Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Geç oldu biraz ama Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Geç oldu biraz ama oyyy oyy ablacım ellerine sağlık hairka gözüküyor bazıları kıskanacak şimcik Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Geç oldu biraz ama Güzel olmus ellerine saglik.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Güzel olmus ellerine saglik.. efendi kıskanma ve göüzn kalmasın o benim kahvaltım Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 aslında sıra bugün sende de hadi bakalım neyse Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 aslında sıra bugün sende de hadi bakalım neyse unutulmsmışım aman aman ne mutlu oldum kahvemde hazır harika dün sen yapmadıgın için sıra atladı bugün de sana gecti Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 ya ben atlamıyorum sen atlıyorsun günleri Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 ya ben atlamıyorum sen atlıyorsun günleri hayırrr hayırr hep atlatıyosun kendine gelen günleri sonra da sıra bana gelince bende bekliyorsun kendimi şımartıyorum sen yapmadıgın için asılma benim kahvem o bikere Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Allahım yaa verdik beğenmezzz al hadi al sana bi pasta veriyim sigara da içmeee Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Allahım yaa verdik beğenmezzz al hadi al sana bi pasta veriyim sigara da içmeee pastaya bayıldım saklayacam kıyamadım yemeye senin yapmadığın ne kadarda belli bugün kahve sıranda geçti yarın ikimize birden sen yapacaksın bak yarın bize kahve yap bol köpüklü ben fal bakiyim sana Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 pastaya bayıldım saklayacam kıyamadım yemeye senin yapmadığın ne kadarda belli bugün kahve sıranda geçti yarın ikimize birden sen yapacaksın bak yarın bize kahve yap bol köpüklü ben fal bakiyim sana Allahım yaa sıra geçti diye diye her gün ben nasıl adalet bu Falla kandıracak beniiii aklı sıra hiç kanmam öyle şeylere ama yarın yine de yapayım ben kahveleri bi bak bakalım falıma Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Allahım yaa sıra geçti diye diye her gün ben nasıl adalet bu Falla kandıracak beniiii aklı sıra hiç kanmam öyle şeylere ama yarın yine de yapayım ben kahveleri bi bak bakalım falıma adaletten şüpheniz mi var bayım (bugünlerde olması normal tabi ) fala meraklı olmamak ve sen hiç sanmam peki bakmayim bende öyleyse napiim Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 yarına iyi hazırlan.Sen iyi atıyormuşsun ayy pardon iyi bakıyormuşsun fal Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 yarına iyi hazırlan.Sen iyi atıyormuşsun ayy pardon iyi bakıyormuşsun fal yok yok sen merak etmiyordun yaaa bakmiycimm artıkın Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 yok yok sen merak etmiyordun yaaa bakmiycimm artıkın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 buyrun efemm sen bu kadar güzel kahve yaparsan içmeye nasıl kıyabilirim ben şimdi saklasam bişiy olmaz demi Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 tamam sakla sakla ama iyi sakla içmesinler Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 tamam sakla sakla ama iyi sakla içmesinler içebilirler demi ben onu hic düsünmemiştim en iyisi ben içiyim yaa kimse görmeden Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 biz yokken topiclerimize evi gibi bakan güzel kız seni seviyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 biz yokken topiclerimize evi gibi bakan güzel kız seni seviyorum bende bende bende seviyorum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Godzilla'nın köşesinde tanıdığım deniz kızı;ışığını çalmayacağım,sen bana vereceksin değil mi?Ayrıca fallara inanmasamda falıma bakacaksın?İçinden geçeni söylersin!Biraz geç tanıdım ama...senin denizinde bu kadar baştan çıkarıcı...sevgiler deniz kızı! Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Godzilla'nın köşesinde tanıdığım deniz kızı;ışığını çalmayacağım,sen bana vereceksin değil mi?Ayrıca fallara inanmasamda falıma bakacaksın?İçinden geçeni söylersin!Biraz geç tanıdım ama...senin denizinde bu kadar baştan çıkarıcı...sevgiler deniz kızı! mavi tşk ediyorum biliyorum benim denizim kendi gibi çekici. çok da mütevaziyimdir. ben senin yazılarını okuyordum yazışmadıgım bircok üyenin yazılarını ouduğum gibi. geç kalmadın merak etme ışığım herkese yeter benim Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Amanda aman anı defterin varmış ve benim haberim yeni oldu çünkü çok fazla kullanamadığım için daha neyin ne olduğunu bilemiyorum tatlı kızım .....Tatlı kızım diyorum çünkü benimde kızım 21 yaşında ,gençleri iyi anlarım....benim çok beğendiğim bir yazı.... Kabul buyurursan ...... ALLAH 'ım Bana Öyle Güç Ver ki... BANA ÖYLE BİR GÖNÜL VER Kİ: Bir kuruluşun tepe noktasında yetkili olsam bile, bunu asla başka şekilde kullanmamalıyım. Günlük yaşamda "ben" yerine, daha çok "sen" sözcüğünü kullanabileyim... BANA ÖYLE BİR SEVGİ VER Kİ: Sonsuz bir hazine gibi bitmesin, çoğalsın daha da sevdikçe, doldursun sarsın çevremi. Hatta düşmanlarımı da sevebileyim... BANA ÖYLE BİR GÜÇ VER Kİ: Herkesten daha çok çalışabileyim, tutsak düşmeyeyim doğanın koşullarına, eşim ve çocuklarımı da mutlu et ki, mutluluğu başkalarına da götürebileyim... BANA ÖYLE BİR SAĞLIK VER Kİ: Düşünebileyim, konuşabileyim. BANA ÖYLE BİR ERDEM VER Kİ: İbadet edebileyim, iyilik etmeyi ve sevinçten buğulanmış gözlerle, teşekkür edenlere; bir şey yapmadım, anımsamıyorum diyebileyim. BANA ÖYLE BİR YETENEK VER Kİ: İyi eş, baba, anne, iyi komşu, iyi arkadaş, iyi vatandaş olabileyim. BANA ÖYLE BİR UMUT VER Kİ: Bugüne kadar yapmış olduğum hatalar için karamsarlığa düşmeyeyim, herşeyden aklanmış olarak yaşama yeniden başlamak üzere bağışlanabileceğimi bileyim. BANA ÖYLE BİR ANLAYIŞ VER Kİ: düşünebildiğim, yargılayabildiğim, inandığım, kahrolduğum, varolduğum şu anda bu sözleri söyleyebildiğim için şükredebileyim. BANA ÖYLE BİR TALİH VER Kİ : Yıllar sonra beni hatırlayanlar "herkese iyilik eden, tüm insanları seven, o düzeyde de sevilen bir kişiydi " diye konuşsanlar ve ben de huzur içinde olabileyim. BANA ÖYLE BİR İRADE VER Kİ: Birgün yenilip, içimdeki şeytanın kurallarına doğru yönelirsem; bu bir düşünce ise düşüncemi, bu bir adım ise ayağımı, bu bir uzanma ise elimi durdurabileyim. BANA ÖYLE BİR SABIR VER Kİ: Sükûneti bulayım, durabileyim, düşünebileyim. Yüreğinden sevginin eksik olmaması dileğiyle...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.