Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Ada ancak parmağınızdaki bir yüzük kadar güzel, hatta ışıltınız yanında sönük kalmış zor bile görünüyor. Tşkler bende öyle düşünmüştüm çok mütevaziyim de Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Sirenlerin kanında var mütevazılık, yalnızlıklarından olsa gerek pek göremiyorlar kendi güzelliklerini! Ayna da yok ki denizde... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Sirenlerin kanında var mütevazılık, yalnızlıklarından olsa gerek pek göremiyorlar kendi güzelliklerini! Ayna da yok ki denizde... Aynaya gerek yok ki Önemli olan hisetmek Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Hissediliyorsunuz zaten, herkes güneş parlıyor zannediyor ufukta ama biz biliyoruz neyin parladığını Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Hissediliyorsunuz zaten, herkes güneş parlıyor zannediyor ufukta ama biz biliyoruz neyin parladığını >TŞk ler Yalnız şımartmayın beni tavsiye etmem Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 >TŞk ler Yalnız şımartmayın beni tavsiye etmem Şımarık bir deniz kızı görmedim hiç, zaten daha önce bir deniz kızı da görmemiştim. Yakıştığına eminim size, şımarmayı da bu kadar hakketmişken tutmayın kendinizi, şımarıverin gitsin canım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Şımarık bir deniz kızı görmedim hiç, zaten daha önce bir deniz kızı da görmemiştim. Yakıştığına eminim size, şımarmayı da bu kadar hakketmişken tutmayın kendinizi, şımarıverin gitsin canım işte herşey yakişiyor tşkler mutlu geceler dilerim ... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Duvar arkasından bakmak var mı öyle Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Duvar arkasından bakmak var mı öyle yuk mu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Duvar arkasından bakmak var mı öyle yuk mu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 maşallah bana kaç tane eklemişim :P Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 kesin bişeyler sezmiştir ondan öyle bakıyodur... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 kesin bişeyler sezmiştir ondan öyle bakıyodur... bildin sanki Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 bildin sanki buyrun güzel deniz_ kiziniz burda nasıl yardımcı olabilirim B) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2009 bir kayfe yaparmısın tatlım bi de fal :P Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 Keçi=Radya ablan kahve getirdi... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 EEee deniz kızı sosyeteye karıştı, forum entellejensiasından artık kendisi, hem güzeldi bir de kültür, var mı yan bakan, uğramaz artık buralara Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Bi merhaba diyeyim dedim. Umarım iyisindir Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 nerelerdesin özledim Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Deniz kızını getirene 1 milyon $ İsrailliler sahilde ‘denizkızı’ bekliyor. Hayfa yakınlarındaki Kiryat Yam Belediyesi’ne gelen ısrarlı ‘denizkızı’ ihbarlarını ciddiye alan belediyenin, mitolojik yaratığın varlığını kanıtlayanlara 1 milyon dolar ödül verileceği konuşuluyor. Bu ödülü yalanlayan Şehir Meclisi Sözcüsü Natti Zilberman, “Son birkaç ayda onlarca farklı ve birbirinden alakasız kişi bize gelip deniz kızı gördüğüne yemin etti” dedi. Denizkızını gün batarken gördüğünü söyleyenler sayesinde, yarı balık yarı kadın olan yaratığı görüntülemek için sahil boyunca kameralar kuruldu. “Sadece bir an göründüğünü” duyan İsrailliler ise, gözlerini hiç ayırmadan saatelrce ufka bakıyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.