Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 düşündümde bidanem sen bana doğum günü hediyesi almadın bak erbaya kurabiyeye nutella sürmüş sendende böyle cin fikirler bekliyorum anladımmmm sankimm kahve içiyim fincanıııı gönderiyim falımla beraber Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 kısss olmadı ama hediye sana değil bana Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 kısss olmadı ama hediye sana değil bana hıııı ya bana da olsun ya Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 ama goğum günü benim kıskandı yine :grin: Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 ama goğum günü benim kıskandı yine :grin: benim deee vardı kıskanmak mı ben mi aaa hiç olur mu öyle şey Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 kıs duru seni geçicek sanırım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Hadi gel yaptım gel.. oyy oyyy kıyamadın demi bana aman ama tamam fallarda benden Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 valla bi fal bakarsan çok iyi olur yaa Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 ayy bu kız hasta imiişş bendee ona bi nane limon yapıverdim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 ayy bu kız hasta imiişş bendee ona bi nane limon yapıverdim oyy oyyy pek de bir sevindim birden zahmetler verdim sana ellerine sağlık Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Hiçbişeycik olmaz canım merak etme Karda yuvarlanırken iyiydi dimi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Hiçbişeycik olmaz canım merak etme Karda yuvarlanırken iyiydi dimi acımasızzz kötü adam nolucakkk bogazım çok agrıyorrrr Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 acımasızzz kötü adam nolucakkk bogazım çok agrıyorrrr hay allah yaa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Senin suçların arttı gııck kızzz nolcek Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Canım mavim tşk ederim düşündüğün için. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Senin suçların arttı gııck kızzz nolcek ne suçu sen bana artık hiç fal bakmıyorsun diye öyle yapmıştım bağır tabi annem yok ya Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 ne suçu sen bana artık hiç fal bakmıyorsun diye öyle yapmıştım bağır tabi annem yok ya sardunyamla baktıkkk biz... annecimi görmeye gittim ben annen nerde yaa cidden özledik valla yaa Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 bilmiyorum.... terk etti beni fal isterim ben de Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 bilmiyorum.... terk etti beni fal isterim ben de güzel bir kahve şart :P Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Çıkss bu böyle olmıcak dedim ve gelirken bak sana ne getirdim sevgili Deniz kısı buda tamam artık herşey hazır diledigince yap ve fallara bak artık ama önce banaaaa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 işte kahvecikkler geldi ama lutfen guzel bak bak... sonra konusmam, gerçekten bi fal istiyorum senden gerçek bi fal Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.