Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

arasıra herkes dalar ama neyi düşünürler

Önerilen İletiler

• Cevaplar 123
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

ben cok sacma seyler dusunurum. Mesela Canada'da gezerken, yolda acaba neden bu kadar cok agac var diye dusunmustum, sonrada neden bukadar cok gol var sonrada neden insanlar cok sisma... vs...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Is yuzunden nerden olcami bi bilsem: Turkiye'mi, Almanya'mi, Dubai mi yada Austrlia ile ingilteremi........................

ailemin dostlarimin kaldi ulkeleri secsem fena olmicak ama is teklif ala bilcem mi iste bu soruyu bilemiyorum........................

Gönderi tarihi:
Is yuzunden nerden olcami bi bilsem: Turkiye'mi, Almanya'mi, Dubai mi yada Austrlia ile ingilteremi........................

ailemin dostlarimin kaldi ulkeleri secsem fena olmicak ama is teklif ala bilcem mi iste bu soruyu bilemiyorum........................

vay Angelim,keşke bende bunları düşünsem :D of of :sweatingbullets:

devam edeyim,ne düşündüğüme...forumun havasına uyayım -_-

önümde sabahtandır gir gir bitmeyen dosyalar,her an başımda kavgaya hazır asabi vatandaşlar,açlık ha bi de akşam iş çıkışı dışarda halletmem gerekenler...kendimi bi eve atayım;direk tv...hehe

işte ben ve düşüncelerim(düşünceliyim sölemesi ayıp)

Gönderi tarihi:
vay Angelim,keşke bende bunları düşünsem :D of of :sweatingbullets:

devam edeyim,ne düşündüğüme...forumun havasına uyayım -_-

önümde sabahtandır gir gir bitmeyen dosyalar,her an başımda kavgaya hazır asabi vatandaşlar,açlık ha bi de akşam iş çıkışı dışarda halletmem gerekenler...kendimi bi eve atayım;direk tv...hehe

işte ben ve düşüncelerim(düşünceliyim sölemesi ayıp)

keske deme valla

bi bakarsin seneye issiz de kala bilirim...........

• 3 hafta sonra...
  • 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

çok düşünmek yaşlandırır..düşünülen ne varsa kuşkuların ürünüdür..insan emin olduğu şeyi düşünmez..lakin zemin kaypak neylersin..uzatmıyayım..

akşamki yapacağım yemeği düşünüyordum..

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
ben gelecegımı ayrıntılı bır sekılde dusunuyorum. ne olacak bu benım halım :D

Başbakan olacak, bizi Avrupa Mantı Birliğine sokacaksın...

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Hic birseyi dusunmem beynimdeki herseyi bir kac saniyelik olsada formatlarim... Sonra kendime geldigimde etrafima bakarim nerede oldugumu anlamak icin... :P

Gönderi tarihi:

Yakışıklı format atarken harddiski tek mi iki parça mı formatlıyosun :lol: :lol: :lol:

Gönderi tarihi:
:yuvarlan: tek parca formatliyorum domuzbagi diyorumya kendime geldigimde nerede oldugumu bilmiyorum ...:yuvarlan:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.