Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

DTP’li milletvekili Ayna bombacıyı savundu


kaplan-200

Önerilen İletiler

PKK’yı kediye benzeten Ayna, “Siz operasyon, operasyon derseniz bir kedinin kuyruğuna ne zamana kadar basarsınız?” dedi.

 

DTP’li milletvekili Ayna bombacıyı savundu

DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, Diyarbakır’daki saldırı ile ilgili konuşurken “Ben o patlamada iki kez ağladım.

Biri patlamayı duyduğum zaman, diğeri de o bombayı patlatan bombacı Erdal Polat’ın ifadesini basından okuduğum zaman” dedi.

Ardından PKK’yı kediye benzeten Ayna, şöyle devam etti: “Siz ’operasyon, operasyon’derseniz.

Bir kedinin kuyruğuna ne zamana kadar basarsınız? 23 yaşında bir genç ağlayarak ifade veriyor, nasıl yaptığını anlatıyor. ’Askerleri hedef aldım’diyor. ’Ben bu gençlerin bu çocukların ölmesini istemezdim’ diyor.

23 yaşında bir çocuk. Bunun sorumlusu onu böyle şeylere zorlayan AKP’nin ta kendisidir.

 

YENİÇAĞ

 

EE BİZDE bu teröristi çok masum tanıdık şimdi...istemeden yapmış, masum terörist!!

bakın pişmanda olmuş adam, Serbest bırakalım ,onuda topluma kazandıralım...ne dersiniz!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Demokrasiyi tramvay olarak görenlerin yönettigi Türkiyede bunlarin olmasi aslinda sasilacak seyler degildir.Demokrasiyi bölücüleri meclise sokmakta gören zihniyet,yarin daha ileri gidecektir,nasilmi?Bekleyin görün nasil olacagini.

 

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

DTP yani PKK uzantilarindan agir tahrik!

4-6 Subat tarukleri arasinda Sirmak kirsalinda sinirötesi operasyonlara karsi protesto gösterisi yapacaklarini belirten DTPli Yüksel,Istanbul'dan baslayip Diyarbakir'a kadar gidecegiz,Sirmak kirsalinda cadir kurup bir gece kaldiktan sonra bir deklarasyon yayinlayacaklarini söyleyerek,Kürtlerin demokratik haklarinin verilmesini inkarciliktan vazgecilmesini istedi.

 

Yeni Mesaj

 

Bu adamlar kendilerini nerede sanmaktadirlar,AKP ve diger partiler,atin bu adamlari o meclisten disari eger siz atmazsaniz bunu birgün millet yapacak sadece onlari degil sizide atacak o meclisten.Türkiye'nin sinirlari icersinde hainlerin cirit atmasi isgal günlerindeki Türkiye'yi andiriyor.Bu ne demokrasidir nede özgürlük bu resmen isyandir,devlete karsi gelmektir,ihanettir.Daglarda silah ellerinde inlerde yasayanlarin uzantilari resmen devlete meydan okumaktadir.Yokmu bu ülkenin bu milletin bir sahibi??

 

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

DTP li Tuncel ve Ahmet Türk,iktidari tehdit ederek,eger (sözde)Kürt sorununa demokratik cözüm getirilmesse Türkiye bölünebilir dedi.Berlinde yapilan bir konferansta konusan DTP li PKK vekilleri Türk ve Tuncel acik acik Türkiye'yi tehdit etmis ve eger sorunlara cözüm getirilmezse Türkiye bölünebilir demislerdir.

Bu adamlarin Türkiye'yi tehdit etmeleri yeni birsey degildir,bunlar ötedenberi bu isi yapmaktalar.Demokrasi gelecek diye Türkiye'nin bölünme sürecini baslatan Erdogan ve takimi Türkiye'nin icinde bulundugu bu cikmazda en büyük sorumludurlar.Gündemi degistirerek türbana ve 301 e yönelten ve saga sola tehditler savuran Erdogan'in iktidara getirilmis olmasinin amaci belli olmustur.Erdogan ve takimi bu ülkeyi bölmek icin iktidara getirilmislerdir.Türkiyede yasananlar,bölücü örgütün meclise sokulmasi "Teröristte olsa biz herkesle görüsürüz" diyenlere uygundur.MHP denilen (ipci) parti ise AKP nin kuyrugunda meclisteki bölücüleri unutmus AKP canakciligi yaparak oy avciligina soyunmustur.Böyle bir partinin milliyetcilik maskesi arkasina saklanmis olmasida Türkiye icin utanc vericidir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.