Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Dimi şöyle bir Afganistan'da yada Suudi Arabistan'da kadın olmak daha iyidir :)

Ha not: Cumhuriyet kadınları şöyledir böyledir diyip birde "yorum sizin" deyip ardından yazılan görüşlere itiraz edenlere "ben genel yazdım, senin yaran varki gocunuyorsun" şeklinde cevap verenleri kumda oynamaya davet ediyorum.

Arkadasım oncelıkle merhaba..formdakı yazıyı tamamen okuduysan "yarası olan gocunur" deyımını benden once baska bi

arkadasımız kullanmıstı..ona atfen o deyımı kullandım..Cumhuriyet kadınları yazısı bana ait deil ama ondan sonra yaptıgım

yorumlar bana ait..itiraz etmeleri gerektıgını dusunmuyorum sonucta bu benım fıkrım onlarda kendi fikirlerinhi soyleyebılrler.

hatta bi arkadasımız cirkin cümleler kurmus..herneyse sonuc itibariyle bilmeyerek kalbını kırdıgım arkadaslarım haklarını

helal etsinler..CYRANO <<< onemli olan yıkıcı deil yapıcı olmaktır...............

• Cevaplar 144
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

"ŞANLIURFA’da 2 eşli 18 çocuk ve 67 torun sahibi Şeyhanlı Aşireti reisi Bağımsız

Milletvekili 65 yaşındaki Seyit Eyüpoğlu, torunu için 150 bin YTL harcayarak dillere destan bir sünnet düğünü yaptı. Sünnette dolarlar havada uçuştu, katılanlar altın takma yarışına girdi."

Kadın dediğin ikinci üçüncü eş olmaya razı olabilmeli.

Gönderi tarihi:

cumhuriyet kadını aydınlığın ve özgürlüğün sembolüdür ne anlatıyosun arkadaşım. cumhuriyet kadınını mağdur eden onu eğitimsiz bırakan onun sırtından servetler edinen tarikat+siyaset mekanizmasıdır. atatürk cumhuriyetinin yetiştirdiği kadınlar ile ondan sonrakiler arasında fark var ancak bu fark kendilerine dindar diyen yoz kesimin kadınımızı mağdur etmesinden. bu zamanda bu ülkede hala kızlar para ile alınıp satılıyor, bunu yapanların aldıkları tek eğitim sözde dini eğitim. çünkü babalarından gördükleri ve onlara öğretilen kadın evinde oturmalı erkeğe görünmemelidir. oysa cumhuriyetimizin kendisine tanıdığı haklardan yararlanan kadınlarımız akılladı bilgileri ve özgüvenleri ile dünyada emsalsizdir.

Gönderi tarihi:
Kadın dediğin ikinci üçüncü eş olmaya razı olabilmeli.

Arkadaşım ne diyorsun sen? Kızın olsa buna razı olurmuydun? Bu nasıl bir mantıktır?

Günümüzde senin gibi düşünenler hala var mı? Yaşıyor ve nefes alıyor mu? Ülkemin oksijenini tüketiyor mu boş yere???

Umarım ironi yapmışsındır ve ben anlamamışımdır!

Gönderi tarihi:
Arkadaşım ne diyorsun sen? Kızın olsa buna razı olurmuydun? Bu nasıl bir mantıktır?

Günümüzde senin gibi düşünenler hala var mı? Yaşıyor ve nefes alıyor mu? Ülkemin oksijenini tüketiyor mu boş yere???

Umarım ironi yapmışsındır ve ben anlamamışımdır!

:D

Evet sayın yersoy bir ironi yaptım. Fazla yazmadığım için anlayamamış olmanız normal. Neyse. Yukarıdaki yazıyı yazanlar -cumhuriyeti hala hazmedememiş olanlar- için yaptım bu ironiyi. Türban üzerinden yürütülen egemenlik savaşında sermayenin feodal kaynaklı olanı bize eskiyi dayatmaya çalışmaktadır. Bu egemenlik savaşında emekçiler daha çağdaş olanın yanında yer almak zorundadırlar. Yoksa sınıf bilinci yerine ümmet anlayışı yavaş yavaş ikame edilmektedir.

Cumhuriyet halklarımıza birçok şeyi uğrunda mücadele etmeden verdi. Belki de bu yüzden bunların kıymetini bilmiyoruz. Kaybettiğimizde anlayacağımız çok değerli kazanımlar var elimizde. Bunlar o kadar açık ve bağırmakta ki "laiklik şöyledir, cumhuriyet kadını böyledir" diyene ironi dışında nasıl cevap verilir bilemiyorum.

Kızım var ve bu 2 eşli milletvekilinin eşlerinin yaşadıklarını yaşasın istemiyorum sayın yersoy.

Düşünün bu ülkede bir milletvekli ve iki eşli.....

Saygılar.

Gönderi tarihi:
Evet sayın yersoy bir ironi yaptım. Fazla yazmadığım için anlayamamış olmanız normal. Neyse. Yukarıdaki yazıyı yazanlar -cumhuriyeti hala hazmedememiş olanlar- için yaptım bu ironiyi. Türban üzerinden yürütülen egemenlik savaşında sermayenin feodal kaynaklı olanı bize eskiyi dayatmaya çalışmaktadır. Bu egemenlik savaşında emekçiler daha çağdaş olanın yanında yer almak zorundadırlar. Yoksa sınıf bilinci yerine ümmet anlayışı yavaş yavaş ikame edilmektedir.

Cumhuriyet halklarımıza birçok şeyi uğrunda mücadele etmeden verdi. Belki de bu yüzden bunların kıymetini bilmiyoruz. Kaybettiğimizde anlayacağımız çok değerli kazanımlar var elimizde. Bunlar o kadar açık ve bağırmakta ki "laiklik şöyledir, cumhuriyet kadını böyledir" diyene ironi dışında nasıl cevap verilir bilemiyorum.

Kızım var ve bu 2 eşli milletvekilinin eşlerinin yaşadıklarını yaşasın istemiyorum sayın yersoy.

Düşünün bu ülkede bir milletvekli ve iki eşli.....

Saygılar.

Yanlış anladığım için kusura bakmayın...

:clover::clover:

Saygılar...

Gönderi tarihi:

Cumhuriyet Kadını dediğiniz şey nedir size söyleyim mi arkadaşım? Gerçi senin yazın değilmiş ama yinede sonuçta senin fikrine ayna olmuş bir yazı eklemişsin...

Cumhuriyet Kadını, cahiliye devrinde yaşayan kadın gibi değildir o okur, yazar, profesör olur, hayatın her alanında varlık gösterir. Onuruyla yaşar, o küçümsediğiniz Cumhuriyet Kadını Elif Analardır, dünyanın en şerefli kadınlarıdır, hakkını arar, hak yemez, yedirmez çünkü bilinçlidir... Bazı kendini bilmez erkeklerin onların üzerinden siyasi ve dini çıkar elde etmelerine izin vermezler... Kendilerini sömürtmezler...

Cumhuriyet Kadını Atatürk'ün şerefini iade ettiği, Osmanlı'nın anlayışı ile cariyeleştirilmiş, haremlere kapatılmış, fiziksel uzvu yüzünden şeytan olarak görenlere rağmen onuruyla ve kişiliğiyle varlık göstermiş... Meşaledir... O aydınlıktır, girdiği karanlığı aydınlatır... Karanlık Cumhuriyet kadını ile baş edemez... Edemeyecek...

Türban palavrasıyla kadını ezmelerine ve bizi çağın gerisine atmalarına asla izin vermeyecek... İran'da küçücük bir kız çocuğunu bilmem hangi sebepten dolayı sokak ortasında insanlığımızdan utandıracak şekilde katledilmesine gözyumanların ve o kız çocuğunu öldürürken videoya çekenlerin, açılan eteğini kapatıp üzerinden tekme sallayanların, kafasına tuğla atanların, bir vahşi yaratık gibi onlarcası saçının telinden korktukları kız çocuğunu parçalarken izleyenlerin ve onu tekmeleyenlerin anlayışına bu ülkeyi sürükleyemez... Afganistanda ki gibi gözünün ucu göründüğünde aman dini inancı bunu gerektiriyor diye dayak yiyen kadınlar gibi olmayacaktır Cumhuriyet Kadını...

O erkeklere söylüyorum bütün kadınlar adına benim saçımın teli sizin için bu kadar tehlikeliyse ve ondan bu kadar korkuyorsanız sizin için yapacak hiç bişeyimiz yok... Gözlerinizi kapatın ve kuma gömün çünkü sizin için baktığınız her dişi tahrik unsurudur... Başımıza o belayı getiremeyeceksiniz...

bahsettiğim videoyu you tube de bulabilirsiniz recm deyin yeter...

Gönderi tarihi:
Cumhuriyet Kadını dediğiniz şey nedir size söyleyim mi arkadaşım? Gerçi senin yazın değilmiş ama yinede sonuçta senin fikrine ayna olmuş bir yazı eklemişsin...

Cumhuriyet Kadını, cahiliye devrinde yaşayan kadın gibi değildir o okur, yazar, profesör olur, hayatın her alanında varlık gösterir. Onuruyla yaşar, o küçümsediğiniz Cumhuriyet Kadını Elif Analardır, dünyanın en şerefli kadınlarıdır, hakkını arar, hak yemez, yedirmez çünkü bilinçlidir... Bazı kendini bilmez erkeklerin onların üzerinden siyasi ve dini çıkar elde etmelerine izin vermezler... Kendilerini sömürtmezler...

Cumhuriyet Kadını Atatürk'ün şerefini iade ettiği, Osmanlı'nın anlayışı ile cariyeleştirilmiş, haremlere kapatılmış, fiziksel uzvu yüzünden şeytan olarak görenlere rağmen onuruyla ve kişiliğiyle varlık göstermiş... Meşaledir... O aydınlıktır, girdiği karanlığı aydınlatır... Karanlık Cumhuriyet kadını ile baş edemez... Edemeyecek...

Türban palavrasıyla kadını ezmelerine ve bizi çağın gerisine atmalarına asla izin vermeyecek... İran'da küçücük bir kız çocuğunu bilmem hangi sebepten dolayı sokak ortasında insanlığımızdan utandıracak şekilde katledilmesine gözyumanların ve o kız çocuğunu öldürürken videoya çekenlerin, açılan eteğini kapatıp üzerinden tekme sallayanların, kafasına tuğla atanların, bir vahşi yaratık gibi onlarcası saçının telinden korktukları kız çocuğunu parçalarken izleyenlerin ve onu tekmeleyenlerin anlayışına bu ülkeyi sürükleyemez... Afganistanda ki gibi gözünün ucu göründüğünde aman dini inancı bunu gerektiriyor diye dayak yiyen kadınlar gibi olmayacaktır Cumhuriyet Kadını...

O erkeklere söylüyorum bütün kadınlar adına benim saçımın teli sizin için bu kadar tehlikeliyse ve ondan bu kadar korkuyorsanız sizin için yapacak hiç bişeyimiz yok... Gözlerinizi kapatın ve kuma gömün çünkü sizin için baktığınız her dişi tahrik unsurudur... Başımıza o belayı getiremeyeceksiniz...

bahsettiğim videoyu you tube de bulabilirsiniz recm deyin yeter...

Olayı ne kadar dramatik bi hale sokmussun ya..duygulandırdın beni!!sen o yazıyı bidaha bi okurmusun arkadasım..sonra bidaha kendi yazını oku bakalım bişe deişcekmi!!!

Gönderi tarihi:

Yazını ve yazımı okudum... Fikrimde bir değişiklik olmadı aksine bişeyleri eklemeyi unuttuğumu hatırladım...

Mesela ne demiş yazıda;

Toplumun alt kesimlerinden gelen dindar kitlelerin çocukları bunu zaten biliyorlardı. Onlar yukarıya doğru tırmandıkça, tahsilde, işte başarı kazanmaya başladıkça, dışlandılar. Okulları kapatıldı, okullardan uzaklaştırıldılar. Kılık kıyafet bahanesiyle önleri kesildi. Onlar gerçeği gördüler ve herkese gösterdiler. Cumhuriyetin kadınları kurtarma iddialarının laftan öte anlamı olmadığını kör gözlere soktular! O sebeple, örtülü kadınlar bir değil, iki defa suçlular!

Hadi ya gerçekten öyle mi? Dindar kadınlar başarılıydılar ve önleri kesilmek istendi öyle mi? Yani Cumhuriyet Kadını dindar değil, dindar kadın ayrı bişey... O yüzden Cumhuriyet Kadını, dindar kadını çekemedi ! gerçekten mi?

Millet tarafından seçilmiş bir milletvekiline, Merve Kavakçıya millet iradesinin tecelligâhı olduğu söylenen Mecliste başörtüsü yüzünden *******. Eşzamanlı olarak örtüsüz Nazlı Ilıcaka da *******. Peki neden? Onun örtüsü mü vardı? Çok mu dindardı? Mürteci miydi? Hani cumhuriyet "fikri hür, vicdanı hür" nesiller isterdi? Yoksa sadece erkekler için mi böyle bir ayrıcalık söz konusu idi? Nazlı hanım, TBMMde fikri hür, vicdanı hür bir kadın olarak mücadele edemez miydi?

Fikri hür ve vicdanı hürden anladığınız Nazlı Ilıcak ve Merve Kavakçı gibi ne üdüğü belirsiz kadınların söylemleri mi? Neye hizmet etmiştir bu kadınlar... Türkiye'de hangi kadın haklarına parmak basmıştırlar, baş örtüsünü savunmaktan başka...? Ve fikirleri ve vicdanları hür öyle mi? Nereden anladın? Savundukları savunduklarınla paralel oradan mı?

Yazım seni duygulandır mış (!) latife etmişsin herhalde... Biraz daha duygulanmak ister misin?

Demek ki edemezmiş!

İşte gerçek Türkiye fotoğrafı: Üniversite birincisi genç kız, yaşı yirminin üstünde, reşid, evlenebilir, boşanabilir, seçebilir... Başını örtemiyor, başörtüsünün üstüne peruk takıyor, takmak zorunda kalıyor! Bu nasıl hürriyet, bu nasıl kadın özgürlüğü!

İşte zurnanın zırt deliği... Mesele bu, başka bir mesele yok... Başını örtemiyor ve örtmesi özgürlük oluyor... Peki aile ve çevre baskısı ile başlarını örtmek zorunda kalan kadınlara ne demeli? Ya töre cinayetlerine kurban giden kadınlara, kızlara, ya gelenekleri gereği kız çocuklarını 15 yaşında evlendirenlere, okutmayanlara, sırf başını örtmek bahanesiyle Atatürk cumhuriyetine ve o cumhuriyetin kadınlarına bu saldırı neden?

Bir kısım sözde dindar erkek koca eşini dövüyor, çeşitli şiddet uyguluyor, bazısı erkek içine çıkartılmıyor, evlere ve hatta odalara hapsediliyor, bu kadınlar için ne düşünüyorsunuz? Bişey düşünüyor musunuz?

Cumhuriyetin "kadın hürriyeti" palavraları tesirini gittikçe kaybediyor. Hakikat ortada: Kadınlarımız perişan. Geleneksel bağların koruyucu etkisi ortadan kalktı. Geleneksel kesimlerde kadınlar perişan edildi. Modernlik ahlâkıyla, kültürüyle gelmedi. Modern kesimdeki kadınlar ******, safahate mahkûm edildi. Çalışma hayatında yer bulmaya çalışan kadınlar taciz ve baskı altında. Onlara verilen hürriyetler de var elbette: Eş olmama hürriyeti, anne olmama hürriyeti. Devlet dairelerinde kadınlar çene çalar, örgü örer, arada bir evrakla uğraşırken, çocukları şunun bunun elinde güya yetişmektedir.

Bütün bunların nedeni Cumhuriyet midir? Yoksa kendisini Araplara benzetmesi ve Arapların kadına bakışını topluma kabul ettirme yi ilke edinen sözde dindar erkekler mi? Arabistan'da bundan bir kaç sene önce bir kadın sırf araba kullandığı için idam edildi... Bu muydu özgürlük...? Ya da İran'da başını örtmek istemeyen kadınlar ve kızlar linç edildi bu muydu özgürlük? Ya da DİN bu muydu? Sizlerin kabul ettiği kanı budur ve asıl bayatlayan yalanlarda bunlardır...

Cumhuriyet Türkiye'sine Siyasal İslamcı dayatmacılar müdahale etmeseler di bugün Türkiye kadınları çok daha ileride olacaklardı... Çünkü Cumhuriyet ve hukuk devlet yapısı kadını ikinci eş yapmak isteyene izin vermez ama buda bir özgürlük çeşidi değil mi belki kadın metres olmak istiyordur, buna nasıl devlet eliyle engel olunur... Bu kadını özgür ve çağdaş yapar değil mi?

Çalışma hayatında kadını en çok taciz edenler ya da bu sanal ortamda kadınları en çok rahatsız edenler yani bunların büyük çoğunluğu kendilerine DİNDAR diyen erkekler... Çünkü o erkekler kadının saçının telinden, sesinden, tavrından tahrik olacak kadar özgüveni olmayan ve aileleri tarafından ve içinde bulundukları cemaat tarafından öyle yetiştiriliyorlar... Kadın işyerinde mini etek giydiyse veya denize giriyorsa, veya saçı açıksa tahrik unsurudur... Değil mi? İşte bu kişisel ve düşünsel özgürlük birilerine göre ahlaksızlık... Çünkü kadın böyle zihniyete göre erkek içine çıkmamalı, hatta sesini bile duyurmamalı... Biz bunları görüyor ve izliyoruz sizin özgürlükten kastınız başörtüsüyle sınırlı ama maksatı Laik devlet yapısını değiştirmek olan ve bu yüzden başını örtüp beyinin yıkayıp okullara gönderiliyorlar, sonra vay efendim hani özgürlük...?

Sizin mantığınız doğru olsa İran'dan, Arabistan'dan ülkemize ya da yabancı ülkelere gittiklerinde başlarında ki örtüyü atmazlar... Ya da ülkemizde aile baskısı yüzünden 5 yaşında başlarına örtü geçirilen kızlar okullardan alınıp Kuran Kurslarına gönderilmezler... Ya da yine aile baskısı yüzünden başını örtmek zorunda kalan kadınlarımız ailelerinden gizli olarak köşe başlarında soyunmazlar...

Ahlakın ölçüsü vardır arkadaşım ama o ölçüyü tesettür ile sağlayamazsın... İnsan öyle bir varlıktır ki ya elindekinin kıymetini kaybedince anlar ya da baskı altına alınınca olmadık şeyler yapar...

Ülkemiz bugün bu hale geldiyse bunda en büyük sorumluluk devletin başına geçen eski yeni hükümetlerindir... Çünkü onlar ülkemizi günden güne yozlaştırdılar, eğitim bitti ama varoşlara indiğinde görürsün 2008 yılında hala din adına ne uygulamalar yapılmakta... Bunun sorumlusu cumhuriyet değil, cumhuriyeti yıkmak isteyen bölücü ve dinci güruhtur...

Masallar eskide kaldı... Bizim gibi Cumhuriyet Kadınları masal dinlemez, gerçeklerle ilgilenir biz biliriz ki din vicdani bir seçimdir ve herkes dilediği şekilde yaşar... Bu dünyanın gerçekleri sizin anlattıklarınız değil... Bir islami hükümlerle yaşayan ülkelere ve oradaki kadın ve erkeklere bakın bir de kafir dediklerinize... Farkı görebilmeniz dileğiyle...

Ahlak görecelidir birilerine göre mini etekli kadın ahlaksızdır birilerine göre en büyük ahlaksızlık yalancılıktır... Ben ikinciyi seçenlerdenim... Çünkü yalan günahların hepsine sebep olandır...

Gönderi tarihi:

evet bidenem oldukça tehlikeliymişiz..

bide iyi yönümüz varmış farkettin mi..yaşlanmıyormuşuz..yıllara meydan okuyabiliyormuşuz..

bence bunu duyan her kadın cumhuriyet kadını olmak için can atar.. :lol:

Gönderi tarihi:
Mesela ne demiş yazıda;

..................

:clover:

evet bidenem oldukça tehlikeliymişiz..

:clover:

Gönderi tarihi:

Evet bidenem yaşlanmıyoruz estetik ameliyatlara son cumhuriyet kadını olun gençleşin... :P

halkalirw9cs3.jpg

carsaf1iu1.jpg

İslamcı kadın yukarıda görüldüğü gibi yaşlandığı için yüzünü gizliyor... Çünkü Cumhuriyet kadını gibi genç ve kırışıksız değil... -_-

kadin010pf2.jpg

Ve cumhuriyet kadını yukarıda ki gibi genç, güzel ve yüzünü gizlemiyor... Çünkü yaşlanmıyor... B)

Gönderi tarihi:

Canım 2008 yılında olduğumuzdan emin miyiz? :(

Sanki tarih çoooook gerilere gitmiş...

Sanki dünya tersine dönmüş...

Resimlerde ki hemcinslerimiz için Cumhuriyet tehtit midir? Onlarla aynı ülkede ve aynı dönemde yaşadığımız inanılır gibi değil... :closedeyes::crying:

Gönderi tarihi:
İnsana verilen deger buı kadar malesef ülkemizde..

İnsana verilen değer bunlarmı acaba...

1. Diri diri insan yakmak....
  2. Kafa kesmek....
  3. Papaz öldürmek...
  4. Taşlayarak insan öldürmek...
  5. El kesmek...
  6. kadını ikinci sınıf vatandaş sayıp bir çok haklardan yoksun bırakmak...
  7. İnsanları 1400'lü yıllaa götürmeye çalışarak karanlık bırakmak..
  8. İnsanı kul yapmaya çaışmak...
  9. Kadın denen o yüce değeri bezlerle örtünmeye zorlamak...
  10. Sakaldan, cübbeden, takkeden, çarşaftan medet uman öbür dünyacı ne olduğu bilinmeyen bir hayatı varmış gibi inandırmaya çalışmak...
  11. 4 ve üstü kadınla evlenmek...
  12. Çocukları zincirlere bağlamak..
  13. Diğer dinlre saygısızlık ve aşağılama...
  14. Dini inançları ticaret ve meta anlayışıyla topluma sunmak...

vs. vs. vs....

Gönderi tarihi:

Ewet arkadasım hakılzınız siz..ben yorum yapmıyorum...ben bi yorum yapdımmı burda tek farklı görüs oldugum için terörist,bölücü,şeriatcı gozuyle bakılıyo........saygılar...

Gönderi tarihi:

ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK...

İŞTE OLAY BUDUR...

Gönderi tarihi:
Evet bidenem yaşlanmıyoruz estetik ameliyatlara son cumhuriyet kadını olun gençleşin... :P

İslamcı kadın yukarıda görüldüğü gibi yaşlandığı için yüzünü gizliyor... Çünkü Cumhuriyet kadını gibi genç ve kırışıksız değil... -_-

Ve cumhuriyet kadını yukarıda ki gibi genç, güzel ve yüzünü gizlemiyor... Çünkü yaşlanmıyor... B)

ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK...

İŞTE OLAY BUDUR...

Kesinlikle sevgili gloria...

Kesinlikle... :clover:

Gönderi tarihi:
Ewet arkadasım hakılzınız siz..ben yorum yapmıyorum...ben bi yorum yapdımmı burda tek farklı görüs oldugum için terörist,bölücü,şeriatcı gozuyle bakılıyo........saygılar...

Farklı görüş olmak ayrı Cumhuriyet Kadınına aba altından sopa göstermek ayrı... -_-

Şükredin Cumhuriyetle yönetilen demokratik bir ülkede yaşıyorsunuz başka yerlerde bırakın söz söylemeyi yaşama hakkı tanımıyorlar...

Ve kimse size bölücü, şeriatçı, terörist gözü ile bakmadı ya da ima etmedi, çarpıtmayın...

Savunduğunuz şey bu ülkenin yapısına aykırı... Hatırlatırım hala Türkiye Cumhuriyeti burası... Değişirmeye çalışsalarda hala, laik, demokratik bir hukuk devleti... :excl:

Gönderi tarihi:
Farklı görüş olmak ayrı Cumhuriyet Kadınına aba altından sopa göstermek ayrı... -_-

Şükredin Cumhuriyetle yönetilen demokratik bir ülkede yaşıyorsunuz başka yerlerde bırakın söz söylemeyi yaşama hakkı tanımıyorlar...

Ve kimse size bölücü, şeriatçı, terörist gözü ile bakmadı ya da ima etmedi, çarpıtmayın...

Savunduğunuz şey bu ülkenin yapısına aykırı... Hatırlatırım hala Türkiye Cumhuriyeti burası... Değişirmeye çalışsalarda hala, laik, demokratik bir hukuk devleti... :excl:

Ben muz cumhiriyeti demedim zaten..Bencede ikisi cok farklı seyler..ben ne yaptıgımıda iyi biliyorum..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.