Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl biliyomuş gibi yemek topiklerinde salına salına dolaşıyo ben kendisinin yalancıyım aramızda kalsın bencede yapamass bence test edip onaylamak için ikimiz radya ablamın kapısını çalalım
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl bence test edip onaylamak için ikimiz radya ablamın kapısını çalalım bu fikri tuttum ben.. hişşşştt radya kekleri hazırla geliyoz zeyneple
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 17 yıl bu fikri tuttum ben.. hişşşştt radya kekleri hazırla geliyoz zeyneple aslında haber vermeden gitmeliyiz tam baskına yani şimdi ya köşedeki pastaneden kek alırsa baskına gidelim yanımızda yaptıralım
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 17 yıl bende çalabilirim kapıyı radya biz spicesle gitcez sen başka zaman çal kapıyı
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 17 yıl şişşşt sessiz ol radya kapıyı açmıcak sonra.. evde yok numarası yapar
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 17 yıl bas saglıgı ıcın artık kımsenın gelmesını ıstemıyom Neoldu bursercan
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 17 yıl cuma gunu halam vefat etmıstı de o yuzden hala ınanamıyorum... Allah rahmet eylesin geridekilerine sabır versin...nekadar üzülsekte yapabilecegimiz bişey yok be bursercan bu demek degil unut ama senin yaşamına özelikle dersleyine etki etmemesi lasım!lütfen kendini toparlamaya çalış.....
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 17 yıl sende toparlasan ıyı olur. bu sozler senın ıcınde gecerlı unutmaaa
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl ben vazgectim ya sabaha kadar benle oturacak biri gelsin uykum yok...
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 17 yıl offf olmayacagını bıdıgım ıcın......kalsın :: İmkansızı kafana takıp kendini üzme..ama birparça umud bile varsa üstüne git olmas diye bişey yok!!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.