Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ABD'NİN "SUSURLUK"U .......


Yayamaz Kayımca

Önerilen İletiler

İngiliz Sunday Times gazetesi, 27 Kasım günü İzmit Kandıra F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan El Kaide üyesi Suriyeli Louai el Sakka ile yapılan bir görüşmeyi yayınladı.

 

Gazetede yayımlanan iddialar, dünya ölçeğinde sonuçları olacak önemdeydi.

El Sakka, Türkiye kamuoyunun yabancısı olduğu bir isim değil. 15 ve 20 Kasım 2003 tarihlerinde İstanbul’u sarsan iki büyük bombalama olayının (İngiliz Konsolosluğu, HSBC Bank ve Neve Şalom Sinagogları bombalamaları) faillerinden.

 

El Sakka, Sunday Times gazetesindeki açıklamalarında özetle, adlarını da vererek 11 Eylül’de ABD’de İkiz Kuleleri vuran teröristlerden altısına, Yalova’da bulunan bir kampta eğitim verdiğini söylemektedir. Açıklamalardan öğreniyoruz ki aynı teröristler Çeçenistan’da Rusya’ya karşı da savaşmışlar. Kampın varlığından Yalova emniyetinin haberi olmuş. 1999 yılında gözaltına alınan bazı teröristler daha sonra serbest bırakılmış.

 

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek konu ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya ilgi büyük oldu. Hemen hemen bütün gazeteler ve televizyonlar toplantı salonunda yerlerini aldılar.

Ama ne yazık ki akşam, televizyonların haber bültenlerinde, ertesi gün gazete sayfalarında konu ile ilgili tek satır yer almadı.

Bu önemli haber Babıali basınının ilgisini çekmedi.

 

Yıllar Süren Suskunluk

Aslında konunun Türkiye gündemine gelmesi yeni değil. 13 Eylül 2004 günü gene Doğu Perinçek, bir basın toplantısı düzenlemiş, Yalova’daki kamp ile ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirmiş ve yetkilileri uyarmıştı.

Yalova Gökçedere köyü yakınında Davlumbaz tepesi eteklerindeki Çeçen terörist eğitim kampı görüntülerini, basın mensuplarına göstermiş, Rusya ve Çin’de “Çeçen” ve “Uygurlar” adına terör yapanların eğitildiğini; bulgular, belgeler ve tanık ifadeleriyle anlatmıştı. Terör eğitiminden geçen çok sayıda kişinin isimlerini ve kimliklerini, resmi belgelere dayanarak açıklamıştı.

 

Aydınlık dergisi dışında bu açıklamalara o zaman da itibar eden olmadı.

Çünkü Yalova’daki kamp herhengi bir kamp değil, Amerikan derin devletinin, SüperNATO’nun eğitim kampı idi.

 

El Sakka’nın Asıl Kimliği

Bu gerçek şimdi El Sakka’nın anlatımlarıyla doğrulanmış bulunuyor. El Sakka’nın El Kaide üyesi olduğu bilinmektedir. Ancak şimdi asıl kimliği ortaya çıkmıştır. El Sakka, ABD güdümündeki SüperNATO kampında askeri eğitim vermiştir. Üstlendiği eylemler ise, şunlardır:

İstanbul’da 15 Kasım 2003 günü İsrail Neve Şalom Sinagogu’nun bombalanması. 27 Ölü 300 yaralı.

İstanbul’da 20 Kasım 2003 günü İngiliz Konsolosluğu’nun ve HSBC Bank’ın bombalanması. 30 ölü 450 yaralı.

 

Kanitlanan Olgular

Öte yandan Yalova’daki terörist kampına ilişkin bulgular ve El Sakka’nın anlatımı, şu olguları da kanıtlamaktadır:

SüperNATO kampları:

Öyle anlaşılıyor ki en yüksek derecede gizli olan bu kamplara, Yalova Valiliği ve Emniyeti bile müdahale edememiştir. Kamplar hakkında bilgi edinen A. E. adındaki bir MİT mensubu ortadan kaldırılmış. Ölümüne intihar süsü verilmiştir. Mit görevlisinin şüpheli intiharı, Aydınlık dergisinin 13 Eylül 2004 günlü kapak haberinde açıklanmıştır. Çeçen, Uygur ve Arap maskesi:

Yalova kamplarında, ABD’nin Rusya, Çin ve Türkiye’deki terör eylemleri için terörist eğitilmektedir. Bu teröristler, ABD özel kuvvetleri (Delta Force) tarafından “Çeçen”, “Uygur” ve “Arap” maskeli örgütlerde örgütlenmiştir.

ABD Özel Kuvvetleri ile iç içe:

ABD’nin NATO ülkelerini denetleme aracı olarak örgütlenen SüperNATO, ABD Özel Kuvvetleri (Delta Force) ile iç içe çalışmakta ve dünya ölçeğinde terör faaliyeti yürütmektedir.

Rusya ve Çin’deki terörü tertipleyen örgüt:

Rusya’da Çeçen bölgesinde, Çin’in Uygur Özerk Bölgesi’nde yürütülen terör eylemleri ABD tarafından örgütlenmekte ve bu eylemlerde ateşe sürülen teröristler, Türkiye’de Yalova kamplarında eğitilmektedir. “Çeçen” veya “Uygur” maskesi kullanan terör örgütleri, doğrudan doğruya ABD tarafından yönetilmekte, beslenmekte ve eğitilmektedir.

El Kaide’yi SüperNATO eğitiyor:

El Kaide, ABD terörünü maskelemek için kullanılan, ABD güdümlü bir örgüttür.

İstanbulu kana boyayan SüperNATO:

2003 yılı Kasım ayında İstanbul’u kana boyayan Sinagog, İngiliz Konsolosluğu ve HSBC Bank bombalamalarını SüperNATO düzenlemiştir.

İkiz Kuleleri yıkan örgüt:

El Sakka’nın ifadesine göre, İkiz Kuleleri yıkan eylemlerin arkasındaki örgüt, SüperNATO oluyor. ABD’nin Haçlı Seferine zemin hazırlamak için bu büyük tertibi düzenlediği görüşü doğrulanmaktadır.

 

“Uluslararası Terör”

Böylece adına “uluslararası terör” denen eylemlerin arkasındaki asıl gücün ABD olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Amerika, Ortadoğu ve Orta Asya’yı işgal için kullandığı “uluslararsı Terör” bahanesini bizzat kendisi imal etmiştir. İkiz kuleleri vurmuş, İstanbul’u bombalamış, terör örgütlerini kurmuş ve himaye etmiştir.

Gerçeğin böyle olduğu bizim basının suskunluğundan da anlaşılmıyor mu?

Babıali basınının suskunluğu, “ABD’nin Susurluğunu” gizleyemeyecek!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

YALOVA'DAKİ TERÖRİST EĞİTİM KAMPLARININ ÜZERİ ÖRTÜLEMEZ

 

 

 

"Amaç Türkiye'yi Yalnızlaştırmak,

Parçalamak ve ABD Güdümünde

Kriz Bölgelerinde Ateşe Sürmek!"

 

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bugün (7 Aralık 2007) Ankara'da, İP Genel Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyerek, El Kaide liderlerinden El Sakka'nın İngiltere'nin Sunday Times gazetesinde yayınlanan açıklamalarını basın mensuplarına verdi; CIA'nın Yalova'daki terör kampının görüntülerini gösterdi ve uluslararası terörist yetiştiren bu kamplarla ilgili soruşturma başlatılmasını talep etti. İP Genel Başkanı özetle şunları belirtti:

 

 

 

ÖZETLER·"El Kaide şeflerinden" El Sakka'nın 25 Kasım 2007 günü İngiliz Sunday Times gazetesinde çıkan açıklamalardan sonra, CIA'nın Susurluğu patladı. Artık hiçbir yetkili, CIA'nın Yalova çevresindeki terörist eğitim kamplarını örtbas etme şansına sahip değildir.

· Biz, üç yıl önce 13 Eylül 2004 günü yaptığımız basın toplantısında, Yalova'nın Gökçedere köyü çevresinde Davlumbaz tepesi eteklerindeki kampta teröristlere dinsel ve askeri eğitim verildiğini açıklamıştık.

· Bu kamplarda eğitilen teröristler, İstanbul'da Sinagog'u, İngiliz Başkonsolosluğu'nu, HSBC Bank'ı bombaladılar; Rusya'da Çeçen bölgesinde ve Çin'de Sincian-Uygur bölgesinde terör eylemleri yaptılar.

 

· Dahası El Sakka, 11 Eylül 2001'de ABD'nin İkiz Kulelerini yıkan saldırının altı eylemcisini de "Yalova Gökçedere köyü yakınlarında" eğittiğini söylemektedir. Bu da araştırılması gereken dikkat çekici bir iddiadır.

·Artık apaçık görülmektedir ki, "El Kaide" CIA'nın kod adlarından biridir ve "uluslararası terör" adı verilen hayalet de, ABD'nin uluslararası terör faaliyetinden başka bir şey değildir.

·CIA'nın Türkiye, Rusya ve Çin gibi ülkelere karşı yürüttüğü teröre kucak açan Ankara'daki iktidar sahipleri, ABD'nin uluslararası terör suçuna ortak olmuşlar ve Türkiye'nin ittifak olanaklarını dinamitlemişlerdir. CIA'nın Yalova'da terör kamplarını himaye eden sorumluların cezalandırılması, Türkiye için yakıcı bir güvenlik sorunudur.

 

Sunday Times'ın Yayınından Sonra Örtbas Etme Şansları Kalmadı

"El Kaide şeflerinden" El Sakka'nın 25 Kasım 2007 günü İngiliz Sunday Times gazetesinde çıkan açıklamalardan sonra, CIA'nın Susurluğu patladı. Artık hiçbir yetkili, CIA'nın Yalova çevresindeki terörist eğitim kamplarını örtbas etme şansına sahip değildir. Soruşturma derhal başlatılmalıdır. İstanbul'da Sinagog'u, İngiliz Başkonsolosluğu'nu, HSBC Bank'ı bombalayanlar ile Rusya'da Çeçen ve Çin'de Sincian-Uygur bölgelerinde terör eylemleri yapanların ülkemizde eğitilmesini izin verenler, Türkiye'nin güvenlik sorunu haline gelmişlerdir.

 

El Sakka, 11 Eylül 2001'de ABD'nin İkiz Kulelerini yıkan saldırının altı eylemcisini "Yalova Gökçedere köyü yakınlarında" eğittiğini söylemektedir.

Üç yıl önce 13 Eylül 2004 günü yaptığımız basın toplantısında, Yalova'nın Gökçedere köyü çevresinde Davlumbaz tepesi eteklerindeki kampta teröristlere dinsel ve askeri eğitim verildiğini açıklamıştık. O zaman basına verdiğimiz görüntüleri yeniden gösteriyoruz.

 

Türkiye'deki ABD güdümlü iktidar sahipleri, Yalova kamplarından sorumludur. 13 Eylül 2004 tarihine kadar bu kampların varlığını bilmediklerini iddia etseler bile, üç yıl önceki açıklamamızdan bu yana hükümet makamlarını işgal edenler, bu terörist kamplarını bilmektedirler.

CIA'nın Türkiye, Rusya ve Çin gibi ülkelere karşı yürüttüğü teröre kucak açan Ankara'daki iktidar sahipleri, ABD'nin uluslararası terör suçuna ortak olmuşlar ve Türkiye'nin ittifak olanaklarını dinamitlemişlerdir. CIA'nın Yalova'da terör kamplarını himaye eden sorumluların cezalandırılması, Türkiye için yakıcı bir güvenlik sorunudur.

 

Kamp Görüntülerini 13 Eylül 2004'de Gösterdik

İstanbul'u bombalayanların, Rusya ve Çin'de terör yapanların CIA'nın Yalova kamplarında eğitildiğini, üç yıldır bulgular, belgeler ve tanık ifadeleriyle açıklıyoruz. Terör eğitiminden geçen çok sayıda kişinin isimlerini ve kimliklerini resmi belgelere dayanarak sergiliyoruz. Bu arada, kamp yerinin haritasını, Türkiye'de verilen Emniyet ifadelerini, Rusya'da ele geçirilen kanıtları ve Rus polis yetkililerinin açıklamalarını da sunuyoruz. Aydınlık dergisinin 12 Eylül 2004, 19 Eylül 2004, 26 Eylül 2004 ve 14 Kasım 2004 tarihli yayınlarında bu kamptaki terörist eğitimi konusunda çok geniş bilgi bulunmaktadır.

 

Yalova'da Eğitilen Teröristlerin Marifetleri

Yalova'da eğitilen teröristlerin suç listesi bugüne kadar ulaşılan bilgilere göre şöyledir:

 

·İstanbul'da 15 Kasım 2003 günü İsrail Neve Şalom Sinagogu'nun bombalanması. 27 Ölü 300 yaralı.

·İstanbul'da 20 Kasım 2003 günü İngiliz Konsolosluğu'nun ve HSBC Bank'ın bombalanması. 30 ölü 450 yaralı.

·Rusya'nın Çeçen bölgesinde yürütülen terör faaliyeti. Yüzlerce ölü ve binlerce yaralı.

·Çin'in Sinciang-Uygur bölgesinde yürütülen terör faaliyeti. Yüzlerce ölü ve yaralı.

·Eğer El Sakka'nın Sunday Times'taki ifadesi doğruysa, ABD'de 11 Eylül 2001 günü İkiz Kulelerin yıkılması. Binlerce ölü ve yaralı.

 

Kanıtlanan Olgular

Yalova'daki terörist kampına ilişkin bulgularımız ve El Sakka'nın anlatımı, şu olguları kanıtlamaktadır:

 

1. SüperNATO kampları: Yalova'da Davlumbaz tepesi eteklerinde ve başka yerlerde CIA terörist eğitim kampları kurulmuştur. En yüksek derecede gizli olan bu kamplara, Yalova Valiliği ve Emniyeti bile müdahale edememektedir. Kamplar, SüperNATO denetimindedir. Kamplar hakkında bilgi edinen A. E. adındaki bir MİT mensubu ortadan kaldırılmış. Ölümüne intihar süsü verilmiştir. MİT görevlisinin şüpheli intiharı, Aydınlık dergisinin 13 Eylül 2004 günlü kapak haberinde açıklanmıştır. Aynı dergide, "Türk Ordusu'nun ve bazı güvenlik kurumlarının bu kampların himaye edilmesine karşı çıktıkları da" belirtilmektedir.

 

2. Çeçen, Uygur ve İslamcı maskesi: Yalova kamplarında, ABD'nin Rusya, Çin ve Türkiye'deki terör eylemleri için terörist eğitilmektedir. Bu teröristler, ABD özel kuvvetleri (Delta Force) tarafından "Çeçen", "Uygur" ve "İslamcı" maskeli örgütlerde örgütlenmiştir.

3. SüperNATO, CIA ve Delta Force iç içe: ABD'nin NATO ülkelerini denetleme aracı olarak örgütlenen SüperNATO, ABD Özel Kuvvetleri (Delta Force) ve CIA ile iç içe çalışmakta ve dünya ölçeğinde terör faaliyeti yürütmektedir.

 

4. Rusya ve Çin'deki terörü tertipleyen örgüt: Rusya'da Çeçen bölgesinde, Çin'in Sinciang-Uygur Özerk Bölgesi'nde yürütülen terör eylemleri ABD tarafından örgütlenmekte ve bu eylemlerde ateşe sürülen teröristler, Türkiye'de Yalova kamplarında eğitilmektedir. "Çeçen" veya "Uygur" maskesi kullanan terör örgütleri, doğrudan doğruya ABD tarafından yönetilmekte, beslenmekte ve eğitilmektedir.

 

5. El KaidE'yi SüperNATO eğitiyor: El Kaide, ABD terörünü maskelemek için kullanılan, ABD güdümlü bir örgüttür. ABD, 24 müslüman halkın yaşadığı ülkelere karşı Haçlı terörünü din kisvesi altında denetim altına aldığı terör örgütleriyle yürütmektedir.

 

6. "Uluslararası terör" dedikleri: "Uluslar arası terör" adı verilen faaliyet, aslında ABD emperyalizminin terör eylemleridir. ABD, dinci ve ayrılıkçı terörün, dünya ölçeğindeki merkezi ve tetikçisidir.

7. Terörist eğitim kampları BOP kapsamında: Tayyip Erdoğan, "ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesi içinde Diyarbakır'ı merkez yapma" görevini üstlendiğini, 15 Şubat 2004 akşamı televizyondan ilan etmişti. Yalova terör kampında verilen eğitim de, aynı BOP görevleri kapsamındadır. Nitekim 13 Eylül 2004 günü yaptığımız basın toplantısında ve "Tayyip Erdoğan'ın Yüce Divan Dosyası" başlıklı kitabımızın 140-142. sayfaları arasında "Yalova'daki terörist kampın sorumlusunun Tayyip Erdoğan olduğunu" yıllarca önce ortaya koymuş bulunuyoruz.

 

Tayyip Erdoğan, terör kamplarını, 13 Eylül 2004 günü belirttiğimiz üzere, "Türk Ordusunun ve bazı güvenlik örgütlerinin karşı çıkmasına rağmen" himaye etmeye devam etmiştir.

8. Türkiye'yi yalnızlaştırma ve parçalama suçu: Rusya, İran, Çin gibi Türkiye ile aynı konumda bulunan ülkelere karşı terörist faaliyetlere kucak açmak, Türkiye'ye karşı işlenmiş büyük bir suçtur. Amaç ortadadır: Türkiye'nin ittifak olanaklarını dinamitlemek, Türkiye'yi yalnızlaştırmak, parçalamak ve ABD güdümünde kriz bölgelerinde ateşe sürmek.

 

Ekler:

· Yalova terör kampından Eylül 2004'te çekilmiş görüntüler (CD)

·Doğu Perinçek'in 13 Eylül 2007 tarihli basın toplantısı metni.

·Yalova kampının bulunduğu yer haritası

·Haberi veren Aydınlık Dergisi fotokopileri

 

İşçi Partisi Genel Merkezi © 2006 | İşçi Partisi Propaganda Bürosu

İşçi Partisi Genel Merkezi Toros Sokak No: 9 Sihhiye - ANKARA

Tel: 0.312.231 81 11 Faks: 0.312.229.29.94

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.