Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 yok valla bunun olması ımkansıza yakın degerde bırsey. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Kitapçı çalsın..... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 bir dost çalsın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Tık..tık..tık.. Sarmaşığım evdemisin..? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 işte gelmiş Allah'ım başka ne dilesem Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 işte gelmiş Allah'ım başka ne dilesem tık tıkk bende davetsiz misafir üstelik duydum ki kayıp komşumm da burda ee bir kahve yaparsınız demi Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 kararmış metal dişlerinin arasına kırmızı bir gül olan Kaptan Jack Sparrow Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 tık tıkk bende davetsiz misafir üstelik duydum ki kayıp komşumm da burda ee bir kahve yaparsınız demi Hayır canım sen davetli misafirsin.. canım komşumsun ayol..ötesi var mı..? sen gel,kahven hazır.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Hayır canım sen davetli misafirsin.. canım komşumsun ayol..ötesi var mı..? sen gel,kahven hazır.. komşuumm bitanem ben geldim nerde kahvemm senin kahveni cok özledim benn Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Kahven işte burda bitanem..bak,içine sevgimi de kattım.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Kahven işte burda bitanem..bak,içine sevgimi de kattım.. aman allahım nekadar güzelligin senin güzelligin kahveye gecmiş kesinlilkle bende yemek yapıcam birazdan sende akşama yemege gelirsin olmaz mı? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Ne yapıcaksın komşum akşama..? bende yanına birşeyler yapıyım.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Ne yapıcaksın komşum akşama..? bende yanına birşeyler yapıyım.. yaglama var komuşşum uzun süredir yemiyordum sen kendini al gel sadece Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 komuşmm hazır birazdan jön sende gel nasıl olsa cezalara alıştın sen Alıntı
Φ Muallim-i Âli Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 En Sevgilinin Sevgisiyle Coşmak İsterim. Tabi ki En Çok O'nun Kapımızı Çalmasını İsterim. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 komuşmm hazır birazdan jön sende gel nasıl olsa cezalara alıştın sen Nefis bir göyüntü manane ya bende gelicem işte zorla dafet buna denir işte kapıyı çalan üstekini yapabilen biyisi olsun Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 komuşmm hazır birazdan jön sende gel nasıl olsa cezalara alıştın sen ağzı sulanan smiley istiyommm.... elinde bu yemeklerle gelsin bu saatten sonra gelen...sabahtan beri kepekli , penir ve ottan başka bişey yemedim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 dedım dedim çaldı..yok bırdaha çalmasın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 komuşmm hazır birazdan jön sende gel nasıl olsa cezalara alıştın sen acımasızlar ,hainlerr bu ne böyleee..yokya gece gece nerden bulacam onu ya canım çektiii çok kötusunuzz..bu yemeği varya ınsan en iştahsız zamanda bile yer iştah açar bu yemek yavvv Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 acımasızlar ,hainlerr bu ne böyleee..yokya gece gece nerden bulacam onu ya canım çektiii çok kötusunuzz..bu yemeği varya ınsan en iştahsız zamanda bile yer iştah açar bu yemek yavvv oyy oyy kıyamam size gelin yapıyım diycem ama kargoyla mı yollasam bilmemki borcum olsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 ya o harıka şey ne yemeğiydı yavv Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.