Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 bence demesen iyi olur ole 1 senem kalmadi cunku 188 gunum kaldi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 cabuk gecer icte belkide ozlersin Askerligi sonradan Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 yok ya ozlicemi hic sanmiyorum.hele bugunki olaydan sonra hic ozlemem.aglattilar bugun beni Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 neden agladin ? Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 ben cok sacma seyler dusunurum. Mesela Canada'da gezerken, yolda acaba neden bu kadar cok agac var diye dusunmustum, sonrada neden bukadar cok gol var sonrada neden insanlar cok sisma... vs... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 askerlık=aıle=ben= hayatım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 girişinİ yapmam gereken onca dosya,espri yapam mesai arkadaşımın esprieri eşliğinde dinlediğim Kazım Koyuncu ve halletmem gereken işler....offfffffffff...ama işten çıkar çıkmaz direk cinema!ne kadar düşünceliymişim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Kendilerine dair şeyleri..yaptıklarından daha çok yapamadıklarını.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Is yuzunden nerden olcami bi bilsem: Turkiye'mi, Almanya'mi, Dubai mi yada Austrlia ile ingilteremi........................ ailemin dostlarimin kaldi ulkeleri secsem fena olmicak ama is teklif ala bilcem mi iste bu soruyu bilemiyorum........................ Alıntı
Φ Muziçko Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 kırık kalbimi aldatılışımı şiirlerimi... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Is yuzunden nerden olcami bi bilsem: Turkiye'mi, Almanya'mi, Dubai mi yada Austrlia ile ingilteremi........................ailemin dostlarimin kaldi ulkeleri secsem fena olmicak ama is teklif ala bilcem mi iste bu soruyu bilemiyorum........................ vay Angelim,keşke bende bunları düşünsem of of devam edeyim,ne düşündüğüme...forumun havasına uyayım önümde sabahtandır gir gir bitmeyen dosyalar,her an başımda kavgaya hazır asabi vatandaşlar,açlık ha bi de akşam iş çıkışı dışarda halletmem gerekenler...kendimi bi eve atayım;direk tv...hehe işte ben ve düşüncelerim(düşünceliyim sölemesi ayıp) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 vay Angelim,keşke bende bunları düşünsem of of devam edeyim,ne düşündüğüme...forumun havasına uyayım önümde sabahtandır gir gir bitmeyen dosyalar,her an başımda kavgaya hazır asabi vatandaşlar,açlık ha bi de akşam iş çıkışı dışarda halletmem gerekenler...kendimi bi eve atayım;direk tv...hehe işte ben ve düşüncelerim(düşünceliyim sölemesi ayıp) keske deme valla bi bakarsin seneye issiz de kala bilirim........... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Bazen ne düşündüğümü ben de bilmem.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 çok düşünmek yaşlandırır..düşünülen ne varsa kuşkuların ürünüdür..insan emin olduğu şeyi düşünmez..lakin zemin kaypak neylersin..uzatmıyayım.. akşamki yapacağım yemeği düşünüyordum.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2009 bence buara herkes doğalgaz fatursını düşünuyor Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Artık düşünmek bile istemiyom sözlüler,sınavlar çok sıkıcı bir hayat Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Dalınca, nefesimi kaç saniye daha tutabileceğimi düşünürüm... Alıntı
Φ ~ siLencé.y Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 yaPmak istediklerini.......^^ Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 ben gelecegımı ayrıntılı bır sekılde dusunuyorum. ne olacak bu benım halım Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 ben gelecegımı ayrıntılı bır sekılde dusunuyorum. ne olacak bu benım halım Başbakan olacak, bizi Avrupa Mantı Birliğine sokacaksın... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Hic birseyi dusunmem beynimdeki herseyi bir kac saniyelik olsada formatlarim... Sonra kendime geldigimde etrafima bakarim nerede oldugumu anlamak icin... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Yakışıklı format atarken harddiski tek mi iki parça mı formatlıyosun :lol: Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 tek parca formatliyorum domuzbagi diyorumya kendime geldigimde nerede oldugumu bilmiyorum ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.