Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Hırsızın eli kesilsin, zina yapan taşlansın, herkes mutlu olsun! Malezya'daki şeriatçı partinin sloganı... Malezya da aşırı İslamcı parti PAS, Mart taki seçimler için Hristiyan-Müslüman tüm halktan Şeriata oy verin sokaklardaki suç oranı düşsün diye destek istiyor. Türkiye Malezya olur mu? sorusuyla birlikte yaklaşık 1 ay boyunca Türk siyaset ve basınında gündemi meşgul eden Malezya da Mart ayında yapılacak olan seçimler öncesinde şeriat tartışması yeniden alevlendi. Anayasa Mahkemesi Başkanı nın geçen aylarda Yasalardaki boşlukları şeriatı baz alarak doldurabiliriz demesinden sonra bu kez tartışmayı başlatan, şeriat yanlısı PAS ın kampanyası oldu. Daha önceki kampanyalarında Malezya Malezyalılar ındır sloganıyla ülkedeki Hristiyan azınlığı yok sayan bir seçim stratejisi yürüten parti, bu kez azınlıklara da seslenerek Bize oy verin, şeriatı getirelim, herkes mutlu olsun diyor. Sokakları biz yatıştırırız Partinin ruhani lideri Nik Mat ve genel başkanı Abdulhadi Avang, Reuters a bu seçimlerde sokak olaylarından bunalan halkın, suç oranlarını en çabuk düşürecek olan partiyi iktidara taşıyacağını belirtti ve şeriatın en doğru adım olacağını söyledi. Nik Mat, Hırsızın elini kesersek, zina yapanı taşlarsak bir daha kimse bu işlere kalkışmaz. Hem ülkemizde azınlıklar Malaylar dan daha zengin. Hırsızların hedefi aslında onlar. Yani şeriat gelirse asıl kazanacak olan Hristiyan azınlıklardır. O yüzden bize oy vermeliler dedi. ......................................... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Aklıma bir olay geldi. Baya oldu. Türkiye'deki sol partilerden biris içişleri bakanlığına "komünist parti" adıyla parti kurmak için bildirimde bulunmuştu. Parti'nin kurucu başkanı bakanlık çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlıyordu. kanunlarımıza göre Komünist, faşist, falanjist, ırkçı, şeriatçı gibi adlarla parti kurulamıyor ülkemizde bilindiği gibi. Neyse adam, maddenin saçma olduğunu, komünist isminin maddedeki diğer isimlerle aynı kefeye konulamıyacağını bu yüzden bu adla parti kurduklarını falan anlatıyordu. İsmini hatırlamıyorum ama ya zaman, ya vakit yada o cenahtan bir gazetenin acar muhabiri; "peki efendim, demokratik tavır açısından, yarın faşist, şeriatçı, falanjist, ırkçı adını taşıyan bir parti kurulursa, böyle bir partinin varlığına karşı çıkarmısınız? yoksa, bu maddenin o partiye karşı da uygulanmamasını mı savunursunuz " şeklinde sıkıştırma mahiyetli bir soru sormuştu. Adam; "Keşke bu ülkede faşistler, ırkçılar, şeriatçılar partilerinin adını takkiye yapmadan, şeriatçı, faşist, ırkçı parti diye değiştirse. ben buna karşı çıkmak şöyle dursun. sonuna kadar desteklerim" demişti. Ülkemizde değil sadece. Dünyada şu an yasal ya da illegal adında "faşist" ismini barındıran bir siyasi parti yada örgüt yok. Dünyada faşist var mı ? Var. Çok fazla hemde. Yasal yada illegal adında "ırkçı" kelimesi geçen parti veya örgütte yok. Dünyada ırkçı var mı? Var. oda çok fazla. Mesela Almanya'da Neo Nazi faşistlerin partisinin adına bakalım; Nasyonal Demokrat Parti . Bunun gibi işte. Gerçekten merak ettiğim. İnsanlar adını zikretmekten çekindiği, utandığı bir görüşü nasıl savunabiliyor ? Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Aklıma bir olay geldi. Baya oldu. Türkiye'deki sol partilerden biris içişleri bakanlığına "komünist parti" adıyla parti kurmak için bildirimde bulunmuştu. Parti'nin kurucu başkanı bakanlık çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlıyordu. kanunlarımıza göre Komünist, faşist, falanjist, ırkçı, şeriatçı gibi adlarla parti kurulamıyor ülkemizde bilindiği gibi. Neyse adam, maddenin saçma olduğunu, komünist isminin maddedeki diğer isimlerle aynı kefeye konulamıyacağını bu yüzden bu adla parti kurduklarını falan anlatıyordu. İsmini hatırlamıyorum ama ya zaman, ya vakit yada o cenahtan bir gazetenin acar muhabiri; "peki efendim, demokratik tavır açısından, yarın faşist, şeriatçı, falanjist, ırkçı adını taşıyan bir parti kurulursa, böyle bir partinin varlığına karşı çıkarmısınız? yoksa, bu maddenin o partiye karşı da uygulanmamasını mı savunursunuz " şeklinde sıkıştırma mahiyetli bir soru sormuştu. Adam; "Keşke bu ülkede faşistler, ırkçılar, şeriatçılar partilerinin adını takkiye yapmadan, şeriatçı, faşist, ırkçı parti diye değiştirse. ben buna karşı çıkmak şöyle dursun. sonuna kadar desteklerim" demişti. Ülkemizde değil sadece. Dünyada şu an yasal ya da illegal adında "faşist" ismini barındıran bir siyasi parti yada örgüt yok. Dünyada faşist var mı ? Var. Çok fazla hemde. Yasal yada illegal adında "ırkçı" kelimesi geçen parti veya örgütte yok. Dünyada ırkçı var mı? Var. oda çok fazla. Mesela Almanya'da Neo Nazi faşistlerin partisinin adına bakalım; Nasyonal Demokrat Parti . Bunun gibi işte. Gerçekten merak ettiğim. İnsanlar adını zikretmekten çekindiği, utandığı bir görüşü nasıl savunabiliyor ? Bak nasıl savunuyorlar Bu fotoğrafları TKP nin kendi internet sitesinde alıntıladım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Birde şu hani hafızalarımıza kazınan Anafartalar çarşısı olayı ve intihar bombacısının siyasi kimliği var.. KOMÜNİST BİRLİĞİ ÜYESİ ÇIKTI Polisin kimliğini saptadıktan sonra hızlı bir şekilde yaptığı incelemede intihar eylemcisi Güven Akkuş'un yakın akrabalarının da örgüt üyeliğinden cezaevine girdikleri anlaşıldı. Ankara'da Anafartalar Çarşısı'nı kana bulayan intihar eylemcisinin örgütü, Türkiye İhtilalci Komünist Birliği çıktı. Polisin kimliğini saptadıktan sonra hızlı bir şekilde yaptığı incelemede intihar eylemcisi Güven Akkuş'un yakın akrabalarının da örgüt üyeliğinden cezaevine girdikleri anlaşıldı. Güven Akkuş'un polisle tanışmasını sağlayan eylemlerini 1997 yılında ve tümünü İstanbul'da gerçekleştirdiği saptandı. Güven Akkuş'un 1997 yılı 1 Mayıs'ında polise direnip çatışmaya girdiği ve bu suçtan tutuklanıp hüküm giyerek iki yıl cezaevinde yattığı da anlaşıldı. Güven Akkuş'un polisteki kayıtlarına göre, yakalandığı zaman verdiği ifadede örgütünü Türkiye İhtilalci Komünistler Birliği olarak açıkladığı anlaşıldı. Fazla tanınmayan örgütün üyesi olan Akkuş'un cezaevinde PKK'lılarla temas ederek bu örgüte de kaymış olabileceği belirtiliyor. Ankara Valisi Kemal Önal, terör eyleminin, patlayıcının cinsi ve eylem şekli itibariyle bölücü terör örgütünün kullandığı malzeme ve metodlarla örtüştüğünün anlaşıldığını kaydetti.alıntı Üstelik bunlar adını zikretmekten değil utanmak,gurur duyanlar ve bu uğurda ölümü göze alanlar ne ilginç değilmi? Alıntı
Misafir yersoy Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Bak nasıl savunuyorlar Suheda, bu yazıda "faşiszm" terimini içeren partilerin varlığı tartışılıyor, komünizm değil. Yani faşist çok ama faşist ismi yok gibisinden... komünist değil... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Almanya'da Nasyonal Demokrat parti yoktur NPD yani Nasyonal parti Deutschland vardir.Ve irkci olduklarin saklamazlar,Federal Alman devletinin yasalarina uyumlu olduklari sürece faaliyetleri serbesttir.Almanyada Komünist partisi yoktur.Kendi kendini feshetmistir. saygilarla Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Suheda, bu yazıda "faşiszm" terimini içeren partilerin varlığı tartışılıyor, komünizm değil. Yani faşist çok ama faşist ismi yok gibisinden... komünist değil... Anlamazlar işine gelmediği için,başkalarına faşist ve ırkçı damgası vurur ve faşist ve ırkçı göstermeye çalışılır. Bugün hiç bir parti kendin faşist olarak tanımlamaz.. size göre faşist parti hagisidir siz söyleyin bilelim.. Saygılar Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Bak nasıl savunuyorlar Bu fotoğrafları TKP nin kendi internet sitesinde alıntıladım Sanırım Suheda yazıda "komünist" kelimesini görmüş, otomatikman karşı birşeyler yazma ihtiyacı hissetmiş Yazıda anlatılan şeyi anlamak için kısacık yazıyı bir kere okumak yettiği halde Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Bir komunist olarak;artık üzerimizden yorum ve ********* değerlendirmeler yapılmamasını rica ediyorum. Biz tükendik ve bittik.Artık bu yeni dünyaya siz yön vereceksiniz.Lütfen yüreğimizi acıtmayın... ABD ye ve tüm işgalci sermayeye karşı çıktık.Kimimiz öldü,kimimiz hayatından bezdi.. Artık sizden dileğimiz; sermayenin ****** değil ki bu aynı zamanda (ABD) ******. Ülkemizi ve onu sömüren güçlerin karşınızda olamınızdır..BU güne kadar yağla balla beslendiniz. Şimdi ülke için ölme sırası sizde. ( Tüm Ülkücü gençliğe çağrıdır bu ) Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Bir komunist olarak;artık üzerimizden yorum ve saçma sapan değerlendirmeler yapılmamasını rica ediyorum.Biz tükendik ve bittik.Artık bu yeni dünyaya siz yön vereceksiniz.Lütfen yüreğimizi acıtmayın... ABD ye ve tüm işgalci sermayeye karşı çıktık.Kimimiz öldü,kimimiz hayatından bezdi.. Artık sizden dileğimiz; sermayenin ****** değil ki bu aynı zamanda (ABD) ******. Ülkemizi ve onu sömüren güçlerin karşınızda olamınızdır..BU güne kadar yağla balla beslendiniz. Şimdi ülke için ölme sırası sizde. ( Tüm Ülkücü gençliğe çağrıdır bu ) Çok duygulandım sevgili 'Marcus'. Sanırım siz aynı zamanda Atatürkçüydünüz.! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Bir komunist olarak;artık üzerimizden yorum ve ********* değerlendirmeler yapılmamasını rica ediyorum.Biz tükendik ve bittik.Artık bu yeni dünyaya siz yön vereceksiniz.Lütfen yüreğimizi acıtmayın... ABD ye ve tüm işgalci sermayeye karşı çıktık.Kimimiz öldü,kimimiz hayatından bezdi.. Artık sizden dileğimiz; sermayenin ****** değil ki bu aynı zamanda (ABD) ******. Ülkemizi ve onu sömüren güçlerin karşınızda olamınızdır..BU güne kadar yağla balla beslendiniz. Şimdi ülke için ölme sırası sizde. ( Tüm Ülkücü gençliğe çağrıdır bu ) İyi laf etmişsin Sayın Marcus ama ülkücü gençliğin ÇOĞUNLUĞU (Çoğunluğu dedim, hepsi demedim,çoğunluğun içinde degilseniz boşuna alınmayın, sözüm size degil) ölmekten çok ölmesi gerektiğini düşündükleriyle ilgileniyor... Tabii bu da bi çeşit ülke adına katkı... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Dün Istanbulda,resmen bir ayaklanma yasandi,bunu yapanlar,**********.Kendilerine karsi gösteri yapmak icin gelen ve ellerinde gururla tuttuklari Türk ve Kuzey Kibris bayraklariyla bekleyen toplulugu görünce hazimsizlasmis ve o bayraklari tutanlara saldirmislardir.Polisin seyrettigi bu olay,dahada gelisip Fazil Kücük'ün resimlerinin sergilendigi vitrin ve diger magazalarin camlari yerle bir edilmis,Türk olmaya karsi bir savas baslatilmistir.Türk olmaya karsi kimlerin savas verdiklerini biliyoruz,Türk olmaya karsi savas verenlerin Türk olmadiginida biliyoruz.Ancak Türk olmayanlar Türk bayraklarina saldirabilirler. Türk olmak ayni zamanda,Emperyalizme karsi olmak demektir.Bunun icin Komünist olmaya gerek yoktur.Komünizim ezilenlerin iktidari slogani ile dikta rejimlerinden farksizdir.Sinif savasi verir Komünizm.Bir tarafta proletarya diktatörlügü icin carpisanlar diger tarafta Fasist diktatörlükler bu dünyada milyonlarca masum insanin hayatina kastetmislerdir.Insanca yasamak bir ideolojiyle olmaz,insan olmakla nümkündür.Insan olabilmek icinde IZM lerin pesine takilmak gerekmiyor. saygilarla Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 sayın gloria .yukarıda yazdılarım çok açık... ben faşist değilim sanırım bu sizin için yeterlidir... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 sayın gloria .yukarıda yazdılarım çok açık...ben faşist değilim sanırım bu sizin için yeterlidir... ben size oyle demedim ki sizin ülkücü gençliğe yaptıgınız cagrıyı kendimce degerlendirdim, lafım ülkücü gençlik denilen gençliğin bir kısmını ilgilendiriyor sadece... Siz söyleyeceklerinizi cok acık bir şekilde yazmışsınız zaten... İyi güzel laf etmişsiniz dedim ben de karşılık olarak ... begendim yani sözlerinizi Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Bir komunist olarak;artık üzerimizden yorum ve ********* değerlendirmeler yapılmamasını rica ediyorum.Biz tükendik ve bittik.Artık bu yeni dünyaya siz yön vereceksiniz.Lütfen yüreğimizi acıtmayın... ABD ye ve tüm işgalci sermayeye karşı çıktık.Kimimiz öldü,kimimiz hayatından bezdi.. Artık sizden dileğimiz; sermayenin ****** değil ki bu aynı zamanda (ABD) ******. Ülkemizi ve onu sömüren güçlerin karşınızda olamınızdır..BU güne kadar yağla balla beslendiniz. Şimdi ülke için ölme sırası sizde. ( Tüm Ülkücü gençliğe çağrıdır bu ) Cok güzel bir yorum Türkce nasil denir klavyaniza saglik,. burda tüm ülkücü genclige cagrida bulunmussunuz tabiki bu cagri tükendiginiz dönemin tükenmiyenlerinedir? öylede olmasi gerekir! fakat o dönemde tükenmiyenler bugün Akp li olarak karsiniza cikiyor..evet yeni genclik ülkücü genclik onlarin bugün ülkemizde gelisen olaylarin karşisinda o dönem gibi siranalacaklar yoksa bugün altimizdan alinmak istenen topraklarin almak isteyenlarin karşisindami siralanacaklar cünkü onlarin teorik olarak mücadele anlayisi yoktur...agizlarindan cikacak en büyük teoriyle pratigin karisimi sloganli bagirti Allahaekberdir geriside o anki sartlara göre Marş Marş .. songünlerde ülkemizdeki okullarda cikan sag sol olaylarida bu topraklar icin mücadele etmenin sirasi olamiyacagini gösteriyor...yapilacak olan ülkücü genclige sahip cikmaktir...onlari milliyetcilikten koparmaya calismak ..faşist faşizim damgasi vurmak en büyük hatadir Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 Asagida alinti yaptigim haberi okuyunca yasamis oldugum ülke Almanya'daki irkcilarin söylemleri aklima geldi ve tesadüfe bakin, bizim irkcilarin Kürt insanlarimiza söylediklerinin ve suclamalarinin aynisini burada basta biz Türk'ler olmak üzere hemen hemen tüm yabancilar hakkinda duyuyorsunuz. Asagidaki haberden de anlasilacagi gibi insanligin en büyük düsmani irkciliktir!!!! Malesef ülkemizde bunlarin sayisi az degil. "Kürt düşmanlığı Facebook'ta : “En iyi Kürt ölü Kürt'tür, Kürtlere soykırım yapılsın” Kurdians: Thursday, August 07, 2008 Irkçılar Facebook'ta nefretlerini kusuyor, Kürtler başta olmak üzere halklara karşı çirkince kampanyalar düzenliyor, iftiralar atıyor! 05 Ağustos 2008 / 08:32 Dünyanın en büyük sosyal iletişim ağlarından Facebook, ırkçı grupların da bir araya geldiği bir platform halini aldı. Ağda, Kürtlere ve Türkiye"de yaşayan diğer halklara yönelik nefretin açığa vurulduğu onlarca grup bulunurken, bu gruplardan “En iyi Kürt ölü Kürt"tür”, “Kürt sorunu yok, Kürt istilası var”, “Kürtlere soykırım yapılsın diyenler” en dikkat çekenleri. Yüzlerce üyesi olan “En iyi Kürt ölü Kürt"tür” grubunun açıklama yazısında ise şu ifadelere yer veriliyor: “Bu grup, Türk kimliğini kabul etmeyen, "Ben Kürt oğlu Kürdüm" diyen, ama bir yandan da bu vatanın olanaklarından yararlanan Kürtlere karşı kuruldu. Kürtlerin bu ülkede başımıza neleri sardığını biliyor musunuz? Ülkemizdeki suç oranlarının; fuhuş ve kadın ticaretinin yüzde 98.2"si, uyuşturucu ve silah kaçakçılığının yüzde 96.4"ü, çeteleşme, mafya, gasp, hırsızlık, dolandırıcılık, zorla alıkoyma suçlarının yüzde 79.7"si, dolandırıcılık suçlarının yüzde 68.9"u, cinayet suçlarının yüzde 68.4"ü, tecavüz suçlarının yüzde 87.6"sı, taciz suçlarının yüzde 94.2"ü onlar tarafından yapılıyor. Şehirdeki mazlum yüzlü çakal!.. İçimizdeki dost görünümlü hain, dağdaki ****** terörist!!.. Kürtleri ülkemizde istemiyoruz!!!.. Bu düşünceye sahip olan her Türk evladı demek, bu suç oranlarının yok olup silinmesi demektir!!..” Grubun sayfasında Kürtlere yönelik birçok hakaretin yanı sıra üyeler tarafından yazılmış “Ben ırkçı değilim, sadece Kürt düşmanıyım” şeklindeki ilginç yazılara da rastlamak mümkün. SOYKIRIM KAMPANYASINA DEVAM Daha önce İzmir"de düzenledikleri “Kürt Nüfus Artışı Durdurulsun” çağrılı imza kampanyasıyla gündeme gelen ve geçtiğimiz aylarda kendisini fesheden Türkçü Toplumcu Budun Derneği yöneticileri de imza kampanyalarını Facebook üzerinden sürdürüyor. Derneğin feshedilmeden önce başkanlık görevini yürüten Cenk Tozkoparan, grubun “admin”lerinden (grup yöneticisi) biri olarak dikkat çekiyor. Grubun giriş sayfasında “Son elli yılda hiçbir Türkçünün, ve ırkçının yapamadığını Cenk Tozkoparan 10 yılda yaptı” ifadeleri kullanılırken, “Kürt Nüfus Artışı Durdurulsun” kampanyasına destek vermek isteyenlerin isimlerini gruba eklemeleri çağrısı yapılıyor. Cenk Tozkoparan,"ın İzmir 9. Asliye Ceza Mahkemesi"nde "halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği" ve "halkı aşağıladığı" gerekçeleriyle yargılandığı davaya, Barış Meclisi üyelerinin yanı sıra Çingene Hakları Merkezi ve Helsinki Yurttaşlar Derneği de müdahil olarak katılıyor. / Birgün" Alinti: -http://images.google.com/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_2Rgk4xvYEYc/SKW8hGADnzI/AAAAAAAADqg/dtz-JEHQVus/S230/IRKCILAR%2BFACEBOOKTA.jpg&imgrefurl=http://kurdians.blogspot.com/&usg=__Rcuo_663ypH9XMptli2ZupNX7CM=&h=163&w=230&sz=14&hl=de&start=10&um=1&tbnid=EA3Tx5kALaN2aM:&tbnh=77&tbnw=108&prev=/images%3Fq%3Dirkcilar%26hl%3Dde%26lr%3D%26rls%3Dcom.microsoft:de:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7GGIT_de%26sa%3DN%26um%3D1- Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 Asagida alinti yaptigim haberi okuyunca yasamis oldugum ülke Almanya'daki irkcilarin söylemleri aklima geldi ve tesadüfe bakin, bizim irkcilarin Kürt insanlarimiza söylediklerinin ve suclamalarinin aynisini burada basta biz Türk'ler olmak üzere hemen hemen tüm yabancilar hakkinda duyuyorsunuz. Asagidaki haberden de anlasilacagi gibi insanligin en büyük düsmani irkciliktir!!!! Malesef ülkemizde bunlarin sayisi az degil. "Kürt düşmanlığı Facebook'ta : “En iyi Kürt ölü Kürt'tür, Kürtlere soykırım yapılsın” Kurdians: Thursday, August 07, 2008 Irkçılar Facebook'ta nefretlerini kusuyor, Kürtler başta olmak üzere halklara karşı çirkince kampanyalar düzenliyor, iftiralar atıyor! 05 Ağustos 2008 / 08:32 Dünyanın en büyük sosyal iletişim ağlarından Facebook, ırkçı grupların da bir araya geldiği bir platform halini aldı. Ağda, Kürtlere ve Türkiye"de yaşayan diğer halklara yönelik nefretin açığa vurulduğu onlarca grup bulunurken, bu gruplardan “En iyi Kürt ölü Kürt"tür”, “Kürt sorunu yok, Kürt istilası var”, “Kürtlere soykırım yapılsın diyenler” en dikkat çekenleri. Yüzlerce üyesi olan “En iyi Kürt ölü Kürt"tür” grubunun açıklama yazısında ise şu ifadelere yer veriliyor: “Bu grup, Türk kimliğini kabul etmeyen, "Ben Kürt oğlu Kürdüm" diyen, ama bir yandan da bu vatanın olanaklarından yararlanan Kürtlere karşı kuruldu. Kürtlerin bu ülkede başımıza neleri sardığını biliyor musunuz? Ülkemizdeki suç oranlarının; fuhuş ve kadın ticaretinin yüzde 98.2"si, uyuşturucu ve silah kaçakçılığının yüzde 96.4"ü, çeteleşme, mafya, gasp, hırsızlık, dolandırıcılık, zorla alıkoyma suçlarının yüzde 79.7"si, dolandırıcılık suçlarının yüzde 68.9"u, cinayet suçlarının yüzde 68.4"ü, tecavüz suçlarının yüzde 87.6"sı, taciz suçlarının yüzde 94.2"ü onlar tarafından yapılıyor. Şehirdeki mazlum yüzlü çakal!.. İçimizdeki dost görünümlü hain, dağdaki ****** terörist!!.. Kürtleri ülkemizde istemiyoruz!!!.. Bu düşünceye sahip olan her Türk evladı demek, bu suç oranlarının yok olup silinmesi demektir!!..” Grubun sayfasında Kürtlere yönelik birçok hakaretin yanı sıra üyeler tarafından yazılmış “Ben ırkçı değilim, sadece Kürt düşmanıyım” şeklindeki ilginç yazılara da rastlamak mümkün. SOYKIRIM KAMPANYASINA DEVAM Daha önce İzmir"de düzenledikleri “Kürt Nüfus Artışı Durdurulsun” çağrılı imza kampanyasıyla gündeme gelen ve geçtiğimiz aylarda kendisini fesheden Türkçü Toplumcu Budun Derneği yöneticileri de imza kampanyalarını Facebook üzerinden sürdürüyor. Derneğin feshedilmeden önce başkanlık görevini yürüten Cenk Tozkoparan, grubun “admin”lerinden (grup yöneticisi) biri olarak dikkat çekiyor. Grubun giriş sayfasında “Son elli yılda hiçbir Türkçünün, ve ırkçının yapamadığını Cenk Tozkoparan 10 yılda yaptı” ifadeleri kullanılırken, “Kürt Nüfus Artışı Durdurulsun” kampanyasına destek vermek isteyenlerin isimlerini gruba eklemeleri çağrısı yapılıyor. Cenk Tozkoparan,"ın İzmir 9. Asliye Ceza Mahkemesi"nde "halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği" ve "halkı aşağıladığı" gerekçeleriyle yargılandığı davaya, Barış Meclisi üyelerinin yanı sıra Çingene Hakları Merkezi ve Helsinki Yurttaşlar Derneği de müdahil olarak katılıyor. / Birgün" Alinti: -http://images.google.com/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_2Rgk4xvYEYc/SKW8hGADnzI/AAAAAAAADqg/dtz-JEHQVus/S230/IRKCILAR%2BFACEBOOKTA.jpg&imgrefurl=http://kurdians.blogspot.com/&usg=__Rcuo_663ypH9XMptli2ZupNX7CM=&h=163&w=230&sz=14&hl=de&start=10&um=1&tbnid=EA3Tx5kALaN2aM:&tbnh=77&tbnw=108&prev=/images%3Fq%3Dirkcilar%26hl%3Dde%26lr%3D%26rls%3Dcom.microsoft:de:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7GGIT_de%26sa%3DN%26um%3D1- Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.