapısıyla kullanıcıya büyük kolaylık sağlıyor.

Yıkanabilir ve hijyenik yapısı, esnek ve portatif oluşuyla sudan ve tozdan etkilenmeyen MKB1014, siyah, mavi, pembe, yeşil, turuncu, beyaz renk seçenekleriyle satışa sunuldu.

Bana bu klavye şart :D

Gönderi tarihi:
Bana da lazım.. Bıktım ters çevirip çırpmaktan :lol:

toptan alalımda indirime girsin :D forumdakilere haber vermek lazım alıcak olanların listesini yap natali :D

Gönderi tarihi:

bak simdi bu kitaya Larsie

~~

Microsoft'un geçen yıl sonunda geliştirdiği, el hareketleriyle kullanılan geniş bir masa şeklindeki dokunmatik bilgisayarı "Surface"i de tanıtan Gates, "Beş yıl içinde onmilyonlarca insan dokunarak, fotoğraflarını, müziklerin ve hayatlarını dokunarak organize edecek" dedi.

~~

resim konusun da anladim da, olur olmaz degil..fakat yazma bakimin dan nasil olacak onu anlayamadim bir türlü..klavyesiz

Gönderi tarihi:
bak simdi bu kitaya Larsie

~~

Microsoft'un geçen yıl sonunda geliştirdiği, el hareketleriyle kullanılan geniş bir masa şeklindeki dokunmatik bilgisayarı "Surface"i de tanıtan Gates, "Beş yıl içinde onmilyonlarca insan dokunarak, fotoğraflarını, müziklerin ve hayatlarını dokunarak organize edecek" dedi.

~~

resim konusun da anladim da, olur olmaz degil..fakat yazma bakimin dan nasil olacak onu anlayamadim bir türlü..klavyesiz

sayın birce:) Jeff Hann tarafından geliştirilen Multi- Touch teknolojisidir bu ekrana dokunuyosun sadece

video ve resimleri için buradan bakabilirsin harika bi olay bence

http://cs.nyu.edu/~jhan/ftirtouch/index.html

ama oyun nasıl oynıcan böle ellerin hep ekranda :D

Gönderi tarihi:
sayın birce:) Jeff Hann tarafından geliştirilen Multi- Touch teknolojisidir bu ekrana dokunuyosun sadece

video ve resimleri için buradan bakabilirsin harika bi olay bence

http://cs.nyu.edu/~jhan/ftirtouch/index.html

ama oyun nasıl oynıcan böle ellerin hep ekranda :D

Sayin Serkan oyundan vaz gectim ben, nasil olsa hep kaybediyorum.. :)

verdigin link i bile izleyemedim Quick Time 7 diye birsey gerekiyormus, oda yok bende.. her ne ise " bu Quick Time 7 "

bak simdiden soru isaretleri basla di bile.. ki klavye var.

Gönderi tarihi:
Sayin Serkan oyundan vaz gectim ben, nasil olsa hep kaybediyorum.. :)

verdigin link i bile izleyemedim Quick Time 7 diye birsey gerekiyormus, oda yok bende.. her ne ise " bu Quick Time 7 "

bak simdiden soru isaretleri basla di bile.. ki klavye var.

bu teknolojinin klavyesi var ama ekranda böle ekrandaki harflere dokunarak yazı yazıyorsun başlat donatılar erişebirlik ekran klavyesi varya xplerde o klavyenin büyüğünü düşün ekranda elle yazıyosun :D

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:
minton_klavye.jpg

Minton, dilediğinde yıkanabilen bu klavyelerle çalışma ortamınızı renklendirmeyi hedefliyor.

Minton, yeşil, pembe, turuncu ve mavi gibi renklerden hazırlanan, dilediğinde yıkanabilen bu klavyelerle bilgisayar kullanıcılarının çalışma ortamlarını renklendirmeyi hedefliyor.

Windows98/Me/2000/NT/XP versiyonları ile uyumlu, USB arabirim; PS/2 giriş adaptörü, USB uzatma kablosu ile fonksiyonel olarak her türlü donanıma sahip olan Minton MKB 1014, elastik yapısıyla kullanıcıya büyük kolaylık sağlıyor.

Yıkanabilir ve hijyenik yapısı, esnek ve portatif oluşuyla sudan ve tozdan etkilenmeyen MKB1014, siyah, mavi, pembe, yeşil, turuncu, beyaz renk seçenekleriyle satışa sunuldu.

Bana bu klavye şart :D

090113100130161928cpm7.jpg....Bu klavye ve mouse yıkanabiliyor

ABD merkezli sağlık ürünleri firması Seal Shield tarafından geliştirilen 'Silver Surf' adlı klavye ve

mouse, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

Doktorlar ve sağlık uzmanlarınca ofislerdeki en kirli araçlar arasında gösterilen klavye ve mouse'un,

bulaşıcı hastalıkların yayılmasında önemli etkenler arasında yeraldığını vurgulayan şirket yetkilileri,

yeni ürünleri sayesinde bilgisayar başında çalışan kişilerin hijyenlerini maksimum ölçüde sağlayabileceğini

söylüyor.

Herhangi bir kablo bağlantısı bulunmayan klavye ve mouse, bulaşık makinesinde ya da sıcak suda

yıkandığında kuruması için bir süre bekletiliyor.

Cihazların kesinlikle elektronik aksamlarına su geçirmediğini kaydeden şirket yetkilileri, yıkanabilir televizyon

kumandası da ürettiklerini belirtiyor.

Bu daha da pratik Serkan :)

Gönderi tarihi:

durunn almayınnn.yenı bır teorıde benden olsun hep bılım adamlarından mı gelecek :D

sımdı ben bunu yıkadıgım zaman daha cok bakterılere ev hazırlıyor.cunku suyun oldugu yerde yasam vardır teorısınden yola cıkarak.yıkadıgınız kalvyenın en ucra kosesınde veya herhangı bır yerınde su bırıkıntısı kalacaktır buda bakterı olusumuna yol acacak.;)

su bır muddet sonra kuruyor dıyebılırsınız.vırus ozellıgıne cok yakın ozellıklerde bakterıler oldugun unutmayın.

sız elınızı yıkadıgında bakterı olmadıgını mı sanıyorsunuz yok :D bunun gıbı yanı;)

Gönderi tarihi:

Laptop olan napacak :unsure:

Benim evi yazın karınca bastı :D Sonra karıncalar bilgisayarada yuva yaptı sanırım.

Şimdi arada bakıyorum arada tuşların arasından karınca cıkıyor :unsure:

Bugün M tuşu zor basıyor,geçenlerde S zor basıyordu,bilgisayarımı içten içe yiyorlarmı acaba :(

Napmam lazım yardımmmmmmm :lol:

Gönderi tarihi:

Benim evi yazın karınca bastı :D Sonra karıncalar bilgisayarada yuva yaptı sanırım.

Bugün M tuşu zor basıyor,geçenlerde S zor basıyordu,bilgisayarımı içten içe yiyorlarmı acaba :(

Sayin Radya

Sanirim sizin karincalarda cag atlamis, bilgisayar kullanmaya merak sarsmilar desenize onlarda internette sorf yapiyorlar.. :) Karincalar kaleyi icten feth ediyorlar anlasilan once M tusunu sonra S bakalim yarin burgun hangi tuslari ele gecirecekler Enter, shift yadar A tusunumu... :lol:

Gönderi tarihi:

o zaman sen M harfıyle S harfını ılacla :D belkıde cok bastın S harfıne onlarda M harfıne göç ettıler :D:lol:

Gönderi tarihi:
o zaman sen M harfıyle S harfını ılacla :D belkıde cok bastın S harfıne onlarda M harfıne göç ettıler :D:lol:

Bence M ile S'yi tuzlasin cunku karincalar tuzu sevmezler oyle biliyorum :D:lol:

Gönderi tarihi:
Bence M ile S'yi tuzlasin cunku karincalar tuzu sevmezler oyle biliyorum :D:lol:

hadı ya ben bılmıyodum bunu.acaba tuzu neden sevıyolar. :unsure: halbukı ben cok severım :Dtek farkım o olsa gerek :D

bence M ve S harflerının cevre komsularınıda tuzlasın :D

Gönderi tarihi:

Renkli klavyeler için, renkliler için olan çamaşır suyunu mu kullanacağız acaba?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.