Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Birce'cim sen neler yapıyorsun .Sen de hiç arkadaşını merak etmiyorsun anlaşılan.... Özledim hepinizi..... elinin altında ki düzeldi mi, ben onu bekliyorum... Bende Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 elinin altında ki düzeldi mi, ben onu bekliyorum... Bende Evet canım düzeldi nihayet birdaha bozulmazsa. Biliyorsun bu 3 .kez yapılışı. Neyse şimdilik idare ediyoruz. Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 bendeeeeeeeeeeeee Haber veriyosunnnnnnnnn Sonra karışmam Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2009 Kim çağırdı beni ,kim dedi deep...... (öğreneceğim sonunda dimi?) Bu anı defterine uğramayalı ne kadar uzun zaman olmuş. Bircem ben seni özlemişim . AAAAAAA kapıyı çalıyorum çalıyorum açan yok. Nerede bu defterin ahalisiiiiiiii. Gelen giden yok ,ben bu işi zor öğreneceğim Görüşürüz canım. Öğrenirsin yavaş yavaş görüşürüz Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gördüm gördüm gördümmmm......... Gelirmişte gezinirmişte... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2013 Buradan da günaydın diyeyimmmm ve sana en sevdiğim italya şarkımı gönderiyorum Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2013 Ama ben bunu yeni gördüm Bak şimdi ...Beni eskilere götürdün ....Çok teşekkürler tatlım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2013 Duyduğuma göre bu gece birisi Yalıçiftlik te dolunayın oluşturduğu muhteşem mehtap manzarasına nazır leziz şarabını yudumluyor ve keyiflerin en güzelini yapıyormuş öyle miiiii???? Hem de bensiz... Bensiz tadı çıkmaz ki... Ama benim yerime de yudumlarsa o şarabı, ve benim yerime de izlerse o mehtabı, o zaman olur Eminim güzeldir oralar ama senin güzel yüreğin, güzel yüzün ve güzel sohbetinle birleştiğinde daha bir güzel olmuştur... İyi seyirler ve keyifli bir gece diliyorum canım benim... Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2013 Sağol bitanem...senin için içtim ve senin için şarkı da söyledim....sen gelincede yaparız...olmaz mı ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.