Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Uyusun biri............... tamam Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 tamam Allam ya kapıda agaç,çiçek,böcek v.s v.s oldum çalmıyooo Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 tamam Bak nasıl biliyo adını Mantı canı çeken biri çalsın Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Bak nasıl biliyo adını Mantı canı çeken biri çalsın Kırarım o kapıyı Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Bak nasıl biliyo adını Mantı canı çeken biri çalsın Yaaaa Radya aman sende bana yapılırmı bu kıs allam ya senmi yaptın hazırmı mantı?ben yarın çig köfte yiyecemmmm acılı yapmıcaklar yoksa dene hastanelik olurum tık tık tık tık tık elektiriklermi kesik kıs Radya elim acıdı çalmaktan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 aşk çalsın bıkezde yav..anne ben öksüzmüyem Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Yaaaa Radya aman sende bana yapılırmı bu kıs allam ya senmi yaptın hazırmı mantı?ben yarın çig köfte yiyecemmmm acılı yapmıcaklar yoksa dene hastanelik olurum tık tık tık tık tık elektiriklermi kesik kıs Radya elim acıdı çalmaktan Buyrunnnnn Kayseri kaşık mantısı ama hazır aldım yayamazım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Buyrunnnnn Kayseri kaşık mantısı ama hazır aldım yayamazım Ossun senin elin degdimi yeter hadi godzi koş kayseri mantısı var üserinede kızgın yag pul biber nane öfffff yemede yanında yat..... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Ossun senin elin degdimi yeter hadi godzi koş kayseri mantısı var üserinede kızgın yag pul biber nane öfffff yemede yanında yat..... Tamam sen yeme yanında yat Ben o sırada hepsini yerim Yok yaaa yaparmıyım öleee şey hiç bende o görüntü var mı ? Kızgın yağ mı?Yağ mı kızgın yoksa sen mi? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 yemek mi duydum, gordum ve okudum acin kapiyi ben geldimmmmmmmmmmm Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Buldum buldum burdaymışş aşkolsun nie kimse bana haber wermedi Ama olur mu şimdi gece gece Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 yedıler bence ses çıkmıyo Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 yedik yedik Radya da gitti bir daha ki sefere hatta bende gittim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 aman ii etmişler yedilerse ama bnce onlar başka işler çewiriolar gizli gizli biliom bn Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 yedik yedik Radya da gitti bir daha ki sefere hatta bende gittim o zaman senı yıcez godzı..yeşillik yemek her zaman sağlıklıdır Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Nie herkes gidio yaa oysa bn yeni gelmiştim.. oysa bn özlemiştm forumun bu halini..gitmeyinnnnnnnnnnn Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Tamam sen yeme yanında yat Ben o sırada hepsini yerim Yok yaaa yaparmıyım öleee şey hiç bende o görüntü var mı ? Kızgın yağ mı?Yağ mı kızgın yoksa sen mi? Hıhhhh tuzluyumda kokma Godzi senin haberin yok ben ve Radya yedikbitiydik bilem sana kalmadı...efet bence kızgın yaga gerek yok ben yeterdim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 yemek mi duydum, gordum ve okudum acin kapiyi ben geldimmmmmmmmmmm .......al bakalım angel...gece gece size vermeden olmas canın çeker Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 aman ii etmişler yedilerse ama bnce onlar başka işler çewiriolar gizli gizli biliom bn Aman sende biliyorsan deşifre etme bak ben sanda ayırdım ama mantı ye arkasından soda iç...... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 .......al bakalım angel...gece gece size vermeden olmas canın çeker sen olmasan zaten acliktan olcem burda! Alıntı
Φ Artropod Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2008 Ülkenin en büyük sanatçısı çalsın: Recep Bülbülses! Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Aklıma gelen ilk kişi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Aslinda Postaci kapimi calsa cok iyi olcak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.